394
WAREZMENTES eszmecsere NDS játékokról.

SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!

Egy rossz mozdulat és büntiponteső!

by SQJ

• CSOCSO
    :D
  • Csibe001
    Ha megbeszéljük, akkor felőlem mario kartozhatunk bár én nem vagyok éppen a legjobb benne. :) De legalább lesz sikerélményed ;)
  • CSOCSO
    ez egy rossz mozdulat...
  • Alblink
    Engem is erdekel pontosan hogy van ez,meg hogy uj mappot hogy lehet kapni?
    Mindegyik kupat ezt ugy erted,hogya time trialt is..
    Neketek nem nehez?en szeretem a kihivast,de mindent csinalgra csinalni azert nemkonnyu nekem.
    Tudni valamit hogy mi lesz a kov internet wifis game?
  • CSOCSO
    aranyra?? marmint csillagosra?? merthogy van B utanna A.. majd 1 csillag.. es egeszen 3 ig aszem.. a 3 csillag a legjobb ugye/?? vagy azutan meg van arany?
  • Alblink
    AAAA...japanul ugyan de starfox kijott,en mar tobbet jap gamet nem akartam kiprobalni de..ezt muszaj,egy kicsit:D,legjobban vart gamem.
  • Alblink
    Oké,koszi,akkor megcsinalom,aztan remelem majd uj palyat is kapok.
  • Tomek83
    Ha mindegyik kupát megcsinálod aranyra akkor az összes kocsi közül választhatsz,ha pedig a küldetéseket megcsinálod min. egy csillagosra akkor még jön egy újabb küldetés sorozat
  • Alblink
    MArio kart kuldeteseket megcsinaltam,mondjuk egyiket sem aranyra,de hogyan lehet az oszes mapot,esetleg ha van uj jarmuvet szerezni?
  • CSOCSO
    ppeeeersze:D
  • Petyus_
    Nincs Wifim. :P (amúgy szénnéaláználak! :D)
  • CSOCSO
    szal no multi mario kart????? feltek hogy elverlek benneteket?:D:DD:
  • Petyus_
    Portrait of Ruin - ütős gameplay videók
  • Petyus_
    [[[thx SQJ =)]]]
  • Petyus_
  • Alblink
    Telleg a ds mario kart a legjobb resz,nagyon bejon,ezeke a kuldetesek is egesz jok.
  • Alblink
    Nagyon komoly,kivancsi leszek hogy mennyi animaciot raknak majd bele.oktoberbe elvileg ki is fog jonni.
  • Petyus_
    Új FFIII trailer
  • Alblink
    Tok jo:D,egybol sikerult igy mar.thx
  • Tomek83
    Jobb-bal,jobb-bal,jobb-bal...valahogy így:
    http://www.youtube.com/watch?v=8il3gbVE1zE&search=mario%20kart
  • Alblink
    Koszi a segitseget.
  • CSOCSO
    jobb-bal.. elkezd keken szikrazni ujra jobb bal es elkezd pirosan szikrazni.. es elengeded a jobb fenti gombot..
  • Petyus_
    Csinálni kell négy powerslide boostot. (Lenyomod a jobb triggert, és jobb-bal-jobb-bal-jobb-bal gyorsan, amikor szikrázik a kart hátulja, felengeded)
  • Alblink
    Elotte levo,a legalso harmadik.
  • Petyus_
    Az az első boss?
  • Alblink
    MArio kartba a missing 1/9es kuldetest hogyan kell megcsinalni,nem akar oszejoni?
  • CSOCSO
    nah... jatszani is fogunk egyutt vagy csak disznek vannak azok a kodok???

mario kartoznek szivesen.. persze nem most mert megyek aludni.. de vmikorra megbeszelhetnenk egy fel oranyi okorkodest.
  • Shadow_THH
    csak azt hittem hogy eddig azért hagytátok ki mert eléggé új dolog (mármint egy olyan emu ami müködik is)
  • Shadow_THH
    akkor ok nem irok többet az emulálásról sry
  • Petyus_
    Erre nem gondoltam a topicnyitáskor, de az emuláció téma sem tartozott volna ide a terveim szerint. :D Másik DS topicban tök jól meg lehet dumálni az ilyesmit, itt meg tényleg csak a játékokról lenne szó.
  • Petyus_
    Na a rossz hír...

Lehet csak jövőre jön a Phantom Hourglass.
  • Sir Quno Jedi
    Ez itt aAby és a hasonszőrűek dühöngője, illetik őket szépen békénhagynie... :D
  • Shadow_THH
    aha értem elgorult a gyógyógyszered

emu=/=warez
    jogvédett anyag illegálsi letöltése=warez
    kéregetek ilyet = warez kéregetés =/= leszedtem egy játékot meg is nézem milyen

de mielött itt elsírod magad abbahagyom a WA-REZ-E-LÉST még a végén tönkremegy a topig hogy a játékokról akarok beszélni
  • aabyssx
    Olvassá'! WA-REZ-MEN-TES ESZ-ME-CSE-RE! Warezmentes eszmecsere. Rémlik, vagy betűzzem is?

Beszélj nyugodtan játékról, csak ne arról, hogy mi megy emu-n, meg mi nem. Elég az a sima DS topikban is.
  • Shadow_THH
    mi bajod van neked megártott a meleg?..
  • aabyssx
    P*csön rúgjalak? >:/
  • Shadow_THH
    gondolom főleg mégha meg is oldanák pl egérrel a tapiképernyőt akkor is egyszerre csak egy pontra lehet klikkelni vele, és sok gamehez több ujjat kell használni. midnenesetre 1 óra mulva kiderül... azt tudom hogy a pokémon fut rajt lol :DDD
  • aabyssx
    ;)
  • Petyus_
    AntiWarezMon 1-2-3-4-5-6-7-8-9 HIT COMBO >>> CRITICAL >>> 10-11-12-13-14-15-16-17 HIT >>> MASSIVE DAMAGE!!!!!
  • aabyssx
    Alcím: "WAREZMENTES eszmecsere NDS játékokról"