Jericho (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nemtom ki látta az uccsó két részt szóval nem akarok spoilerezni
Innentol SPOILER!, de nem nagyon.
- megtudjuk, ki inditotta a tamadast,
- megtudjuk, hol volt Jake
- megtudunk sok mindent a neger arcrol, ki is O.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
tudniillik, hogy akarnak õk tudni a külvilágról, de a kormányt vagy vmilyen szervet akarnak értesíteni.
Ráadásul nem tudni, hogy akikre ráakadnak az kivel van.
A menekültektõl is félnek, hisz mi van ha megtámadják õket, vagy odaözönlenek, hisz nekik sincs sok élelmük.
Szóval derítik õk a külvilágot, csak kicsit tisztábban akarnak látni, hogy most mi is van.
A Jericho picit lassú folyású sorozat. én is pörgõsebbre számítottam,de ez van.Akinek nem jön be ne nézze.
Viszont 1 valami nagyon zavar benne. Nem akarnak ezek semmitse megtudni a külvilágról.... miért? jó elindult egyszer 3 ember 3 felé,és ennyi. Egyébként zajlik a kis "nyugis" életük.
Ez sztem nem valós reakció. Atom robban,nem tudunk senkivel kommunikálni,nem tudunk semmit mi zajlik "kinnt",s mi csak üldögélünk a kis városkánkban.....
Ez a hülyeség sztem.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
21.02.2007
Sajnos soká...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egyébként ez olyan mint pl. a Discovery-n volt egy légikatasztrófás sorozat ami elmondta, hogy is történ az AirChras. Nem volt rossz, de a NationalGeo Graphic-on lis volt egy ilyen sorozat és ott sokkal átérezhetõbben lett megszerkeztve az egész és bár tudtam, hogy sajnos ez már a valóságban megtörtént eset, mégis ott durkkoltam kétsébesetten, hogy sikerûljön megmenekülniük.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Itt azon van a hangsúly, hogy hogyan tudják összetartani, normális kerékvágásban folytatni az életet, hisz nem válhatnak állatokká egybõl.
Másrészt mivel tudomásuk szerint egyedül vannak a környéken nem is igen mernek eltávolodni ill. életjelet adni magukról, hisz nekik sincs élelmük elég, csak ez még nem jött a felszínre.
Hidd el, kialakul a sorozat. Remélem.
A Lostnak számomra egyetlen elõnye az eleje volt, igaz azt csak mesélték, mert nem láttam, hogy milyen izgi, pörgõs stb. Aztán mikor belenéztem... a véleményem lentebb olvasható.
Egyébként A szökés is ilyen szisztéma alapján indúlt és nem is igazán érdekelt, de mikor végre megszöktek azóta leszedtem az összes részét mert annyira pörgõs lett.
Egyébként pont a hallmark-os film az ami igazán tudja éreztetni azt , hogy nem szabad soha atomháboruba kezdeni mert az mindenkire hatással lesz! Ezzel szemben ebbe a filmbe ez az apró momentum, hogy a szobszéba atom robbanás volt az egy aprócska kis dolog az életükben... nekik.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Számomra a LOST ... az idei felhozatalhoz képest gyengén muzsikál...
de továbbra is tartom magam ahhoz,hogy akkor se jó,ha a LOST-ot és a Jericho-t hasonlítjuk össze...
egyéni vélemény
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
LOST 3.évadnál jár ... <#confused>#confused><#ticking>#ticking>
Jericho még csak félnél...<#worship>#worship>
Véleményem szerint azért nem pánikolnak,mert nem errõl szól a sorozat,nem pszichológiai és szociológiai, szociálpszichológiai oktató film ez
Lost-ot is nézek,de nem élvez kedvezõ helyet a saját prioritásomban... néha már élvezhetetlenül elvont... jah és persze a szereplõk külsõ adottságaira is nagy hangsúlyt fektet ... <#wow1>#wow1>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Tehát akkor ez egy olyan film-sorozat amiben nem a lényeget mutatják hanem valami teljesen mást. Értem.
Akkor viszont nagyon jó kis sorozat, de akkor minek egy ilyen háttér sztori?
És egy másik forumos hozzászólásommal bõíteném ki az elõzõ véleményem:
Hát ez a sorozat szerintem nem tükrözi azt a reakciót amit én éreznék és tennék, ha ilyen helyzetbe kerûlnék.
A másik, hogy az elsõ dolgom lenne, ha biztonságba kerûlnék, hogy mûholdas TV/rádió adásokat kezdenék nézni, hogy képbe legyek!
