66
-
dez #26 Csak szélsőségekben lehet gonolkodni?
Illetve, szerinted a génmanipuláció által a jövőben minden szart megehetünk majd, és semmi bajunk nem lesz? Kicsit túlértékeled... -
dez #25 És ha azt mondom, már ma is van az archeimerre, és sok rákfajtára megoldás? -
#24 génmanipuláció -
marcio mela #23 A legtöbb élelmiszer amit megeszel tekinthető génmanipuláltnak,csak azt úgy hívják nemesítés.De most néhány év alatt elérhető lehet az a cél ami eddig sokkal tovább tartott.
Mint ahogy pl a más kontinensekről behurcolt növények/állatok ellen se kellett védekeznie a honos növényeknek/állatoknak. Nem is tudtak, meg is lett az eredménye.
A behurcolt növényekről meg állatokról.A kukorica meg a burgonya a csirke.Ezek nem őshonosak europában.Az ember hozta be. -
Komolytalan #22 "Többnyire a génmanipuláció más élőlényeg hasznos génjeinek átültetését jelenti. Ezek tehát nem idegenek."
Így volna, ha a genetika totál bináris lenne, 0% hibával, mutációval, stbval. A valóság meg az, hogy nyomják a megnyugtató szöveget, miközben hozzák létre a mutáns állatokat/növényeket.
"Másrészt normál külölmények közt a szervezetnek nem kell védekeznie ellenük, mert nem veszélyesek."
Mint ahogy pl a más kontinensekről behurcolt növények/állatok ellen se kellett védekeznie a honos növényeknek/állatoknak. Nem is tudtak, meg is lett az eredménye. A genetikában ugyanezt csinálják pepitában. -
BiroAndras #21 "A génmanipulált élelmiszerek pontosan ugyanezért veszélyesek ránk: olyan alkotórészeket tartalmaznak, amelyeket a földi (emberi) szervezet nem ismer, és így védekezni sem tud ellene."
Többnyire a génmanipuláció más élőlényeg hasznos génjeinek átültetését jelenti. Ezek tehát nem idegenek. Másrészt normál külölmények közt a szervezetnek nem kell védekeznie ellenük, mert nem veszélyesek. -
marcio mela #20 Az nem tudom de kicsit agressziv. -
Komolytalan #19 Ja persze, mert az ősembert is beoltották gyerekbetegségek ellen, és nem halt meg a fele 5 éves kora előtt...
Az érveid igen meggyőzőek, nem vagy te kicsit liberális? (liberális: az igaz amit én mondok, mindenki más begyepesedett, esetleg ha nagyon ugat akkor náci). -
marcio mela #18 Az emberek idejekorán halnak meg?És az ősebrenek mennyi volt a várható élettartama?Ca. 40 év vagy annyi se.
A génmódosított ételektől való félelem meg egy másik ostobaság. -
Komolytalan #17 Nem véletlen, hogy ma mindenki idejekorán halálozik el. Az országok vezetői számára azok akik a nyugdíjkorhatárt túlélik plusz kiadások. Az öregedés jelentős probléma, az orvostudomány "sajnos" fejlődik, így muszáj egészségtelen életvitelre szoktatni a népeket, hogy ne kelljen őket öregkorukban eltartani.
Ne egyél műanyagot, ne igyál műanyagot, ne lélegezzél város környékén. Esetleg váltsd le a töketlen demszkájt, hogy épüljön már meg végre a q.rva M0-ás. Valóban kényelmesebb és olcsóbb multiban venni kenyeret (amely fogyaszthatósága a gyártás napja, lol), mint beszerezni/készíteni normálisat, ami garantáltan természetes anyagokból készült. Más kérdés, hogy az ember nem műanyagevő. Van olyan élő szervezet is, csak az baktérium. Lehet belénk kellene oltani belőle 1 adagot.
Ha visszaemlékszel elég komolyan vették pl a mars misszió során azt, hogy földi élő anyagot ne jutassanak a marsra, mert az az esetleges ottani élővilágra végzetes lehetne. A génmanipulált élelmiszerek pontosan ugyanezért veszélyesek ránk: olyan alkotórészeket tartalmaznak, amelyeket a földi (emberi) szervezet nem ismer, és így védekezni sem tud ellene. -
sonicXX #16 Ma mindenki idejekorán halálozik el. Miért? Csak egy gyakran emlegetett mondatomat tudom idézni:
"Éljünk egészséges életet: NE EGYÜNK, NE IGYUNK, ÉS NE LÉLEGEZZÜNK!!!"
Gondolom érted, mire célzok... -
Komolytalan #15 Meg annak is ha idejekorán elhaláloznának a génmanipulált kukoricapehelytől. -
kbupdate #14 "Ian Wilmut az első felnőtt sejtből klónozott emlős..." uh igen? -
#13 Az lehet. De talán annak örülnél ha a gyerekeid vagy unokáid korában már lehetne ezeket a betegségeket vagy mást gyógyítani, nem? -
Hegyikecske #12 20-30év naggggyon sok idő -
marcio mela #11 Mai áron 135 milliárd US $ (135,000,000,000) volt az Apollo program költsége és közben vietnámban háborúztak ahol nemis tudom hány millió amerikai katona fordult meg ca. 10 év alatt és 58,191 meghalt.Jó lenne ha ezekre a kutatásokra is tudnának ennyit költeni az amerikaiak de szerintem nem fognak. -
#10 úgyis gépeké a jövő! Only human..... :D -
dez #9 És ugye a genetikai manipuláció az egyedüli megoldás...
Mellesleg egy pár perces bűvészkedéstől, ami a klónozás, igen messze áll a célzatos genetikai manipuláció. -
Zsoldos #8 Hat igen a rak, az alzheimer milyen uncsi tema mar.. mennyi sok szeleslatokoru ember szabadult ide -
#7 Ezek szerint akkor is ilyen vidám lennél ha azt mondanák neked egyszer, hogy bocs, de nem tudunk meggyógyítani, mert annak idején nem érdekelt nagyon minket ez a dolog.
-
gyuri12 #6 ettő most nagyon szomorú lettem...:(:(:'(:D:D -
#5 :((((((((((((((((((888 -
Tiberius B #4 :-(
Hát ez szomorú -
Prof William #3 Öcsém most hogy le vagyok törve... El is lett rontva a napom. :) -
LowEnd #2 :DDDD -
irkab1rka #1 Klónoztam egy dínót, de anyu azt mondta, hogy nem szabad, szóval lehúztuk a klotyón. Ha valaki látja, mondja meg, hgoy én vagyok az Apa :)