394
WAREZMENTES eszmecsere NDS játékokról.
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
SEM WAREZ, SEM EMU, SEM SEMMI SUNYI TRÜKK!
Egy rossz mozdulat és büntiponteső!
by SQJ
-
#394 Eladó egy bontatlan Pokémon HeartGold + Pokéwalker, 6500 Ft. -
darkmore #393 ha vki letölteni szeretne képeket ezeket az oldalakat ajánlom:
http://www.google.hu/imghp?hl=hu&tab=wi
http://www.google.hu/imghp?hl=hu&tab=wi -
weiwei98 #392 ha vki letölteni szeretne játékot ezeket az oldalakat ajánlom:
nintendodsline.co.cc
nds9.com -
kokka10 #391 sziasztok
az az igazság hogy nemvagyok egy nds guru de kellene nekem egy kis segítség
mostszereztem be egy nds-t és nincshozzá mem kártya vagyis valami R4 kártya vagymicsosda a neve amibe még belemegy egy másik
na szóval nekem egy olyanra lenne szükségem ésha valaki tud olcsón egy oylat akkor szóljon :) kösz:D -
#390 Kijött... :) -
#389 Bolttól függően 1,5-3 GBP szokott lenni szállítás Angliából. Nem nagy szám, ha fele, 2/3 áron kapod meg a játékot. -
#388 De még azzal együtt is _sokkal_ olcsóbban kijössz, mintha itthon próbálnád megvenni. A választékról nem is beszélve. -
syberia2 #387 Csak ott drága a szállítás.. -
#386 Kinntről érdemes rendelni.
(pl. game.net, sendit.com és főleg ebay.) -
syberia2 #385 Szia
Még nincs meg nekem a konzol, de tervezem. Tudjátok hol lehet a lehető legolcsóbban játékot venni hozzá? -
#384 Na ez kemény! Szétröhögtem magam rajta!
http://www.youtube.com/watch?v=Mi6GoZsneJA&feature=related -
Tomek83 #383 " Meg jön valamikor egy C.O.R.E is... "ja egy másik életben:)
Már sztem egy kezemen se tudnám megszámolni hány release date volt:)
-
JiBBeRiSH #382 Európában csak egy kiadás van belőle, ami 5 nyelven tud, szóval veheted szvsz. -
#381 Megkaptam az FF3- at. A borítója német nyelvű meg a kis füzete is. A csávó mégis azt mondta, hogy a DS- en beleül lehet választani nyelvet. Angol-német. A serial- ja a kisfüzeten NTR-AFFP-NOE, a kártyán NTR-AFFP-EUR. Az EUR gondolom európai kiadást jelent. De attól függetlenül még lehet csak német nyelvű. Kinek van így meg? Mert jó lenne tudni, hogy van -e benne angol. Mert én nem fogom németül végigjátszani. -
#380 Dementium, Moon... a 2 kedvenc. Meg jön valamikor egy C.O.R.E is... -
#379 Valami FPS- t nem tudtok DS- re? A Metroid
Prime- ot tudom csak. Csak felmerült bennem egy ilyen kérdés. -
#378 Én a game.net-en vettem brutálolcsón mind a kettőt.
http://www.game.co.uk/DS/RolePlaying/~r335754/Dragon-QuestThe-Chapters-of-the-Chosen/?s=Dragon%20Quest:The%20Chapters%20of%20the%20Chosen -
#377 Szevasztok!
Most veszek egy DS Lite- ot, egy ezüst színűt. Az első játékom a Final Fantasy III lesz, amit már NES emulátoron végigvittem, csak kíváncsi vagyok a felújított változatra. Valaki megtudja szerezni a IV- est vagy a Dragon Quest valamelyik részét? Megvenném. Mert
Vaterán volt fenn, de leszedték. Esetleg nem tudtok valami online boltot ahol meg lehetne nézni?
Köszi -
#376 De örülök a Ninja Gaiden DS-nek. Csak kár, hogy a boss full 3D-ben megy, mert az POCSÉKUL néz ki. Ellenben a régi prezentációval, ahol a boss is baromi jó, mert az is prerendered hátteres. -
#375 Új Ninja Gaiden DS video.
Eléggé sokat romlott. Főleg, hogy 3D hátteret adtak a boss-nak, és ez teljesen a kidolgozottság rovására ment. :( -
Pepito4556 #374 valaki segítsen már, és magyarázza el, hogy hogyan kell jáccani a superman visszatér-rel! -
#373 Another Code nekem is nagyon tetszett.
Ennek a vizualitása tetszik, de sajnos nekem ez már túl lassú, meg túl sok a szöveg. :( -
#372 Igen. Elég lassú, és a játék maga sem tökéletes, de nekem nagyon tetszik. Szeretem ezt a tempót is. Nem stresszel. Nagyon bírom a stílust, amit a Cing csinál úgy általában (Glass Rose, Another Code). Tök jó atmoszférát teremtenek a jellegzetes látvánnyal és zenével. -
#371 Picit unalmas, pedig nagyon vártam anno. :( -
#370 Hotel Dusk. Jó. -
#369 Phoenix Wright (nagyon a vége)
Castlevania DS -
#368 Ki mivel játszik mostanában? :) -
#367 Óh, azóta a NG elég nagy (baromi pozitív) változáson esett át (az Xbox-os változat egy Devil May Cry-jal partiban lévő akciójáték lett). -
#366 biztos én vagyok le maradva, de nekem a ninja gaiden az iszonyat jó platformer :$
nem ijen.. de remélem azér ezis prima lesz -
#365 Ez (NG DS) meg nagyon érdekes! -
#364 Ide is:
Lehet, hogy ismétlem magamat, de a Phoenix Wright az egyik legjobb játék, amit az utóbbi évek alatt játszottam. Aki egy kicsit tud englisül, és bírja az anime-ket az ne hagyja ki! Eszméletlenül szórakoztató! -
geri04 #363 Heló!Nem érdekel,valakit,egy game boy,6 játékkal,bőrtokkal:12000FT-ért.
Vagy egy game boy micro,1játékkal,1 év garanciával:23000FT-ért.Üdv:Geri -
Tomek83 #362 FF3 szerintem elég nehéz,másik topikban írtam hogy simán előfordul jó párszor,hogy a mezei harcok közben simán meghalsz...bár lehet hogy én vagyok béna:) Amúgy nagyon jó játék,talán a negatívum hogy nekem elég nehéz. -
#361 Köszi!
A kihívástól tartok egy kicsit. Én már nem nagyon bírom a túl "nehéz" játékokat (1-2 vér-akciójátékon kívül, mint pl. a DMC, vagy a Ninja Gaiden). -
#360 Találtam egy egészen friss ff3 reviewet, rögtön rád gondoltam :)
Talán segít a döntésben -
#359 Sose játszottam pokélymónyt japánul se tudok :F -
#358 Kijött amerikában a két pokemon játék, és japánban a final fantasy xii !!! (lehet tölteni.) -
#357 Ez alapján jött nálam képbe a játék. -
Yorg #356 Magical Starsign benyomások -
#355 Én azt mondom melyiket nem:
Children of mana...
Aranyos, gyönyörű de nagyon ismétlődő játék.
Én a final fantasy 3 ra szavazok(azzal játszottam meg a children of manával).
A magical starsign is "gyerekesnek" tűnik(ettől még lehet jó.
Final Fantasynál mindig tudja mire számíthat az ember.