Jericho (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScarY MAN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De Jericho beliek nem naon fertozodtek meg... csak a varoson kivuliek...vagyis nekem eddig ez jott le

MÁS 😊
Nekem ebben a reszbe mondjuk a legjobban az teccet amikor a tartalybol szivnak ki az uzemanyagot es beragad a kupak erre a csaj elkezd ugatni hogy ovatosan mert igy meg ugy felrobbanhat ha szikrat kap 😄 erre a csavo meg rabasz egyet es ennyit mond : Ez nagy baromság volt. 😄 ehh 😄 gratulalok 😄 de sztem vicces volt 😄

...

Hunnenkoenig
Hat meg az az 50 körüli ember, akik ott fetrengtek a toparton a satortaborban...

Most nem akarok értetlenkedni, de mintha a sorozatban még nem halt volna meg senki sugárzástól---Jericho beliek. Amúgy volt egyáltalán sugárzás amit mértek volna a városban? Mert eddig
csak az a "sugárfertõzött emberke" volt, akit ért sugárzás, ha ért egyáltalán
Na jó, lehet hogy az elég belemagyarázás, de akkor sem kóser nekem az egész😊---amúgy lehet hogy a néger bácsi igazából észak-koreai kém😊

ezt nem tudtam még megfejteni...

Hunnenkoenig
Ebben talan meg lehet is valami, csak az a kerdes, miert kell a csaladnak hamis identitast tanulni?

Ez jó következtetés! 😊
Sztem a köv dolog a szitu: Páran, (feka, a fertõzött és a csoportjuk) tudott a dologról, és tudták, h Jericho-t nem éri támadás. Megbeszélték, h itt, Jerichoban találkoznak egy adott helyen, egy adott idõpontban (erre utalhat az e-mail, vagyis a találka helye már nem biztonságos). Valaki kiszivárogtatta az infót, és így nem csak a csoport tagjai és a családjuk, hanem többen is elindultak Jerichoba, azt is tudva, h mi ez az egész.

A "boltos" srác jól megmondta a kiscsajnak az igazat. 😄 Ez tetszett.

A néger csávó a végén küldött egy e-mailt, és látható volt a szöveg egy része, valaki nem tudná lefordítani? 😊
ScarY MAN
Ki tudja?<#buck>

...

Calver
szimuláció keretében megfertõzni egy rakás embert sugárzással? nem, egyáltalán nem ez jön le eddig...

"The trees move. Do you not see it?"

Ettõl félek én is a legjobban nem az atomháborútol. 😊
Serpa
a sugárzást elég nehézkes szimulálni.

Remélem, hogy a sorozatban nem fog kiderülni, hogy az egész csak egy szimuláció és a néger fószer meg felügyeli a kisérletet, mert akkor nagy csalódás lenne.

Serpa
lassan hozzá lehet szokni, h lehúzzák.

bigfoot
nah megnéztem!
sztem jó lett a 4.rész is,igaz nincs benne sok izgalom most de ilyen átlag részeknek is kell lenniük várom a folytatást!
sorozat junkyn eléggé lehúzták a sorozatot nem?végre egy ilyen sorozat erre meg betámadják😞

Törölt felhasználó
Magyar is van már:
www.hosszupuska.freeweb.hu
Calver
ja hogy hoppá... na azt már nem vettem észre. bár sztem ha vkinek van mondjuk egy középfokúja akkor simán érti az egészet angol subbal...

5w0rdf15h
de csak angol egyenlõre

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Calver
angolul nem túl jól tudoknak öröm és boldogság, van 4. részhez sub

Calver
rövid, de kellemes hír junkie-ról:
"A Jericho lett a második!

írta: winnie

mikor: 2006. október 13. 8:42 | 12 komment

Röviden annyi a hír, hogy a Jericho a Heroes után a második sorozat, mely megkapta a teljes, 22 részes megrendelést a 2006/07-es évadra. Örülünk."

grebber
Még nincsen!

Next PC upgrade: 2022

games4ever
hi all!

a 4. részhez még nincs felirat vagy csak én nem találtam? mer má nagyon kíváncsi vok a 4. részre csak angolul nem akarom megnézni mer felét se érteném😞
thx.

Hunnenkoenig
Hat ha mindent összevetek (a szünetelöket is), akkor Lost, Prison Break, My name is Earl, Heroes, Jericho, Til Death, Lucky Louie, Smith, Everybody hates Chris (asszem cancelolva lett), Eureka.

Varok a Traveler-re es most szedtem le ket reszet a Dexter-nek, amit meg meg kell neznem.

