87
  • Marlosh
    Ahh, de indianos filmek/konyvek (KArl May es tarsai)irant volt rajongas meg minden europabanes indianokbol sem volt sok errefele........
    Amugy pl. Magyarorszagnak is volt tengere, anno......
    A spanyoloknak es az angoloknak,portugaloknak meg franko kalozflottai..........
  • Unreal1942
    Mert Amerikában minden megtörténhet.
    Egyébként én se értem.
  • Unreal1942
    Én se voltam elájulva az első résztől. Ettől se várok sokat. Lehet ezért fog tetszeni a végén.
  • Ryuuzaki
    -Begázolt a vízbe! Három napig állt mozdulatlanul, míg az összes tengeri lény meg nem szokta a jelenlétét. Aztán teknőcökből készített tutajt magának.

-És honnan szerzett magának kötelet!?

-Szőrt téptem!... A hátamról!

Én valahol itt haltam meg a röhögéstől, de volt benne még pár jó szöveg. (nem pontos az idézet)
    Remélem a folytatásban is lesznek hasonlók, -angolul tényleg jobb az első rész-
  • galocza
    évek óta nem voltam sikerfilmen moziban, de erre benevezek (bár nagyon félek, szinkronos lesz).
    idejét nem tudom, mikor csináltak utoljára olyan remek kalandfilmet, mint az első rész - már azt hittem, kihalóban a műfaj...
    remélem ez sem lesz csalódás.
    deppnek meg sikerült még a többi szerepét is (és másokét) űberoló karakteres karaktert kreálnia sparrowból - szvsz a siker min 50%ban az ő érdeme.
    bloomot én is rühellem, de ez van...
  • Lenny
    NEM AKAROK SZINKROOONT!!!

Az 1. rész szinkronja is egy okádék volt, a moziban feliratos volt, mikor elkezdtem nézni dvd-n és meghallottam Sparrow magyar hangját azonnal váltottam vissza az angolra. Deep valami istenien játszotta Sparrow-t, az eredti hanggal jön ki a karakter sava-borsa. Csakúgy mint az összes karakteré ebben a filmben.
    Szerintem.
  • winnie
    ne légy naiv. tenger? amerika hatalmas államainak jó része nem rendelkezik tengerrel - míg a kalózhagyományokkal rendelkező európai hatalmaknál sem találsz ekkora rajongást.
  • vg
    "hogy vajon az európaiak mért nem annyira kalózrajongók?"

Mert nincs minden europari országnak tengere... te észlény...
  • winnie
    na ja. valaki azt áhítja, hogy csak egy vélemény legyen széles e vidéken - valaki pedig az ellentáborra is kíváncsi. régi vs új reflexek.
  • winnie
    de más filmeknek is van reklámja, a régi kardozósok nem voltak sikeresek - és azért egy harry potter mégiscsak népszerűbb téma:) (ha ilyen egyszerű lenne a recept, akkor mindenki tudná, hogy mit kell csinálni, de valamiért ez a film rátapintott valamire. amerikában, persze, mert európában nem fog ekkora rekordokat döngetni - és ez is egy érdekes kérdés, hogy vajon az európaiak mért nem annyira kalózrajongók?)
  • Blasta
    "Az ilyenektől hányingerem van!"

Akárcsak nekem a "minden témáról csak tömjénben lehet beszélni, ha nem teccik húzzál" véleménnyel vegetáló IQ harcosoktól...
  • Hoz_Hun
    A negatív vélemény is vélemény. Én személy szerint szeretem, ha valaki leírja, hogy nem tetszik neki.
    Elég sz@r lenne, ha benézek valahova és tuti csak istenítik a filmet akkor is ha gány, mert akkor nem kapnék reális képet a film mienségéről (lehet, hogy amúgy se).
  • Hoz_Hun
    Hogy miért?
    - Disney
    - kalózós, kincses
    - vicces főszereplős
    - látványos, kardozós, harcos
    = gyerekkel szülő is szivessen beül megnézni

