Nintendo DS játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igaz hogy nem szokvanyos rpg.Inkabb akcio rpg-ek.De maga a vilaga,hangulata iszonyat jo,meg ha egyedi dolgokat,otleteket tesznek bele,meg nehezre csinaljak akkor kurvajo lesz.
Jimi Hendrix
engem nem tudnak megfogni az RTS es RPG jatekok valamiert.... 1-2 RTS-t kiprobaltam tudtam elvezni egy ideig oszt utanna el se inditottam soha tobbet mert nem zaklatott.... de ezek az RPG-k....... fogalmazhatnek ugy is hogy nemt udom felfogni mit lehet elvezni egy ilyen korokre osztott izen amibe annyi ekson van mint a super marioban
Tales of ... megvevõs lesz.
De elõbb még a GBA-st is meg kell vennem. :)
De elõbb még a GBA-st is meg kell vennem. :)
www.youtube.com/aabyssx
Pont akartam ajánlani a Tales of játékot,hogy majd az is fog jönni. A FF3 állítólag december környékén,a Tales of meg csak valamikor jövõre.
Tales of the Tempest scan
Vazze kezdek besokalni.. lassan 2 éve kijött a gép, millió szuper RPG ígéretével, és ebbõl még nem láttunk SEMMIT. Õszintén remélem, hogy már csak hetek kérdése, hogy ez megváltozzon. :P
Vazze kezdek besokalni.. lassan 2 éve kijött a gép, millió szuper RPG ígéretével, és ebbõl még nem láttunk SEMMIT. Õszintén remélem, hogy már csak hetek kérdése, hogy ez megváltozzon. :P
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Van mar japoba,en kiprobalom,engem iszonyat erdekel,videok alapjan best ds game lesz.
Jimi Hendrix
Egész véletlenül nincs valakinek AnimalCrossing:WW játéka eladó,ha igen,akkor privi.
Ja oké,koszi,kar hogy nincs tobb map,pedig nalam a mappok melet meg kerdojel is van mintha meg lenne ujabb,siman kiadhatnanak egy mk 2-ot is,nagy sikere lenne,ujabb frgyver mission palya,egy kis sebeseg gyorsitas,stb..
Jimi Hendrix
Az aranyat úgy értettem hogy te leszel az elsõ,szóval arany kupát kapsz a végén,és ha megcsinálod az 50,100,150cc kupákat,hogy elsõ leszel,akkor jön még a 150mirror,a mirrorban a pályák visszafelé vannak. Amúgy több pálya nincs.
:D:D,En is akrok:D,most mar teleg veszek wifit nemsoka.
Jimi Hendrix
Ha megbeszéljük, akkor felõlem mario kartozhatunk bár én nem vagyok éppen a legjobb benne. :) De legalább lesz sikerélményed ;)
Engem is erdekel pontosan hogy van ez,meg hogy uj mappot hogy lehet kapni?
Mindegyik kupat ezt ugy erted,hogya time trialt is..
Neketek nem nehez?en szeretem a kihivast,de mindent csinalgra csinalni azert nemkonnyu nekem.
Tudni valamit hogy mi lesz a kov internet wifis game?
Mindegyik kupat ezt ugy erted,hogya time trialt is..
Neketek nem nehez?en szeretem a kihivast,de mindent csinalgra csinalni azert nemkonnyu nekem.
Tudni valamit hogy mi lesz a kov internet wifis game?
Jimi Hendrix
aranyra?? marmint csillagosra?? merthogy van B utanna A.. majd 1 csillag.. es egeszen 3 ig aszem.. a 3 csillag a legjobb ugye/?? vagy azutan meg van arany?
AAAA...japanul ugyan de starfox kijott,en mar tobbet jap gamet nem akartam kiprobalni de..ezt muszaj,egy kicsit:D,legjobban vart gamem.
Jimi Hendrix
Oké,koszi,akkor megcsinalom,aztan remelem majd uj palyat is kapok.
Jimi Hendrix
Ha mindegyik kupát megcsinálod aranyra akkor az összes kocsi közül választhatsz,ha pedig a küldetéseket megcsinálod min. egy csillagosra akkor még jön egy újabb küldetés sorozat
MArio kart kuldeteseket megcsinaltam,mondjuk egyiket sem aranyra,de hogyan lehet az oszes mapot,esetleg ha van uj jarmuvet szerezni?
Jimi Hendrix
Nincs Wifim. :P (amúgy szénnéaláználak! :D)
Telleg a ds mario kart a legjobb resz,nagyon bejon,ezeke a kuldetesek is egesz jok.
Jimi Hendrix
Nagyon komoly,kivancsi leszek hogy mennyi animaciot raknak majd bele.oktoberbe elvileg ki is fog jonni.
Jimi Hendrix
Tok jo:D,egybol sikerult igy mar.thx
Jimi Hendrix
Jobb-bal,jobb-bal,jobb-bal...valahogy így:
http://www.youtube.com/watch?v=8il3gbVE1zE&search=mario%20kart
http://www.youtube.com/watch?v=8il3gbVE1zE&search=mario%20kart
Koszi a segitseget.
Jimi Hendrix
jobb-bal.. elkezd keken szikrazni ujra jobb bal es elkezd pirosan szikrazni.. es elengeded a jobb fenti gombot..
Csinálni kell négy powerslide boostot. (Lenyomod a jobb triggert, és jobb-bal-jobb-bal-jobb-bal gyorsan, amikor szikrázik a kart hátulja, felengeded)
Elotte levo,a legalso harmadik.
Jimi Hendrix
MArio kartba a missing 1/9es kuldetest hogyan kell megcsinalni,nem akar oszejoni?
Jimi Hendrix
nah... jatszani is fogunk egyutt vagy csak disznek vannak azok a kodok???
mario kartoznek szivesen.. persze nem most mert megyek aludni.. de vmikorra megbeszelhetnenk egy fel oranyi okorkodest.
mario kartoznek szivesen.. persze nem most mert megyek aludni.. de vmikorra megbeszelhetnenk egy fel oranyi okorkodest.
csak azt hittem hogy eddig azért hagytátok ki mert eléggé új dolog (mármint egy olyan emu ami müködik is)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
akkor ok nem irok többet az emulálásról sry
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Erre nem gondoltam a topicnyitáskor, de az emuláció téma sem tartozott volna ide a terveim szerint. :D Másik DS topicban tök jól meg lehet dumálni az ilyesmit, itt meg tényleg csak a játékokról lenne szó.