1249
jericho2006-79330.png
  • grebber
    Azthittem több rész leforgattak nem csak azokat amiket bemutattak :(
  • krixmix
    Csak most vettem észre egy elég érdekes bakit a Jerichoban!
    Az uccsó részben lévő tank elég érdekes szerzemény.
    Elvileg az USArmy M1 Abramse lenne, de jobban megnézve látszik, hogy ez egy átalakított T72-es M1-es toronnyal. Abból vettem észre hogy a filmben lévő tanknak csak 6 pár futógörgője van mint a T73-nek, míg egy igazi M1-nek 7 pár van. Egyébként már első ránézésre is gyanús volt, túl rövidnek látszott. :)
  • winnie
    "TV-ben is annyit adtak le nem??"

de. miért? a teljes első évad lement a tévében.
  • Randal
    Az nem új USA zászló. Az az USA polgárainak zászlaja. Valahol van egy leírás, hogy az USA-nak milyen zászlajai vannak. És ilyen zászló létezik, tehát nem kamu.
  • grebber
    TV-ben is annyit adtak le nem??
  • winnie
    "Rejtélyek városának hány része van azon a bizonyos DVD-n??"

22 rész, a teljes 1. évad.
  • Zsolo007
    az "új" USA kormány,fordított csíkozású zászló

Vicces én ezt nem vettem észre, csak azt, hogy kevesebb a csillag...
  • oleewear
    22 rész van a DVD-n, mivel ennyit forgattak le belőle..
  • oleewear
    nemtudom miért de ez az utolsó rész nem tett rám akkora benyomást mint másokra..
    sőt azt is mondhatnám hogy alulteljesített mint vártam...egyszerűen annyira kiszámítható volt, na mindegy...
    mik tetszettek az utolsó részben:
    -meghalt egy fő szereplő, kicsit már uncsi volt hogy soha senkinek semmi baja, az eglészbnap a kocsialattfexem a hidegben mégsem halok meg, jajj meghalok gyógyszer nélkül... etc volt pár f***ság a sorozatban
    -az "új" USA kormány,fordított csíkozású zászló:),a bombákat megszerezniakaró kopasz főnöki székben
    ami nemtetszett:
    -minek került elő a csaj?jó akkor nem találkozott volna a katonákkal, de annyira lehetett tudni hogy nem halt meg...
    -nincs elég üzemanyag, de azért a tankot beröffentik...
    áhh inkább nem is sorolom tovább

maga a sorozat egyik nagy kedvencem, igaz az első évad fele csak teng leng semmi érdemleges nem történik benne, a jó mindíg győz,Jake mindent megold...etc etc, de a másik felének van valéamiféle hangulata...
    rengeteg apró butaság van ami kicsit rontja a sorozatot,de sebaj belefér láttunk már roszabat is..

ami miatt várom a 2.évadot ha lesz:
    -megtudjuk hogy ki nyeri a "csatát", mondjuk ez nem kétséges...
    -érdekel mi lesz Johna további sorsa /ő az egyikkedvenc karakterem/
    -érdekességet hozhat az új kornmány beavatkozása, hiszen tudják hoyg Hawkins is Jerichoban van,mivel összecsapni nem tudnak a kormánnyal ezért sztem vmi menekülésféle lesz belőle
    -hátha megtudnuk még valamit Jake múltjáról /egyik részben Hawkins laposán volt róla pár kép/
    -ki lesz az új polgármester,marad Anderson vagy Eric lesz
    -Jake melyik nő mellett teszi le a voksát

