Karib tenger kalózai 2: kasszasiker nyitány

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
"Az ilyenektõl hányingerem van!"

Akárcsak nekem a "minden témáról csak tömjénben lehet beszélni, ha nem teccik húzzál" véleménnyel vegetáló IQ harcosoktól...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

A negatív vélemény is vélemény. Én személy szerint szeretem, ha valaki leírja, hogy nem tetszik neki.
Elég sz@r lenne, ha benézek valahova és tuti csak istenítik a filmet akkor is ha gány, mert akkor nem kapnék reális képet a film mienségérõl (lehet, hogy amúgy se).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hogy miért?
- Disney
- kalózós, kincses
- vicces fõszereplõs
- látványos, kardozós, harcos
= gyerekkel szülõ is szivessen beül megnézni

De ha mindez nem akkor: média, reklámok

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én valahogy reméltem hogy ez lesz belõle, mert nekem oltárian bejött az elõ rész.
Mikor nem tudtam milyen filmet nézni ezt betettem akármikor es nagyon jót szórakoztam,de szigorúan csak angolul (hun felirattal), mert ahogy már többen is írtak Johnny Depp-et muszáj angolul hallgatni, az elsõt nem bírtam végignenzi magyarul úgy nem adja át azt a hangulatot...
Az elsõ rész nagyon nagyon jó volt. Ezt is tuti megnézem a mozikban és megelõlegezem, hogy DVD-n is meg lesz.

Látom már megint egy csomó b@ROM van itt aki csak azért írkál,hogy neki mennyire nem tetszik a film.Könyörgöm ha nem tetszik akkor húzzál el errõl a cikkrõl,aztán irogassál oda ami tetszik!Hiszen miért kínoznod önmagad!Az ilyenektõl hányingerem van!<#violent>
Amúgy,hogy a filmrõl is mondjak valamit <#idiota> szerintem,túl teszik magukat még az elsõ résznél is.A bemutatót elnézve jó lesz!
hmm, igazából engem az érdekelne, hogy amellett, hogy jó vagy nem jó a film - miért pont ez az a film, ami a legtöbb embert érdekli amerikában.

ha anno azt mondja valaki, hogy egy kalózos kalandfilm lezúzza a pókember hétvégi rekordját, nyilván mosolygok - de valamiért ez volt az a film, amit mindenki azonnal látni akart. nem a harry potter új részét, nem a hype-os akciófilmeket, pláne nem a da vinci kódot, hanem a kalózokat
Jaja, remélem lesz feliratos verzió is a mozikban mert a szinkronokkal rossz élményeim vannak!

Persze vannak kivételek pl az Asterix Kleopátra küldetés magyarul kurva jó volt <#eljen>

sweech
legolasnak is jó volt

Szerintem napjaink egyik legszórakoztatóbb filmje volt a Karib-tenger kalózai...igazán nem értem hogy miért fikázzák egyesek ezt a filmet. Mutassanak már fel csak egy filmet is amely normális sztorival, jó szereplõkkel képes az embert leültetni a vászon elé úgy hogy nem veszted el az érdeklõdésed. Nekem személy szerint herótom van a rengeteg remake-el, agytalan pukkasztó drámáktól és életrajzi filemktõl, a horror és belezõs filmek dömpingjétõl. Normális kalandfilmre vágyom és abból nagyon gyér a felhozatal... A Karib-tenger kalózaira úgy ültembe hogy ez is egy szar film lesz és utána jöttem rá hogy az Indiana Jones filmek után ez vitte el a pálmát a kaland filmeknél.

Az új réz lesz amilyen lesz, biztosan magasan fogja verni a B kategóriás "szuperprodukciókat"!
Tegnap láttam a 2. részt ( USA-ban élek mielõtt valaki kérdezné ) és hát megmondom õszintén, hogy az elsõ után határozott visszalépést tapasztaltam. 1 kicsit erõltetnek éreztem az egész sztorit 😞, még 1szer nem adnék érte mozijegyet, de most már mind1. Johnny Depp vitte a hátán az egész filmet, viszont a látvány elsõrangú volt. 😊

Szerintem jól hozta azt a karaktert, amit játszania kellett. Mondjuk a Trójában meg kifejezetten idegesített engem is 😊 De ami viszont nagyon pozitív csalódás volt, az a Kalcium Kölyök c. filmje, az nagyon jó volt. Összességében nem rossz szinész, csak sokszor olyan szerepeket vállal el, amikre nem alkalmas...

