1249
jericho2006-79330.png
  • bigfoot
    én is kérdeztem de semmi:(
    az elektromágneses impulzus miért pár hónappal a robbanásg után jött??
  • Alien
    Na megnéztem délután

S01EP13

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sejtettem, hogy ez az előkerült csaj még bekavar majd valamit... :)
  • Randal
    Jaja:D
    El is kezdtem olvasni, hogy miről szól, de abbahagytam. Inkább majd megnézem. De kellene hozzá angol felirat:(
  • nunogomes
    Olééé, fent van a 13. rész!!!
  • lang14
    nem tud senki semmi érdemleges információval szolgálni számomra azzal kapcsolatban hogy hová lett a magyar jajongói oldal?
  • Randal
    Én nem bírtam ki és hétvégén megnéztem angol felirattal. Kár volt, elkapott a hév és ordítottam a következő részekért:D

De legalább most valóban jópár dolog kiderült, igaz még nem tudni hogy Hawkins volt barinője melyik oldalon áll, mert szerintem Hawkins tuti zsaru, amolyan beépített ügynök. Igaz, a Countdown epizódokból ez nem derül ki, de érezni lehet, remélem.

Kíváncsi avgyok még hogy a menekültek megbetegettek-e vagy sem
  • bigfoot
    köszi a feliratot,faja rész volt,végre kiderül vmi a robbanás előttről!
    azt nem értem hogy az EMI miért olyan későn jött??nem a robbanás után kellett volna hogy jöjjön?
  • Tinman #568
    Amcsiban leadják, pár órával később már van ugye valamilyen release, aztán általában 2-3 nap és van angol felirat, de volt már olyan is, hogy 2 hétig nem volt angol sub :-S
  • zorden
    Milyen gyorsan sikerul angol feliratot szerezni? Ha az lenne, szivesen beszallnek forditasba, viszont a hallasom sajnos nem tul jo.
  • Tinman #566
    Szívesen :-)

Ez sok tényezőtől függ, de a legfontosabbak:

1. Ez a felirat extrém hosszú volt /majdnem 760 sor/.
    2. Munka
    3. Család

2 max 3 nappal az angol felirat megléte után tudom garantálni a feliratot, de előfordulhat olyan is, hogy eltűnök 2 hétre és a világ végéről tudok üzenni, hogy "dolgozom, ne tőlem várjátok a feliratot".
    Ilyen esetben Kenny mester mindenképpen értesítve lészen és ha éppen nem Lost-ot, Heroes-t, Day Break-et vagy az ég tudja mit fordít akkor megcsinálja.

• Csibe001
    Nézzétek meg a Special return to Jericho-t abból egy két nyalánkság van a közeljövőből :) Többek között az új lányról is.
  • Grove4
    Ja Tinman azt akartam kérdezni hogy mostantól mindig ebben az időpontban fogjuk megkapni kíváló feliratodat vagy ez csak elcsúszott mert nem volt időd vagy valami más problémád volt?Nem sürgetni akarlak tényleg csak egy kérdés.
  • Grove4
    Köszönjük tinman,nagyon köszönjük
  • salieri
    ;p :D
  • Tinman #561
    A türelmetlenség nem éppen kifizetődő, de legyen egy jó napod ^^

KATT
  • Grove4
    K*rvára türelmetlen vok feliratot akarok :)
  • Grove4
    Már nagyon várom a feliratot
  • Grove4
    Rémelém ma estére vagy holnapra lesz
  • Randal
    Mivel még nincs. Írták lentebb hogy készül.
    Angol van még csak.
  • bigfoot
    Jericho magyar oldalával mi történt??
  • Grove4
    Sziasztok én is nézem a jerichot és nagyon tetszik csak nem találom az új rész 12 eshez a feliratot léci segítsetek
  • Alien
    Én múlt héten pénteken néztem meg az első 8 részt, majd szombaton a többit :) Tetszik, jó kis sorozat :)

Tegnap este pedig megnéztem az új részt,

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz majd ezzel a csajjal akit Robert ismer, jó volt a vége :D

Do you know anyone in Jericho?
    Actually... I do. :D

Várom a következő részt :) Na meg az is érdekes lesz amikor majd a többiek számára kiderül pár dolog Robert-ról.
  • Maco13
    minden igaz, télleg ő csinálja
  • Serpa
    ha minden igaz, Tinman készíti.
  • grebber
    Jericho_S01E12_HDTV_XviD-LOL na előszeretettel várom a Hunsub-ot.
  • salieri
    hat ez jo kerdes! meg igy is az egyik legjobb helyzetben levo sorozat ilyen szempontbol! mondhatni beertek teljesen az amcsikat!
  • kirol
    Már megvan, csak kíváncsi voltam mikor folytatják a magyaron.
  • salieri
    az axn ismetel. a 3ik 4ik resz jon majd, ha jol lattam az oldaon feb. 26an. De valamelyik magyar oldalrol biztos letudod tolteni az eddigi reszeket.
    En nem neztem/kovettem a szinkronos "valtozatot", inkabb eredetibe, es majd holnap. :)
  • kirol
    És melyik nap adta?
    Mikor lesz folytatás? Itt szünetelnek egy kicsit?
  • salieri
    axn - 11ik reszig van szinkron.

a 12ik resz pedig ma este megy majd odakinnt ;)
  • kirol
    Magyarul melyik adón adják és mikor?
  • Randal
    Nem mondom, hogy homokba dugják a fejüket, de nem kapkodják el a dolgokat. Küldtek ki felderítőket, de úgy, hogy nem tudják megállapítani honnan jöttek. Ha meg megkínozzák őket úgyis mindegy.
  • Cat #543
    "NEm tudják ki van odakkint. Ellenség vagy barát."

Attól, hogy homokba dugom a fejem, nem változik semmi, ennél csak rosszabb lehet. Tényleg kezd előjönni ugyanaz a szitu mint a BSGben, csak ott a második szezonre bukott ki, hogy a demokrácia mennyire gáz (pedig az egy katonai hajó!), itt meg már az első szezon első néhány részében. Persze lehet, hogy ez a mi sajátos Keurópai szemléletünknek köszönhető, sokkal inkább el tudjuk képzelni a parancsuralmi berendezkedést, az amcsiknak lehet hogy pont ez lenne a fura. Realisták és pragmatikusok vagyunk :)
  • zorden
    02/21 utan.
  • Serpa
    a tegnapi rész összefoglaló volt.

új rész jövő héten.
  • Shaman
    heh?

nem valami február végét mondott itt valaki? hogy akkor indul újra?
  • DeF
    tegnap volt az első rész a szünet után, az istenit, hát senki sem vette fel? :|
  • bigfoot
    ezt hol tolják?
  • Maco13
    jó a sorozat, szép a banner
  • Randal
    Ehhe:)
    Ezt meg kell lesnem:)

Itt azért tuti nem lesz ilyen, de azért vannak furcsaságok.
    A JAke gyerekről még mindig nem tudni, hogy valójában kicsoda és hogy véletlenül tévedt-e ide.

Aztán ott van HAwkins, ő is érdekes figura. Tudta, hogy hova kell mennie, hogy ne haljon meg, ergo vkik tudtak a bombarobbantásokról.
    Namármost HAwkins valamit befalazott a háza pincéjébe egy szép hordóba. A Countdown epizódokban hasonlóan néztek ki a bombák. Hmm...
    Most akkor mi merre hány méter?