493
Last Chaos - MMORPG -
-
tarrosi #372 Kössz mindent.(arra gondoltam)
Lenne még egy kérdésem: hogyan lehet előállítani gem stoneok-at?? -
#371 Na végre Lock-oltam az XP-t, mehet a farmolás ezerrel! Láttam piacon Fox Tail-t, 400k-ért adják! Az kurv@ sok... Horn Beast Eye még nekem sincs, úgy érzem hónapokig fog telni, mire összejön egy Ichi! Talán hagynom kéne... -
#370 Hát a 27-es sorvereremnek is fox tailt kell gyűjtenie, de nem ment... Viszont a 34-es clericemnek pont kapóra jött, hogy desert foxokat írtson, és így lett egy kevés.. viszont beast eye még egy sincs... -
#369 Valaki megcsinálta már az Ichi-s pet questet? Én elkezdtem, de már az elején elakadtam. 14 Fox Tail-t kell összegyűjtenem. Clever fox of Desert-eket irtok, de eddig 3 és fél óra alatt egyetlen Fox Tail jött össze. Ez kemény. Gondolom a sima Fox nem fog nekem dobni Tail-eket így 25. szinten. Aki megcsinálta már, attól kérdezném, hogy hogyan gyűjtötte össze ezeket a cuccokat? -
#368 Potion of Haste. Ez az, amitől "ég" a talpad alatt a talaj, és gyorsabban tudsz futni. Különböző questek végén kapsz ilyet. Türkizkékes ikonja van, és ellentétben a Heal / Mana potionokkal az ikonon nem jobbra, hanem balra dőlő üvegcse van. -
Kiado #367 Szerintem arra gondol, amikor "ég a talpad alatt a talaj" :D
Potiont iszol és néhány másodpercig gyorsabb vagy. -
#366 "Hogyan lehet olyan gyorsan futni?" - Milyen gyorsan? Mihez képest gyorsan? Milyen kaszttal? Ezt magyarázd el bővebben!
Christmas-es dolgok meg ilyen nyalókákat tartalmaznak (Candy), ami healing potion-ként viselkednek. -
tarrosi #365 hogyan lehet olyan gyorsan futni, és mire jók azok a christmas-os dolgokí?? -
Kiado #364 Sajna itt akkor megakadtam én is, mert npc nem világít, hogy kinél kéne befejeznem, mivel a quest item 0/1, pedig jó rewardot adna érte. -
#363 Ez a quest egy jó kérdés... Waffenhersteller nincs sehol - jó, elvileg "fegyverkészítőt" jelent, de a lényeg, hogy nem tudni, melyik az az NPC, amelyikhez oda kéne menned. A neten sehol sem találtam róla semmit, szóval tényleg passz. -
Kiado #362 Thx mikszer, csak a lvl 2-es dungeon tól kezdve kell ticket, nem? Úgyemlékszem az elején nem volt nálam, de elsőbe mindig beengedett.
Vicces ez a Christmas event, beraktak egy fát a Transmuterhez, szegény ki se látszik belőle :D
kéne kis help, van ez a questem, hogy Lessons in Weapon Crafting 1, azt írja, hogy mutassak meg egy "certificate of processing" ot Waffenherstellennek, de honnan a rákból szerzek olyat?:D -
fejbefejsze #361 Folytatom kis blogomat. 8)
Szóval nem tudom ,hogy csinálják azok akik azt mondják, "én beállítom a karakterem füvet gyüjteni és otthagyom a gépet."
Mert a sima herb egy idő után eltünik szóval az no way. A magic herb az nem tünik el de 45 perc alatt nekem adott egy green leaf ot.
Amióta tettem a green herb procesing re azota több füvet tudok kitermelni.
Nemértem az advanced herbalism mihez kell?
Mert a 3 szintű green herb processing szerintem a lényeg.
Vagyis mindig az amit gyüjteni akarok.De gondolom mindenki arra hajt mert az a legjobb.
-
fejbefejsze #360
Banyek. Ez nagyon Cool!
Nézzétek meg és Merry Xmass hehh.
8))) -
fejbefejsze #359 Tegnap este kiraktak mindenkit mert karbantartották a szervereket.
Ebben az esetben is ha be akartam jelentkezni az Error massage1 jelent meg.
Nemtudom mit javítottak de reggel vadul frissített a kliensem.
8))
-
fejbefejsze #358 Sziasztok kitanultam a farmernél az Advanced Herbalism LvL3 at.
Ez a max ha jól tudom.
De nem igazán akar gyorsabban termelődni a fű.
Viszont amikor megyek kertészkedni egy ugyanolyan háromas menü van a a kertben mint a herbalista kiscsajnál.
Vagyis a green herb processing et is max ra kell fejleszteni ha gyorsítani akarom a kitermelést?
Mi az alapvető külömbség a kettő között? -
#357 >Dungeon Ticket: Randolban van egy NPC Lorrainne közelében: Dungeon Keeper Roland. Nála tudsz belépni Personal dungeonba (ahol csak te vagy meg a szörnyek). De csak akkor, ha van ticketed.
>Sárkány: lvl 1-15 Hatchling lvl 16-30 Drake lvl 31- dragon (mountolható)
lónál ugyanígy.
