1249
-
Nekem se, de néha odakapcsolok, hogy növeljem a nézettséget:D
Anyu úgyse nagyon nézi oylankor, a háttérzaj meg kell neki:D -
Köszönöm szépen az infót. AXN-em nincs sajnos, mondjuk nem is szokásom tévében sorozatot nézni :) -
Szia!
Jól láttad, szinkronosból csak az van, a sorozat már a 15.-16. résznél tart. Mo.-n áprilisban folytatják az AXN-en. -
Sziasztok!
Egy ismerősöm tegnap ajánlotta ezt a sorozatot, gondoltam megnézem. A kérdésem az hogy milyen napokon megy a Jericho, és hanyadik résznél tart most itthon? Mert találtam olyat hogy Jericho.S01E01-E11.HDTV.XviD.HUN-TVTiME, de az 2007 február 25-én került fel torrentre, gondolom azóta kellett volna lennie legalább 2 epizódnak, de 11-nél újabb szinkronost nem találok sehol. Szóval mikor jön a következő rész és milyen időközönként adják? -
nemtom mérvadó-e de emlékeim szerint tv.com-on vannak nézettségi statisztikák. -
Milyenfajta nézettség? Egyáltalán hol lehet ennek utánnanézni?
A CBS-en szerintem megy frankón, legalábbis rajongója van, Mo.-n meg az AXN-en megy, annak meg tökmindegy szerintem:D -
winnie #637 "winnie: A 15. rész közepe táján én is elgondolkoztam, hogy akkor most mi is lesz, de megnyugodhatsz"
nem ezen múlik. a készítők csinálnák sok évig, de a nézettséget látva az első évad után vége lesz. egyelőre így néz ki. -
Vinsanity15: Spoilert ne légyszi. Amúgy iagazd van, LOL:D
gueszka: Hát ha a terroristákat könnyű lenne megkülönböztetni, akkor nem lenne egyszerű dolguk, nemde?
Grove4: Majdnem. Más ország(ok)ról volt szó, de az is ugyebár, tudod te mire gondolok.
winnie: A 15. rész közepe táján én is elgondolkoztam, hogy akkor most mi is lesz, de megnyugodhatsz. Ha ennyire epizodikusan nyomják, akkor sokáig kihúzza. Párszor beleraknak valamit ami miatt még érdekelni fog, aztán úgy is nézed tovább:D -
Huh hát megnéztem a 15. részt.Ez valami állat volt. Tank a fészerben
.
-
gueszka #634 Szerintem is remek sorozat, speciel nekem jobban bejön ez a fajta stílus, mint a szökés.. Picit lassabb ugyan, de sokkal érdekesebb a történet... Kár hogy még nem sokat tudni.... azért kiváncsivagyok hogy miért vol az egész... Valahol azt olvastam hogy !!elvileg más országban is volt robbanás, ausztrália és anglia!!, de sztem ez kacsa...
Az a furcsa hogy a 12. részben azok akik a bombát vitték, tök normális hétköznapi embernek tűntek... nem valami terrorista félének... -
rikox #633 Szerintem is remek a sorozat alig várom,hogy lássam a 2. évadot. -
Ennyire behalt ez a fórum? Pedig a jericho egy jó sorozat! -
SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!asszem ebben a részben (115) jönnek a tengerészgyalogosok és mondják h azok a rakéták amiket az USA inditott azok afganisztánba mentek. -
Hmm, ez a S01E15 egész jó rész volt! :) -
winnie #625 "Nah, 14. epizód is megnézve. Érdekes, érdekes. Bonyolódik a helyzet kegyetlenül. Úgy látszik lesz ennek még pár évada:D "
nem vennék mérget, egyelőre nem sanszos a 2. évad, szerintem a nézettség alapján. -
Nah, 14. epizód is megnézve. Érdekes, érdekes. Bonyolódik a helyzet kegyetlenül. Úgy látszik lesz ennek még pár évada:D -
hatezgaz #619 Nem tudja valaki véletlenül , honnan lehet megszerezni a zenéjét?
-
Nem hinném, hogy néhány 20 kt-s atombomba, szétszórva nagy területen nukleáris telet idézne elő. Rengeteg kísérleti robbantás volt és nem volt befolyással a klímára, még a Cár sem befolyásolta pedig 50 Mt-s volt. -
Amúgy kiváncsi leszek milyen lesz a nukleáris tél Jericho-ban.
-
nézz át a posztapok topicba,ott volt szó faja filmekről,ajánlom Miracle Mile -
jó így is faja,de legalább válaszcsapás volt:D -
Prof William #598 Na de atommal! :) -
egyebként kár hogy nem atomháború,csak terorista robbantások -
Amúgy Hawkins amit befalazott bombát a házában azt a bombát hova vitte volna szerintetek,mert nem hiszem hogy Jericho is célpont volt. -
smith18 #595 ilyenkor szoktam mondani hogy te DROID -
A legjobb rész az össznépi BBQ amikor a hűtő leállása miatt grill partit rendeztek, ahelyet, hogy füstöljék, szárítsák, sózzák vagy tudom is én bármi más módon tartósítsák a húst.
Na meg persze ilyen katasztrófa esetén minden háztartásban kifogyhatatlan mennyiségű gyertya van.
Egyébként jó kis sorozat
-
zorden #592 -
zorden #590 22 reszes lesz, ne aggodj! -
ilyenkor szoktam mondani,hogy az internetet használni tudni kell... kellene...
12-13at még nem szereztem be,de már nagyon várom őket :) már hiányzik nagyon a jericho feeling :) -
hát sztem felesleges a link.
vagy a hosszúpuskán,vagy a feliratok hu-n lesz fennt. -
smith18 #586 ha lesz felirat a 13.részhet nyomjon már ide egy linket valaki
előre is köszi -
"Egy nukleáris katasztrófa után, mely megsemmisítette fél Amerikát, egy magára maradt Kansasi kisváros megpróbál a újra lábraállni, és kideríteni mitörtént" -
Jó ez a sorozat? Érdemes leszedni? Miről szól? -
Amúgy az EMI nem csak az atomrobbanás velejárója létezik külön EMI bomba (már vagy 15 éve). -
http://hu.wikipedia.org/wiki/Jericho#Region.C3.A1lis_f.C5.91v.C3.A1rosok -
amúgy hawkins házában egy atombomba van! -
OK kösz
-
Nem is nagyaseggem' 
Ma melózom 1200-al, este nem tudom lesz-e rá időm (család), de holnap a tetemes mennyiséget letudok fordítani az 100%. Szerentém szombat estére befejezni, de lehet, hogy csak vasárnap lesz belőle. Igyekszem. -
Ugye nagyságos Tinman most is megkapjuk szombatra vagy vasárnapra? -
Prof William #576 Lemaradt. :)
Khm...
EMI a robbanás körzetében van. Nem tudom mekkora rádiuszban. De ők elég messze voltak.
Az EMI akkor jött úyg egy hét múlva, amikor valamiért felettük robbant vagy 10k méteren egy nuke. Legalábbis ez az én teóriám...