666
OT Tibia
-
pfff -
naaa:) -
szólj ha jössz tesztelni mer akkor adok acc numbot meg pass-t -
(GM Czdano) csináltam neked egy Acc-ot mer ebbe nincs Acc maker:( -
Cz: kipróbáljuk hogy tudok-e hostolni, most? -
És az Eq-k majd normál Ot-n már nem ienek lesznek. -
Sztem Dp és megvehető házak nem kell a HunRook-ra, nem? -
Elindítod a servert a mapoddal. Aztán: IP Changerbe ami alapból van IP 127.0.0.1, csatlakozol rá oszt kész :D -
ide regiznem kell..:/ -
király lett gratta :D -
http://www.open-tibia.com/forums/showthread.php?p=1249#post1249 -
LOL:DDDDDDDD -
Jól beégettem magam ezzel a kérdeéssel az egyik english forumon de válaszoltak legalább:) -
Kurva könnyű :) -
Van hátul budi is:) Az egy kocsma a föld alatt amúgy. -
hogy tudtál mapet tesztelni? -
A drunken Dwarfot én csináltam a Badger-ből a hullája még mindíg borz XD Már fixáltam -
őőő amúgy van egy Mystic nevű dog dög aki nem támad csak ha megölöm akkor jó sok lvl-em lesz, azt azér találtam ki ho tugygam tesztelni a mapot normálisan az nem lesz benne. Azok az Orshi-k meg csak fun-ból vannak ott:) ki lesznek véve a Grolam-okkal együtt. -
looooooool drunken dwarf -
GIGAFASZA :DDDDDDDDDDDDD -
-
-
oké azserossz :) -
k:) Kész van a magyar OT beli Rook, amit sztem csak úgy oldunk majdm eg ho lvl korlátos ajtóval ellátott teleport lesz:) -
oki legyél hoster plxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xD -
Yeeah működik a mmapom tök faszáúl XD Hoster is lehetek ha naon szépen megkértek, de sajna nem tudok 24 órás ot-t. És csak akkor indítok egyet ha itt szoltok! -
nem oanra, hanem Web Dedicated Hosters, de asszem nem kell mer már én is tok servert kreálni. Éppen a mapomat tesztelném de a Temple adati mindíg eltűnnek az editorbó:( -
nem -
"Majd keresgélek valami Free-s izét:)"
mert szerinted miután feltöltötted egy free szolgáltatóra még futattni is fogok tudni :C -
Én csinálok servert, már csak hoster kéne:( Majd keresgélek valami Free-s izét:) -
saját map ezt jelenti :) -
Magyar szerver most azt jelenti, hogy írtok egy sajátot? -
? -
van xml állományotok nem?
copy és írjátok át -
Ha működik akkor Neverland lesz amíg nincs magyar serverünk -
Teszt képpen próbálgatok valamit, kb 80% hogy sikerül és akkro már csak elkell küldenetek nekem a hun Ot server részeit, feltöltöm és 24 órás Ot-nk lesz. De nem 100% ho sikerül :'( -
mi loál? -
Nah már nem kell megmondani rájöttem, már minden frankón megy, csak azt írd le lécci hogy ho tudom tesztelni a mapom:(. Mer elindítom az exe-t fut tök faszául megminden de azzal most micsináljak? Hogy tudok belépni rá? -
loál 

-
gigafasza :)