13
-
#13 tökömnek se kéne intelligens otthon ja...:) szép kis családi ház, kerttel, and fuck panel. meg az übernagytudású telókat se nagyon támogatom. a legtöbben soha nem használják ki teljesen. viszont lehet vele villogni:c nekem bőven elég lenne, ha szép, nem hullik szét, és az alapfunkciókat ellátja (telózás, sms, óra-dátum, ébresztés), azt heló. videóteló nélkül is csodásan érzem magam-.- benyóárakra meg most mit lehet mondani... a tv-s rész nc:) így sincs mit nézni. úgy meg pláne nem lenne mit, és mindezt egy nagy tv-n csináljam?:D -
Turmoil #12 Tök jó a távolról vezérelhető ház, egészen addig, amig csak én tudom vezérelni... -
#11 úgy látom most még a telefonok mérete érdekel, de egy év múlva... az intelligens otthon fog izgatni -
junior117 #10 nyugat az még mindig nagyon messze van sajnos.
Net francia modra
náluk már ingyenes lesz mi meg kinlodunk 1Mb/128-al na ez is a mi szegénységi bizonyitványunk. -
#9 Több [bold]nézhető[/bold] TV csatorna... -
turul16 #8 Sok mulik azon, hogy hogyan teszik fel a kérdést. Szerintem félreérthető lehetett..
Vagy az emberek azt hisszik, ha több tévé csatorna van akkor csak lesz valami, amin olyat adnak, ami őt érdekli. Holott, ha több a csatorna, több felé oszlik a pénz és még anyira sem lesz jó műsor; plusz mégtöbb reklám.. -
#7 "több tévécsatorna iránt mutattak leginkább érdeklődést" -
besetamas #6 Egyik héten tüntetnek, hogy nincs pénz és, hogy ne legyen megszorítás. Azért videotelefon meg laptop az kellene... De akkor miből is?? -
1hengeresVmotor #5 kell a frásznak az inteligens otthon nekem kertes ház kell nem panel magyarország még mdiíng itt tart... nem pedig az inteligens otthonnál... -
junior117 #4 Sajnos nálunk még ezek nem általánosak."Ezzel szemben a kevésbé megfogható fejlesztések, így a gyorsabb számítógép és internet-kapcsolat kisebb vonzerőt jelentenek. " Nekem stabil 2-3Megabites net is elég lenne.T-online netemet szivesen lecserélném csak 3honapos dolog az durva.Nálunk még vannak kartelek és senkit nem érdekel:( -
#3 Amúgy nem meglepő. Anyagiasak vagyunk na, de ez nem meglepő egy olyan országban ahol nem igazán túl gazdagok az emberek, így a különféle fejlesztések közül valószinűleg az alacsonyabb fogyasztású autóval tudnak a legtöbb pénzt megspórolni maguknak az emberek, ráadásul a legtöbben elég kényelmesek ahhoz, hogy ne akarjanak az autóról lemondani. (Mert ugye egy laptoppal nem tudok pénzt spórolni) -
#2 ide a laptoppal, kocsi ráérhet. Természetesen fejlesztés mehet az alacsony fogyasztású autókról, de amíg az olaj ipar nem akarja hogy ezeket kapni lehessen, úgysem lehet, rosszabb esetben a feltalálóval eggyütt eltűnik a találmány. Inkább adják ide a laptopot meg hozzá egy 10megabites netet aztán elvagyok. :) -
roliika #1 Kell hát! Megy valaki mellé aki kifizeti! :)