Karib tenger kalózai 2: kasszasiker nyitány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akárcsak nekem a "minden témáról csak tömjénben lehet beszélni, ha nem teccik húzzál" véleménnyel vegetáló IQ harcosoktól...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Elég sz@r lenne, ha benézek valahova és tuti csak istenítik a filmet akkor is ha gány, mert akkor nem kapnék reális képet a film mienségérõl (lehet, hogy amúgy se).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Disney
- kalózós, kincses
- vicces fõszereplõs
- látványos, kardozós, harcos
= gyerekkel szülõ is szivessen beül megnézni
De ha mindez nem akkor: média, reklámok
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mikor nem tudtam milyen filmet nézni ezt betettem akármikor es nagyon jót szórakoztam,de szigorúan csak angolul (hun felirattal), mert ahogy már többen is írtak Johnny Depp-et muszáj angolul hallgatni, az elsõt nem bírtam végignenzi magyarul úgy nem adja át azt a hangulatot...
Amúgy,hogy a filmrõl is mondjak valamit <#idiota>#idiota> szerintem,túl teszik magukat még az elsõ résznél is.A bemutatót elnézve jó lesz!
ha anno azt mondja valaki, hogy egy kalózos kalandfilm lezúzza a pókember hétvégi rekordját, nyilván mosolygok - de valamiért ez volt az a film, amit mindenki azonnal látni akart. nem a harry potter új részét, nem a hype-os akciófilmeket, pláne nem a da vinci kódot, hanem a kalózokat
Persze vannak kivételek pl az Asterix Kleopátra küldetés magyarul kurva jó volt <#eljen>#eljen>
Az új réz lesz amilyen lesz, biztosan magasan fogja verni a B kategóriás "szuperprodukciókat"!
És sajna ebben is benne van. :C
Fú de nem kéne bele. :|||
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a pirates nem teljesen egyenlõ a kalózzal.
a tengeri rabló azaz pirate (fr.), eredetije peiran (gör.) jelentése: szerencsét próbálni a tengeren. másik francia elnevezésük: forsban, ami annyit tesz társadalmon kívüli. .
a kalóznak szabályos kobzási engedélye volt, hivatalos megbízólevél alapján, királyi engedéllyel fosztogatta az ellenség (legyen az spanyol/francia/angol/holland) hajókat. gyakorlatilag katonák voltak, akiket haditörvényszék elé állítottak elviekben. és elviekben a kalózságot csak az 1856. évi párizsi tengerjogi nyilatkozatban töröltél el.
amúgy a karib-tengeren és mexikói-öbölben tevékenykedõ, szövetségbe tömörült kalózokat filibusztereknek nevezték.
most komolyan. legolast frodo fogja szinkronizálni. no, de.
Szóval az érdekellne, az õ 'tollukból', hogy ez mitõl nagyobb baromság, mint a lentebb felsorolt 3 film bármelyike.
Captain Jack is back!
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
amúgy tuti hogy megnézem moziban, mert az elsõ rész is marhára bejött!
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Ja meg nagyon egy emberre van kihegyezve a sztori!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Egyébként most szombat este néztem meg mégegyszer. Szerintem jópofa!
Maga a kor amikor játszódik az is tetszik!
És Johnny Depp az akit igazán bírok benne! Álati egy manusz!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Johnny Depp napjaink egyik legkreatívabb és legjobb színésze és pont!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4