Last Chaos - MMORPG -

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt tudom, de anélkül is jó lenne ha menne 😊
1ébként Wep store elõtt van 😛 de pl növénybõl ad vmi sárga lötyit , energiábol chipet ami semmire sem jó
Fegyverkovács meg necces mert könyvek drágák 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
dobnak a mobok olyat hogy tool aid de a playerek is árulják, ha eztráteszed mondjuk a késre mikor a kezedben van akkor azonnal kiszedi a max leszedhetõ mennyiséget ami pl növényböl 27 darab, ilyankor mondjuk a knife megsemmisül szal ha tool aid-el akarsz gyorsan sok nyersanyagot termelni ugyanannyi kés minimum legyen nálad mint ahány tool aid-ed van. vannak dolgok amiket a kibányászott/szedett dolgokból lehet csinálni ezeket egy npc tudja neked átalakítani aminek most épp fejbõl nem vágom a nevét^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Tunderke eléggé kölcségesnek hagnzik 😊
1ébként van vmi tipped arra h gyorsabb legyen mining ? mert pl levélvágág meg ezek jól mennek de mining ...
illeteve Flawer Water Crystalt hol lehet kapni?

Gubberx
van persze,amugy +4 +5 feheren világít es +6-tol kéken, tündérke meg akkor van ha minden armor darabod +4-es kivéve a sapka meg a shield mert azok nem suámítanak bele

lol 😄 6 oson nem 9esen 😄

mármint az oldal szerzõje 😊

😞(
" A másik kérdés hogy hogy lehet csilliwilli fegyver meg "röpködõ kis tünde".
A válasz egyszerû. Ha +4-es fegyvert csinálsz az kap egy vizuális effektet. Ez kasztonként változik:

* Titan : Vörös
* Knight : Kék
* Mage : Bíbor
* Rouge : Narancs
* Healer : Sárga
* Sorcerer : ?Rózsaszín?

A tündér effektet a páncél kapja ha minden armorod +4-es szintû vagy magasabb."

hazudós 😄

Gubberx
+6-ól világít kéken, tom mer nekem olan van^^

Ez hol kék? 😄

1évként 9 esen van guild v vmi ?

beléptem mondom 1szer élünk ugyis az össz pénzem mázli (58k m van ebbõl 50 et egy moncit dobott 😄) és meglett a +4 elsõre xD ráadásul poénbol vettem 3 gemet és mind adott vmit D

Gubberx
igen a KATAR 6-on vagyok mindíg, este 9 után megtalálsz, Gashad néven 😊

kataron ?

Gubberx
Igen, minden nap fentvagyok, leginkább este 9 tõl.

jaja 😄 31 en lehet majd alkasztot v nem tommit választani 😄 biztos Royal Knight leszek 😛

te aktívan tolod ?

Gubberx
Bármelyik chanelre be tudod vinni a karid azonos serveren belül, A HUNtalanok guild a Katar 6-on található, és a dupla kardos knight igen erõs és tápos karakter(nekem is az van^^)

Katar /4 en eddig 4 el taliztam de másikon is vannak gondolom

AndrewCB
Azt nem tudom.

Melyik szerveren vannak magyarok?

kérdés: chaneleken át lehet vinni a karit ? tehát katar /1 rõl katar /4 re pl

Hali 😄 most kezdegetem el 😊 valszweg Duplakardos knight leszek 😛 rem jó lesz (legalábbis jobb mint a Dark & Light )

Gubberx
Jah nekem is bejön, jó kis Fantasy világ^^

szerintem elég jo játék nekem ment elsõre nem volt vele semmi gond.Aki nem ért hozzá ne kezdjen bele<#zavart2><#conf><#help><#falbav><#fejvakaras><#csodalk><#ijedt><#levele><#wow3>
Gubberx
és azt hogy szar mennyi játékidõ után szûrted le? fél óra?.....

igazad van Goth...tényleg szar

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

TQ cheater
hali nem értem,nem megy...nem lehet installálni,mert valami hiba van és ilyen copy-rol meg corruption-rol ir...mi lehet?

