368
  • Hunnenkoenig
    Bárány Róbert biografiaja

Jo lesz az Robert Báránynak is. Köze nem volt magyarorszaghoz. Becsben született.

Itt ausztriaban kb kismillio olyan ember el, akinek magyar neve van, de az eletben nem tudott magyarul es meg csak rokonai sincsenek ott, söt mar a nagyszülei sem tudjak, honnan ered a nevük.

Erröl ennyit. Igy születnek a "magyar" nagy emberek...
  • Zenty
    tomcat :D
    "A Romanii in Spatiu-ügy vége: Nagy Zsolt, Románia informatikai minisztere (RMDSZ) levélben szólította fel a 2Bad Design-t, hogy távolítsák el a játékból a magyar kisebbséget sértő részeket, valamint szüntessék meg a Traian Basescu elnök nevével való visszaélést is. A Diszkriminációellenes Tanács bírság kiszabását fontolgatja. Most akár örülhetnék is, hogy milyen szépen lezárult az ügy, csak éppen az a baj, hogy míg a románok kormányszinten mozdultak meg a magyarok védelmében - ezt is megértük - és nagyon komolyan vették, hogy egy ilyen idétlen kis játék veszélyes lehet, addig Magyarországon egy büdös szót nem böfögött senki. Sőt, a torzagyúak még ki is verték a hisztit, hogy micsoda fasizmus, hogy merészelünk tiltakozni bármi ellen is, ostoba nacionalisták vagyunk, és így tovább. Jegyezzük meg ezt az esetet, és azt is, hogy a katalánok Spanyolországban azzal kezdték az autonómiájuk kivívását, hogy kinyírták saját árulóikat."

Gta hasonlitás meg hülyeség!
    Ks kölykök is jáccanak vele és nem lesznek sorozat gyilkosok késöbb....!
    Nincs bizonyitva és az esetek 99,9 % álékában nem gamek okozzák bajt!Ez csak egy kifogás ,mert nem tudják semmire se fogni ha gáz van! Az igazság meg fájdalmas másokra nézve ,ezért jöhet az illuzió....
  • Gogo27
    Ajanlom nezd meg a Trianon cimu magyar dokumentum filemt (ha lehet ennek nevezni), magyar produjcio es nyiltan elmondjak a magyar torteneszek hogy trianont csakis magunknak koszonhetjuk... Trianonban nem csak Magyarorszagot akartak megcsonkitani, hanem mas orszagokat is (Lengyel, Cseh) de ok kialltak magukert es megvedtek a hataraikat, mig a magyar politikusok igencsak onerdekbol ugy dontottek hogy persze ..adjuk erdelyt romanianak, ujvidek a szerbeke es igy tovabb. Kaptak fasza kis birtokot franciaorszagban. Nem is politikusokat kuldtunk ki a targyalasra, hanem egy szerencsetlen orvost akinek fingja nem volt a diplomaciarol. Szoval innentol kezdve hulyeseg a nyugati hatalmakat szidni azert ami tortent, a romanokat meg plane.

Mellesleg romania is abban a cipoben jar mint magyarorszag, ugyanis toluk a szovjetek vettek el egy erdellyel nagyjabol azonos nagysagu teruletet, Moldovanak egy reszet. Most fuggetlen allam, amig ukrajna be nem kebelezi.

Szoval mielott barki geci romanozna meg kurvaanyazna nezzen mar utana a dolgoknak, mert az amit a media meg egyes onjelolt torteneszek kijelentenek nem mind igaz. Akad ilyenekbol eleg romaniaban is, akik felrevezettek anno a roman nepet (Nicolae Balcescu), a szomoru az hogy meg mindig az o torteneti kutatasai alapjan tanitjak a roman tortenelmet romaniaban.
    Egy szegeny nemzetet konnyu megetetni olyan dolgokkal hogy figyeld azt a kocsog magyart miatta nincs munkad meg penzed, miatta nyomorogsz, es akinek nincs semmi ralatasa a dolgokra az ezt el is hiszi.
    Egyebkent meg megnyugtatok mindenkit hogy nem nagyobb romaniaban a magyarellenesseg mint magyarorszagon a romanellenesseg. Csak sokan felnek elmenni romaniaba es korulnezni kicsit, hogy mi is ott a helyzet. Nyilvanvalo hogy tobbszor szo van romaniaban a magyarokrol mint forditva, mert hiszen 2 millio magyar el ott, mig itt par szazezer roman.

