493
Last Chaos - MMORPG -
-
Cat 02 #172 szívesen :) elment fegyóra össz pénzem h újra +4 legyen de nem lett és abba is hagytam XD -
Kesely #171 Üzenet Cat02-nek.: A fegyver effektet valóban elirtam , de ezt nem mondta senki eddig. Kösz hogy szoltál. :-)
Javitom... -
#170 hmm...hát nem igazán jött be a game:( -
#169 Ilyen nagyobb effektek csak skilleknél vannak amugy nem naon. -
#168 hmmm...mind1, belekezdtem, már le szedem. Majd meglátom. :) -
Cat 02 #167 miközben kardozol akkor kék lesz a fegyód és mikor megütöd akkor van effekt sajna :( de sztem nézd meg :P (kliens is cska 400 mega) -
#166 Most arra értetted hogy még egyáltalán nem láttál benne? Mert ha igen, akkor ITT egy ellenoélda. :) :P
Vagy arra, hogy télleg nem nagyon gyakori benne az efféle effekt, de van? -
Cat 02 #165 nem láttam sok effectet :D -
#164 ahogy nézem, vannak. :( No sebaj, attól még leszedem kipróbálni. -
#163 Uff. Épp most szedem. Ebben amikor hentelek, ugye nem csattannak fel olyan fényes színes szikrázó effektek? -
#162 az is elképzelhető^^ -
Cat 02 #161 lvl 15 kell hozzá :D -
#160 ahhoz hogy bemehess kell hogy legyen nálad personal dungeon ticket(mobok dobják elég sűrűn) vagy ha elfohgyott 500 arany körül hozzádvágják:) -
Cat 02 #159 rossz a kondícióm (?) :D be se enged bár sztem abbahagyom dem ég nem biztos :D -
#158 a királylány megmentése csak ugy oldható meg ha egyáltalán nem harcolsz hanem csak rohansz kifelé(fórumon ezt irták) vagy healer karival mert az ugye tudja gyógyítani a csajt^^ -
Cat 02 #157 13 as vok :D nem tom megmenteni a királylányt, Balrog meg már gyenge =\ -
#156 utálom az sg-s képfeltöltést sose sikerül... brühühühühühüüü -
#155 [URL=http://img214.imageshack.us/img214/5026/knightst5.jpg]karim^^[/URL] -
#154 -
#153 Milyen karid is van neked? asszem van lvl 21 meg 29 +3 fegyóm még a storageban -
Cat 02 #152 +3 nál megint betört :D van 8km ... -
Cat 02 #151 hát jah :D 60k m ból 30 ráment és még mindig +0 :D nem kellett volna bepróbálni :( -
#150 olcsóbb ha készen megveszed xD -
Cat 02 #149 +3 nál eltört ... asszem abbahagyom XD -
Cat 02 #148 nah +4 et bepróbáltam +5 re 1ből el is tört :D utána meg folyamatos áramszünet volt :D -
#147 :) -
Rabbit20 #146 Hehe :D
Volt egy 20+ knight-om ^^ Vagyis még megvan sztem csak már nem tom accomat :'( -
#145 öö master miner asszem nem miner trader:) -
#144 nah ezt még nem próbáltam, könyveket meg a mobok dobják mindíg a szintjüknek megfelelőt(csináltam is egy kovács karit mert lvl 35-től már nem árulják a fegyókat és armorokat az npc-k) Ha meg tool aid nélkül akarsz bányászni akkor a mining skilledet uppold a miner tradernél elvileg minél magasabb a miningod annál több cuccot szed ki rövid idő alatt. A scrool tradernel pedig tudsz venni manualokat amiben le van irva hogy melyik nyersanyagbol mit tudsz előállítani és mi kell hozzá. -
Cat 02 #143 1ébként ha Tool Aidel Randomra mek akkor vmiből szedi ki maxot v összesből ? -
Cat 02 #142 azt tudom, de anélkül is jó lenne ha menne :)
1ébként Wep store előtt van :P de pl növényből ad vmi sárga lötyit , energiábol chipet ami semmire sem jó
Fegyverkovács meg necces mert könyvek drágák :( -
#141 itt van hogy használdd a tool aidet:) -
#140 dobnak a mobok olyat hogy tool aid de a playerek is árulják, ha eztráteszed mondjuk a késre mikor a kezedben van akkor azonnal kiszedi a max leszedhető mennyiséget ami pl növényböl 27 darab, ilyankor mondjuk a knife megsemmisül szal ha tool aid-el akarsz gyorsan sok nyersanyagot termelni ugyanannyi kés minimum legyen nálad mint ahány tool aid-ed van. vannak dolgok amiket a kibányászott/szedett dolgokból lehet csinálni ezeket egy npc tudja neked átalakítani aminek most épp fejből nem vágom a nevét^^ -
Cat 02 #139 Tunderke eléggé kölcségesnek hagnzik :)
1ébként van vmi tipped arra h gyorsabb legyen mining ? mert pl levélvágág meg ezek jól mennek de mining ...
illeteve Flawer Water Crystalt hol lehet kapni? -
#138 van persze,amugy +4 +5 feheren világít es +6-tol kéken, tündérke meg akkor van ha minden armor darabod +4-es kivéve a sapka meg a shield mert azok nem suámítanak bele -
Cat 02 #137 lol :D 6 oson nem 9esen :D -
Cat 02 #136 mármint az oldal szerzője :) -
Cat 02 #135 :((
" A másik kérdés hogy hogy lehet csilliwilli fegyver meg "röpködő kis tünde".
A válasz egyszerű. Ha +4-es fegyvert csinálsz az kap egy vizuális effektet. Ez kasztonként változik:
* Titan : Vörös
* Knight : Kék
* Mage : Bíbor
* Rouge : Narancs
* Healer : Sárga
* Sorcerer : ?Rózsaszín?
A tündér effektet a páncél kapja ha minden armorod +4-es szintű vagy magasabb."
hazudós :D -
#134 +6-ól világít kéken, tom mer nekem olan van^^ -
Cat 02 #133
Ez hol kék? :D
1évként 9 esen van guild v vmi ?