Jericho (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez is spoilerben, aki nem látta még a részt annak nem akarom lelõni... nekem nincs különösebb bajom a legtöbb karakterrel (jó, nem szimpatizálok velük, ezt eddig csak Bernard Black-nek és Dexter Morgan-nek sikerült elérnie) de azt a boltos libát és a patkányképû kölköt aki a segédje volt falhoz állítottam volna a sorozat kezdetén...

"The trees move. Do you not see it?"

jóvan, akkor nem csak nekem ez a véleményem róla.

Az is tetszik, hogy kicsit durvul a helyzet, végre lassan eljutnak a diktaturához. Rég észrevehetnék, hogy különleges helyzetek különleges megoldásokat igényelnek. A régi rómaiak ilyenkor választottak teljhatalmú konzult, aztán ha normalizálodott a helyzet, elszámoltatták.

Calver
Gracie, a boltos kurva

Melyik? Van egy pár. 😊 Természetesen Spoilerbe válaszolj. 😊
végre meghalt a hülye picsa, nagyon utáltam.

Calver
11. rész elõzetese
utsó idén, de mókásnak igérkezik

Zsoltika 007
Köszi!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

LiPTON
néztem ott is, és még mikor ezt írtam, nem volt<#zavart2>

icewolf
nyugi, már van a 9.-hez is... http://hosszupuska.fw.hu
Lehet csak egy kicsit keresni kellene?

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

LiPTON
már a 10. rész is kint van, és a 9.hez még sehol magyar sub.. vki elvállalhatná, akinek van 1 kis szabad ideje, és érdekli is a sorozat
sztem így mindenki jól járna

Zsoltika 007
Még nincs. Nem tudom miért késik ennyit. Remélem csinálja valaki.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bauer15
még nincs ugye felirat a 9. hez mert nem találtam

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Csibe001
S milyen igaz. 😄
Nézzétek csak angol felirattal, ha annyira sorozatnézõk vagytok akkor úgyis meg kell tanulnotok angolul. <#mf1>

Egyesek azt hiszik,hohy alanyi jogon jár a magyar felirat és hisztiznek,ha nem kapják meg.
Nekik üzenem,hogy akkor fordítsák le.
Ellenben legyenek türelmesebbek.
HE

Calver
ehhe... még nem néztem meg 9. részt de remélem azt a kis patkányképût durrantják le elõször <#vigyor1>

most tartok a 8. résznél (9.hez már álmos vagyok), de nem mondhatnám, hogy sokat mozgott a vérnyomásom az egyes epizódok alatt 😞 jobbra számítottam
sõt, kicsit sok olyan rész van benne, amikor kicsit "ugrok" elõre pár másodpercet.
ilyen pl amikor asszem Dave tûnik fel a képernyõn (az a srác, aki a boltosnõvel lakik)
ha könyv lenne, gyorsabban lapoznék, mint ahogy olvasok
icewolf
Hát ez van. Sztem így is megköszönhetjük Tinmannek.

bauer15
úristen akkor meg már a 10 részhez kell majd
na mindegy😞

ez a rész nem volt rossz, de még mindig túlsúlyban vannak az érzelmi problémák, inkább a valós gondokról kéne szólnia a sorozatnak

a következõ rész lesz az utolsó idén? mert a preview eléggé ezt sugallja

icewolf
sztem hétfõ-szerda között

Zsoltika 007
Én is arra várok. Gondolom készül.

bauer15
mikor lesz már a 9.részhhez magyar felirat?
ksz

bauer15
meg

Serpa
a morze-kódot megfejtetéttek?

nekem a 8 elején szivbaj jött rám, amikor kiirta hogy "1 hónap telt el"
azthittem hirtelen, hogy elindultak racoon citybe, és otthagyta õket a sori, és most az lesz hogy hirtelen visszajönnek. Ki is kapcsoltam volna a francba.

Megnéztem 8. részt. Elõtte mondtam magamban, ha ez is lelkizõsebb lesz, mint eddig 1-2, akkor cancelezem. Szerencsére nem lett az😊 Tudom, h a lelkizõs részek is kellenek, de azért egy ilyen témában rengeteg dolgot fellehet hozni. Kíváncsian várom a következõ részt

bauer15
Igen <#vigyor3>

bauer15
ma lesz amerikába a 9.rész jól számoltam?

80%-ban kész van

Serpa
Tinman!
mi újság a subbal?

Calver
ez a sorozat egyre jobb és kedvesebb lesz <#vigyor1>
Rouge River bejövõs, végén szép kis cliffhangerrel

persze azt akartam irni hogy remélem NEM olyan véget ér mint az invasion 😛

Nekem bejön ez a világ vége filling 😄. Kiváncsi leszek mit hoznak ki belõle, én nekem tetszik remélem oylan véget ér mint az invasion.

SPOILER!!!

Kivácsi lennék a nigger faszira, hogy most akkor õ kivel is van.

Calver
felirat miatt? ne legyetek már puhapöcsûek <#nyes>
a: simán átidõzíthetõ a felirat, nem is nehéz
b: hosszupuskán van mindkét verzióhoz felirat

Serpa
csak XOR os van.

A 8 rész LOL verzió honnan szedhetõ? Csak a Xort találom...
Jön az Ensz de Bush elküldi õket a Búsba mert amarikának nem kell segítség. 😊
Serpa
nem is baj, h lesz egy kis szünet.

"November 29-én, a 11. rész cliffhanger-ével 10 hétre búcsúzhatunk a Jericho-tól - a visszatérés február 14-re várható egy összefoglaló epizóddal, vagyis hivatalosan csak február 21-tõl kapjuk meg a folytatást, mely a nukleáris katasztrófa elõtti napra pillant majd vissza. A trükk azért is pikáns, mert így, ha az AXN megszakítás nélkül vetíti dec. 10-tõl a sorozatot, akkor kvázi utol fogja érni Amerikát."

sorozatjunkieról

Na a mostani/1.08/ elég jó volt, bár ha most a történetvezetést nézzük, akkor valoszínûsíthetõ hogy nem válik Mad Max szerûvé, mivel a terrorista támadás csak megbénítja USA-t, de van más ország is a világon😊/várhatóak talán akkor ENSZ erõk vagy Euroforce😊/

Serpa
vmi kommandósok lesznek benne, úgy láttom.

Calver
XOR verziós felirat simán átidõzíthetõ, használjatok directvobsubot. asszem az elején 70000 ms-t kell, késöbb néha 1-1 másodperccel több

Episode 8 promo
Hát sztem nem oldják meg annyival 😊

Azt én is várom. De ha megoldják annyival hogy "Két hét múlva" és jön vissza a csávesz, hozottm indent majd szom orú bociképpel megjegyzi. Rossz a heylzet odakint...

Akkor megy az atom...
Serpa
elég langyos rész volt.
a kinti világ lesz érdekes.

Tinman
Szívesen :-)

Ha egy mód van rá, akkor mindig a proper verzióhoz készül felirat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Papirzacsi
Hasonló cipõben voltam reggel. Örültem ,hogy végre van felirat, és akkor látom ,hogy ahhoz a nyomorult XOR-hoz.:-( De a kalózöbölben, vagy a mininován találtam mûködõt. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nem tud valki a 7. rész "XOR" verzióhoz olyan torrentet ami mûködik is?Mert a "LOL" megvan,meg abból van millió,de amihez a felirat elkészült az nekem sehonnan nem jön.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Reméllem. ÉS reméllem nem Battlestar Galactica féle "szétatomoztál a bolygót de a házak makulátlanul álnak még csak nem is porosak" dolog jön ki belõlle...