493
Last Chaos - MMORPG -
  • Cat 02 #132
    beléptem mondom 1szer élünk ugyis az össz pénzem mázli (58k m van ebből 50 et egy moncit dobott :D) és meglett a +4 elsőre xD ráadásul poénbol vettem 3 gemet és mind adott vmit D
  • Gubberx
    igen a KATAR 6-on vagyok mindíg, este 9 után megtalálsz, Gashad néven :)
  • Cat 02 #130
    kataron ?
  • Gubberx
    Igen, minden nap fentvagyok, leginkább este 9 től.
  • Cat 02 #128
    jaja :D 31 en lehet majd alkasztot v nem tommit választani :D biztos Royal Knight leszek :P

te aktívan tolod ?
  • Gubberx
    Bármelyik chanelre be tudod vinni a karid azonos serveren belül, A HUNtalanok guild a Katar 6-on található, és a dupla kardos knight igen erős és tápos karakter(nekem is az van^^)
  • Cat 02 #126
    Katar /4 en eddig 4 el taliztam de másikon is vannak gondolom
  • AndrewCB
    Azt nem tudom.

Melyik szerveren vannak magyarok?
  • Cat 02 #124
    kérdés: chaneleken át lehet vinni a karit ? tehát katar /1 ről katar /4 re pl
  • Cat 02 #123
    Hali :D most kezdegetem el :) valszweg Duplakardos knight leszek :P rem jó lesz (legalábbis jobb mint a Dark & Light )
  • Gubberx
    Jah nekem is bejön, jó kis Fantasy világ^^
  • dover85
    szerintem elég jo játék nekem ment elsőre nem volt vele semmi gond.Aki nem ért hozzá ne kezdjen bele
  • Gubberx
    és azt hogy szar mennyi játékidő után szűrted le? fél óra?.....
  • FL Zoli
    igazad van Goth...tényleg szar
  • TQ cheater
    hali nem értem,nem megy...nem lehet installálni,mert valami hiba van és ilyen copy-rol meg corruption-rol ir...mi lehet?
  • Gangstar19
    ez az, möggyütt
  • Gangstar19
    Ja nem! Ez a magyar reg. A kurva életbe! Valaki legyenszives csinálni nekem 1et pls! Megköszönném! [email protected]
  • Gangstar19
    5 óra alatt csak ideért :)
  • Gangstar19
    Csá! Hogyan műxik a regisztrávió? Mert 1 deka e-mailt nem kapok amiben elküldenék a passomat! Help
  • Kesely
    Van. Folyamatosan frissül, ezért érdemes visszanézegetni. Az oldal címe: http://lastchaosonline.extra.hu
  • netmester
    ennek a játéknak van magyar oldala??
  • Szathy
    Valaki tudna néhány infóval ellátni a petek (jelen esetben póni) tanításáról fejlődéséről, pihenéséről, etetéséről, stb...??
    Nagyon kéne. Főleg, hogy mit eszik.
  • csatagabor
    Nem tudjátok, hogy van-e emu a játékhoz?
  • Kesely
    Bocs!
    A hiba az én készülékemben volt.
    Javítva...
    Még egyszer elnézést.
    Kössz hogy szóltál!!!!!!
  • Borg87
    a forumodra nemtudok regelni mert azt írja az email címemre hogy nem tűnik valósnak :)
  • Rabbit20
    Jókis oldal lett :)grat
    Egyébként sokan játszanak még magyarok? Mert én is toltam régebben, de utána találtam jobbat, mert hát elég bugos volt még a játék sajna...
  • Kesely
    Hátha van akit érdekelne. Most készül a Last Chaos Hungary FAN site.
    Nézzétek, folyamatosan frissül.
    Last Chaos Hungary FAN Site
  • musha
    aha...vagyis letöltöttem a hivatalos oldalról (pénzért persze)
  • semo1
    +vetted?
  • musha
    áháá, a végén még kipróbálom...nem, mégsem...Vanguard :)
  • magus
    így
  • musha
    ps3? hogy jön ide a ps3?
  • magus
    kipróbáltam, mondván itt a kezemben a ps3

az hogy szaggat 2 giga rammal, a64 3000+ al, és egy 7600 gt-vel ez, ami még a lineagenel is csúnyább, mi már. ja a játék meg ugyanolyan mint a kismillió ázsiai style mmorpg, a menu, a betutipus a karakterek, minden tok ugyanaz. ki ne próbáljátok. én is csak a ps3 miatt tettem-.-
  • baloghdenes
    Melyik szereveren mikor és milyen néven szoktatok játszani? Jah és mennyi a szintetek? Hazafi néven találtok meg a katar 1 szerveren 10 es szintű vok...
  • Gaben70
    Én szoktam vele játszani és szerintem király!
  • Goth
    Ez egy akkora fos, hogy ki nem próbálja senki, aki észnél van =)
    videókból azt szűrtem le, hogy zsír fasza... közbe meg nem.
  • Rabbit20
    Én is kipróbáltam kb 1 hete, de 2 nap után töröltem a klienst. :) Egyik dolog, hogy nagyon nagyon szaggat, és sokszor ha klikkelek nem megy oda a kari, ezen nagyon fel tudtam húzni magam, és élvezhetetlen a játék számomra. Másik dolog pedig, hogy Turf Battles-ben nagyon rászoktam a WS+egér kombinációra, és point and click-el nem nagyon van kedvem már játszani :( pedig silkroadban még szerettem...
    Talán 1-2 hónap múlva, ha kicsit patchelik, akkor újra kipróbálom, de addig nem hiszem, meg hát wasd is kéne bele nekem nagyon
  • Emti
    Inkabb csak lagzik, de eleg ritkan gamezok vele mar.
  • teddymac
    Neked is szaggat a járék vagy csak lagzik?
  • Emti
    Szerintem eleg kevesen gyaknak vele mar. 1-2 hetet kilehet probalni, de utana eleg monotonnak tunik. Foleg igy, hogy keves magyar gamezik mar vele & meg lagzik is neha