De ha mindez nem akkor: média, reklámok
  • Zozika
    Én valahogy reméltem hogy ez lesz belőle, mert nekem oltárian bejött az elő rész.
    Mikor nem tudtam milyen filmet nézni ezt betettem akármikor es nagyon jót szórakoztam,de szigorúan csak angolul (hun felirattal), mert ahogy már többen is írtak Johnny Depp-et muszáj angolul hallgatni, az elsőt nem bírtam végignenzi magyarul úgy nem adja át azt a hangulatot...
  • Hoz_Hun
    Az első rész nagyon nagyon jó volt. Ezt is tuti megnézem a mozikban és megelőlegezem, hogy DVD-n is meg lesz.
  • Venom1986
    Látom már megint egy csomó b@ROM van itt aki csak azért írkál,hogy neki mennyire nem tetszik a film.Könyörgöm ha nem tetszik akkor húzzál el erről a cikkről,aztán irogassál oda ami tetszik!Hiszen miért kínoznod önmagad!Az ilyenektől hányingerem van!
    Amúgy,hogy a filmről is mondjak valamit szerintem,túl teszik magukat még az első résznél is.A bemutatót elnézve jó lesz!
  • winnie
    hmm, igazából engem az érdekelne, hogy amellett, hogy jó vagy nem jó a film - miért pont ez az a film, ami a legtöbb embert érdekli amerikában.

ha anno azt mondja valaki, hogy egy kalózos kalandfilm lezúzza a pókember hétvégi rekordját, nyilván mosolygok - de valamiért ez volt az a film, amit mindenki azonnal látni akart. nem a harry potter új részét, nem a hype-os akciófilmeket, pláne nem a da vinci kódot, hanem a kalózokat
  • haxoror
    Jaja, remélem lesz feliratos verzió is a mozikban mert a szinkronokkal rossz élményeim vannak!

Persze vannak kivételek pl az Asterix Kleopátra küldetés magyarul kurva jó volt
  • sweech
    legolasnak is jó volt
  • Soundmaker
    Szerintem napjaink egyik legszórakoztatóbb filmje volt a Karib-tenger kalózai...igazán nem értem hogy miért fikázzák egyesek ezt a filmet. Mutassanak már fel csak egy filmet is amely normális sztorival, jó szereplőkkel képes az embert leültetni a vászon elé úgy hogy nem veszted el az érdeklődésed. Nekem személy szerint herótom van a rengeteg remake-el, agytalan pukkasztó drámáktól és életrajzi filemktől, a horror és belezős filmek dömpingjétől. Normális kalandfilmre vágyom és abból nagyon gyér a felhozatal... A Karib-tenger kalózaira úgy ültembe hogy ez is egy szar film lesz és utána jöttem rá hogy az Indiana Jones filmek után ez vitte el a pálmát a kaland filmeknél.

Az új réz lesz amilyen lesz, biztosan magasan fogja verni a B kategóriás "szuperprodukciókat"!
  • Picivizipaci
    Tegnap láttam a 2. részt ( USA-ban élek mielőtt valaki kérdezné ) és hát megmondom őszintén, hogy az első után határozott visszalépést tapasztaltam. 1 kicsit erőltetnek éreztem az egész sztorit :(, még 1szer nem adnék érte mozijegyet, de most már mind1. Johnny Depp vitte a hátán az egész filmet, viszont a látvány elsőrangú volt. :)
  • Indigo
    Szerintem jól hozta azt a karaktert, amit játszania kellett. Mondjuk a Trójában meg kifejezetten idegesített engem is :) De ami viszont nagyon pozitív csalódás volt, az a Kalcium Kölyök c. filmje, az nagyon jó volt. Összességében nem rossz szinész, csak sokszor olyan szerepeket vállal el, amikre nem alkalmas...
  • laci92
    Király volt az 1 is de már alig várom hogy megnézhessem a 2-t.A bemutatója már megvan most már látni akarom.:)
  • hen-tes
    Engem egyetlen egy dolog zavart az első részben: Orlando Bloom