Király volt az 1 is de már alig várom hogy megnézhessem a 2-t.A bemutatója már megvan most már látni akarom.😊

hen-tes
Engem egyetlen egy dolog zavart az elsõ részben: Orlando Bloom

És sajna ebben is benne van. :C
Fú de nem kéne bele. :|||

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

A karib tenger filibuszterei... jaj nee <#vigyor>

Broafka
nagyon jó kis film volt az 1, alig várom a 2-t, akinek nem tetszett az egy, annak valami baja van szerintem... akkor keresse meg ennek az orvosnak a számát: 555-62-45 (<#mf1><#beka3>)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

némi adalék, amit egy másik hírhez szántam, de a karib-tenger kalózai okán most amúgyis esedékes...
a pirates nem teljesen egyenlõ a kalózzal.
a tengeri rabló azaz pirate (fr.), eredetije peiran (gör.) jelentése: szerencsét próbálni a tengeren. másik francia elnevezésük: forsban, ami annyit tesz társadalmon kívüli. .
a kalóznak szabályos kobzási engedélye volt, hivatalos megbízólevél alapján, királyi engedéllyel fosztogatta az ellenség (legyen az spanyol/francia/angol/holland) hajókat. gyakorlatilag katonák voltak, akiket haditörvényszék elé állítottak elviekben. és elviekben a kalózságot csak az 1856. évi párizsi tengerjogi nyilatkozatban töröltél el.
amúgy a karib-tengeren és mexikói-öbölben tevékenykedõ, szövetségbe tömörült kalózokat filibusztereknek nevezték.

Nekem is bejött az elsõ rész. Baró volt.

alias adam sandler hangján😊

most komolyan. legolast frodo fogja szinkronizálni. no, de.
remek film volt az elsõ - azon ritkaságok egyike, amelyikben a különleges effekteket nem önmagukért használják, hanem a történet szerves részeként.

PetruZ
Érdekes lesz a kis Sarkantyúst a magyar Cartman hangján hallani. 😊
hát azt nem gondoltam hogy a Pirates 2 fogja megdönteni a Pókember hétvégi rekordját. azt meg pláne nem gondoltam hogy 132 milliót szed össze már az elsõ hétvégén

Nekem sem tetszenek, nem is azért írtam, csak itt ketten már le bugyutázták ezt a filmet, miközben simán kinézem belõlük, hogy csöpögõ nyállal izgulták végig az általam említett filmek bármelyikét.

Szóval az érdekellne, az õ 'tollukból', hogy ez mitõl nagyobb baromság, mint a lentebb felsorolt 3 film bármelyike.

Ajánlom nektek, hogy NE, ismételem NE magyarul nézzétek meg Johnny Depp alakítása felhõtlen abban! Szinkron nem tudja átadni a félig bebaszott Jack Sparrow alakját és a hozzá tartozó személyiséget. Depp bácsi is csak úgy vállalta el, hogy õ formálja meg Jack alakját! És hááát bejött a Disneynek!

Captain Jack is back!

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

Sub
elég hangulatromboló, hogy a film szereplõi mellett ott állnak a sirtes sapis farmeros arcok 😊

amúgy tuti hogy megnézem moziban, mert az elsõ rész is marhára bejött!

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Ezekkel nekem az a bajom, hogy ugyan kalandfilmek fantasztikummal csak éppen modern kivitelben. És pont ez az ami miatt nem tetszik!
Ja meg nagyon egy emberre van kihegyezve a sztori!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Piroska és farkas? Miért mész ilyen messzire? X-men, batman, superman...sorolhatnánk még egy darabig.

Nekem tetszett az elsõ rész!
Egyébként most szombat este néztem meg mégegyszer. Szerintem jópofa!
Maga a kor amikor játszódik az is tetszik!
És Johnny Depp az akit igazán bírok benne! Álati egy manusz!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Felejtõs
Akkor had kérdezzek valamit: a Piroska és a farkas nem egy bõdületes baromság?

Darth Sith
az elsõ részre bevittek... Hát ekkora bõdületes baromságot mint amelyek ebben a filmben vannak.. Sztem borzalmasan rossz volt.. A másodikat tuti kihagyom.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Kedvencem az elsõ, másodikra már rendelem is a jegyet!!

Johnny Depp napjaink egyik legkreatívabb és legjobb színésze és pont!
szerintem is egész jó volt...

Ízlés kérdése, de szerintem kifejezetten jó volt az elsõ része! Ezt is moziban fogom megnézni, az már fix.

kedves mesedélután - egyszerûen nem a mûfajod. nem világmegváltó, de szerintem szórakoztató film.
Tower Guard
Szerintem meg rohadt jó volt az 1 is és ez is nagyon király

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Gladiator
de utáltam az elsõ részt is... az egy dolog, hogy mese, de olyan eszméletlen hülyeségek voltak benne, hogy az már fájt...

← ElőzőOldal 2 / 2