1249
jericho2006-79330.png
  • bigfoot
    egyre jobban tetszik ez a sorozat ,most nagyon beindult az élet,
    várom már a feliratot és sasolom a 21.részt,
    22 rész lesz?
  • tigeroo
    megnéztem a 3. részt...hát ahoz képest hogy az amcsik fele kihalt, jól elvannak :P
  • Igal8i
    Ha jól tudom egyedül az AXN csatorna sugáruzza magyarúl a Jerichot, és ma fogják vetíteni a 15.-részt.
  • tigeroo
    valami dvd covert tudnátok nyomatni (akár magyart)

cdcovers.ccc-n csak cseh van
  • tigeroo
    jóvanna:p

amugy magyarban hány részt adtak le?

hearth of winter-ig?
  • Shaman
    furculni = durvulni akart lenni,nemtom,hogy sikerült így félreírni :-p
  • Shaman
    komolyan mondom,most kezdtek el furculni,minden sorozatnál!

19-es,20-as rész teljesen jó volt,ma néztem meg a Heroes 19-est,az is nagyon durva volt,tetszik ez az időszak :-pp
  • bigfoot
    egyre jöbb ez a sorozat!!!
  • Igal8i
    Emlékez vissza kb. fél ével ez elött amikor a németeknél túlterhelődött egy magasfeszültségü kábel... fél Európába ne volt áram mert az erőművek mind leálltak, vagy nme tudtak áramot továbbítani. És ez csak egy vezeték volt...
  • tigeroo

itt egy atomerőmű-térkép,tehát ha csak a nagyvárosokat bombázzák le, attól még a központoktól távolabb eső régiók is kaphatnának áramot, szerintem magyarországon sem úgy van hogy a paksi áram először pestre megy, majd onnan pusztakotkodácsra...nembeszélve a többi erőműtípusról (vagy különféle hálózatok, de most az áramellátásra gondoltam)

nemvagyok szaki, de szerintem ez a teljes elszigetelődés-izé csak a filmben történhet meg
  • davos80
    Miért,szerinted egy 30-40 ezres kisvrosnak külön erőműve van?
    Vagy küllön telefonhálózata?

Úgy hívják,rendszer.

Nemrég európába volt egy kis tosz valahol innen jó messze,aminek mi is éreztük a hatását: nem volt áram.

Egy atomtámadás iszonyatos pusztítát végez mindenféle hálózatban (teé,áram,gáz,net stb..).
  • tigeroo
    ma néztem meg az első részt..

hát csúcsszuper! az alapszituáció, stb.. meg a "familiás" hangulat miatt tesómék is nézik (lányok)
    alig várom hogy a 2. részét is beszerezzem...

dee én azt nemértem, hogy miért ment el az áram, és a telefon...csak a nagyvárosokat bombázták le, nemde? az erőművek pedig nemcsak a nagyvárosok melett vannak..
    szal ez a "csakazértis elszigetelve" dolog erőltetettnek tűnik...
  • Grove4
    A kövi rész promója.
    elég érdekes, bár nem tudok annyira jól angolul h megértsem mi történt.
  • Grove4
    Háhá Jericho-val senki sem packázhat.Egyre jobban bírom ezt a Hawkinsot , ha ő nem lenne akkor Jericho nehezebb helyzetben lenne.
  • Igal8i
    Hát az biztos , hogy 180° ot fordult a kis Dave gyerek, de ha boltom lenne és hatalmam és tudom hogy csak ez az egy dolog miatt vagyok még életben lehet hogy én is kihasználnám :), külömben meg mit veszíthet, hisz a csajon kívül nincs senkije?! A háború meg szerintem még nem lefutott dolog. Sőt így legalább biztos ürügy van rá. Azért elég sok jó kis fegyverük volt a bombákon kívül is.
  • davos80
    Az a kis boltosköcsög?
    Ha igen,azt össze-vissza kéne rugodnsi: egy kis tetű,aki hatalmat kapott.

