394
WAREZMENTES eszmecsere NDS játékokról.
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
-
#354 Vagy inkább így:
Final Fantasy III,
Magical Starsign,
Children of Mana
közül ki, miért, melyiket venné először? -
#353 Magical Starsign-nal játszott valaki?
Érdekelnének vélemények (JRPG tapasztalattal ;), mert tervezem megvenni. -
#352 csinálj eggyet, ugyis castlevania fan vagy, fölrakjuk valahova, és akkor lesz.. magyarul ^^ -
#351 Köszi, bár magyarul jobb lenne, nincs kedvem annyit lefordítani :)
-
#350 gamefaqs talán.
A FAQ-k között szoktak lenni plot analysis-ek (már ahol van értelme). -
#349 Azért vannak összekötő szálak.
Nem tud valaki olyan oldalt ahol leírják a Castlevania történetét, világát? -
#348 Semennyire...Mindegyik Castlevania különálló sztori. -
#347 Megvettem a Castlevania: Dawn of Sorrow-ot. Mennyire kell hozzá az Aria of Sorrow (sztoriban, ha egyáltalán van erősebb sztori)? Azt nem vittem végig, mert vissza kellett adnom. -
#346 Nálunk vannak (demo) Download Station-ök? -
SirArcheer #345 Próbáld meg többhelyen!:Hotspotok
PSP-n is keresgettem mire találtam egy épkézláb jelet, és az ingyenes helyek is sokszor fizetősek. :( -
#344 másik gépben müködik? mertha igen akkor télleg nincs baja a kártyának. :$ -
Ottis #343 Sziasztok!
A másik fórumban nem merem megkérdezni, mert ott legjobb esetben is hack-et javasoolnak... :-)
Karácsony előtt szert tettem egy Opera Ds-re.
A westendben próbáltam a wifit, de sajnos nem működöt.
Szal, plz segítsen vki!!!
Eddig a boltokban mindenki azt mondta, hogy ha van wifi, akkor automatikusan kapcslódik a lelkem (de ez baszik)
És biztos vok, hogy a kártyával nincs baj (lgalábbis remélem) -
SirArcheer #342 Ez már a hetedik Wario??
Én a Wario Land 4 ig jutottam. -
#341 Huh ez a "Dragon Quest Heroes: Rocket Slime" nagyon állat, jól feldobják a tank csaták a játékot :) Amúgy ki mivel nyomja most éppen? -
#340 énmégcsak most kaptam meg a lila stkkert, demámost teccik ^^ -
#339 Sztem is,már a végefelé vagyok.
Igaz nagy adag SW mánia azért kell hozzá,mert kissé azért monoton,de annyira nem lesz sosem unalmas hogy már lehúzos legyen , és rááadásul classic SW hangulatú,ami nem rossz.
Szódával elmegy.. -
#338 itt probálkozott már valaki az uj star warsal? valaki le hurrogta a nds topigba, de szerintem egész jáccható.
-
#337 aztamindenit :O
off: tök szép az sg háttérszine -
#336 Hehe, újabb Wario:
Kép1
Kép2 -
#335 Én vettem egy Brain Traininget. Jópofának tűnik, és úgy elfáradok, mint az állat. Szóval lehet, hogy ér valamit. :D -
#334 Nekem nagyon tetszik ez a game, nem túl megerőltető s szórakoztat.Néhány jó ötlet is van benne.Szóval azt hiszem ez is kell majd eredetiben. :) -
#333 kijott full metal DSre? Hol mikor, miert, mennyiett?????
Imadom az anime sorozatot, kell!!!! a DSes megoldas:)
Cheapboy voltam Oldern geperol:) -
Tomek83 #332 De én játszok vele,minden nap:) Nyomatom az AnimalCrossingot,most kaptam meg az utolsó szobát. 2hete pedig megvettem a Tales of Phantasia-t,igaz hogy az GBA,de nagyon jó játék. És tegnap beszereztem a Yoshi's Islandet,de azzal csak karácsonykor szabad játszani,legalább várni fogom a karácsonyt(amúgy utálom). És egy kérdés,melyik játékokban szokott lenni nintendo vip kód,mert ebben a Yoshi's Islandben nem volt. -
#331 Már senki se játszik DS-el?Vagy senki nem akar beszélni róla? O_o -
#330 Full Metal Alchemist nevű játékot próbálta valaki?Szerintem nagyon jó kis játékgép utánérzés. :) Kis menni verekedni játék, aki teheti az próbálja ki sztem. -
#329 Az eragon egy rossz játék, viszont a jó grafikája elgondolkoztató. Lehetne a ds-re olyan zeldat írni, aminek a grafikája a twilight princessére hajaz (kitudja, talán pár év múlva jön olyan is). -
#328 Sztem nem nagyon tudnák elszúrni.Elég jó kis játék lenne, ha már az egyet megcsinálták modderek akkor csinálják meg szépen a kettőt is.
Ja az Hexen..na mind1!Csinálják meg és kész.
Én is jáccanék HII-vel de nincs már meg nagyon régóta. :(( -
Aqrabu #327 Elkapott a nosztalgia? Heretic-Hexen sorozat jó volt. Mondjuk magas lenne nálam a kéc DS-en minkettő gémben. Most hogy említetted a Heretic2-t előveszem és végignyomom pc-n újra. :) -
#326 Eragon-t próbálta valaki?Szerintem elég korrekt grafikája van, s az jutott eszembe milyen jó lenne ha megcsinálnák az egyik kedvenc TPS játékomat is rá a Heretic II-t.Szerintem tökéletes lenne DS-re. -
Tomek83 #325 Mario & Luigi:partners in time, 6500ért eladó.
érd: [email protected] -
flevente #324 Hello!
A Lego Star Wars 2-ben hogy kell megoldani a Kapitel VI-ben a 4. pályát? -
#323 Na kipróbálam én is ezt a Tomb Raidert, hasra azért nem estem tőle.De el lehet vele szórakozni, annyira nem vészes.Kinézetre sem rossz.
Csak kár hogy már pc-n végigvittem így újat nem mutat. :( -
#322 koszi -
CéZé #321 http://www.ds-scene.net/forum/forum.php?topic=1678
Tessék itt van róla infó. Amit a képeken látsz az van a ds-n is.
Meg tele van videóval amin beszélnek is. -
#320 senki :( -
#319 tehat a konkret kerdeseim: oldalrol vagy felulrol látjuk larat? Vannak benn videok, beszed? A jatek hany megabyte-os? Mennyire reszletes a grafika? -
CéZé #318 Jó kis ugra-bugra :)
Amikor jön az ellen rajt van a pisztoly célkeresztje az alsó képernyőn meg ott a ficko és ugrál össze-vissza, én meg ahova mutatok oda lő -
#317 Nem tudom, melóba nem tudom megnézni.Majd talán holnap. :)
Aki tesztelte leírhatná! -
#316 ez jo?? Mert mar nagyon vartam, es csak hetfon jutok pckozelbe. -
#315 0652 - Lara Croft: Tomb Raider Legend - EURO
Egy újabb release amit érdemes megnézni talán. :)