Jericho (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát khmm... nézzük, kb mik derülnek ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- nem éppen interkontinentális atomok szedték darabokra Amerikát...
- a rész végén elindulnak ugye Rouge Riverbe... eddig azt nem láttuk h a másik tag hogy vándorolt, de alighanem most kapunk nem is kis betekintést a "kinti világba".
na, ezért volt mókás ez a rész.
"The trees move. Do you not see it?"
HÁT KIDERÜL AZ IGAZSÁG, hogy kik robbantottak!
Aki megnézte annak fel sem tûnt???????????????????????
/Amúgy a ferdítés most is folyik, 50% megvan!/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk nem tudom mi volt ezen annyira mulatsagos es meglepö, de az biztos, hogy jobb volt, mint az elözö.
Derember 10-tõl Magyarországon is vetítik a Jericho-t, mégpedig az AXN TV csatornán! A Magyar rajongói oldal címe: http://jericho.dyn.hu tessék látogatni. 😊)
Atomot a bestiáknak
Mielõtt valaki dührohamot kapna és mondatonként akarná szétszedni, elõtte feltétlen olvassa el Snake néhány másik oltását is 😊
Ez valami elõre tudtuk,de nem szóltunk összeesküvõs csak a kormány tudja az igazságot de nem árulja el sorozat.
De egyébként nagyon tetszik...de a nigga még mindíg aggaszt.
😊))
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Én is azt hittem hogy az elõzö rész vége után,látva a rakétákat, mostmár jobban belemennk ebbe a ki-mit-miért kérdésbe.Szóval hogy kik is lõnek?És kikre lõnek vissza?
De ehelyett lovak,rovarirtó és egyéb nagyszerüségek lettek a témák.
Meg feltünt a semmibõl ez a helyi kemény gyerek,ebbõl már a folytatás szempontjából jót nem nézek ki...
Azt se értem hogy ebbe a városba hogy nem jön már senki?Mostmár eltelt 2 hét ugye minimum,de egy teremtett lélek erre nem jár.Jó hogy ugye a nagy városokat kilötték (elvileg),de hát azért az utakon,környéken,vidéken csak voltak más emberek.Ezezk közül senki se talál ide?
Na mindegy.Még egy ideig nézem,de a lassan kialakuló irányt nézve egy évadnál többet most nem látok benne.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem lehet a 200as pulzust minden részben fenntartani 😊
Következö reszben a csavot kergetik, aki ellopta a lovat... buhuuuu... rohadt izgi lesz....
Én már csak letöltöm aztán eltelik 1-2 hét mire megnézek 1-1 részt.
még mindig olyan unszimpatikus 1-2 fõ karakter, és még mindig nem tudtam senkivel sem azonosulni...
Óh, és még valami:
A Jericho pont amiatt jó, hogy a régi stílusú sorozatokra hasonlít, ahol még nem kellett törõdni a "politikai korrektséggel" (magyarul hogy muszáj beletenni legalább egy kínait, négert, meg zsidót, különben hõbörgés lesz), és egyáltalán nem számított, hogy ki mit mond, volt a készítõknek egy jó ötlete és megcsinálták, nem törõdve azzal, hogy a mai nézõközönség kizárólag a Lost-, Star Trek-, Prisonbreak- szerû és egyéb túlmisztifikált témákra bukik.
Nem, kérem alássan, végre csináltak egy valóságszagú (valaki nézzen megy egy 50-es évek beli amerikai oktatófilmet, annak alapján van az egész megszerkesztve) sorozatot, jól eltalált karakterekkel (legalábbis egyelõre, reméljük, nem rontják el õket a továbbiakban), akikkel könnyebb azonosulni, mint egy csillaghajó kapitánnyal, rejtélyes szigetre lezuhant családilag tönkrement akárkivel, vagy szuperzseni börtöntöltelékkel. Nem, meine Freunde, végre olyan karaktereket kapunk, akikkel könnyû azonosulni és ez nagyon jó egy olyan világban, ahol a tévébõl szinte kizárólagosan a hihetetlenség határait feszegetõ emberek zúdulnak ránk.
Ezért jó sorozat a Jericho. Az atombomba csak a körítés hozzá.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Már megbocsáss, de a Knight Ridernél nincs jobb. Megvan benne minden, ami kell, csak túl kell látni David Hasselhoffon (aki szerintem is egy idióta). A Knight Riderben megjelenítik a legtöbb emberi kapcsolatot, ráadásul rávetítenek egy újabb aspektust, mégpedig, hogy mitõl ember az ember, pl hogy kitt ember-e, vagy gép? Emellett jó a rendezés, jók a történetek (bocs, a negyedik évadot a második felétõl felejtsük el), és szerintem Edward Mulehare alakítása fenomenális.
