Jericho (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

naezaz ami leginkább bassza a csõrömet, hogy nincs vezetõség. Nálunk a 20 lakásos társasházban erõsebb a vezetés mint ebben a városban.

bigfoot
hát jah érdekes,de gondolj bele
van egy kis város 5000 lakos,mindnki ismer mindekit,nem járnak sehova városon kívül
látják bomba mindennek vége,de semmit se észlelnek,
ugyanúgy élnek tovább,ha te lennél ott mit tennél?jó mi lehet kinéznénk de hogyan?oda ahova a bombát dobták?ott sugárzás van,máshova meg nem lehet
szal azért vannak partyk mert attól az életmegy tovább,nem ülhetnek egésznap hogy jajeltûnt a világmost milesz,de jgos hogy azér a vezetõségnek kéne szerveznie vmi eksönt hogy kiderítse miez

az hogy 1-1 ember szétnéz egy kicsit a környéken, még mindig nem túl meggyõzõ...

Calver
The Four Horseman c. rész?

"The trees move. Do you not see it?"

szerintem gáz úgy nézni egy sorozatot, hogy az ember a valóság tükrét lássa viszont benne, viszont hey, nektek nem büdös egy kicsit, hogy másfél hónap eltelt az atomrobbanások után, de még egy "civilnek" se jutott eszébe, hogy egy kicsit messzebb elbámészkodjon a várostól megnézni hogy WTF az ország többi részén? ehelyett halloweeneznek meg választósdit játszanak ezerrel. inkább forgattak volna egy sorozatot egy 30-40 fõs közösségrõl, akkor nem lennének ilyen problémák...

egyébként úgy a 6-7. rész környékén már eltemettem magamban a sorozatot (ahogy ti is írtátok: az irritáló lúzersrác + boltospicsa miatt elsõsorban), de végre kezd normális szaga lenni a dolognak most, hogy ellõtték nagyjából az összes sablont (eltünt busz, kigyulladt könyvtár, családi drámák tömkelege)... remélem a folytatás egy kicsit profibb lesz.

Shaman
aham...

úgy az 5. résztõl éreztem,hogy ez nem teljesen arról fog szólni amire számítottam. Nem csodálkozom,hisz elõtte pörgõs,fordulatokkal teli sorozatokat néztem (The 4400,Lost,Heroes,Prison Brake)
Szóval azt hittem itt is felpörögnek az események,de annyira nem. Aztán rájöttem,hogy ez más típusú sorozat,mint ahogy winnie is mondja.
Csak a beharangozóból azt hittem más lesz...

Ettõl független nem rossz,csak nekem picit lassú folyású.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Calver
a második azért-ot húzzuk ki a mondatból, szóismétlés rulz

Calver
Jeremiah se volt azért sokkal keményebb mint Jericho... na jó, "isten keze" és hasonlók mókássá tették azért <#vigyor1>

Aztán majd a 12. részben gyilkos mutáns hörgõborzok lepik el a várost és mivel karácsony lessz a Vérapó is benéz és elkezdõdik az írtás!
nem beindulásra kell várni, hanem átvenni a fílinget. ha nem jön be a 4. részgig, akkor hagyd, szerintem. részemrõl 2-3 rész elég, hogy tudjam, hogy bejön-e a sorozat vagy sem. (ilyenkorra kedveled vagy nem kedveled meg a karaktereket, szóval el tudod dönteni, hogy a te sorozatod-e.)
igen, sokan vagyunk a várakozás álláspontján. Igy a 11. rész után is 😄

Shaman
hümmm

ez a Jericho beindul majd valamikor? Már a 4. részt nézem,s olyan sok érdekes nagy dolog nem történt,csak latymagatagon halad a story.Már 2 rész óta várom,hogy minimum zombivá változzanak akiket elkapott az esõ,de eddig semmi :-pp
Remélem beindul hamarosan.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

" Nyilván ez a sztoriötlet a Scifi csatornán kicsit másképp mutatna 😊"

ld. a showtime-on ment 3-4 éve a j. michael straczinsky-féle jeremiah. dettó posztapokaliptikus téma, csak scifi.
bigfoot
nem tom,most rákerestem és fennt van 2 fajtába!