A jatekrol meg annyit hogy en sem ertek egyet a storyval, eleg szanalmas probalkozas, raadasul eleg gagyin is nez ki.
  • Hunnenkoenig
    "viszont nem tudom szó nélkül hagyni azt a műveletlenséget, hogy a rasszizmus fajgyűlöletet jelent, a román nem faj, hanem nemzet, a cigány etnikum"

Most azt hiszed kurvara intelligenset mondtal, mi?
    Te most aztan elmagyarazod a vilagnak, mi is az a rasszizmus.
    Ügyes vagy.
    Figyi, inkabb ne gondolkodjal, ha ez az eredmenye. Inkabb hajtogasd tovabb azt, amit Tomcat-köcsög poloboltjaban olvastal.
  • Hunnenkoenig
    Itt van az összes nobel dijas felsorolva. Ugyan nezzük mar meg hany magyar van köztük es hany mas orszag beli.

Magyar kemenyen 3 darab.

Meg ha az emigralt magyarokat is szamba vesszük, vagy akiknek csak a neve volt magyar(os), akkor is igen eltörpül a szamuk, szoval en nem igazan vernem a mellem miattuk.

A masik meg az, hogy a sok faszsag, amit a magyarok bekepzelnek, hogy mi mindent talaltak fel, a fele sem igaz.

Nem, a hungarocelt nem magyar talalta fel es csak magyarorszagon hivjak ugy. A helikopter sem magyar talalmany. Meg az ilyenek 80%-a sem.

Ha magyar is talalt ki valamit, biztos, hogy nem magyarorszagon.

Szep dolog a hazaszeretet, meg a nemzeti öntudat, csak az is mertekkel, mint minden mas.

Kivancsi lennek, hogy azok, akik itt annyira vagjak a magyarsagot, hanyas bizonyitvanyt vittek haza törtenelemböl. Nem hiszem, hogy igen kivalot.

Nobel díj Fizika

Nobel díj Kémia

Nobel díj Orvostudomány

Az irodalmat es a beke dijat nem vettem hozza, mert az nem is szamit igazan. Nem tudomany.
  • Hornamil
    Valaki készítsen már egy szőröstalpú románírtó flasht! Please!
  • icewolf
    És még milyen hatékonyan. :D
  • Epikurosz
    Előbbi hozzászólásomban egy ártatlan fogászati beavatkozásról írtam (gyökérkezelés). :-)
  • Epikurosz
    Ez a privátod, te köcsög?

"izé, csak szólók, ha esetleg offlány találkoznánk ezért valszeg addig verném a betonba a fejed, amíg nem nyüszítenél és kérnél bocsánatot, mert egy tapír hülye vagy. tudod, ha vki nem fröcsög és szórja azt a szar semmiérő demagóg jobbos szöveget az még nem biztos, h libsi vagy balos. egyszerűen csak mer gondolkodni. ez a baj az ilyen pártfunkcikkal (ismerek újságíróból is pár hű pártkatonát mind2 oldalról, egyformán rühellem őket). miattad meg a tga, gyögypéter, parakovács illetve pilhál, lovas, ésatöbbi hányadékok miatt támad kedvem lelépni ebből az országból."

