Jericho (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anyu úgyse nagyon nézi oylankor, a háttérzaj meg kell neki😄
Jól láttad, szinkronosból csak az van, a sorozat már a 15.-16. résznél tart. Mo.-n áprilisban folytatják az AXN-en.
Egy ismerõsöm tegnap ajánlotta ezt a sorozatot, gondoltam megnézem. A kérdésem az hogy milyen napokon megy a Jericho, és hanyadik résznél tart most itthon? Mert találtam olyat hogy Jericho.S01E01-E11.HDTV.XviD.HUN-TVTiME, de az 2007 február 25-én került fel torrentre, gondolom azóta kellett volna lennie legalább 2 epizódnak, de 11-nél újabb szinkronost nem találok sehol. Szóval mikor jön a következõ rész és milyen idõközönként adják?
A CBS-en szerintem megy frankón, legalábbis rajongója van, Mo.-n meg az AXN-en megy, annak meg tökmindegy szerintem😄
nem ezen múlik. a készítõk csinálnák sok évig, de a nézettséget látva az elsõ évad után vége lesz. egyelõre így néz ki.
gueszka: Hát ha a terroristákat könnyû lenne megkülönböztetni, akkor nem lenne egyszerû dolguk, nemde?
Grove4: Majdnem. Más ország(ok)ról volt szó, de az is ugyebár, tudod te mire gondolok.
winnie: A 15. rész közepe táján én is elgondolkoztam, hogy akkor most mi is lesz, de megnyugodhatsz. Ha ennyire epizodikusan nyomják, akkor sokáig kihúzza. Párszor beleraknak valamit ami miatt még érdekelni fog, aztán úgy is nézed tovább😄
Vinsanity is back!!
Az a furcsa hogy a 12. részben azok akik a bombát vitték, tök normális hétköznapi embernek tûntek... nem valami terrorista félének...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
nem vennék mérget, egyelõre nem sanszos a 2. évad, szerintem a nézettség alapján.
Na meg persze ilyen katasztrófa esetén minden háztartásban kifogyhatatlan mennyiségû gyertya van.
Egyébként jó kis sorozat<#nyes>#nyes>
12-13at még nem szereztem be,de már nagyon várom õket 😊 már hiányzik nagyon a jericho feeling 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
vagy a hosszúpuskán,vagy a feliratok hu-n lesz fennt.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
elõre is köszi
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ma melózom 1200-al, este nem tudom lesz-e rá idõm (család), de holnap a tetemes mennyiséget letudok fordítani az 100%. Szerentém szombat estére befejezni, de lehet, hogy csak vasárnap lesz belõle. Igyekszem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Khm...
EMI a robbanás körzetében van. Nem tudom mekkora rádiuszban. De õk elég messze voltak.
Az EMI akkor jött úyg egy hét múlva, amikor valamiért felettük robbant vagy 10k méteren egy nuke. Legalábbis ez az én teóriám...
az elektromágneses impulzus miért pár hónappal a robbanásg után jött??
S01EP13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
El is kezdtem olvasni, hogy mirõl szól, de abbahagytam. Inkább majd megnézem. De kellene hozzá angol felirat😞
Visca Barca! Visca Cataluna!
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
De legalább most valóban jópár dolog kiderült, igaz még nem tudni hogy Hawkins volt barinõje melyik oldalon áll, mert szerintem Hawkins tuti zsaru, amolyan beépített ügynök. Igaz, a Countdown epizódokból ez nem derül ki, de érezni lehet, remélem.
Kíváncsi avgyok még hogy a menekültek megbetegettek-e vagy sem
azt nem értem hogy az EMI miért olyan késõn jött??nem a robbanás után kellett volna hogy jöjjön?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez sok tényezõtõl függ, de a legfontosabbak:
1. Ez a felirat extrém hosszú volt /majdnem 760 sor/.
2. Munka
3. Család
2 max 3 nappal az angol felirat megléte után tudom garantálni a feliratot, de elõfordulhat olyan is, hogy eltûnök 2 hétre és a világ végérõl tudok üzenni, hogy "dolgozom, ne tõlem várjátok a feliratot".
Ilyen esetben Kenny mester mindenképpen értesítve lészen és ha éppen nem Lost-ot, Heroes-t, Day Break-et vagy az ég tudja mit fordít akkor megcsinálja.