Nemrégiben volt a Hallmarkon egy jó hosszú 2 részben leadott film ami hasonló témájú volt és az a hossza ellenére nagyon izgalmas és egyben elszomorító volt (drámai volt). Ha arra a filmre gondolok, még most is lefagya mosoly az arcomról és már-már könybelábbad a szemem.
De ez?!
Háááát
Illetve a másik:
Egyébbként szeintem nem egy olyan téma ez, hogy az emberek reakciója (ami a filmben elég hülyén jön le) és a világ eseményei 90/10% arányba legyenek!
Minimum 50/50, de inkább 30/70
Végig néztem az elsõt és már az sem tetszett. Na adtam egy esélyt és megnéztem a 2-at és továbbra is nagyon gáz.
Aztán mondom ugorjunk mert lehet lessz valami érdekesebb-reálisabb és leszedtem a 11. részt. Dög unalom és semmi realítás!!!
A LOST elsõ néhány része ezzel szemben felkeltette az édeklõdésem és a 2. évadtól meg kifejezetten izgalmasnak tartom. Bár a Flahsback részek egy kicsit uncsik. Viszont A szökés az mióta megszöktek kifejezetten függõje lettem!
Ezzel a jericho-val az a bajom, hogy ahoz képest, hogy atommrobbanás történt elég nyugottak!
Ha ilyen témáju fimet kéne említenem akkor a Hollmark által leforgatott és két részben leadott filmet tudnám mondani. Az annak ellenére amilyen hosszú,mégis mondhatni izgalmas volt pedig volt egykét light-os rész és érzelmes jelenetek...
Szóval 100 szónak is egy a vége! Ez a sorozat egy irreális viselkedést mutat!!!
Denver környékén valóban vannak hegyek, de csak tiszta idõben látszanak és nagyon távol, és nem olyan közel mint a sorozatban.
Jericho helyét viszonylag könnyen be lehet lõni, ugye ott van az útjelzõ tábla amin rajta van, hogy Jericho, Denver, Topeka hány mérföldre van az adott helytõl.
viszont a Denver dologgal nem értek teljesen egyet,az ott fekszik a Sziklás hegység lábánál,szal van ott hegy bõven,bár nyílván mivel nem ott élek nemtom,hogy látótávolságban vannak-e... ráadásul nem látom az összefüggést,mert ez a kisváros nem Denver...
Egyébként meg anno olvastam egy könyvet amiben szintén a Denver környéki hegyekbe található rakéta silókról is esett szó.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Volt hogy egy hónapig nem néztem, megkérdeztem anyám mi történt, erre õ: elmentek megnézték az eltemetett léggömb helyét és elkezdték kiásni aztán megtalálták. Hmmm. 4 rész alatt. Meg úgy általában se volt szvsz túl gyors. node mindegy, nem annyira kötekedésnek szántam.
Jerichóhoz hozzászólva érdekes dolgokat írnak a CBS fórumán:
- Denver környékén ilyen közelségben nincsenek hegyek, látni lehet õket, de csak tiszta idõben, Kansas egy lapos tájék szal végképp fura az ilyen közelség.
Plusz még írnak arról, hogy azon a tájékon nincs ilyen kis lélekszámú város, meg az utak többsávosak, rakétasiló sincs a közelben ahonnan kilõhették volna a rakétákat. Mondjuk ez utóbbiak lényegtelenek, de a város ilyen elhelyezése egy olyan körülbelüli helyzetben ahol a valóságban nincs hegység, de a sorozatban van, kicsit gáz. Nem hiszem hogy nagyon sok energiába került volna kicsit átgondolni az elhelyezést.
Amúgy meg jó kis sorozat. Megy a kavarás rendesen Jake és a néger faszi körül. Eyikrõl se tudjuk valójában kicsoda ill. kinek dolgozik.
De azért jó egy ilyen Mad Max ill Fallout light sorozatot látni😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
szval nem nyitnék uj topikot 😊
a The Nine befuccsolt?
mert elkezdtem tölteni anno de még nem kezdtem el nézni és eddig pár részt szedtem csak le
REAL MADRID
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
"The trees move. Do you not see it?"
22 részes az elsõ évad?
REAL MADRID
Tkp. ha arra odafigyelsz, hogy az adott release-hez tartozzon a felirat is, nemigen lehet gond.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
elõre is köszi!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezzel szemben itt történik egy esemény, és arra reagálnak valahogy, tökéletesen ötletszerûen. Persze ez a forgatókönyvírók hibája, hisz attól még hogy készülnek az emberek (realizmus felé tolodunk), attól még simán össze lehetne hozni kemény helyzeteket, egy magasabb síkon. De minek, ha a nép megeszi a szart is...