493
Last Chaos - MMORPG -
-
Cat 02 #132 beléptem mondom 1szer élünk ugyis az össz pénzem mázli (58k m van ebből 50 et egy moncit dobott :D) és meglett a +4 elsőre xD ráadásul poénbol vettem 3 gemet és mind adott vmit D -
#131 igen a KATAR 6-on vagyok mindíg, este 9 után megtalálsz, Gashad néven :) -
Cat 02 #130 kataron ? -
#129 Igen, minden nap fentvagyok, leginkább este 9 től. -
Cat 02 #128 jaja :D 31 en lehet majd alkasztot v nem tommit választani :D biztos Royal Knight leszek :P
te aktívan tolod ? -
#127 Bármelyik chanelre be tudod vinni a karid azonos serveren belül, A HUNtalanok guild a Katar 6-on található, és a dupla kardos knight igen erős és tápos karakter(nekem is az van^^) -
Cat 02 #126 Katar /4 en eddig 4 el taliztam de másikon is vannak gondolom -
#125 Azt nem tudom.
Melyik szerveren vannak magyarok? -
Cat 02 #124 kérdés: chaneleken át lehet vinni a karit ? tehát katar /1 ről katar /4 re pl -
Cat 02 #123 Hali :D most kezdegetem el :) valszweg Duplakardos knight leszek :P rem jó lesz (legalábbis jobb mint a Dark & Light ) -
#122 Jah nekem is bejön, jó kis Fantasy világ^^ -
dover85 #121 szerintem elég jo játék nekem ment elsőre nem volt vele semmi gond.Aki nem ért hozzá ne kezdjen bele -
#120 és azt hogy szar mennyi játékidő után szűrted le? fél óra?..... -
FL Zoli #119 igazad van Goth...tényleg szar -
#118 hali nem értem,nem megy...nem lehet installálni,mert valami hiba van és ilyen copy-rol meg corruption-rol ir...mi lehet?
-
Gangstar19 #117 ez az, möggyütt -
Gangstar19 #116 Ja nem! Ez a magyar reg. A kurva életbe! Valaki legyenszives csinálni nekem 1et pls! Megköszönném! [email protected] -
Gangstar19 #115 5 óra alatt csak ideért :)
-
Gangstar19 #114 Csá! Hogyan műxik a regisztrávió? Mert 1 deka e-mailt nem kapok amiben elküldenék a passomat! Help -
Kesely #113 Van. Folyamatosan frissül, ezért érdemes visszanézegetni. Az oldal címe: http://lastchaosonline.extra.hu -
netmester #112 ennek a játéknak van magyar oldala?? -
#111 Valaki tudna néhány infóval ellátni a petek (jelen esetben póni) tanításáról fejlődéséről, pihenéséről, etetéséről, stb...??
Nagyon kéne. Főleg, hogy mit eszik. -
csatagabor #110 Nem tudjátok, hogy van-e emu a játékhoz? -
Kesely #109 Bocs!
A hiba az én készülékemben volt.
Javítva...
Még egyszer elnézést.
Kössz hogy szóltál!!!!!! -
#108 a forumodra nemtudok regelni mert azt írja az email címemre hogy nem tűnik valósnak :) -
Rabbit20 #107 Jókis oldal lett :)grat
Egyébként sokan játszanak még magyarok? Mert én is toltam régebben, de utána találtam jobbat, mert hát elég bugos volt még a játék sajna... -
Kesely #106 Hátha van akit érdekelne. Most készül a Last Chaos Hungary FAN site.
Nézzétek, folyamatosan frissül.
Last Chaos Hungary FAN Site -
#105 aha...vagyis letöltöttem a hivatalos oldalról (pénzért persze) -
#104 +vetted?
-
#103 áháá, a végén még kipróbálom...nem, mégsem...Vanguard :) -
#102 így -
#101 ps3? hogy jön ide a ps3? -
#100 kipróbáltam, mondván itt a kezemben a ps3
az hogy szaggat 2 giga rammal, a64 3000+ al, és egy 7600 gt-vel ez, ami még a lineagenel is csúnyább, mi már. ja a játék meg ugyanolyan mint a kismillió ázsiai style mmorpg, a menu, a betutipus a karakterek, minden tok ugyanaz. ki ne próbáljátok. én is csak a ps3 miatt tettem-.- -
baloghdenes #99 Melyik szereveren mikor és milyen néven szoktatok játszani? Jah és mennyi a szintetek? Hazafi néven találtok meg a katar 1 szerveren 10 es szintű vok... -
Gaben70 #98 Én szoktam vele játszani és szerintem király! -
Goth #97 Ez egy akkora fos, hogy ki nem próbálja senki, aki észnél van =)
videókból azt szűrtem le, hogy zsír fasza... közbe meg nem. -
Rabbit20 #96 Én is kipróbáltam kb 1 hete, de 2 nap után töröltem a klienst. :) Egyik dolog, hogy nagyon nagyon szaggat, és sokszor ha klikkelek nem megy oda a kari, ezen nagyon fel tudtam húzni magam, és élvezhetetlen a játék számomra. Másik dolog pedig, hogy Turf Battles-ben nagyon rászoktam a WS+egér kombinációra, és point and click-el nem nagyon van kedvem már játszani :( pedig silkroadban még szerettem...
Talán 1-2 hónap múlva, ha kicsit patchelik, akkor újra kipróbálom, de addig nem hiszem, meg hát wasd is kéne bele nekem nagyon -
Emti #95 Inkabb csak lagzik, de eleg ritkan gamezok vele mar. -
#94 Neked is szaggat a járék vagy csak lagzik?
-
Emti #93 Szerintem eleg kevesen gyaknak vele mar. 1-2 hetet kilehet probalni, de utana eleg monotonnak tunik. Foleg igy, hogy keves magyar gamezik mar vele & meg lagzik is neha