Dolly tíz év alatt sem váltotta meg a világot
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma mindenki idejekorán halálozik el. Miért? Csak egy gyakran emlegetett mondatomat tudom idézni:
"Éljünk egészséges életet: NE EGYÜNK, NE IGYUNK, ÉS NE LÉLEGEZZÜNK!!!"
Gondolom érted, mire célzok...
"Éljünk egészséges életet: NE EGYÜNK, NE IGYUNK, ÉS NE LÉLEGEZZÜNK!!!"
Gondolom érted, mire célzok...
Meg annak is ha idejekorán elhaláloznának a génmanipulált kukoricapehelytõl.
"Ian Wilmut az elsõ felnõtt sejtbõl klónozott emlõs..." uh igen?
Az lehet. De talán annak örülnél ha a gyerekeid vagy unokáid korában már lehetne ezeket a betegségeket vagy mást gyógyítani, nem?
20-30év naggggyon sok idõ
Mai áron 135 milliárd US $ (135,000,000,000) volt az Apollo program költsége és közben vietnámban háborúztak ahol nemis tudom hány millió amerikai katona fordult meg ca. 10 év alatt és 58,191 meghalt.Jó lenne ha ezekre a kutatásokra is tudnának ennyit költeni az amerikaiak de szerintem nem fognak.
És ugye a genetikai manipuláció az egyedüli megoldás...
Mellesleg egy pár perces bûvészkedéstõl, ami a klónozás, igen messze áll a célzatos genetikai manipuláció.
Mellesleg egy pár perces bûvészkedéstõl, ami a klónozás, igen messze áll a célzatos genetikai manipuláció.
Hat igen a rak, az alzheimer milyen uncsi tema mar.. mennyi sok szeleslatokoru ember szabadult ide <#wow2>#wow2>
Ezek szerint akkor is ilyen vidám lennél ha azt mondanák neked egyszer, hogy bocs, de nem tudunk meggyógyítani, mert annak idején nem érdekelt nagyon minket ez a dolog.
ettõ most nagyon szomorú lettem...😞😞:'(😄😄
:-(
Hát ez szomorú
Hát ez szomorú
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Öcsém most hogy le vagyok törve... El is lett rontva a napom. 😊
😄DDD
Klónoztam egy dínót, de anyu azt mondta, hogy nem szabad, szóval lehúztuk a klotyón. Ha valaki látja, mondja meg, hgoy én vagyok az Apa 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
← ElőzőOldal 2 / 2