394
WAREZMENTES eszmecsere NDS játékokról.
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
-
deadeb #113 man az mana akart lenni. -
deadeb #112 aabyssx : Egy kis kiigazítás A man nem remaker lesz, haenm egy teljesen új játék. A FF3 meg nem jelent még meg angol nyelvterületen, így ha nem tudsz japánul, csak a homebrex fordítást játszhattad csak. -
#111 DS vs. NES
-
#110 -
#109 Hotel Dusk E3 trailer -
#108 -
#107 És még csak nem is tékes, hanem ~hasznos infós 100. ;) -
#106 100-at ír mellé, nem? >:) -
#105 Detektívjáték lesz elvileg. Nyomozgatós, keresgetős. Baromi jónak tűnik. -
#104 Na ja, ez durván jónak tűnik így képek alapján. =) -
#103 Tudod a szabályokat, ez a száz nem az a száz! :D -
#102 Ezt már én is nagyon várom. -
#101 100 volt baze'! :DDD -
#100 Ez is:
-
#99 BTW másik érdekesség a Glass Rose és a Trace Memory készítőitől:
Hotel Dusk: Room 215
-
#98 Fogalmam sincs, hogy tudja-e érzékelni. De ha a DS-be na tapizás szoftveresen van megoldva, akkor bármi megvalósítható később. -
#97 Ez érdekes.. tényleg két ponton kellene baszkurálni a touchscreent? Azt tudja érzékelni egyáltalán? Ráadásul ujjal? -
#96 GIANT ENEMY CRAB FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (itt nem látszik, hogy skorpió =)) -
#95 BTW tragikus, hogy ilyeneket le kell/lehet patentelni, de hát ez van. -
#94 Meg itt:
-
#93 Itt pedig láthatunk leendő Starfox irányítást. Legalábbis valszeg'.
-
#92 -
#91 -
#90 Egy ilyen nekem sokkal előrébb van a listán, mint a FF3, ... of Mana, Xenosaga remakelehúzások.
Magical Vacation
-
#89 BTW én is veszek majd Castlevania-t. Csak később. Majd ha olcsóbb lesz és újra lesz kedvem hozzá, és megvolt az Aria of Sorrow is. -
#88 Van szimpátia a gombákkal, a tekikatonákkal, a csövekkel, a songoku-tól lopott repülő felhővel stb. De nem azzal a nyomorult vízvezetékszerelőpárossal.
:) -
#87 Na csak idetalált az SQJ által is megjelölt célközönség másik fele. :D
Jó topic lesz ez (még másfél óráig ^.^), a másik meg maradhat homebrew troubleshooting/adásvétel. -
#86 A legjobb tápig a világon:PPP
De kiaza Petyhusss? -
#85 Na akkor minimális szimpátia csak van akkor :P -
#84 Mi értelme? A gameplay. Azon kevés játékok közé tartozik, amiben a gameplay magában szórakoztató. -
#83 Portrait of Ruin nekem is ott van a várólistán.
Dawn of Sorrow egy nagyon jó játék, gyönyörű 2D, szuper zene, a játékmenetet meg nagyon feldobja a fejlesztgetés + a rengeteg különböző lélek. 3D-s Castlevaniat hülyék lesznek csinálni, azt mindenki utálja, a 2D-t viszont mindenki szereti. =)) -
#82 Kemény vagy. :)
Akkor biztosan nem próbáltad még egyiket sem hiszen ha nem szimpatikusak akkor mi értelme van? :O -
#81 Durva dolog ez!
Miyamoto-t Nobel dírja kellene terjeszteni, mert felfedezte az emberiség génállományának egységes hibájából adódó, olasz vízvezetékszerelők felé tudat alatt érzett szimpátiát, amire egyedül én vagyok immunis. -
#80 Sállálálááá... :D -
#79 :)
Marha jó a hangjuk pl. :)
Meg kis szerencsétlennek tűnnek, s mégis sárkányokat győznek le tehát szimpatikusak. ;) -
#78 Te mely tulajdonságaikat emelnéd ki, amiben bármiféle szimpátiát látsz?
...
Na ugye? ;) -
#77 Miért taszító karakterek? -
#76 Kérlek ne szemeteld már össze a topikot ide nem illő szeméttel. ^^
Thx & bb -
#75 Közeleg a végső visszaszámlálás! Tümtütümtütütümmm... -
#74 Inkább sok Castlevania-t DS-re.Ott van a Down of Sorrow, mekkora játék már??S pedig elég hamar kijött.S már nemsokára jön a Portrait of Ruin!Ami sztem szintén hatalmas durranás lesz.Csak a Konami tartsa meg ezt az áldott jó szokását, hogy Castlevania-ból csakis 2D-seket!!!S sztem lesz még tőlük Shaman King is DS-re s valószínűleg az is 2D-s lesz!Gondolom van még itt Castlevania rajongó. ^^