azért lehetne kihozni még mit a sorozatból ah megerőltetnék magukat, bár kicsit korlátol az új kormány de ki tudja...
  • tigeroo
    jah karak elment, maradt a sok kis vuk, meg a gonosz simabőrűek:D
  • Randal
    Johnstonnak azért kellett meghalnia, mert ő volt a úgymond a tökéletes vezető. Elvesztésével kicsit éleződik a helyzet és a többiek így simán hozhatnak rossz döntéseket. Plusz nincs aki egységbe fogja se a várost, se a vezetést.
  • grebber
    Rejtélyek városának hány része van azon a bizonyos DVD-n??
  • Igal8i
    Abban pedig egyetértek veled , hogy kár hogy meghalt az öreg Green. Kiváncsi leszek mi lesz a várossal nélküle, mert hogy az az Aderson nevü faszi nincs seholse vezetési képeségben az öreghez az tuti. Legjobb példa erre a legutóbbi két-három rész. Ha nincs az öreg akkor Jericho már rég kapitulált volna.
  • Igal8i
    Hát sajna csak voltak, mert több üteg nem volt a tankhoz... mondjuk az is érdekes , hogy azt az egy gránátot hogy sikerült kilőni a tankból...
  • Igal8i
    Neharagudj, (és ne vedd kérlek kötekedésnek), de Te honnan tudsz enyi mindet, a sorozatról meg az abban folyó eseményekről? Mert eddig mindenhez tudtál szolni valamit és megjegyzem nem sületlenséget!
  • winnie
    "Tuti nem csak ennyir részt csináltak amennyit levetitettek és sajnos nem fogják kiadni.Rejtélyek városát se adták ki emg szinte semmi mást aminek nem lett vége :("

a jericho is jön dvd-n és a rejtélyek városának is kijött az összes része dvd-n. nem értem a problémát. és azt sem, hogy miért kell temetni a sorozatot. lehet, hogy folytatódik.

a jericho nagyon korrektül szerepelt, hiszen azon kevés sorozatok egyike, melyek újoncként teljes évadot tudtak produkálni.
  • zorden
    Ellenpelda: Firefly eseteben 11 ment le, DVD-n 14-et adtak ki.
  • grebber
    Tuti nem csak ennyir részt csináltak amennyit levetitettek és sajnos nem fogják kiadni.Rejtélyek városát se adták ki emg szinte semmi mást aminek nem lett vége :(
  • Batistuta007
    Sziasztok!Ha valaki megtudja biztosan hogy mi lesz a sorsa az szóljon légyszi mert én nagyon szeretem és nagyon sajnálnám ha nem lenne folytatása:(
  • davos80
    Szerintem nincs leforgatva,vagy ha igen,az valóban elég nagy droidság.
    Bár szerintem csak kiadják...
  • grebber
    Kövezzetek meg hogy ezt gondolom,de ha egy sorozat megbukik mert állítólag nem nézik sokan akkor mi a tetves fa..... nem adják ki a többi leforgatótt részt DVD-n??
    Mert 1000% hogy csomo embert érdekel a sorozat és vennék is.
    No mindegy ők tudják.
  • kyraemett
    Hááát, nekem nem igazán tetszett ez a rész! Oké, a végére lehet mondani, hogy előrevetíti a folytatást, meg azt is lehet mondani, hogy néha kell, hogy valaki fontos ember meghaljon egy sorozatban, de pont ő. és pont így?! Hiszen még egy rendes harc sem volt, semmi! És egy kiéhezett, kétségbeesett, fáradt kisvárosból hogy a fenébe szedtek össze annyi embert, annyi kocsit, akkora harckészültséget?! Na, ne már! Ja, és mintha valamikor az elején Johnston említette volna Jake-nek, hogy nem kell elmondania, hol volt, mit csinált, merre járt 5 évig, akkor egy kis link suttyó lépett le innen, de ma egy kész férfi jött vissza... ezek után ezek az esküvői bejátszások nem igazán stimmeltek, mert nekem itt nem igazán tűnt suttyónak Jake, hiszen végülis csak levágott egy szöveget... Szóval, nagyon sok kifogásom van ezzel a résszel, nagyot csalódtam benne, de azért mindenesetre tűkön ülve várom a folytatást...
  • Grove4
    Az durva volt amikor jött a tank és mindenki elfutott félelmében,legalább látták hogy Jerichonak is vannak még tartalékai.
  • Grove4
    A Következő évad , ha lenne sztem Hawkinsról meg a felállt kormányról szólna, na és persze a kopasz fasziról.
  • Papirzacsi
    Mert eléggé korlátoltak...
    látva az utsó részt, nem mondom, hogy nem kezdtem el anyázni a végén, mikor fekete képernyő, lövések hangja, és vége...
    Tényleg volt ebben a részben minden, és óriási kár lenne ha itt örökre vége is lenne.DE ugye erről nem mi döntünk. :-(
  • Grove4
    Amúgy is, azt mondják h Amerikában azért népszerűtlen a sorozat,mert az USA-t éri atomcsapás,nem értem mi bajuk van , ez csak egy sorozat, azért mert az ő országukat bombázzák még meg lehet nézni.
  • Grove4
    16.-án jelentik be a folytatást?Akkor legyen már 16.,és jelentsék már be a folytatást.Nem arról van szó hogy nem bírnám ki a szünetet, de maga a tudat hogy lehet hogy nem lesz folytatás megőrít.
  • Grove4
    Nekem is tetszett,nem azt mondom h nem tetszett csak folytatásra sugalva csinálták a készítők.Az apjukat nagyon sajnálom,sokkal jobb fej volt mint az a Gray Anderson.
  • Igal8i
    Nem'tom szerintem a 22. rész igen jóra sikerült. Akciódús, érzelemdús volt és hagyott egy csomó megválaszolatlan kérdést. Én pont ilyet vártam. Remélme lesz még folytatás. Ja meg mindha megcsappant volna a csillagok száma az USA zászlón... hehe...
  • Grove4
    Hát én nagyon sajnálnám ha nem lenne második évad!De szerintem ha a CBS még gondolkodott volna hogy folytatja-e akkor a készítők mindent beleadtak volna hogy legyen második évadja a sorinak,tehát valamivel ütősebb epizódot csináltak volna, és nem így zárták volna le a végét.De sz csak az én véleményem.
  • zorden
    Hmmm, hogy is mondjam. Az egyetlen erdekes dolog a vonat. Azt, hogy a kopasz kavar(t) tudtuk, az hogy egymasnak esik a ket fel tudtuk, tehat igazi cliffhanger nincs a vegen. Persze, van uj US, meg mifene, de olyan jajj de varom a kovetkezo szezon erzes nincs bennem. :-)
  • Randal
    Nah, megnéztem a 22. részt.
    Mit mondjak, elég ütős volt.
    Ráadásul adtak egy löketet a 2. évadnak egy-két konspirációs jelenettel.
  • kyraemett
    Oké, nem írok semmit... megvárom, míg megnézitek, de igyekezzetek, mert majd' szétrobbanok!
  • Newfronter
    De nehogy beírjátok ide egy kommentbe a végét, mert megőrülök, max spoiler. Sajnos van aki beírja és nem tudja mit követ el ezzel. :(
    (várom a feliratot)
  • Alien
    No megérkezett az utolsó rész is :)

