394
WAREZMENTES eszmecsere NDS játékokról.

SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!

Egy rossz mozdulat és büntiponteső!

by SQJ

• Petyus_
  • Alblink
    Akkor jo elkezdek vele joban gamelni.
  • Seth
    gondolom a tűrhető sebesség miatt kellett kompromisszumokat kötni.
  • Petyus_
    FF4 nagyon állat. =)
  • Petyus_
    Zenére sem lesz panasz. =)

"although the bulk of the in-game music is being composed by Castlevania veteran Michiru Yamane, at least five pieces of music will come courtesy of Yuzo Koshiro, whose soundtrack credits include such classic games as Streets of Rage, Sonic the Hedgehog, and Shenmue."
  • Alblink
    Ez durva,egyre jobban bejon a videok alpjan,meg az is lehet hogy ez lesz a legjobb resz,es egesz sokaig dolgoznak rajta.
  • Alblink
    Kiproaltam a bornout gamet,az autos jatekok kozol ds-en,ez jott be legjobban,persze ez se nagy szam,de egesz elvezetes.
    Valaki gamelt mar gba ff4a-al,most kezdem el,milyen a game?elore is thx.
  • Petyus_
    Jó minőségben
  • Shadow_THH
    lol tényleg
    a concept art kis figurák az egy az egyben ff tactics
    a főellenségek egy az egyben ffx (az egyik olyan mint shiva summon meg van egy olyan madár szerü amit auron csap le(
    a grafikája meg a felső kék csik, world map egy az egyben ff7

csak a jobb alsó rész nem final egyébként tökre az :C
  • Banyapapa
    shiva detto FF7, ha jol emléxem rá
  • Petyus_

Nya így néz ki a WE DS... nem sokkal jobban, mint a FIFA. A sport címeket lehet még a Konaminak sem kellene erőltetnie. :P
  • aabyssx
    Mindegy, előtte is csak pár fillért adtam volna érte, így még még annyit sem. Én mivel Nincsendó árszabás lesz, ezért amúgy sem lesz nekem.
  • Petyus_
    E-mailezni meg fórumozni lehet vele. =) Mondjuk én a PSP browserét is egyszer használtam, egyszer a budin ülve bekommenteltem ide. :D
  • aabyssx
    Hát, akkor annak nincs olyan sok értelme.
  • Petyus_
    PORTRAIT OF RUIN! =)
  • Petyus_
  • Alblink
    Final Fantasy: Crystal Chronicles DS video & other Comic Con goodies

http://www.youtube.com/watch?v=eGZ17Ito4a0
  • Petyus_
    Ahh túrót, se flash, se videó, se pdf. :P
  • aabyssx
    Díesz Brávzááá

A verziófrissítések ebben megoldottak - Flash, meg minden?
  • Alblink
    Tok jo ez a topic.
  • aabyssx
    Színesítőt ide is. ;)

• Petyus_
    Lehet a rakéta csak később van, vagy csak hallucináltam az egészet. :D
  • Csibe001
    A topiknak igen :)
  • Sir Quno Jedi
    Azt hittem örültök?! :D
  • Csibe001
  • Sir Quno Jedi
    A tápigot a hétvége és a T-Com kétnapos ADSL központ lehalása mentette meg. De végülis jó ez így.
  • Sund
    szerintem is azt kell, mert rakettám még nincsen csak olyan meggymagköpőm.
  • aabyssx
    Nem szkennelni kell a mellette lévő gombot?
  • Petyus_
    "Metroidban hogy lehet kinyitni a második szobában lévő ajtót (rögtön a játék elején?)"

Asszem egy rakétás ajtó van ott. A touchscreen-en nyomd meg a rakéta-ikont, és úgy. =)
  • Sund
    Tegnap majdnem födhözcsaptam a DS-t. Ki volt az a rohadt aki kitalálta a Márióban a 8-as worldben azt a pályát, ahol folyamatosan pókok potyognak az égből. Kb. 22* próbáltam megcsinálni, mindig megabálták a seggemet. ilyenkor azért elgondolkodom, hogy miért is vettem lite-ot. idegeskedni vagy jót játszani? ahhh....

Nem tudja valaki, hogy a Metroidban hogy lehet kinyitni a második szobában lévő ajtót (rögtön a játék elején?)
  • aabyssx
    Télleg', Phantom Hourglass megjelenés van?
  • Csibe001
    A Friend Kód a kulcs, drága barátom :P
    Freemaan oldalán fent vannak a kódok (Nintendo DS topik fejléc).
  • CSOCSO
    mario karttal hogyan tudnank jatszani egyutt??
  • Csibe001
    "a játékos a pennája hegyével" - azért ez sem semmi :D
    Amúgy nagyon pofás kis review!!! :)
  • CHEAPBOY
    kirby elgurul:DDD

legnagyobb leiras:D
  • Sund
    Kirby: Canvas Course

Kirby egy boszorkánnyal találkozik, aki a világot festménnyé változtatta, őt magát meg egy labdává. Így hát Kirby elgurul, hogy visszaváltoztassa a világot normál állapotába. Ebben segítségére van a játékos mágikus ecsetje (azaz a stylus), amiből folyamatosan csöpög a tinta. :) Ennek segítségével, a játékos a pennája hegyével, szép színes vonalakat tud húzni, így ösztökélve Kirbyt fel-le, jobbra-balra.

Tehát te szabod meg a táccsszkrín segytségével, hogy Kirby labda merre guruljon, 9+ fejezeten keresztül. (mindegyik 3 pályát tartalmaz)

Előnyei:

-gyönyörű grafika maj' megszólal
    -az érintőképernyőt maximálisan kihasználja--->ötletes játékmenet
    -jó level dizájn
    -magas a játék élettartama (lehet gyűjtögetni a medálokat, vásárolni belőle, sok minijáték, rejtett dolgok)

Hátrányai:

-nem a klasszikus Kirby platformjáték, hanem gyakorlatilag egy labdát kell terelgetni a cerkával
    -nem lehet kombinálni a "lenyelt" ellenfelek tulajdonságait, egyébként is kevés van belőlük
    -Kirby folyamatosan mozgásban van

• Petyus_
    A topic már talán megmenekült, de minden rivjút szívesen látunk. :D
  • Csibe001
    Így már nem tudom hol lehetsz, még tavaly jáccottam vele vagy most év elején. :O
    Viszont játszhatsz még a Project Rub, Rub rabbits ill Sprung-The dating game-el.
    Ezek is jók sztem.
  • Shadow_THH
    raknátok be képeket arról amiről épp szó van mert a többségét nem ismerem
  • Sund
    Jaja, Advance wars, köszi köszi... abban is meghótam. :) A többi tippet akkor megnézem.

A viewtiful joe-ban meg elakadtam az elején. Egy olajoshordó van a játékban, amivel nem tudok mit kezdeni. Ha felrúgom, megütöm akkor szétrobban és a gép dob egy újat a háttérből. Mit kell ottan csinálni amúgy?

A Kirby és a Márió és a Phoenix jött be idáig a legjobban. A Phoenixnek iszonyú hangulatos a rajzolt grafikája, nagyon tetszik. Tényleg kell írni még rivjút, hogy meglegyen a 100 értékelés? :)