A Help me Help you is talan csatlakozik. A pilot nem volt rossz.
Bar sitcomokrol leszallok asszem, mert azok elöbb-utobb ugyis eljönek ide is es azoknal nem fontos mindet megnezni. Bar amiket neztem, eddig megertek minden reszüket. Föleg Lucky Louie.

Hunnenkoenig
Hat ezt az összeesküves dolgot mar en is kezdem rohadtul unni.

Remelem ez csak egy ilyen 3 reszes mellekszal lesz. Mar most nagyon elegem van belöle.

Na akkor reménykedek.

Calver
végignézve, annyi nem mondanám h szörnyû. majd meglátjátok, nem szeretek spoilerezni...

"Na persze egy atomtámadás túlélése és az újrakezdés nem elég semmilyen sorozatba, így elõrángattak egy összeesküvést. Nevetséges."

Én nagyon NAGYON féltem ettõl. De talán még van remény.

Serpa
ezt csak akkor fogom érteni, ha már láttam.

így csak egy újabb pocskondiázás.

Calver
látom ti se vagytok addiktok <#nyes>
btw, mi a fene? asszem most nekiugrok 4. résznek... (pedig ma este Crank-et akartam megnézni)

robotnyk
én a könyvtárak mellé odaírom zárójelben, mikor megy adásba 😊
Serpa
hány sorozatot szedsz?

én ötöt, de márcsak kettõt (PB szünet, Eureka befejezõdött)

Hunnenkoenig
Basszus olyan stresszes fejben tartani ezeket az idöpontokat...

En is szedem minya ezerrel!

csendben várjuk hozzá a feliratot😊

Calver
már 17 órája kint van a 4. rész és még senki se látta, sõt, még meg se lett említve? ejj-ejj... szedem ezerrel.

Késõ. Tõllem már kérdezték melyik magyar adón fut...
Hunnenkoenig
Jol mutat ez a banner a fejlecben. Vegre valami friss design es hangulat. Megegyszer gratula.

CBS.com maradhat (talan com nelkül), mert igy legalabb az intelligensebbe felfogja, hogy amerikai adas es ne magyar TV-n keresse...

Igen de ez már csak a Privát Goldon lessz látható a Jericho: Pumukli the Sex machine. c. Északai CBS különkiadásban.
ScarY MAN
Meg igy megjegyeznem hogy a "fohosunk" is eleg elvont feje van... ugy nez ki neha meg olyan fejeket vag mint egy fogyatekos<#idiota>

...

Serpa
remélem nem az lesz, h az ellátmányt szállító vonattal be "sihuhuzik" a városba
😄

ScarY MAN
Te beteg vaaagy<#idiota><#vigyor1>
Es mivan ha az osszes csaj megsajnalja hogy a szulei meghaltak egy pukkanasba?lehet o lesz az uj Bred Piit?<#buck>

...

Pumuklival
Kíváncsi vagyok a Oumukli val mi lessz.

Az elsõ résézben az a tipikus lúzer éjszakákon át CS-zõ skac volt akit lányok is kiröhögnek.

A 2. ben mintha barátkozna a nagyszûjó lánnyal. Közös barátkozási alap már van minketõjük szülei elfüstöltek.

De hoyg megy tovább?
Pszihopata lessz vagy kikupálódik? Amcsi sorozatként e kikupálódást tartom valószínûleg.

REKLÁM REKLÁM

Semmibe vesznek a lányok? Uncsik a szülõk? Itt a megoldás!
Atomcsapás!
Az atomcsapás bizonyítottan növeli a libidót és az egy férfire jutó lányok számát!
Nó sugárzás, nó lúzerség!

Kapható termonukleáris kiszerelésben is.
Serpa
a bannerba nem kéne a CBS logó, sztem.

ScarY MAN
Biztos?<#ravasz1>

...

5w0rdf15h
😄DDDDDDddddddd végülis akár ezt is mondhatta volna 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

A hibák a rossz adást hivatottak jelképezni. 😊 Véletlenül sem azért vannak, mert nem figyeltem az írásra. 😊
- A gonosz iperialista USA jól megkapta!
- Ide ide meg ide estek a bombák amniket a népi észak kóra lõtt a Aerikai Sátánokra.
- Holnap oszágos ünnep lessz a Mao téren. 😊
Serpa
azt nem lehetne vhonnan megtudni, h a kínai bemondó mit mondhatott?

ScarY MAN
oksi😄

...

igen..beraksz egy linket a képhez, meg a fórum linkjét. Meg odaírod, h Köszönöm & légyszíves😊