394
WAREZMENTES eszmecsere NDS játékokról.
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
-
#274 :D -
#273 Ha megbeszéljük, akkor felőlem mario kartozhatunk bár én nem vagyok éppen a legjobb benne. :) De legalább lesz sikerélményed ;) -
#272 ez egy rossz mozdulat...
-
Alblink #271 Engem is erdekel pontosan hogy van ez,meg hogy uj mappot hogy lehet kapni?
Mindegyik kupat ezt ugy erted,hogya time trialt is..
Neketek nem nehez?en szeretem a kihivast,de mindent csinalgra csinalni azert nemkonnyu nekem.
Tudni valamit hogy mi lesz a kov internet wifis game? -
#269 aranyra?? marmint csillagosra?? merthogy van B utanna A.. majd 1 csillag.. es egeszen 3 ig aszem.. a 3 csillag a legjobb ugye/?? vagy azutan meg van arany? -
Alblink #268 AAAA...japanul ugyan de starfox kijott,en mar tobbet jap gamet nem akartam kiprobalni de..ezt muszaj,egy kicsit:D,legjobban vart gamem. -
Alblink #267 Oké,koszi,akkor megcsinalom,aztan remelem majd uj palyat is kapok. -
Tomek83 #266 Ha mindegyik kupát megcsinálod aranyra akkor az összes kocsi közül választhatsz,ha pedig a küldetéseket megcsinálod min. egy csillagosra akkor még jön egy újabb küldetés sorozat -
Alblink #265 MArio kart kuldeteseket megcsinaltam,mondjuk egyiket sem aranyra,de hogyan lehet az oszes mapot,esetleg ha van uj jarmuvet szerezni? -
#264 ppeeeersze:D -
#263 Nincs Wifim. :P (amúgy szénnéaláználak! :D) -
#262 szal no multi mario kart????? feltek hogy elverlek benneteket?:D:DD: -
#261 Portrait of Ruin - ütős gameplay videók -
#260 [[[thx SQJ =)]]] -
#259 -
Alblink #258 Telleg a ds mario kart a legjobb resz,nagyon bejon,ezeke a kuldetesek is egesz jok. -
Alblink #257 Nagyon komoly,kivancsi leszek hogy mennyi animaciot raknak majd bele.oktoberbe elvileg ki is fog jonni. -
#256 Új FFIII trailer -
Alblink #255 Tok jo:D,egybol sikerult igy mar.thx -
Tomek83 #254 Jobb-bal,jobb-bal,jobb-bal...valahogy így:
http://www.youtube.com/watch?v=8il3gbVE1zE&search=mario%20kart -
Alblink #253 Koszi a segitseget. -
#252 jobb-bal.. elkezd keken szikrazni ujra jobb bal es elkezd pirosan szikrazni.. es elengeded a jobb fenti gombot.. -
#251 Csinálni kell négy powerslide boostot. (Lenyomod a jobb triggert, és jobb-bal-jobb-bal-jobb-bal gyorsan, amikor szikrázik a kart hátulja, felengeded) -
Alblink #250 Elotte levo,a legalso harmadik. -
#249 Az az első boss? -
Alblink #248 MArio kartba a missing 1/9es kuldetest hogyan kell megcsinalni,nem akar oszejoni? -
#247 nah... jatszani is fogunk egyutt vagy csak disznek vannak azok a kodok???
mario kartoznek szivesen.. persze nem most mert megyek aludni.. de vmikorra megbeszelhetnenk egy fel oranyi okorkodest. -
Shadow_THH #246 csak azt hittem hogy eddig azért hagytátok ki mert eléggé új dolog (mármint egy olyan emu ami müködik is) -
Shadow_THH #245 akkor ok nem irok többet az emulálásról sry -
#244 Erre nem gondoltam a topicnyitáskor, de az emuláció téma sem tartozott volna ide a terveim szerint. :D Másik DS topicban tök jól meg lehet dumálni az ilyesmit, itt meg tényleg csak a játékokról lenne szó. -
#243 Na a rossz hír...
Lehet csak jövőre jön a Phantom Hourglass. -
#242 Ez itt aAby és a hasonszőrűek dühöngője, illetik őket szépen békénhagynie... :D -
Shadow_THH #241 aha értem elgorult a gyógyógyszered
emu=/=warez
jogvédett anyag illegálsi letöltése=warez
kéregetek ilyet = warez kéregetés =/= leszedtem egy játékot meg is nézem milyen
de mielött itt elsírod magad abbahagyom a WA-REZ-E-LÉST még a végén tönkremegy a topig hogy a játékokról akarok beszélni -
#240 Olvassá'! WA-REZ-MEN-TES ESZ-ME-CSE-RE! Warezmentes eszmecsere. Rémlik, vagy betűzzem is?
Beszélj nyugodtan játékról, csak ne arról, hogy mi megy emu-n, meg mi nem. Elég az a sima DS topikban is. -
Shadow_THH #239 mi bajod van neked megártott a meleg?.. -
#238 P*csön rúgjalak? >:/ -
Shadow_THH #237 gondolom főleg mégha meg is oldanák pl egérrel a tapiképernyőt akkor is egyszerre csak egy pontra lehet klikkelni vele, és sok gamehez több ujjat kell használni. midnenesetre 1 óra mulva kiderül... azt tudom hogy a pokémon fut rajt lol :DDD -
#236 ;) -
#235 AntiWarezMon 1-2-3-4-5-6-7-8-9 HIT COMBO >>> CRITICAL >>> 10-11-12-13-14-15-16-17 HIT >>> MASSIVE DAMAGE!!!!! -
#234 Alcím: "WAREZMENTES eszmecsere NDS játékokról"