Be Positive! MMO GAMER

ez az, möggyütt
Ja nem! Ez a magyar reg. A kurva életbe! Valaki legyenszives csinálni nekem 1et pls! Megköszönném! [email protected]
5 óra alatt csak ideért 😊
Csá! Hogyan mûxik a regisztrávió? Mert 1 deka e-mailt nem kapok amiben elküldenék a passomat! Help
Van. Folyamatosan frissül, ezért érdemes visszanézegetni. Az oldal címe: http://lastchaosonline.extra.hu
ennek a játéknak van magyar oldala??

Szathy
Valaki tudna néhány infóval ellátni a petek (jelen esetben póni) tanításáról fejlõdésérõl, pihenésérõl, etetésérõl, stb...??
Nagyon kéne. Fõleg, hogy mit eszik.

Nem tudjátok, hogy van-e emu a játékhoz?
Bocs!
A hiba az én készülékemben volt.
Javítva...
Még egyszer elnézést.
Kössz hogy szóltál!!!!!!
Borg87
a forumodra nemtudok regelni mert azt írja az email címemre hogy nem tûnik valósnak 😊

..::Borg::..

Jókis oldal lett 😊grat
Egyébként sokan játszanak még magyarok? Mert én is toltam régebben, de utána találtam jobbat, mert hát elég bugos volt még a játék sajna...

asd

Hátha van akit érdekelne. Most készül a Last Chaos Hungary FAN site.
Nézzétek, folyamatosan frissül.
Last Chaos Hungary FAN Site
musha
aha...vagyis letöltöttem a hivatalos oldalról (pénzért persze)

semo1
+vetted?

musha
áháá, a végén még kipróbálom...nem, mégsem...Vanguard 😊

magus
musha
ps3? hogy jön ide a ps3? <#confused><#wilting>

magus
kipróbáltam, mondván itt a kezemben a ps3

az hogy szaggat 2 giga rammal, a64 3000+ al, és egy 7600 gt-vel ez, ami még a lineagenel is csúnyább, mi már. ja a játék meg ugyanolyan mint a kismillió ázsiai style mmorpg, a menu, a betutipus a karakterek, minden tok ugyanaz. ki ne próbáljátok. én is csak a ps3 miatt tettem-.-

Melyik szereveren mikor és milyen néven szoktatok játszani? Jah és mennyi a szintetek? Hazafi néven találtok meg a katar 1 szerveren 10 es szintû vok...
Én szoktam vele játszani és szerintem király!

Monkey island,Faces of War a kira játék

Ez egy akkora fos, hogy ki nem próbálja senki, aki észnél van =)
videókból azt szûrtem le, hogy zsír fasza... közbe meg nem.

Én is kipróbáltam kb 1 hete, de 2 nap után töröltem a klienst. 😊 Egyik dolog, hogy nagyon nagyon szaggat, és sokszor ha klikkelek nem megy oda a kari, ezen nagyon fel tudtam húzni magam, és élvezhetetlen a játék számomra. Másik dolog pedig, hogy Turf Battles-ben nagyon rászoktam a WS+egér kombinációra, és point and click-el nem nagyon van kedvem már játszani 😞 pedig silkroadban még szerettem...
Talán 1-2 hónap múlva, ha kicsit patchelik, akkor újra kipróbálom, de addig nem hiszem, meg hát wasd is kéne bele nekem nagyon

asd

Inkabb csak lagzik, de eleg ritkan gamezok vele mar.
teddymac
Neked is szaggat a járék vagy csak lagzik?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Szerintem eleg kevesen gyaknak vele mar. 1-2 hetet kilehet probalni, de utana eleg monotonnak tunik. Foleg igy, hogy keves magyar gamezik mar vele & meg lagzik is neha