666
OT Tibia
-
találtam egy oldalt ahonnan a legtöbb Ot van hostolva,és azt írják ingyenes, de nem tom hovak éne feltölteni hozzá a server cuccait, akinek sikerül szóljon:
www.no-ip.com -
A *****-ér nem tudod NF leírni hogy mi a szart csináljak azzal a kiba***-ot otbm fájlal, mer ha letöltök egy servert abba sincs ien fájl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha most se válaszolsz feladom! -
hali itt =)
hmm, open tibia:) -
naaa, de micsináljak az otbm fájlal? mer nekem nincsenek xml-jeim data könyvtárral, csak az az egyetlen fájl. És az IP cahngerrelsaját IP-mre csatizzak va mi? -
hi
a neverland 5.0 bugos, ha köszönsz egy npcnek akko az egész szerver leáll :/
ezt az "illegális utasítást használ" dolgot még nem tapasztaltam (bár az tény hogy az egész illegális)
tölts le egy ip changer-t és azzal tudsz csatlakozni egy szerverhez hogy kiprobálhasd -
sry de nem :|
nem tom visszakonvertálni az spr file-t (az új itemekkel) vagyis még a sajátjaimat se tudom betenni :( -
Sziasztok!
Engem is érdekel majd ez az OT.
Milyen szervert használtok? Én letöltöttem a neverland 5.0-at, de windows azt mondta, hogy illegális utasítást használ és állandóan kilötte.
(Azért irtam, hogy majd érdekel, mert most másfél hét szabadság, ahol se net, se gép.)
-
Ha csinálok itemet berakod gameba?:) -
;) Amin jáccok OT-n a nagyja ott van:) Nah szóval:
Nekem ennyi a mapoló progim és benne van az item editor. De itt hol van a data/sokkönyvtár xml-ekkel és config.lua??? Please help.
Mer ha én csinálok egym apot és elmentem abból csak egy otbm fájl lesz oszt kész:(:( -
na emberek, tudok TELJESEN új itemetek csinálni (és nem csak úgy hogy átnevezem az eddigieket) szal ha végre lenne hoster akkor lennének új itemek, vmi ilyesmik (az enyémek még nem teljesen vannak készen)
-
miket tudsz te :o -
"2. xml fájlt már énis kérdeztem h kell irni.."
megniytod a jegzettömböt és *.txt helyett *.xmlként mented a dolgot
"3. a programba van vmi temple pont menü vagy vmi ilyesmi..ott betud állitani vhogy 3 számmal (ha arra gondoltál h hol jelenik meg a player ha belép)"
lényegtelen, ne foglalkozz vele -
már válaszoltam rá :|
"Hogy tudok emberi spawnpointot csiálni? Ahonnan az emberkém indul:)"
a config.lua-ban változtasd meg a templom helyét -
nem müködött -.- -
Kivancsi vaok :P -
kibirjuk most probálni??? -
figyu meglehet nyitni a portokat windows xp tüzfalán !!!4444 -
De ahogy elnézem ebből se lesz semmi! :P -
Amien gyorsak voltunk tegnap, úgy lassultunk be XD -
Jaa megvan: Properties, okay. -
a 3 szám tuti kordináta, de ez hol van?:) -
1. nemtudomh kell tesztelni
2. xml fájlt már énis kérdeztem h kell irni..
3. a programba van vmi temple pont menü vagy vmi ilyesmi..ott betud állitani vhogy 3 számmal (ha arra gondoltál h hol jelenik meg a player ha belép) -
ehh, lol. Inkább segícsetek, Nf te remélem tucc válaszolni:)
Szal ha én csinálok egy mapot akkor lesz egy otbm nevű map fájlom. Azzal micsináljak hogy letuggyam tesztelni?:)
A tutorialokba valami data/.... fájlokba monja hogy szerkesszem a questet és egyéb dolgokat.(xml fájlok asszem) De nekem ien nincs is:( Ott a mapeditor fájlai, 3dll, exe-je, meg a 2 tibia(.dat, .spr) fájl.
Hogy tudok emberi spawnpointot csiálni? Ahonnan az emberkém indul:) -
nem feltétlenül :| -
mint gmnek neked alapból bekellett lépned -
nem, én betudtam -
kira :) -
akkor mindenki noob? -
"ha te kibirod akkor mérnem TE vagy a hoster "
fasznak kell naponta feltenni ugyan azt a kérdést...olvass vissza már válaszoltam
" és mérnem tudtam belépni a te OT-dba??"
noobokat nem enged be :C -
ha te kibirod akkor mérnem TE vagy a hoster és mérnem tudtam belépni a te OT-dba?? -
te nem birod :| -
az van..:/ -
nembirjuk megnyitni a portokat -
na, most mi van a szerverrel? -
De jó lenne már tolni a Magyar Ot-n :( :) -
xD:) -
vagy el is lehet kerülni a fertőző oldalakat :) -
NOD32+ADWATCH+BLACKICE+PEERGUARDIAN és semmi sem jön át... -
jaja, keylogger-t, trójait, meg ien rendszerrombolót is kaptam xD
Amúgy a gépemnek már úgyis mindegy mer tele vagyok vírusokkal, ma fogom újra húzni az egészet. -
telepítette a vírust...