Nintendo DS játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az igaz hogy nem szokvanyos rpg.Inkabb akcio rpg-ek.De maga a vilaga,hangulata iszonyat jo,meg ha egyedi dolgokat,otleteket tesznek bele,meg nehezre csinaljak akkor kurvajo lesz.

Jimi Hendrix

CSOCSO
engem nem tudnak megfogni az RTS es RPG jatekok valamiert.... 1-2 RTS-t kiprobaltam tudtam elvezni egy ideig oszt utanna el se inditottam soha tobbet mert nem zaklatott.... de ezek az RPG-k....... fogalmazhatnek ugy is hogy nemt udom felfogni mit lehet elvezni egy ilyen korokre osztott izen amibe annyi ekson van mint a super marioban
aabyssx
Tales of ... megvevõs lesz.
De elõbb még a GBA-st is meg kell vennem. :)

www.youtube.com/aabyssx

Pont akartam ajánlani a Tales of játékot,hogy majd az is fog jönni. A FF3 állítólag december környékén,a Tales of meg csak valamikor jövõre.
Petyus_

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Tales of the Tempest scan

Vazze kezdek besokalni.. lassan 2 éve kijött a gép, millió szuper RPG ígéretével, és ebbõl még nem láttunk SEMMIT. Õszintén remélem, hogy már csak hetek kérdése, hogy ez megváltozzon. :P

Van mar japoba,en kiprobalom,engem iszonyat erdekel,videok alapjan best ds game lesz.

Jimi Hendrix

CSOCSO
japanba mar letolthettem volna tegnap de nem tud zaklatni
Banyapapa
nem is olyan vészes,deeeeeee kiadták már?:o

Petyus_

kzalaba
Valaki mar jatszott a Meteos-al? Milyen jatek (Lumines szintet eleri)?

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

kisgabo
priv ment.

CSOCSO
kosz
CHEAPBOY
3 csillag a legjobb.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Petyus_

Egész véletlenül nincs valakinek AnimalCrossing:WW játéka eladó,ha igen,akkor privi.
Ja oké,koszi,kar hogy nincs tobb map,pedig nalam a mappok melet meg kerdojel is van mintha meg lenne ujabb,siman kiadhatnanak egy mk 2-ot is,nagy sikere lenne,ujabb frgyver mission palya,egy kis sebeseg gyorsitas,stb..

Jimi Hendrix

Az aranyat úgy értettem hogy te leszel az elsõ,szóval arany kupát kapsz a végén,és ha megcsinálod az 50,100,150cc kupákat,hogy elsõ leszel,akkor jön még a 150mirror,a mirrorban a pályák visszafelé vannak. Amúgy több pálya nincs.
:D:D,En is akrok:D,most mar teleg veszek wifit nemsoka.

Jimi Hendrix

CSOCSO
:D
Csibe001
Ha megbeszéljük, akkor felõlem mario kartozhatunk bár én nem vagyok éppen a legjobb benne. :) De legalább lesz sikerélményed ;)

CSOCSO
ez egy rossz mozdulat...
Engem is erdekel pontosan hogy van ez,meg hogy uj mappot hogy lehet kapni?
Mindegyik kupat ezt ugy erted,hogya time trialt is..
Neketek nem nehez?en szeretem a kihivast,de mindent csinalgra csinalni azert nemkonnyu nekem.
Tudni valamit hogy mi lesz a kov internet wifis game?

Jimi Hendrix

CSOCSO
aranyra?? marmint csillagosra?? merthogy van B utanna A.. majd 1 csillag.. es egeszen 3 ig aszem.. a 3 csillag a legjobb ugye/?? vagy azutan meg van arany?
AAAA...japanul ugyan de starfox kijott,en mar tobbet jap gamet nem akartam kiprobalni de..ezt muszaj,egy kicsit:D,legjobban vart gamem.

Jimi Hendrix

Oké,koszi,akkor megcsinalom,aztan remelem majd uj palyat is kapok.

Jimi Hendrix

Ha mindegyik kupát megcsinálod aranyra akkor az összes kocsi közül választhatsz,ha pedig a küldetéseket megcsinálod min. egy csillagosra akkor még jön egy újabb küldetés sorozat
MArio kart kuldeteseket megcsinaltam,mondjuk egyiket sem aranyra,de hogyan lehet az oszes mapot,esetleg ha van uj jarmuvet szerezni?

Jimi Hendrix

CSOCSO
ppeeeersze:D
Petyus_
Nincs Wifim. :P (amúgy szénnéaláználak! :D)

CSOCSO
szal no multi mario kart????? feltek hogy elverlek benneteket?:D:DD:
Petyus_

Petyus_
[[]]

Petyus_

Telleg a ds mario kart a legjobb resz,nagyon bejon,ezeke a kuldetesek is egesz jok.

Jimi Hendrix

Nagyon komoly,kivancsi leszek hogy mennyi animaciot raknak majd bele.oktoberbe elvileg ki is fog jonni.

Jimi Hendrix

Petyus_

Tok jo:D,egybol sikerult igy mar.thx

Jimi Hendrix

Jobb-bal,jobb-bal,jobb-bal...valahogy így:
http://www.youtube.com/watch?v=8il3gbVE1zE&search=mario%20kart
Koszi a segitseget.

Jimi Hendrix

CSOCSO
jobb-bal.. elkezd keken szikrazni ujra jobb bal es elkezd pirosan szikrazni.. es elengeded a jobb fenti gombot..
Petyus_
Csinálni kell négy powerslide boostot. (Lenyomod a jobb triggert, és jobb-bal-jobb-bal-jobb-bal gyorsan, amikor szikrázik a kart hátulja, felengeded)

Elotte levo,a legalso harmadik.

Jimi Hendrix

Petyus_
Az az elsõ boss?

MArio kartba a missing 1/9es kuldetest hogyan kell megcsinalni,nem akar oszejoni?

Jimi Hendrix

CSOCSO
nah... jatszani is fogunk egyutt vagy csak disznek vannak azok a kodok???

mario kartoznek szivesen.. persze nem most mert megyek aludni.. de vmikorra megbeszelhetnenk egy fel oranyi okorkodest.
csak azt hittem hogy eddig azért hagytátok ki mert eléggé új dolog (mármint egy olyan emu ami müködik is)

http://www.lohere.net - a MagyarChan

akkor ok nem irok többet az emulálásról sry

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Petyus_
Erre nem gondoltam a topicnyitáskor, de az emuláció téma sem tartozott volna ide a terveim szerint. :D Másik DS topicban tök jól meg lehet dumálni az ilyesmit, itt meg tényleg csak a játékokról lenne szó.