Már rég lealázták volna a valóságban.

Gondolom az a vége(konrétan nem derül ki),hogy lőszergyár off,és így nem lehetséges a "háború".
  • Shaman
    hát nekem egyre kevésbé szimpatikus ez a Dave gyerek...

nah megnéztem a 20-as részt. Jó volt,pörgős,csak a vége nem tetszett :-p
    Eddig mindig valami érdekes,vagy "izgalmas" dolognál értek véget a részek,most meg battyognak este :)
  • Prof William
    Ja. :) Igazi amcsi "Lúzer tini magabiztos űbersrác lessz és megkapja a jónőt"
  • Grove4
    Szerintem nem voltak olyan nagyok azok a bombák!Mármint tudom h atombombák voltak de a földön robbantak nem pedig a föld felett,és ezért a romboló/radioaktív ereje jóval kevesebb.Szerintem.
  • Grove4
    Amúgy az a Dave gyerek nagyon laza lett, emlékszem amikor kis félénk volt , de miutánn bevágódott Skyler nél azóta "menő csávó".
  • Igal8i
    Igen, mondjuk attól a "békeszerető" mindeki kedvence emberből én is kinézek valami hasonlót ! Csak nem'tom hányadik részben a csereállomáson a "hírmondófalon" fel volt tüntetve a volt USA, és az abból keletkezett hat ország, hat különálló fővárossal és elnökkel. Aztán az is okozhatta mondjuk a csomagok megszünését, hogy az a pici aranyos kis rádióaktív felhő megkezdte a világkörüli útját mint csernobilnál, és lehet, hogy az nem igazán kedvezett a világ élelmiszerellátásának . Randalnak meg abban igaza van hogy az EMP mindent megsütött amiben elektromosság volt, de annak is van hatótávolsága, tehát ne hiszem, hogy egy EMP egész Colorádo államot kisütötte volna. A robbanást a világ többi pontján pedig azért nem tartom valószínüleg, mert USA-ban is úgymond teroristák követték el a merényletsorozatot nem pedig valamelyik ország hadserege, így igaz hogy máshol is megcsinálhaták volna , de a legnagyobb ellensége ezeknek az embereknbek az USA. Amúgy meg ha bomba robant volna Európában akkor a németek nem küldtek volna segélyszállítmányt, mert meg lett volna a saját problémájuk. De mi igen kérdéses, ha nincs információd a külvilágról mit csinálsz? Nem indulsz meg pár emberrel körbenézni? Vagy legalább nem keressel fel egy katonai bázist? Ha nem is infóért akor fegyverért, elelmiszerért vagy megannyi értékes holmiért?Persze lehet hogy csak én vagyok ilyen naív....
  • Randal
    A készítők ennek hiányát az EMP-vel és az elavult cuccok nemlétezésével magyarázzák. Na meg nem tudjuk, hogy mi történt a világ többi pontján.
    Lehet hogy ott is voltak robbanások.
  • Cat #741
    "mindíg ugyanaz az ismétlődő rádióüzenet"

Csak ez az elszigetelődés akkora böszmeség, hogy ihaj. Tekintve, hogy Charles Simonyi adását több tucat magyar rádiós befogta, ez a teljes rádiósüketség finoman szólva is baromság. Egy olcsó világvevő rádióval ezer kilométerekre lévő adókat lehet fogni, no meg a beavatkozások után első cél lenne a kommunikáció megteremtése: odamenne Európából néhány száz ember, felraknának néhány rádiótornyot, és azonnal koordinálni tudnának mindent.
  • Prof William
    Ne aggódj. :) Ha emelni akaják a hazfias szintet majd feltűnek a hódítók. :) esetleg Arabok. :)