>Crystal of effort a halálért járó büntetés (penality) mértékét csökkenti. 50%-al (van, amelyik többel)
>Minden weapont lehet upgradelni, szóval az event weapont is :)
> www.lastvhos.com.my - ez valami más üzemeltető verziója lehet... mi az Aeriagames változatával játszunk (lastchaos.aeriagames.com). A kettő nem ugyanaz (másak az eventek, nem működik a másikban regelt account) -
Kiado #356 Hm érdekes, megtanultam Chakra Shield nevezetü skillt, a leírásban az olvasható, hogy increase evasion rate, magamra castoltam és a nevem alatt mutatja is a skillt, csak ha ráviszem az egeret azt írja, hogy increased movement speed, wtf? :D -
Kiado #355 Thx, sokat segített!
A Heaven stone ára biztos, hogy annyi? Mintha én 100k körül láttam volna 1 db-ot.
A sárkány egyébként mikor lesz Hatchling állapotból másmilyen? Gondolom amíg nem változik, addig nem is lehet mountolni. -
#354 Megpróbálok segíteni, bár nem vagyok nagy játékos. Szóval.
Heaven Stone: fegyvereket lehet upgradelni Smelting Stone-al +3-as szintig, utána vigyázni kell, mert eltörhet a fegyver/páncél. Tehát ha feljebb akarod vinni, érdemes Heaven Stone-t használni, mert megnöveli az upgrade sikerességének esélyét. Ára piacon 900.000 és 1.500.000 arany közöttire tehető (persze lehetnek eltérések)
Dungeon Ticket: fogalmam sincs mire jó ez.
Tool Aid: egy Boost eszköz, amivel gyorsabban bányászhatsz/vághatsz leveleket/gyűjthetsz energiát. A Tool Aid használata után a csákány/kés/energy collector eltörik (városban tudsz 1.000 pénzért venni, szóval nem nagy téma). Ára 10.000 és 50.000 arany között mozog, átlagban 15.000-ért lehet venni.
Crystal of Effort: még nem találkoztam vele, de szerintem ezt jelenti: halálkor az XP vesztés feleződik. Ha meghalsz, akkor a karaktered XP-t veszít, ez a cucc meg megfelezi a XP vesztést, tehát kevesebbet buksz. Szerintem ennek főleg magasabb szinteken lesz értelme, hiszen azt a pár százalékot, amit levesz halál esetén, alacsonyabb szinten gyorsan vissza tudod hozni. -
Kiado #353 Nah lvl 13, találtam pár érdekes itemet, nemnagyon tudom mire jók és mik az árak:
Heaven Stone, Personal Dungeon Ticket, Tool Aid.
Ezen kívül találtam dragon egg-et, kikelteni hogy lehet? Archeologushoz elvittem, de innentöl meg vagyok lőve.
Illetve moonstone machine dobott egy Crystal of Effort cuccot, ami 50% Skill point penalty halálkor, ennek mi értelme? :D Elhasználom és + sp büntit kapok halálkor !? -
Kiado #352 Hatzingren-re mentem énis, előző klienst töröltem, Kijado néven, az enyém már foglalt volt :@ -
#351 Na szal 1-2 napja kerdeztem, hogy sok bot van a gameban? mert van egy két érdekes emberke -
#350 Nem tudja valaki, hogy Event Weapon-t lehet-e upgradelni? -
#349 Van egy magyar weblap, ott le tudod tölteni az USA verziót, a legtöbb magyar azzal játszik szerintem. -
Kiado #348 Faxa, adtok egy honlapot?:D
Én innen szedtem: http://www.lastchaos.com.my/index.php -
#347 Érdekes, Mi USA-n vagyunk te min lehetsz?.. -
Kiado #346 Neked nem ilyen belépés után?:D
-
#345 Dehogy is! Van több szerver is, és mindegyik szerveren belül van több "channel". -
Kiado #344 Ezt most nem értem :D
Nem csak Katar server van és azon belül 4 channel? -
#343 Én spoeciel a Hatzringen vagyok :) majd radirok ha fennleszek esetleg, mondjuk nemtudom a neved -
Kiado #342 4-es serverre másztam át, ott nekem úgy tűnik, hogy kevesebb a player és a lagg is nagyon kevés, meg kis szinten úgyse partyzom senkivel :D
Köszi az ajánlatot, de valaki már fejbevágott egy valag pénzzel, úgyhogy sikerült megvenni :)
Lvl 9, Dungeon skilleket érdemes megvenni? Vagy csak SP pazarlás? -
#341 Melyik szerveren vagy? Ha a Hatzring-en, akkor összehozunk egy találkozót, aztán kapsz zsetont. Ha meg nem ott vagy, akkor gyűjtened kell! :) Lvl 6-nál azért a mobok annyira nem szórják a pénzt sajnos. Nálam csak városban laggol, de kint minden ok.
Sok sikert a játékhoz! -
Kiado #340 Kipróbáltam a gamet, nekem folyamatosan szaggat, legalább 1-2 sec es laggom van, amúgy ezen kívül minden ok, csak az zavaró, hogy pénz alig jön :D
Lvl 6 vagyok mindjárt, de csak új fegyóra volt pénzem, armorrol nem és álmodozom. -
#339 Olvasd el mi van beleírva, ugy könnyebb D: -
tarrosi #338 feladatot -
tarrosi #337 Nem tuom.
Kaptam egy olyan feledetot hogy: Lessons is weapon crafting 1
Itt mit kell csinálni és hol?? -
#336 Ahogy nézem viszont rengetegen botoznak :/ jol gondolom? -
#335 Mellesleg a 2. szerverre mentem -
#334 Rouge jó. :D Persze a többi karakter is :P
Tarrosi, azt hogy hoztad össze?? O.o -
tarrosi #333 Az miért van hogy a karakterem visszafejlődött 1-es szintre??