666
OT Tibia
-
#466 De addig kipróbálhatnánk az Anh-ot a mapomon úgy hogy hostolnád addig, ok? -
#465 lol, amúgy már én is megtom nyitni a portokat, asszem. -
#464 oh kérlek ne bánts!!4 meg teszek bármit még hostolom is a szervered csak ne bánts!!!4
-
#463 -
#462 te vagy lol, ennyit érsz. Mindenkinek mondod de balfasz nem tuggya megcsinálni, azt te még annyira se tudod. Csak huzodozol állandóan? Amúgy hányéves is vagy? Sztem 10 felett nemigen lehecc. -
#461 lol vagy :| -
#460 'met nem hostolom a szervered' A faszom, asse tudod hogy kell normális servert csinálni. Ennyit Rólad. -
#459 -
#458 azám -
#457 micsoda béke és szeretet,
barátiasság,
testvériség
az egész topik -
#456 loál :|
hát akkor nem tudok met nem hostolom a szervered :| -
#455 Te se tucc hostolni, csak teszed itt magad, ehh. Akkor hiszem el csak ha egyszer-egyetlen eccer MAX 20 percre hostolsz a servermnek, ho megnézzük az anh-ot! -
#454 Nah NF???? -
#453 meek kajolni azt majd dönsd már el plz hogy annyi időre hostolnád-e a servert amíg megnézzük az Anh-ot. Max 20 perc-ig kellene, meg ha akarjátok körbevezetnék mindenkit:) -
#452 (csináltam egy tök fasza várost:D a föld alatt van az egész mint Rl-be a mino-knak is van:) csak ez Orc változat de naon jóó:D+Bs quest is van benne:D -
#451 nah? -
#450 :| -
#449 azt nem montam hogyl egyél hoster, lol. Hanem csak tesztelni valamikor a serverm, annyi időre, ho az Anh-ot lássuk. -
#448 mer lusta vagy... -
#447 sry, de nem leszek hoster :| -
#446 Lol XD Nah aakkor Nf most komolyan: kitudod nyitni vagy seM? -
#445 de nem jött be :| -
#444 szvsz akkor más megoldást találtam (volna..) port nyitásra csak azt akartam tesztelni!!44 -
#443 nem én mondoggatam folyton neked hogy nézd meg most jó-e ugyhogy tudtam hogy nincsenek kinyitva a portok hanem te :|| -
#442 mét? -
#441 amugy azét met akkor nem tudtam hogy ki kell nyitni bármit is :| akkor tevagy a nub.. -
#440 má mondtam :|
noobok nem tudnak :|
amugy azét met akkor nem tudtam hogy ki kell nyitni bármit is :| -
#439 akkor mérnem tudtam belépni a szerveredre:DDD -
#438 hazucc :| -
#437 akkor anh nélkül valaki leteszteli, MAJD a mapot?:) -
#436 XD -
#435 őse birja kinyitni a portokat ^^ -
#434 (Nf nem tudnál annyi időre Hostolni ho az Anh-ot megnézzük műxik-e?:)) -
#433 nemsoká kész egy akkora rész amit lekéne tesztelni:) Van rá vállalkozó? -
#432 hmm? -
#431 buy server 50k
:)) -
#430 hát akkor, van jobb ötleted? -
#429 azok nagyrésze csak le akarja nyulni a szervert :|
ha meg mégis hoster lesz akkor meg már nem magyar szerver :| -
#428 loál!!4 -
#427 amúgy ha akarok egy kicsit GM-eskedni szóljatok felteszem valahova és elmndom ho tudjátok tesztelni :D