1249
-
winnie #803 "utána esetleg egymás ellen fordulnának az emberek, stb, eléggé elképzelhetetlen nekik..."
nem ez a gond. a sorozat meglepően jól indított és azonnal megkapta a teljes évados rendeést. a bibi az, hogy folyamatosan pártoltak el a nézők. -
kyraemett #802 ja, nem szept.1, hanem 11, bocs... :-)) -
kyraemett #801 Sajna, én is elég elkeserítő véleményt találtam erről május 7-én a tvsquad-on:
"Jericho sounded like a pretty interesting premise -- a town isolated after a nuclear bomb blast -- and it started off well, but is now on the bubble after CBS put it on a Lost-style mid-season hiatus; the ratings were abysmal when it came back."
Vagyis állítólag kint nem tetszik annyira... mondjuk, el tudom képzelni, hogy maga az elképzelés, mármint, hogy Amerikát valaha is támadás érheti, és pláne, hogy utána esetleg egymás ellen fordulnának az emberek, stb, eléggé elképzelhetetlen nekik.... ugyan, ott van Pearl Harbor meg 2001/09/01, de azok "kívülállók", nem amerikaiak voltak, itt meg azt mondják, hogy amerikai terroristák fordulnak a saját országuk ellen, ez vicc! Gondolom én. Persze, én nagyon szeretem ezt a sorozatot, de azért valljuk be, látszik rajta, hogy igazi amerikai... :-) van egy-két dolog, ami eléggé utópisztikus elképzelés... -
azért rögtön az első mondatra felhívnám a figyelmed:
"Those are the latest rumors spreading around the Internet "
és ebből különösen a rumors szót emelném ki,ami ugye pletykát jelent... -
Igal8i #799 Abban igazad van, ha senki sem nézi akkor felhagynak a vetítéssel , de szerintem az egyértelmü, hogy a ski-fi ill. a fatasy műfaj nem birtokol akkor rajongói tábort, mint az akciófilmek, brazil mintáju szappanoperák és még sorolhatnám. Talán pont ez az oka , hogy nem nagyon talál az ember ilyen sorozatokat minden kereskedelmi csatornán. Az pedig , hogy valami frankó vége legyen nem elvárás csak vágyakozás. Tisztába vagyok vele és én is ezt tenném , ha nincs nézetség akkor leveszem a filmet listáról. A bevétele pedig ha jól tudom a csatornáknak a reklámból van. Minél nézettebb egy műsor annál többet ér a vetítése alatti szünetekben lévő reklámidő. Tehát közvetlenül a bevétel és ugyna igaz , hogy közvetve a néző dönt, hogy meddig megy egy sorozat. -
zorden #798 mondjuk sokat nem keresgeltem es regi is (epp most jarunk az emlitett next month-ban :-))
http://jerichowiki.cbs.com/page/Jericho:+Season+2 -
Most akkor eldolt, hogy vege van egy evaddal? Nem lesz masodik??? -
winnie #796 " Az tény , hogy ez a műfaj sosem volt a közkedveletek között ,de annak a kis tábornak aki meg szereti ,"
nem a műfajjal van a gond. ha kicsi lenne a távor, akkor már a 2. adás után leveszik a műsorról.
"vége. Valami jobb befejezés elférne ha már le is veszik a műsorról..."
a sorozatkészítés átka, hogy a sorozatok 95%-nak sosem lesz befejezése. ld, amikor leforgatták az évadzáró epizódot még senki sem tudta, hogy lesz-e folytatás, így úgy csinálták meg, hogy lehessen folytatni.
"Csak kár , hogy ezekről nem a néző hanem a bevétel dönt.."
csakis a néző dönt. vagyis a mért nézőszám. -
Igal8i #795 Hát eléggé elszomorított mindaz amit olvastam. Az tény , hogy ez a műfaj sosem volt a közkedveletek között ,de annak a kis tábornak aki meg szereti , olyan mint szomjazónak egy korty víz. Sajnálnám , ha enyi lenne a vége. Valami jobb befejezés elférne ha már le is veszik a műsorról... mit tudom én mondjuk Jericho lenne az adott térség vezető városa ami harmóniát és békét hoz a káoszba vagy valami ilyesmi.A családi és emberek közötti viszonyokról ne is beszélve... Csak kár , hogy ezekről nem a néző hanem a bevétel dönt...
-
Ja valóban. Aztán azok elveszik. Elfelejted, hogy azok tudnak lőszert gyártani. Plusz lehet, hogy a szövetséges városok is tudnak, vagy nekik van. -
Azt nem értem miért nem használják a tankot ???
Asszem nincs benne ammo de megfélemlítésnek meg betörni az ellen táborába simán jó. -
OK. -
winnie #791 "Te mit csinálsz?Felpörögtél vagy mi?"
csak válaszoltam, nehogy félreinformálás esete álljon fent. -
Mindenesetre van egy kis eszük, hogy a végére hagyják a nagy durranásokat. Így legalább be tudják magyarázni azoknak akik a pénzt adják, hogy most átmegyünk egy kicsit izgalmasabba. -
Te mit csinálsz?Felpörögtél vagy mi? -
winnie #788 grove4: "Sztem ha nem lenne folytatása akkor nem neveznék az uccsó epizódot évadzárónak, és nem is mentek volna el 21 részig.:) "
annak nevezik, mert nem tudják másnak. és mivel már szeptemberben megrendelték a tejes évadot, így el kell menniük a 22. részig, ami viszont nem jelent semmit a folytatásra nézve. úgy fejezik be, hogy tudják folytatni a sorozatot.
