394
WAREZMENTES eszmecsere NDS játékokról.
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
-
elman115 #314 Játszott már valaki a lego star wars ds-sel?
Valaki írhatna róla pár sort
előre is kössz -
#313 Te vagy vak :D -
#312 Játszatok a Contact-al.Nagyon jó!! :) -
#311 És egy kicsit nagy különbség van a kettő között :D -
#310 bocs nem ide akartam -
#309 hello bocs ha rossz helyre íok
egy imerős akar venni vagy Nintendo Ds-t vagy Gameboyadvance-t
meik a jobb és mik a különbségek?
köszi
-
szabzol #308 Most épp várakozás van Zeldára, meg angol FF III-ra. Azért jöhetne addig valami a gagyik helyett. -
#307 sajnos jó a látásod. gba-ra jön cucc, ds-re semmi ütős cucc. -
#306 Én vagyok vak, vagy tényleg nincs semmi értelmes játékbejelentés kb. negyed éve DS-re?!? -
#305 Shiren the Wanderer
-
#304 Lehehetne szebb is a phantom hourglass....
De azért jöhetne már. Jobban várom mint a ff3-mat. -
#303 SZVSZ nem kell az ilyeneket túlbonyolítani. Könnyed volt az egész, nem igazán frusztrált sehol, és úgy vitt magával. Nagyon tetszett!
Csak hát nagyon-nagyon rövid egy kalandjátékhoz. De akkoris megéri! -
#302 Nekem is nagyon tetszett az AC, bár én is úgy voltam vele, hogy kicsit komplexebb feladványok lehettek volna benne.. De szép játék és hangulatos. A Hotel Dusk remélem egy nehezebb falat lesz, én mindenképpen meg fogom venni! -
#301 -
#300 És nagyon hangulatos is :) -
#299 Szééép.
-
Alblink #298 Thx,jo kis leiras,lehet hogy kiprobalom. -
#297 Ja, és nagyon bírom a stílusos zenéjét is. Semmi extra, de pont olyan, ami illik egy ilyen ősrégi, sznob villa múltjában való utazgatáshoz. -
#296 Another Code (Trace Memory) mikro-review:
Rövidke novella krimi beütéssel,
amiben egy 14-éves kislánnyal egy 1900-as villában bolyongva,
a "meglépett" apukát keresve,
egy modern elemekkel fűszerezett jelenben és egy félsznob család sötétes múltjában vájkálva nyomozgatunk.
Point & click kalandjáték DS-hez tökéletesen passzintott minijátékokkal díszítve.
Örülök, hogy megvettem, mert ez az első DS játékom, ami teljesen magával ragadott, és hiányérzet nélkül fejeztem be. Csak azt szégyellem, hogy nevetséges pénzért, second hand változatban...
Aki teheti vegye meg és fusson végig rajta, mert simán tök jó.
A nagyképű nyugati lapok 7/10-re értékelik, de az valszeg' azért van, mert rövid az egész, és egy zöldmoszatnál rováskával több intelligencia kell, hogy az ember össze tudja rakosgatni a darabkákat, és bele tudja élni magát.
A Cing készítette, akik a szintén mesteri Glass Rose-t is összehozták PS2-re - és amit rajtam kívül talán senki sem vett meg sehol. :(
Hotel Dusk is tőlük lesz, úgyhogy figyelem! -
Tomek83 #295 És a történetről sem szabad megfeledkezni,mert az is egy fontos tényező,hogy jó ütős történet legyen benne. Amúgy a gba Tales of Phantasia szerintem gyengébb lett mint a SNES verzió. -
Alblink #294 Az igaz hogy nem szokvanyos rpg.Inkabb akcio rpg-ek.De maga a vilaga,hangulata iszonyat jo,meg ha egyedi dolgokat,otleteket tesznek bele,meg nehezre csinaljak akkor kurvajo lesz. -
#293 engem nem tudnak megfogni az RTS es RPG jatekok valamiert.... 1-2 RTS-t kiprobaltam tudtam elvezni egy ideig oszt utanna el se inditottam soha tobbet mert nem zaklatott.... de ezek az RPG-k....... fogalmazhatnek ugy is hogy nemt udom felfogni mit lehet elvezni egy ilyen korokre osztott izen amibe annyi ekson van mint a super marioban -
#292 Tales of ... megvevős lesz.
De előbb még a GBA-st is meg kell vennem. :) -
Tomek83 #291 Pont akartam ajánlani a Tales of játékot,hogy majd az is fog jönni. A FF3 állítólag december környékén,a Tales of meg csak valamikor jövőre. -
#290 Teljes FFIII intro (durva =)) -
#289 Tales of the Tempest scan
Vazze kezdek besokalni.. lassan 2 éve kijött a gép, millió szuper RPG ígéretével, és ebből még nem láttunk SEMMIT. Őszintén remélem, hogy már csak hetek kérdése, hogy ez megváltozzon. :P -
Alblink #288 Van mar japoba,en kiprobalom,engem iszonyat erdekel,videok alapjan best ds game lesz. -
#287 japanba mar letolthettem volna tegnap de nem tud zaklatni -
#286 nem is olyan vészes,deeeeeee kiadták már?:o -
#285 FF3 (töltési idők) -
#284 Valaki mar jatszott a Meteos-al? Milyen jatek (Lumines szintet eleri)?
-
#283 Phantom Hourglass darabka -
#282 priv ment. -
#281 kosz -
#280 3 csillag a legjobb. -
#279 FFIII képek -
Tomek83 #278 Egész véletlenül nincs valakinek AnimalCrossing:WW játéka eladó,ha igen,akkor privi. -
Alblink #277 Ja oké,koszi,kar hogy nincs tobb map,pedig nalam a mappok melet meg kerdojel is van mintha meg lenne ujabb,siman kiadhatnanak egy mk 2-ot is,nagy sikere lenne,ujabb frgyver mission palya,egy kis sebeseg gyorsitas,stb.. -
Tomek83 #276 Az aranyat úgy értettem hogy te leszel az első,szóval arany kupát kapsz a végén,és ha megcsinálod az 50,100,150cc kupákat,hogy első leszel,akkor jön még a 150mirror,a mirrorban a pályák visszafelé vannak. Amúgy több pálya nincs.
-
Alblink #275 :D:D,En is akrok:D,most mar teleg veszek wifit nemsoka.