394
WAREZMENTES eszmecsere NDS játékokról.
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
-
#153 Wario Ware,viewtiful joe is -
#152 Advance Wars (körökre osztott strat :D).
Lost in Blue, Another Code pl.? -
Sund #151 Én meg az age of kingsel nem boldogulok. Annyira szar vagyok a körökre osztott stratégiában, hogy már fáj. A tutorialt nem bírtam megcsinálni.
Mondjatok már jó játékot (ezeken kívül)
Kirby, Castle, Mariók, Trauma, Animal, Phoenix, Metroidok. -
#150 -
#149 én játszom, addíg bírtam,amikor trombózist kell műteni, nagyon nehéz, szétdurrannak az erek állandóan, és nagyon sok van belőle -
#148 trauma centert nyomja vki??? szvsz egesz jo kis jatek.. igaz most elakadtam egy csavonal.. barmit csinalok szep lassan de biztosan megpusztul -
#147 Csak ami a címből kiderül. DQ játék monszterekkel. =) -
#146 FF III
-
Shadow_THH #145 erről nem tudtok több infot? -
#144 Végülis ez egész jó gráfik. Okés lesz. -
#143 DQM Monsters J
-
#142 Először azért próbáld ki, hogy a szomszédok wifijére nem tudsz-e csatlakozni. :D
Panzer Tactics... -
#141 Hát, az igaz, hogy ez mentette meg a Nintendót a végleges bukástól. De a Sonynak meg ott van a Digimon, ami egy kicsit nagyon gagyibb, mint a Pokémon. ^^ -
#140 Majd írok, ha lesz vele időm legalább 5 percet játszani :(
Kellene vennem végre wifi kütyüt vagy routert :) -
-
#138 "még ha a te szemszögedből nem is ez látszik."
Nagy szavak ezek. Szerintem egy átlagosnál csak kicsit bugyutább rajzfilm, amivel igen jól le lehet fejni a kölköktől a pénzt, lásd a Pokémon kid szobácskáját. :D -
#137 Te nem írsz egy rövid Hunters rivjút? =) -
#136 Szerintem ez az igazság, még ha a te szemszögedből nem is ez látszik.
A WII megjelenésének nagyon örülök. Jókor jelenik meg... -
#135 "Habár biztos, hogy itt nekem adtak csak el egyetlen példányt (azt is leértékelve)"
LOL :D -
#134 No! Az jól hangzik.
BTW a Glass Rose (PS2-re) is itt jelent meg hamar. Ha jól tudom USA-ban ki sem jött. Habár biztos, hogy itt nekem adtak csak el egyetlen példányt (azt is leértékelve) abból a gyémántból, de hát disznókból áll a világ. -
#133 November 24 hivatalos EU megjelenés. =) -
Ersiman #132 Nekem valahogy mindig az állatkínzás és a kutyaviadalok jutnak eszembe a rajzfilmről :((( -
#131 igy van hisz "zászlonk alatt egyesül majd minden ember!!" :) -
#130 Nekem igazán nincs bajom a rajzfilmmel (ha nagyon másnapos vagyok, meg is szoktam nénzi :D), csak a "barátságra, összefogásra buzdít minket, és hitelesen" szöveggel. :P -
#129 A rajzfilm szvsz tényleg gyerekes... Maradt volna játéknak, máris nem lenne ciki. -
#128 Én ezt komolyan gondolom, csak szerintem te gyerekesnek, cikinek tartod a rajzfilmet, azért reagálsz rá így. Pedig szerintem jó dolog, mégiscsak ez mentette meg a Nintendót a végleges bukástól ^^ -
#127 Pokemon Kid -
#126 Na, erre nem voltam felkészülve. -
#125 -
#124 Nagyon is jó dolog. Azt szeretem a rajzfilmben, hogy barátságra, összefogásra buzdít minket, és hitelesen. -
#123 Ennek viszont kiváncsi leszek az értékelésére:
Cooking Mama -
#122 Pokemon. Hűdejó! -
#121 Pokettomonsztá! -
#120 / primkó focidrukker módra
Májió! Kájtü! Riv! Jút!
Májió! Kájtü! Riv! Jút!
Májió! Kájtü! Riv! Jút!
-
#119 Okés.
/ kihúzza a listáról -
#118 Harvest Moon + szörnygyakás. :P -
#117 Jáj!!! Ez nem kalandos, világmegváltós JRPG lesz, hanem pöcsölős Harvest Moon?!? Ne már! :((( -
#116 Rune Factory scans
első
második
harmadik
negyedik -
#115 FFIII scans
első
második
harmadik
negyedik -
#114 VS?!?