Mellelg miért nem dobnak le csomagokat? Mármint az elején még dobtak. Aztán nem? El tudom képzelni hogy Bush beszólt nekik hogy a nagy Ámerika el tudja látni magát, és nem kel könyöradomány. :)
  • Igal8i
    Akkor látom nem csak én vagyok ezekkel így! Mondjuk az is igaz ,hogy még csak kb. fél év telhetett el a bombák óta, így mondjuk azt, hogy még hittek az emberek a nagy amerikai álomban és vezetőikben.Aztán szép lassan kezdenek ráébredni, hogy nem igazán siet senki megmenteni őket, nincs több segélyszállítmány, mindíg ugyanaz az ismétlődő rádióüzenet... stb. Igy hát a közöségek elszigetelődnek egymástól, megszünik a nemzet tudat és mint az emberiség hajnalán városálamok jönnek létre és a demokrácia csődöt mond. Nem'tom hogy ismeri e valamelyikőtök a Fallout című játékot... na az pont egy ilyen világról fest jövőképet, mint kb. az említett Végitélet c. könyvben. A másik igen érdekes dolog, hogy az elején a bombák után pár héttel a világ minden pontjából és persze "Újkinából" csomó segélyszállítmány érkezett. Azt csodálom , hogy miután amerika összeomlott és megszünt szerepetjátszani a világban mint katonai erő, hogyhogy nem rohanta le senki? Hisz van épp elég jóakarója annak a nemzetnek.
  • Prof William
    De ez egy politiailag korrekt családi sorozat. :) Nem fognak csontvázzá fogyott, esetleg patkányokat/egymást evő vagy sugárzástól szétrohadófélben amerikai állampolgárokat. :) Vagy ha igen akkor mindenképpen lessz köztük legalább egy fekete vagy meleg. :)

Valami olyasi káosz kéne ami a Stephen King: Végitélet C. könyvében volt. Randalírozó civilek/katonák. Tévében nyilvános kivégzést tartó és a tömegbe lövő parancsnok, vagy egymás és a civileket írtó katonai erők. :)
  • Cat #737
    igen, ezt én is nagyon hiányolom (tam). Mindenhol koborló, éhező embereknek kellene lenniük.
  • Igal8i
    A 19.-rész nem volt gyenge!Alig várom a következőt!De aszem ezzel mindenki egyet ért... Mondjuk az az igazság, hogy már vártam, hogy valami ilyesmi történjen mert elég furcsán hatott, hogy senki sem próbálja meg kifosztani a körülményekhez képest virágzó Jerichot, + meg azt is , hogy egy ilyen poszt nukleáris világban , hogyhogy nem kezdenek el fegyverkezni az emberek és védvonalakat építeni. Mint a Postás című filmben.
  • davos80
    A legutóbbi durva rész,végre valami történik.
  • davos80
    van felirat a hosszúpuskáne
  • DJ BP
    még nincs magyar felirat a csütörtöki részhez, pedig szombatra eddig mindig mindig volt
  • mzsoltee
    http://home.of.donsystem.hu/index.php?keres=jericho itt van felirat!

Nem tudja valaki hogy lesz-e 2. éved mert az imdb-n nem átom és nem hoiszem hogy a sztorit le lehetne zárni 1 résszel...
  • Randal
    Jó neked:D
    Én nem telejsen értem miről hablatyolnak. Ha van mellé angol felirat akkor már oké, de anélkül:(
  • Zaladár
    Ja, most látom, már volt a 12-es rész és hétfőn lesz a 13-as.
    De akkor miért nincs fent sehol a 12-es rész?

Az előzőek mint szépen fentvoltak.
  • Zaladár
    A magyaron mikor fogják folytatni?
  • Alien
    Felirat nélkül néztem :)
  • Randal
    Angolul vagy felirattal? Mert ha felirattal, akkor megmondhatnád honnan van:D
  • Alien
    Most néztem meg a s01e18-at, nagyon jó kis rész volt szerintem :)
  • Shaman
    igen de magyar felirat,csak olyan szombat tájékán szokott lenni hozzá.
    Angol persze hamarabb.
  • Randal
    Ott minden szerdán megy. Holnap a 18. rész jön ami csütörtökön általában már elérhető.