Jericho (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
http://teddike.freeblog.hu
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tegnap este pedig megnéztem az új részt,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Do you know anyone in Jericho?
Actually... I do. 😄
Várom a következõ részt 😊 Na meg az is érdekes lesz amikor majd a többiek számára kiderül pár dolog Robert-ról.
En nem neztem/kovettem a szinkronos "valtozatot", inkabb eredetibe, es majd holnap. 😊
a 12ik resz pedig ma este megy majd odakinnt 😉
Attól, hogy homokba dugom a fejem, nem változik semmi, ennél csak rosszabb lehet. Tényleg kezd elõjönni ugyanaz a szitu mint a BSGben, csak ott a második szezonre bukott ki, hogy a demokrácia mennyire gáz (pedig az egy katonai hajó!), itt meg már az elsõ szezon elsõ néhány részében. Persze lehet, hogy ez a mi sajátos Keurópai szemléletünknek köszönhetõ, sokkal inkább el tudjuk képzelni a parancsuralmi berendezkedést, az amcsiknak lehet hogy pont ez lenne a fura. Realisták és pragmatikusok vagyunk 😊
nem valami február végét mondott itt valaki? hogy akkor indul újra?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ezt meg kell lesnem😊
Itt azért tuti nem lesz ilyen, de azért vannak furcsaságok.
A JAke gyerekrõl még mindig nem tudni, hogy valójában kicsoda és hogy véletlenül tévedt-e ide.
Aztán ott van HAwkins, õ is érdekes figura. Tudta, hogy hova kell mennie, hogy ne haljon meg, ergo vkik tudtak a bombarobbantásokról.
Namármost HAwkins valamit befalazott a háza pincéjébe egy szép hordóba. A Countdown epizódokban hasonlóan néztek ki a bombák. Hmm...
Most akkor mi merre hány méter?
Ajánlom a Saikanoi c. sorozatot ahol szointén meg a war (nukleáris is) és ott sem menne senki sehova fõleg hogy a végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is ezen röhögtem😊 nyilvánmaradnék a s*ggemen, nem hogy rohangálni kezdjek.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Amugy fogalmam sincs, hogy kellene viselkedni, de valsaghelyzetben nem mindig a fene nagy demokracia a jo megoldas.
A sorozat nezheto. Ami tetszik benne, hogy a hatterben tortenik valami, es ez erdekel. Sokkal jobb, mintha allanodan ropognanak a fegyverek.
Különben meg félnek, meg tájékozódnak, hogy ki van életben ill. mi történt a többi várossal, csak van pár bökkenõ.
NEm tudják ki van odakkint. Ellenség vagy barát. Nem akarják, hogy más megtudja a helyzetüket, az élelem miatt.
Másrészt milyen választásokat kellene tartani? Ki a nagyobb bika a faluban típusút vagy önkényesen megválasztatnád amgad? Akkor csak a feszültséget keltenéd és ez nem vezetne jóra.
Híreket pedig azért nem kapnak mivel nincs adás, nem tudnak elérni senkit, plusz EMP-t robbantottak, így a telefonok és minden tönkrement.
A várakozásokkal ellentétben pedig nagyon beindult a sorozatnak.
Ajánlatos nem belenézni, hanem az elejérõl elkezdeni, úgy érted, hogy mi miért történik, akkor érezni a feszültséget és azokat a dolgokat amik azokat keltik.
Eddig nem kifejezetten volt benne akció, nem is hinném hogy akciósorozat lesz belõle.
Aztán vagy megtetszik vagy nem😊
PT-6|GSJinn
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A Countdownból az 1-5-ig részek nem érhetõek el sajna. A többi megvan a youtuberól. Viszont ami a cbs honlapján fennt vannak azok RealMediások. Szóval nemtom mennyi a minõségbeli változás.
Nade várjuk ki az évad végét😊
a keepvid.com-mal még egyszerûbb. beírod, hogy melyik megosztóról melyik videó kell és lementi neked.
Elméletileg a www.cbs.com/innertube oldalon lehetne õket megnézni, de csak az amerikaiaknak.
A youtuberól letölthetõ pár rész, ha rákeresel a Jericho Countdownra.
Ugye a gép letölti a pl a Firefoxnaknak egy könyvtárába, a cuccot átnevezed flv-be és megy.
Remélem azért majd ha kiadják dvd-n akkor ezek is rajta lesznek.
Plusz még vannak ugye a kommentárok meg a többi marhaság😊