666
OT Tibia
  • Slipknot14
    Ez a dzsungel tökre teccik :D
  • Slipknot14
    egyre jobban kezd tecceni ez az OT :D Amúgy ha jó lesz a server meg faszául kész akkor keresek hoster-t. Van egy csomó topic amit olvastam ho hostert kersnek és 70%-uk talál is!
  • Slipknot14
    Csináltam egy Bamboo Castle nevű 2 ajtós kastélyt XD :D Megis vettem, de az előzőt már nem birtokolom :(
  • CattiBrie
    lool :))
  • Czdano
    portokat is kibirod már nyitni? :))))
  • Slipknot14
    Már naggyából akármit megtudok csinálni :D

• Slipknot14
    De ez a draggy kinézet tökre teccik (nem utevo res ina "dragon!!
  • Slipknot14
    Ha igen akkor már GM vagyok télleg XD Ha nem akkor valamit elbasztam XD
  • Slipknot14
    Hmhm a GM-eket nem támadják meg a lények???

• Slipknot14
    Nem GM csak a neve az! És úgy mentem be hogy a players/GM Zed-et az anni room-ba spawnoltam!
  • nf1
    amugy én se hiszem hogy gm mivel megsebezte a tűz de azért jó érzés volt beléd kötni :PP (bár ha nem gm akkor 1dül nehezen tudhatott bemenni az anni questbe) :|
  • nf1
    lehet mert nem létezik az a szpell (mármint Zednél)? egy nem létező dolgot még a gm se tud használni :|
  • Czdano
    de pl itt a gm hur nem müködött..de lehet ez csak tythorzeten volt...
  • nf1
    nem attól lesz gm a kari hogy gm outfitje van :|
  • Czdano
    egyébként csak szolok:ezek nem GM karakterek attol h átnevezed öket :):)
  • Sephirot T
    Nekem teccik
  • Slipknot14

XD
  • Slipknot14
    GM Czdano XD Amit neki csináltam karit, azzal is szoktam mászkálni mer ő még low lvl, direkt.
  • Slipknot14
    Apropó vélemények? Javaslatok-at szivesen várok, ha szar akkro mond meg ne titkold, mer akkro nem dolgozok vele tovább, vagy átjavítom!
  • Slipknot14
    már kész van pár ház is meg a jungle depó XD Amúgy a jungleba csak lvl 100-felett mehecc ki mer lvl 100 + Anh questet megcsinálva hagyhatod el a HunRook-ot XD (Azér mer egy kulcs is jár az Anh. cucc mellé és olyan ajtókon jucc ki ho lvl korlátos kulcsos ajtók:)

• Slipknot14
    mi lol?:)
  • CattiBrie
    lol
  • Slipknot14

• Slipknot14
    egy-két kép a Zed féle ,,Updateról'' XD XD

• CattiBrie
    há kétlem h kipróbálom :D

max a melóhelyi gépen, de ott a sima Tibia sem fut (mert tiltva van) szal én kilőve
  • Slipknot14
    hmm,hmm:)
  • Slipknot14
    Maj valamikor kipróbálod Catti, hogy te tudsz-e hostolni?:)Ha sikerül akkor elküldöm a friss ZedOT-t vagy inkább belinkelem:) Van már benne annh, de ahhoz 4 ember kéne:)
  • Slipknot14
    mindenhova azt kell írnod
  • Slipknot14
    7171-es portokat kell kinyitni
  • Czdano
    tudja a fene..nf már irt linket ide h hogykell..
  • CattiBrie
    hanyas portot kell kinyitni?
  • Czdano
    előbb a portokat nyisd mán ki vhogy (vagy akárki...)
  • Slipknot14
    A HunRook (ezt az elnevezést kapta a kezdő sziget amit lvl 20+-on lehet elhagyni XDXD) alatt lesz az Anh quest XD De persze a kulcsot csak ha már *** lvl-t elérted és átmehecc majd egy ajtón akkor tod megszerezni hozzá :)
  • Slipknot14
    Szerintetek ha majd valahogy összejönne az Ot akkor ezek közül lesz-e valamelyik?: gyors exp, fast attack vagy iesmik? Mer a mapot ehhez képest kell tervezni.
  • Czdano
    :):):)
  • CattiBrie
    az éppen elég

a saját gépeden futtatod offline...
  • Czdano
    zed mapjét teszteltük ..az eredmény: ezse müködik mer nemtudjuk kinyitni a portokat.
  • Slipknot14
    Őőő olyan ajtó amit kulcsal lehet nyitni, ho lehet csinálni? Mer iett az action.xml,door.lua,key.lua-ból nem tuttam kivenni:( Pls vami tutorial-t vagy írjátok le ho kell.
  • Slipknot14
    XD semmi
  • nf1
    115 új hsz
    történt vmi lényeges?