Serpa
<#szomoru1>

BiG G
kalózöböl omglol D:

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bigfoot
torrent,asszem kalózöböl

Serpa
a wargamest honnan kaparintottad meg?

jerichonál figyelembe kell venni, hogy a CBS-en megy, egy nyugdijas adón, éppen ezért családi dráma. Nyilván ez a sztoriötlet a Scifi csatornán kicsit másképp mutatna 😊

Calver
simán, végülis csak át kell másolnom egy másik témából a saját irományom <#nyes>

Threads (1984)
passzolom ezt hogy osztályozzam... dokumentumfilmszerû cucc, a film eleje egy békés angol városról, Sheffield-rõl szól, ami mellett katonai objektumok vannak... közben szép lassan kialakul egy újabb világháború, majd elkezdenek röpködni az atomok, és laza kettõ esik Sheffield mellé is. ez kb a film elsõ fele... ezek után szépen a világ - ill Anglia, a világ más részeirõl semmit nem tud meg az ember - visszasüllyedését mutatja be középkori szintre, nem semmi morbidsággal és brutalitással - pl egy alap "poén" amikor egy, már valószínûleg jó ideje halott birkát esznek páran, persze nyersen. gyenge gyomorral rendelkezõknek nem ajánlott alkotás...

még extrába: a film egy Ruth nevû csaj körül forog, aki terhes lesz még a bombák elõtt, majd utána szüli meg a gyerekét a már meglehetõsen embertelen világban, össz 13 évet mutat a bombák után, mint írtam kellõ brutalitással, ehhez képest a Jericho egy gyerekmese...

A Day Aftert még TV ben láttam de durva volt...

A Threads -ról írna valaki egy rövid kis öszefoglalót?
Calver
jah de még nem néztem meg

bigfoot
day aftert te leszedted??az is elég faja

Calver
english, mint általában... majd fellököm feliratok.hu-ra csak lustaság fél egészség <#vigyor>

bigfoot
módszeresen?!😊
egyebként jaja én is leszedtem neked hála,leszedtem még a wargamest és a day after címû filmet is!!
akkor magyar vagy angol feliratod van?

BiG G
torrentspy-on megtaláltam, bár elég kevesen seedelik. próba cseresznye 😊

Calver
hohó, asszem mégis tudom. ill én nem tudom, de tudom hogy ki tudja <#vigyor> BigFoot-tal (aki ide is ír módszeresen) privátoztunk és neki asszem elküldtem hogy honnan szedtem le, csak ugye sg küldött privátokat nem tárolja, szal BigFoot, ha esetleg benézel ide írd már le honnan szedtem Threads-t <#nyes>

Calver
passz... 2-3 hónapja pihen már a vinyómon, angol feliratot ma volt hozzá szerencsém találni, fogalmam sincs melyik torrent oldalról szedtem...

BiG G
honnan sikerült megszerezned?

Calver
én meg közben megnéztem Threads c. filmet... öööö... ehhez képest a Jericho kutyafasza. morbid és brutális. ha tudjátok, szerezzétek meg, feliratot találtam, majd rakok fel feliratok.hu-ra...

Trisztin
azt már megszoktuk... az lenne csoda,ha eltalálnák... 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

bigfoot
de,belenéztem
hát nem tom néhány szereplõnél sztem nem találták el a szinkront

petee
Most volt az AXN-en az elsõ rész szinkronosan, nem látta senki?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

BiG G
oh thx. pedig imdb alapján tájékozódtam...
btw, nem is tudtam human hogy jársz sg-re :-)

nem adták, most pihen jópár hetet
BiG G
elvileg tegnap adták le a CBS-en az 1x12-õt, de én még sehol nem látom 😞

Calver

fenetudja.

na erre is elszántam magamat😊
fasza kis sorozat
azt mondjátok meg, hogy mennyi része lesz, mert akkor úgy írom ki, thx
(((a következõ rész)))

bauer15
mi lesz 78 nap múlva ?
bocs a kiváncsiság miatt

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Nagyon faszányos kis sorozat.
De még több atomot nekik...
:-DDDD

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Na ide is beszivárogtam magam 😄.
Tényleg jó rész volt...

akkor már értem, miért lett akciósabb, mint a többi😛

akkor már csak 78 nap, ha jól számolom.
na végre kezd beindulni a dolog, elég sokat kellett várni rá😛

Örülök, hogy kedvenc karakterem, Bonnie is szerepelt viszonylag sokat, remélem tovább viszik azt a szálat.
Ez az elsõ alkalom, hogy nagyon-nagyon várom a köv részt, nemcsak nagyon😊)

á, az ilyenekrõl derül ki hogy valójában buzik 😊

Ez mondjuk igaz...
Csibe001
Éppen ezért szánalmas a szerepe szerintem.Unszinpi...

Nembántani a Pumuklit! Õ a sorozatban a tipikus lúzersrác aki különleges heylzetben kikupálódik és még a Jócsajt is megkapja a végére. 😊