Hát, ne kerülj a kezem közé, mert a beleidet felaggatom a parkba, hogy a hollók csipegessék le onnan. Lemásolom, amit a brutál sz.gépes játékokban csinálnak a gyökerekkel. Meg leszel elégedve.
  • Puskapor
    Thx de erre sztem az a helyes reakció h addig verem a fejét az asztalba amíg van asztal
    De egyébként igazad van tényleg kicsit diplomatikusabban kéne de ilyen helyzetben nehéz...
  • ROKO
    avman, a vitát közted és köztem úgy tekintem megnyertem, egy ideje nincs értelmes megnyilvánulásod és utolsó övön aluli ütésedet be is szoptad, (mert az érettségin túl tisztességes munka ösvényén vagyok: matek-fizika tanár.) Lehet hsz-aim gyerekesnek tűnnek... ok. De gyerekesebb a többi fikázása és a véleményeik lessemizése. Írjál már valami érvelést is te fórumbajnok!
  • avman
    ment még egy privát is, nézz bele a postaládádba.
  • muerte2
    STREAM

Meglepődnél hogy mennyi zsé van a románoknál. Több a csóró mint itt de sokkal dinamikusabban eljődnek és ha kint jársz 1szer 2dzer, egy idő után nem tűnik fel ha egy Hummer jön szembe. Néha kicsit érdekes mikor a Hummer mellett egy gumi nélküli lovaskocsi totyok abroncson, de ha beköszönt a gadasági világválság lesznk mi még nagyobb szarban is.
  • muerte2
    Hihhetetlen hogy egy ilyen marhaságból mekkora ügyet lehet csinálni. Én annyira lesza*om hogy hihhetetlen. Korábba megemlítette valaki, hogy válaszul kellene programot csinálni ahol a Románokat lehet írtani. Így magában nem látom sok értelmét de egy későbbi hozzászólónak válaszolva nem hiszem hogy rhögnének rajtunk, arról nem is beszélve, hogy még mindíg inteligensebb lenne így fikázni egymást mint szóban v írásban, ez sztem több inteligenciát igényel.
    A románok útálata érthető, de tőlük nem veszem ffel, mert nem vagyunk 1szinten, bár ha így megy gazdaságilag helyben hagynak minket igen gyorsan.
    Talán körbe kellene néznünk, hogy mért is útálnak minket a környező országokban, hátha változtatni lehetne a dolgokon, mert hát lássuk be, a Magyarokban is ELÉG SOK hiba van. pl: Amikor itt leverték az 56-os forradalmat, nem is túl sokra rá minket is kivezényeltek külföldre és bizony az Oroszok mellett mentek a magyarok is. Aki tudja miről beszélek az tudja hogy hol történt, aki nem az nézzen utánna. (Az más kérdés hogy nem volt más választása a katonáknak, de ez csak minket érdekel)
  • stream man
    csak azéé csinálják a jatekot hogy legyen pénzük TUDJÁTOK AKI KURVA CSÓRÓ ANNAK KELL A PÉNZ BÁRMI ÁRON UTÁLOM a ROMÁNIAI kis nyomorultakat
  • avman
    jé, egy újabb script kiddie.
  • icewolf
    az értelmes megnyílvánulás...
  • Epikurosz
    Ne légy igazságtalan, megpróbáltuk, de nem jött össze. A hunoknak sem, amúgy, akik többen lehettek.
  • Puskapor
    Áhhh nem verném szét a készítőt áhhh
  • Morden23
    Ilyen sztorikat mindenki ismer. Tőlem USAban kérdezték vissza, hogy "Hungary? That's an african country?"
    De megjegyzem, hogy egy intelligensebb magyar 8os több államot tud felsorolni, mint hasonszőrű amerikai társa.
    Amúgy van egy mondás, amit a "világ" üzleti életében elég gyakran használnak a magyarokra, és elég közismert is, valahogy így szól: Ha egy magyar mögötted lép be a forgóajtóba, biztos lehetsz benne, hogy előtted megy ki.
  • Inquisitor
    Amúgy feletébb fura, hogy most "derült ki" eme játék léte a média irányába, mikor hónapok óta kint van. Kell egy kis gumicsont, valami amiről lehet dumálni, meg dühöngeni a fontos dolgok helyett.
  • Inquisitor
    " Éljen a tolerancia, tartsátok oda a másik orcátokat is... "
    Jah, ott volt az a "félkegyelmű" fazon, hogy is hí'ták? Krisztus?
    Mennyivel jobb lett volna, ha maradunk pogányok, és szépen bedaráljuk Nyugat-Europát is? :D
  • Epikurosz
    Kedves közönség!
    Fórumunkat ellepték a kápszertől bezúgott őrült libsibolsik (pld. avman = averageman?).

