87
-
apa75 #87 köszi -
Jill Sparrow #86 na megint itt vagyok és ugy szeretem még mindig mint régen már a filmre gondolok
-
Jill Sparrow #85 igazad van boccs a kifejez;s;rt jogos -
Triturus #84 akkor mond azt h felnőtt, ez most ilyen szar kliséfikázás miszerint a rockerek olyan hűdeszívtelen hűdemorcos kemény srácok... és mitől néz ki valaki "kőkemény rocker"-nek? ha meglátok valakit kiegyenesített hajjal nem "idióta emos(igen utálom az Emosokat) homokos"ozom le rögtön mert rohadtul nem biztos hogy az... de zárjuk le a témát mert nem ide való -
Jill Sparrow #83 de nem az volt a lényeg azt is mondhattam volna hogy felnött ember!!! -
Jill Sparrow #82 azt csak ugy mondtam hogy kő kemény rocker mert úgy néztek ki
-
Triturus #81 miért kell mindig a rockereket baszogatni? (nemtudom itt mi van káromkodásért, nem is érdekel) (nem vagyok rocker) honnan tudod h kőkemény rockerek voltak? ez a halálom... -
Jill Sparrow #80 nem én voltam az egyetlen aki elérzékenyült a film végén ,mert melletem kemény Rockerek úgy néztek ki a fejükből mint egy 4 éves kislány a Bambin!!!
ÜDV JILL SPARROW -
Jill Sparrow #79 Megnéztem a filmet ÁLLATI JÓ VOLT nem is gondoltam volna hogy enyire élvezni fogom!! A végén PATAKZOTT A KÖNNYEM!!!!!
HA SZÉGYEN HA NEM!!
ÜDV : JILL SPARROW -
Jill Sparrow #78 Oké szóval nem kell félnem , hogy nem férek be a moziba! Tényleg nagyon remélem, hogy nem fogok csalódni. Szedán megyek megnézni nagyon várom. Egyépként azért kérdezrtem hogy hányan voltak mert nem szeretek úgy moziba járni hogy az egész tele van! köszi az infót sya! -
Triturus #77 persze az utolsó x időt kivéve nekem nagyon bejött a film, meg fogom nézni emgint amint lesz rá lehetőségem feliratosan, a moziba elég kevesen voltunk (úgy a negyedét töltöttük ki a nézőtérnek) bár érthető, ugyan a moziműsorból csak 3 napot néztem át de 2 teremben kivétel nélkül egész nap PoC 2:D -
Jill Sparrow #76 Én szeretem a star wars filmeket és nagy rajongója vagyok kicsi korom óta de amikor megnéztem a karib tenger kalózait rögtön beleszerettem a történetbe.Más szemszögböl mutatja be a kalózokat ez az ami megfogott benne!!
Üdv: Jill Sparrow -
winnie #75 szóval ez vhogy nem tetszett, a star wars okat nem igy csinálták meg ezért is a nevük episode (1 2 3 4 5 6) mert megállják a helyüket önmagukban..de ez, ez vhogy nem, a végén tul sok a nyitott szál
a sw-kat úgy csinálták, hogy episode 4 meg episode 5, szóval már eleve nem 1-2-3-mal indított, mint a karib tenger k.
ez is megállja a helyét önmagában és közel sincs annyi lezáratlan szál, mint a birodalom visszavágban - "én vagyok az apád" meg mindenki szanaszétszéled, hogy "találkoznak a tatuinon" - ott szerintem nagyon durva volt 3 évet várni. itt minden megoldódott és kapunk egy dolgot, ami bevisz minket a 3. részre is. -
winnie #74 mostanság sokkal több a lezárt horror, mint régen. -
#73 ez mostanság tipikus, h ugy fejezik be a filmeket, h szinte vége sincs..szal mostanság főleg a horrorokra jellemző ez, de ezek szerint erre is ez..mind1, én nem mondok véleményt, mert még nem láttam, de kiváncsi leszek rá! -
Arthas15 #72 Én nagyon élveztem a filmet, a humor és kaland ot szerintem tökéleesen vegyítették..a fim végén érdekes volt mikor megjegyeztem h mien hosszu afilm, h eltelt 2 perc és láttam h na ez még legalabb 1 oras lesz mert hát nincs lezárva semmi, mikor ******** feltűnik és HOPP vége..szóval ez vhogy nem tetszett, a star wars okat nem igy csinálták meg ezért is a nevük episode (1 2 3 4 5 6) mert megállják a helyüket önmagukban..de ez, ez vhogy nem, a végén tul sok a nyitott szál..és ha jövőre bemutatják a 3 at, már nem bizt h mindneki emlékezni h mi h is volt..
én se emlékeztem az 1 re de nem is volt rá nagy szükség, viszont a 3 nal mar mas lesz a szitu -
Jill Sparrow #71 hELYESBÍTEK KALÓZNŐJE!!! :) -
Jill Sparrow #70 Ja és azt szeretném kérdezni , hogy sokan voltak e a moziban? mert minél elöbb szeretnék bejutni.
Ui:.remélem vannak benne jó beszólások!!! HISZ KÓPÉK VAGYUNK, IGYÁL CIMBORA JOOHHOOOO!!!