5 cbs sorozata van veszélyben, ezek közül valszeg meg fog 1-2 maradni: jericho, unit, close to home, class, how i met your mother. -
winnie #787 "A CBS-nek vannak komoly húzónevei a szakmában, ezért talán bevállalnak egy-egy kísérletet és hagyják lemenni. Tényleg CBS cancelezett már sorozatot?"
hajyák lemenni, de kérdés, hogy folytatják-e.
a cbs idén 3 adás után levette műsorról a smith-t és a 3lbs-t, az armed and famous-t két rész után lőtte le, míg a waterfrontot már a premier előtt cancelezte. -
winnie #786 "hááát, bízzunk benne, hogy lesz folytatás, bár a cbs-honlapon én nem találtam erről semmit.... :-("
persze, hogy nem. ilyesmit eleve nem írnak a honlapra, de hogy lesz-e folytatás (egyelőre nem valószínű), az május 16-án derül ki.
"Régebben még volt róla szó a CBS honlapján, asszem a rendező válaszol oldalon, hogy lesz 2. évad"
fogalmi zavar. rendező? a sorozatnak van egy csomó rendezője, de egyikük sem illetékes. a sorozatoknál az executive producer vagy a showrunner nyilatkozhat ilyesmit - jelen esetben az, hogy készülnek a második évadra, de még nem tudni, hogy lesz-e. -
Sztem ha nem lenne folytatása akkor nem neveznék az uccsó epizódot évadzárónak, és nem is mentek volna el 21 részig.:) -
Azért valamennyire érthető a dolog. A CBS-nek vannak komoly húzónevei a szakmában, ezért talán bevállalnak egy-egy kísérletet és hagyják lemenni. Tényleg CBS cancelezett már sorozatot?
Az hogy lesz-e második évad, sajna megint az amcsiktól függ, de örüljünk, hogy eddig eljutott. Nem úgy mint a Firefly vagy a Drive a FOX-nál. -
kyraemett #783 Nos, most néztem egy interjút Skeettel és Braddel, ami febr.22-én készült, és ott még azt mondták, hogy tulajdonképpen még nem is beszéltek a folytatásról, egyelőre ez a 22 rész lesz, de ők is remélek, hogy lesz még második évad.... nos, én is nagyon remélem! Nálam a Jericho most beelőzte még a Lost-ot is.
-
Mindenesetre nagyon kétségbe ejtő az a tény hofy a CBS nem rendeli meg, más csatorna pl.:Az ABC a LOST esetében előre megrendel 1-2 évadot plusszba.Jó tudom ez a sori nem olyan de akkor is ne a szezonfináléra döntsük el/jelentsük be hogy lesz-e folytatás. -
Régebben még volt róla szó a CBS honlapján, asszem a rendező válaszol oldalon, hogy lesz 2. évad. -
kyraemett #780 hááát, bízzunk benne, hogy lesz folytatás, bár a cbs-honlapon én nem találtam erről semmit.... :-( -
kyraemett #779 én a rapidshare-ről töltöm le... gyorsan megy, már az összes rész megvan... -
ja és nagyon remélem hogy lesz 2.évad Fater egyik kedvenc sorozata:P -
hello a 21 .ik rész végén a fegyvereknél szól egy szám ami sz.tem Foo Fighters
valaki nem tudja ki az előadó és a számcímét?
kössz -
Télleg OTT A TAJNK:)!Láttátok azt az érdekes "amerikai zászlót"? -
davos80 #775 Megnéztem újra a 22. rész előzetesét és benne van a tank!
Mikor Robert pofázik,látni a csövet a háttérben,meg a marha nagy kasznit. -
davos80 #774 Pont ezen gondolkodtam én is...
Szerintem lesz második évad is. -
Igen, beleférne még. :-)
Most néztem meg a 22-es előzetest, és abban ott a tank. A feka csávó, ül rajta. -
Jah ha nincs lőszer akkor csak simán átmenni rajtuk sztem az is hatásos!Én is sajnálnám ha nem lenne még 1 évad de még 2 évad is belefér sztem. -
Ha jól rémlik, akkor a katonának álcázott csalók mondták, és be is bizonyosodott, hogy nincs lőszerük. Sztem a tankban sincs már semmi.
De elrettentésnek mindenesetre jó lett volna, csak megmutatni, hogy nekünk ilyenünk is van. :-D
Sajnálnám ,ha nem lenne belőle második évad.Sztem nagyon jó kis sorozat, mindneből van benne egy pici, most főleg izgalomból. :-) -
Én nem értem Jerichot elvileg van elég benzinjük,hogy használják tankot és azzal szarrá lőhetnék New Bern-t.Akkor minek van a tank ha nem használják? -
Igal8i #769 Ha van torrent letöltő progid akkor a Btjunkie torrentoldalon elérhető, csak írd be a keresőbe és egyből kidobja.
-
sincler #768 hello!
egyre izgalmasabb ez a sorozat nem tudja valaki honnan szerezhetném meg a 19-21 részeket? -
Lehet valamit sejteni hogy lesz e? -
winnie #766 és utána az ujjak keresztben, hogy lesz-e 2. évad. -
Szezon finálé, sajnos.
1*22 -
1*21
Most néztem meg, nagyon jó rész volt! Jövő héten pedig Season Finale :) Remélem hasonlóan ütős lesz mint a 21-ik rész.
Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e második évad vagy sem.