És sajna ebben is benne van. :C
    Fú de nem kéne bele. :|||
  • Indigo
    A karib tenger filibuszterei... jaj nee
  • Broafka
    nagyon jó kis film volt az 1, alig várom a 2-t, akinek nem tetszett az egy, annak valami baja van szerintem... akkor keresse meg ennek az orvosnak a számát: 555-62-45 ()
  • avman
    némi adalék, amit egy másik hírhez szántam, de a karib-tenger kalózai okán most amúgyis esedékes...
    a pirates nem teljesen egyenlő a kalózzal.
    a tengeri rabló azaz pirate (fr.), eredetije peiran (gör.) jelentése: szerencsét próbálni a tengeren. másik francia elnevezésük: forsban, ami annyit tesz társadalmon kívüli. .
    a kalóznak szabályos kobzási engedélye volt, hivatalos megbízólevél alapján, királyi engedéllyel fosztogatta az ellenség (legyen az spanyol/francia/angol/holland) hajókat. gyakorlatilag katonák voltak, akiket haditörvényszék elé állítottak elviekben. és elviekben a kalózságot csak az 1856. évi párizsi tengerjogi nyilatkozatban töröltél el.
    amúgy a karib-tengeren és mexikói-öbölben tevékenykedő, szövetségbe tömörült kalózokat filibusztereknek nevezték.
  • Hornamil
    Nekem is bejött az első rész. Baró volt.
  • winnie
    alias adam sandler hangján:)

most komolyan. legolast frodo fogja szinkronizálni. no, de.
  • Cat #18
    remek film volt az első - azon ritkaságok egyike, amelyikben a különleges effekteket nem önmagukért használják, hanem a történet szerves részeként.
  • PetruZ
    Érdekes lesz a kis Sarkantyúst a magyar Cartman hangján hallani. :)
  • vLaDDD
    hát azt nem gondoltam hogy a Pirates 2 fogja megdönteni a Pókember hétvégi rekordját. azt meg pláne nem gondoltam hogy 132 milliót szed össze már az első hétvégén
  • Yv@n
    Nekem sem tetszenek, nem is azért írtam, csak itt ketten már le bugyutázták ezt a filmet, miközben simán kinézem belőlük, hogy csöpögő nyállal izgulták végig az általam említett filmek bármelyikét.

Szóval az érdekellne, az ő 'tollukból', hogy ez mitől nagyobb baromság, mint a lentebb felsorolt 3 film bármelyike.
  • Panyi
    Ajánlom nektek, hogy NE, ismételem NE magyarul nézzétek meg Johnny Depp alakítása felhőtlen abban! Szinkron nem tudja átadni a félig bebaszott Jack Sparrow alakját és a hozzá tartozó személyiséget. Depp bácsi is csak úgy vállalta el, hogy ő formálja meg Jack alakját! És hááát bejött a Disneynek!

Captain Jack is back!
  • Sub
    elég hangulatromboló, hogy a film szereplői mellett ott állnak a sirtes sapis farmeros arcok :)

amúgy tuti hogy megnézem moziban, mert az első rész is marhára bejött!
  • Athlon64
    Ezekkel nekem az a bajom, hogy ugyan kalandfilmek fantasztikummal csak éppen modern kivitelben. És pont ez az ami miatt nem tetszik!
    Ja meg nagyon egy emberre van kihegyezve a sztori!
  • Yv@n
    Piroska és farkas? Miért mész ilyen messzire? X-men, batman, superman...sorolhatnánk még egy darabig.
  • Athlon64
    Nekem tetszett az első rész!
    Egyébként most szombat este néztem meg mégegyszer. Szerintem jópofa!
    Maga a kor amikor játszódik az is tetszik!
    És Johnny Depp az akit igazán bírok benne! Álati egy manusz!
  • wanek
    Felejtős
  • Indigo
    Akkor had kérdezzek valamit: a Piroska és a farkas nem egy bődületes baromság?