Kérem, hogy mindenki vigyázzon a pénztárcájára, de főleg a józan eszére. :-)
  • Marlosh
    A fel vilag? hehh meg kevesebb....
    Megtortent story,kedvencem:
    Helyszin:Anglia,Devon,egy "munkasszallo" konyhaja
    Szereplok:1 magyar par,1 magyar srac,1 del-afrikai srac.Az afrikai srac beszelgetest kezdemenyez:

-Mo. resze europanak?
    -Az unionak vagy a kontinensenek?
    -A kontinensnek
    -Ohh igen,ott vagyunk a kozepe tajan!
    -London kornyeken?
    Dobbent csend par masodpercig....
    -Neem,szomszedaink tobbek kozt Ausztria,volt Szovjetunio,Romania.....
    -Ahh, akkor Birmingham kornyeken?
    Ismet par masodperces dobbent csend.......
    -Neeem,Nemetorszagtol kicsit keletebbre,kozos hatarunk van Ausztriaval!
    -Ohh a mexicoi-hatarnal?
    Na ez volt az a pont amikor nem birtam tovabb es leleptem...
    Lehet hitetlenkedni,meg hazudozonak kikialtani,de en tudom,hogy ez volt,ott voltam:((
  • Streetwarrior
    Ezzel a programmal csak egyet érnek el,hogy megint hülyét csinálnak magukból az egész világ előtt.Érted,a románok leigázzák a Galaxist...ez kimondva is röhejes.Ahogy a South Parkban is mondták vala : ROMÁNIA EURÓPA SEGGLYUKA!!! - és ez így is van...
  • avman
    igazából a normális ember inkább az ilyen hülyék elől is menekül mint, amilyen te vagy. ferik vagy viktorok miatt már csak dacból sem megyek sehova...
    de te meg menjél fiam, érettségizz le és tanulj valami tisztességes szakmát és addig ne szólj bele a nagyok dolgába, köszi.
  • icewolf
    Miért még lehet tovább demoralizálni ennél?
  • indians
    A románok le igázzák a földet lol
    otthon sem tudnak rendet rakni,sci fi
  • ROKO
    avman ha belepusztul se bánja, csak demoralizálja a magyar embereket :D
    ezt is rosszul látod öregem, mert nem menekül senki, elcsábítják a magyar munkaerőt, miért? mert olcsó; jó; szakértő; becsületes. Miniszterelnökünk így nyilatkozott: "akinek nem tetszik, menjen külföldre dolgozni!" helyes, vigyétek a jó magyar munkátokat külföldre, kapjatok ott Nobel-díjat, mert itthon nem díjazzuk
    és itt egy újabb bunkó - már bocs - aki nem tudja, hogy a rasszizmus fajgyűlölet, a román az nem faj, hanem egy nemzet, vannak különböző rasszok, a magyar és a román azonos típusba tartozik (ha nem tévedek)
  • Rosco
    Szívemből szóltál tesó. (márcsak az OFP miatt is...)
  • Rosco
    Egész világ? Ha azokra gondolsz, akik körülöttünk vannak, nincs min csodálkozni. Egyelőre azt se tudják a történetíróink biztosan, honnan jöttünk. A szomszédaink többségének számtalan rokonemzete van, akár itt, Európában is. Szerintem igen is büszkék lehetünk magunkra, hogy egy olyan nemzet tagjai vagyunk, aki képes volt Európa szívében végigélni több mint 1000 évet. Erre attól függetlenül kell büszkének lennünk, hogy vannak-e köztünk rasszisták vagy sem, bal- vagy jobboldali kormányunk van-e vagy sem. Úgyhogy nincs miért szégyenkezned Egyébként pont a foci VB-n jutott eszembe és pont szerencsétlen Zidane kapcsán, hogy a franica nemzeti válogatott 80%-a feketebőrű játékosokból áll, miközben pont a francia jobboldal fröcsögi a legjobban Európában a szélsőségesen nacionalista eszméket és okolja a bevándorlókat a munkanélküliségért. Pedig pl. Henry meg Zidane milyen qrva jó focisták és ilyenkor persze hallgatnak a francia jobbosok. Úgyhogy nyugodt lehetsz, vannak nálunk sokkal görényebbek...
  • Sanyix
    Nem utál az egész világ. Fél világ azt sem tudja, hogy van ilyen ország. Csak azok az országok utálnak, akik kaptak tőlünk területeket, és az ott lakó magyaroknak van pofája nem eltakarodni onnan ahol régóta éltek :). De ne is takarodjanak el, csak szenvedjenek ezeknek az országoknak a lakói dühükben, és tehetetlenségükben