üDV: A KARIB-TENGER VESZEDELMES KALÓZA JILL SPARROW -
Jill Sparrow #69 Remélem igazatok van a filmel kapcsolatban mert én még nem láttam de hamarosan megnézem! -
winnie #68 szerintem éppen ez benne a jó. ez egy sorozat/trilógia/akármi. a birodalom visszavág után mennyien vártak már 3 vagy mennyi évet a folytatásra. -
Triturus #67 láttam... szólnék 1-2 szót de senkit en tántorítson el attól hogy megnézze, valamint mondom nem azért mentem a moziba hogy kifikázhassam, az 1 a kedvenc filmem
Nos nem is igazán tudom mit mondhatnék, a film maga rohadt jó (szerény véleményem szerint legalábbis). Nem állok neki sorolni a pozitívumokat mert lelőnék a filmből jópár jelenetet, így csak azt írom ami kifejezetten nem tetszet… legalábbis a leginkább nemtetsző dolgot:
Nézem a filmet jön egy olyan fordulat a vége felé ami szerintem tökéletesen elrontja azt ami miatt az 1 sikeres volt és a 2nek is ez adta meg a sava borsát, rögtön utána jön egy másik fordulat húha újra remény. Felcsillanó szemmel bámulom a vásznat és hopp vége… és a történet összes főbb szála, sőt a legfőbb is befejezetlenül marad, jó rendben hogy bejelentették lesz folytatás nade nem 1-2 hónap múlva, hanem majdnem egy év!
Ja és igen szerintem az egy jobb volt…
végezetűl: Szerintem a filmet inkább karib tenger kalózai 1/2 nek kéne nevezni mert kb úgy jött le mint valami 2részes sorozat első része (persze minden filmben vannak ilyenek ami folytatásra utal lásd pl az 1ben a majmot de itt egy akkora bődületes dolog van benne hogy ez cemétség már) -
winnie #66 annak, hogy vki tud angolul, nem sok köze van a szinkron megítéléséhez. nyilván nem lehet egységes semmiben a vélemény, de a karib 1. részének szinkrona az általános vélemény szerint is nagyon gyenge volt.
egy dolog, hogy a két rettegett dramaturg fordította a filmet (szojka lászló és heltai olga) - ők általában sosem jelentenek jót, de azt a pluszt a karaktertelen szinkron szépen elpuskázta, amit pl. johnny depp beleadott a filmbe. -
IStexI #65
Szenetem qrva jó volt a szinkron felesleges szidni! Jobb eredetiben de 100%ig úgy sem lehet visszadni. Persze mostanában sikk szidni a szinkron mióta mindenki tud angolul:) -
Yurij #64 Az elsö részis egy szar volt szerintem,igy ezt már meg sem nézem. -
the Godfather #63 De akkor a szinészeknek nincs meló...szoval valamit valamiért -
Arucard #62 angolul sokkal jobb!!! igazatok van srácok!!! ;) -
cucumbira #61 Hát igen... eredeti nyelven tényleg jobb... (én angolul láttam) -
Talley #60 Kiváncsian várom a 2. részt, de a szinkrontól kímáéljenek. Az 1nek nem csak a hangjaitól kaptam frászt de magától a szövegtől is amit mondtak :S -
Indigo #59 Jól van nem akarok én ezen lovagolni, csak kíváncsi voltam, hogy konkrétan ki készítette ki azzal, hogy úgy húzta le a 2. részt, hogy nem is látta. Mert szerintem senki nem mondott ilyet. -
cucumbira #58 és sztem király lett!! -
cucumbira #57 hehe, én már láttam a PotC2őt:D:D -
Yv@n #56 Épp most mondta el.
Kijelenti valaki, hogy a paradicsom az egy ótvar szar dolog, de úgy, hogy paradicsomot még a büdös életben nem evett. -
irkab1rka #55 asszem azé király ez a fiim, mer a dzsonni deep pédául szinész, mig a pókkember meg nem az.
Ja, és ha lehet, én sem szeretnék szinkront. Tudja valaki melyik mozi nyomja nem szinkronban a filmeket? Merthogy ez megint egy szélesvásznú legyen és ne 15" :)
(no offense, csak egy vélemény: waterman: nézd meg az eredetit, megéri) -
winnie #54 charlie és a csokigyár volt a film címe. -
waterman #53 szerintem jó volt az első rész:) akinek nem tetszett ne nézze! még ha az egész történet valóban Johnny Depp-re van csak építve, akkor sem lehet rossz:) pláne a szép magyarra fordított karcsi és a csokigár (a film annyira nem jött be, de az alakítása marhajó ) után, biztos megnézem valahogy:) -
#52 Ki volt az aki nem látta a 2. részt és azt mondta, hogy nem jó a film?Szerintem hülyeséget írtál (mert valljuk be elég közhelyes ostobaság ez a "ha nem tetszik ne írjál ide" duma) és most utólag mosod magad
Egyébként az első rész bennem sem hagyott valami mély nyomot.Szerintem semmi extra. -
winnie #51 nem hiszem, hogy a magyar random kormeghatározás számítana valamit. usa-ban szerintem pg-13 volt. -
Indigo #50 "... mind pedig a fő célközönség a 14 éven aluliak ..."
Most vettem elő a DVD-t hogy megnézzem sokadszorra is, és a vicces az, hogy rá van írva, hogy 14 éven aluliaknak nem ajánlott. Amikor pedig moziban néztem, akkor mintha 16 év lett volna a korhatár (bár erre nem tenném a nyakam, de úgy emlékszem). Akkor most ki is a célközönség? -
Indigo #49 Akkor most konkrétan ki is készített ki téged?
Mindenkinek megvan hozzá joga, hogy ne tetszen neki a film, és ahhoz is van joga, hogy elmondja a véleményét. Nem kell ilyeneken fennakadni, pláne nem kell rögtön személyes támadásnak venni. -
Venom1986 #48 Igazad van valóban rosszúl fogalmaztam!Nem adtól vagyok rosszúl mikor valaki leírja a véleményét egy filmről hiszen,az természetes dolog bármilyen legyen is az,hanem adtól amikor valaki azelőtt lehúz egy filmet mielőtt még nem is látta,na ez készít ki!