Jericho.S01E22.HDTV.XviD-LOL

Remélem, hogy csak az első évad utolsó része volt és lesz második, no de majd úgyis kiderül hamarosan :)
    Kiváncsi vagyok milyen lett viszont ez a mostani rész, az utóbbi részek alapján jóra kellett, hogy sikerüljön :) Este szerintem meg is nézem :D
  • budokai
    Sziasztok. Én kb egy hónapja kezdtem el nézni ezt sorozatot.
    (Most a 21esnél vagyok)
    Megmondom őszintén amikor a pilot-ot néztem nem számítottam valami jó sorozatra. De tévedtem. A Jericho rohadt jó sorozat akárki akármit mond.
    Már 2x kezdtem el nézni az elejétől és hihetetlenül lebilincsel.
    Tetszik benne hogy rohadtul izgalmas meg a zenéje is nagyon ott van és a történet is, és remélem hogy lesz második szezonja a sorozatnak.
  • winnie
    épp erre célzok, hogy nincs olyan, hogy megbízható, ha pletykáról van szó. ha hír lesz és azt közzéadja mondjuk a jericho.extra.hu, akkor az is épp olyan megbízható lesz, mint bármelyik hivatalos oldal.
  • zorden
    Nem tudom melyik megbizhatobb, nem is erdekel. Googleba utottem be par szot, mert untam hogy mindenki a masikat kerdezgeti. Ennyi. Amugy nekem scifi-s link jon fel (http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=7&id=41118), ami a syfy-ra hivatkozik. Reszemrol tema lezarva, ha lesz folytatas, akkor eszre fogjuk venni.
  • winnie
    ha lenne scifi.com-os utalás miért lenne megbízhatóbb? az nbc-nek mi köze a cbs-s sorozatához? (amúgy meg syfyportal.com-os utalás van)
  • zorden
    Na igen, de utana van egy scifi.com-os utalas is, ami talan megbizhatobb. Bar fogalmam sincs, mennyire. Elobb-utobb ugyis kiderul es majd megtudjuk :-)