Most így van is egy hasonlatom: ellopnak tőled egy számítógépet, amin mondjuk vírus van. És még a tolvajnak áll följebb, hogy rohadt köcsög vagy, mert vírus van a gépen :)
  • plg
    Te szegény hülye.
  • dacia
    Nem tudom de szerintem mint a kommentekből sejtettem 1ből kitűntek a rasszista állatok is!
    Na szerintem ezek vagyunk MI magyarok!Ezzel a felfogással és beállítotsággal kivívtuk magunknak hogy az egész világ UTÁLJON!Most akkor ezen nem tudom mit csodálkozunk hogy kijött 1 ilyen játék?Nekem nagyon elegem van ezekből a fajgyűlölő emberekből de QRVÁRA!Elmehetnek ezekkel a kommentjeikkel a picsába a többi közé!Mert ha mi is így közelítünk a románokhoz akkor szerintem ne is várjunk más válaszra!Komolyan mondom szégyenkezek a saját nemzetem miatt!
    Nem tudok böszkén gondolni a magyar nemzetre mer bemocskítja az a sok himuszkáromló,rasszista Faszkalap!Ezek vagyunk többsége NESZTEK!
  • neoG
    jajaja!!!lehetne benne multiaztán akkor megmutathatnánk nekik
  • avman
    ha tényleg érdekel, így elsőre egy rövidebb lélegzetű tanulmány a korról és rendszerről:
    http://mek.oszk.hu/01900/01905/html/index1.html
    igazából felesleges ezen ha dédanyámnak kereke lett voln, ő lett volna az omnibusz effektusba jobban belemenni, de azért a monarchiában mi nem az elnyomott fél voltunk (de pölö bosznia-hercegovina már annél inkább). ezt a háborút magánvéleményem szerint majdnem annyira akarták a kapitalista gyárosok és a magyar arisztokrácia, mint az oszrák fél és ferencjóska (akinek személy szerint örömest levizelném a sírját).
  • Rosco
    Ez a pénzről szól, ott a lényeg a cikk utsó előtti bekezdésében. Másrészről meg legyenek is beszarva tőlünk az románok. Egyébként le lehet nyomni a románokat a játékban? Egy olyan végigjátszást kellene a netre dobni, ami kicsikarja ebből a szarhalmazból a "Hungarian Republic won!" feliratot vagy mégjobb lenne egy "Great Romania is lost..."
  • avman
    alapvetően a sztorival nem is lenne baj hiszen így minden részről támadható lenne és ezen logika mentén akár a red factiont ésatöbbi seek and destroy
    játékot be lehetne tiltani- sőt, ott a piros pont, h a magyarok már az egyetlenek akik ellenállnak a neodák birodalomban. sőt, eddig nincs is semmi baj, ha éppenséggel nem egy ilyen közegbe érkezik. DE! óriási felelőtlenség és profitvadászat ezzel a botránnyal de legfőképp a román szélsőjobbos ultranacionalisták ízlését kiszolgálva megjelentetni egy ilyen témájú játékot. persze ha 2 pólusú és a magyar köztársasággal harcolva el lehet pusztítani a románokat, azt mondom korrekt, nagyon beteges, de lássuk a mao-i piacon is...
  • icewolf
    választási lehetőség sem volt...
  • Sanyix
    Gondoljál már bele, mi történt volna, ha magyarország azt mondja nem háborúzik??? Azt mondják az osztráok, hogy ejnye csalódtunk bennetek, és kész??? Na mert ennyire volt közös döntés...