Cimbora, ne adj a véleményemre, nem várom én azt el senkitõl. Bizonyára te is a jóféle agyontúlzott sci-fi és fantasy baromságokon rágódsz napestig, aminek kb. annyi a köze a valósághoz, mint a szovjet propagandának (megjegyzem, azért vannak jó szovjet propagandafilmek). Mit is ér akkor neked egy Knightriderista véleménye?!
Mintenkitõl elnézést kérek az off-ért, de a kolléga úr cinizmusa épp rossz pillanatban ért...
Kiv. tán a cube,tényleg.
-muszáj-
Nekem pl. m,eg sok más embernek a kiaknázatlan lehetõségek kellenek :
anarchia,sugárfertõzés,küldetések más városokba,alkoholizmus és a többi dolog ami része lehet egy atomháborúnak,csak éppen nem vesznek róla tudomást,ehelyett megy a love,meg az akció.
És úgy gondolom,ha valaki ezt itt megcsinálná teszemazt egy magyar rendezõ,jobb lenne,mint a mostani sorozat.
---------
A magyar rendezökhöz meg annyit: Ezt most gondolom cinikusan gondoltad.
Hat az amerikaiak szerintem mar több fantaziarol tettek tanubionysagot mint a magyarok, vagy akar az europaiak együttveve.
Ha jol tudom magyarorszagon meg nem születtek olyan alkotasok, mint a star wars vagy superman vagy akar a Lost.
Es itt kerem nem csak a penzröl van szo.
A Cube-ot 100 ezer dollarbol forgattak le. Annyi van magyarorszagon is.
Viszont rengeteg lehetõség van még benne,millió egy helyzet.
Nincs kreativitásuk az amcsiknak.Meg fantáziájuk sincs.Kiváncsi vagyok mit alkotna ennyi pénzbõl egy magyar filmrendezõ.(igényesebb magyar fr.)
Nekem nagyon bejön a sorozat. Jobb, mint a Lost, a Prisonbreak és a Farm, ahol élünk együttvéve. Nálam egyenértékûvé vált a Knight Riderrel, ez pedig olyan kijelentés, amivel nem szoktam csak úgy dobálózni!
Szóval hajrá Jericho, nézze mindenki, mert ritka jó sorozat!!!
számomra nem hozott nagy izgalamakat a sorozat
nekem az átlag alatti eddig, lehet még kettõt megnézek és annyi
de persze azért másnak lehet bejövõs, ez csak az én véleményem volt
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
USA
Oroszország
Anglia
Franciaország
Kína
India
Pakisztán
+ akikrõl nem tudunk😊
Pont most van kint egy témábavágó cikk sg fõoldalon.
[merlinw.org]
Asszem szamomra ennyi volt...
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Skylarra leszek kíváncsi mit szól a plázacica énje (no persze már normalizálódik a csaj) ha menni kell aratni. 😊
A saját rakétáik robbantak fel a felsõ légkörben? Jól értelmeztem, ezért volt az EMP hatás?
Ami a "A mi kis Farmunk" részt illeti, én éppen hogy ezt hiányoltam (mint a BSG-bõl is) kb az ELSÕ résztõl.
Ha egy ilyen történik elsõ, hogy akkor a régi világrendnek vége, pénz beszüntetése, fejadagok, porciózás, mindenkit valami munkára rendelés: aratás, bunker építés, élelmiszer elosztás, ... ami szükséges, mert mondjuk csak így van bármi esélyük túlélni a telet (a nukleáris télrõl már nem is beszélve ...)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nagyon gyorsan lerendeztek a raketakat egy "twoo weeks later"-rel osztan atmentünk csöpögös 12/12 csaladi sorozatba a la "A mi kis Farmunk".
Az mondjuk jo, hogy felvezettek a megvaltozott körülmenyeket es hogy ujra loval kell jarni stb, de az a kukoricaszedös jelenet a vegen az nagyon durvan olyan iranyba vitte a dolgokat, hogy ha igy marad, en nem hiszem, hogy nezni fogom...
Hirtelen összeesküves sincs mar. A neger atment szimpibe, a tiniket meg kell regulalni, hogy ne lopjanak lovat, s persze felbukkan a gyermekkori ösellenseg, akinek közös erövel jol ellatjuka bajat... pfff...
Hat nemtom... a következö resz nagyon döntö lesz szamomra asszem.
legközelebb jelzek ha kijött egy rész, mondjuk még lusta voltam megnézni 6.-at, most inkább Heroes-t hesszelek, na meg nem biztos h mindenki örülne a környéken ha - mivel még nincs felirat hozzá - meglehetõsen magas hangerõn Jericho-t néznék...