Nem laptop, hanem intelligens otthon kell a magyarnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tökömnek se kéne intelligens otthon ja...😊 szép kis családi ház, kerttel, and fuck panel. meg az übernagytudású telókat se nagyon támogatom. a legtöbben soha nem használják ki teljesen. viszont lehet vele villogni:c nekem bõven elég lenne, ha szép, nem hullik szét, és az alapfunkciókat ellátja (telózás, sms, óra-dátum, ébresztés), azt heló. videóteló nélkül is csodásan érzem magam-.- benyóárakra meg most mit lehet mondani... a tv-s rész nc😊 így sincs mit nézni. úgy meg pláne nem lenne mit, és mindezt egy nagy tv-n csináljam?😄
Tök jó a távolról vezérelhetõ ház, egészen addig, amig csak én tudom vezérelni... <#gun>#gun><#ticking>#ticking>
úgy látom most még a telefonok mérete érdekel, de egy év múlva... az intelligens otthon fog izgatni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nyugat az még mindig nagyon messze van sajnos.
Net francia modra
náluk már ingyenes lesz mi meg kinlodunk 1Mb/128-al na ez is a mi szegénységi bizonyitványunk.
Net francia modra
náluk már ingyenes lesz mi meg kinlodunk 1Mb/128-al na ez is a mi szegénységi bizonyitványunk.
Sok mulik azon, hogy hogyan teszik fel a kérdést. Szerintem félreérthetõ lehetett..
Vagy az emberek azt hisszik, ha több tévé csatorna van akkor csak lesz valami, amin olyat adnak, ami õt érdekli. Holott, ha több a csatorna, több felé oszlik a pénz és még anyira sem lesz jó mûsor; plusz mégtöbb reklám..
Vagy az emberek azt hisszik, ha több tévé csatorna van akkor csak lesz valami, amin olyat adnak, ami õt érdekli. Holott, ha több a csatorna, több felé oszlik a pénz és még anyira sem lesz jó mûsor; plusz mégtöbb reklám..
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Egyik héten tüntetnek, hogy nincs pénz és, hogy ne legyen megszorítás. Azért videotelefon meg laptop az kellene... De akkor mibõl is??
\"Egy linux user-t, nem megérteni, hanem elfogadni kell...\"
kell a frásznak az inteligens otthon nekem kertes ház kell nem panel magyarország még mdiíng itt tart... nem pedig az inteligens otthonnál...
Sajnos nálunk még ezek nem általánosak."Ezzel szemben a kevésbé megfogható fejlesztések, így a gyorsabb számítógép és internet-kapcsolat kisebb vonzerõt jelentenek. " Nekem stabil 2-3Megabites net is elég lenne.T-online netemet szivesen lecserélném csak 3honapos dolog az durva.Nálunk még vannak kartelek és senkit nem érdekel😞
Amúgy nem meglepõ. Anyagiasak vagyunk na, de ez nem meglepõ egy olyan országban ahol nem igazán túl gazdagok az emberek, így a különféle fejlesztések közül valószinûleg az alacsonyabb fogyasztású autóval tudnak a legtöbb pénzt megspórolni maguknak az emberek, ráadásul a legtöbben elég kényelmesek ahhoz, hogy ne akarjanak az autóról lemondani. (Mert ugye egy laptoppal nem tudok pénzt spórolni)
Starcraft + Diablo III - esemve
ide a laptoppal, kocsi ráérhet. Természetesen fejlesztés mehet az alacsony fogyasztású autókról, de amíg az olaj ipar nem akarja hogy ezeket kapni lehessen, úgysem lehet, rosszabb esetben a feltalálóval eggyütt eltûnik a találmány. Inkább adják ide a laptopot meg hozzá egy 10megabites netet aztán elvagyok. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Kell hát! Megy valaki mellé aki kifizeti! 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!