2487

Ismerd fel a játékot!

<<< Csak Konzolos játékok! >>>

• fanatifo
    1 Burnout Revenge
    2 sztem Crash első része
  • dinomano

• dinomano
    régi, kb.2001-es game; multi volt inkabb, checkpointversenyek stb... :-P Magyarok csinaltak, azok akik a TEREP-et, TEREP2-öt... :-P
  • JohnnyP
    Nemtudom aztmég nem láttam.
  • dinomano
    aham..kimaradt, nem ismertem..minden nap tanyul vmit az ember... :-P Ez ollasmi volt mint pc-n az 1NSANE?
  • JohnnyP
    Ja, missionos terepjárós és multiplayerben nagyon jó. Van hatalmas beautózható terület óriási hegyekkel. :-jójáték
  • dinomano
    ott a pont... :-Désezmilyengame? üldözös-mission-ös?
  • JohnnyP
  • Seth
    Smuggler's Run ( asszem a 2.)
  • JohnnyP
    Nem, és szerintem nagyon szép meg jó játék, csak ez nem a legjobb kép:o
  • dinomano
    hmm..ez vmi ps2-es, és nem a legszebb... ugye nem DAKAR2?
  • JohnnyP
  • dinomano
    Champions of Norrath, Champions:the return(folytatas)-vagy mi...PS2 mindegyik
    ..Vki tegyen fel képet, én mááá' unom, h. mindig en rakok fel... :-D
  • Seth
    3. Rouge Galaxy
    többiről fogalmam sincs
  • dinomano
    ten hammers...yes...
  • dinomano

egyik még (carton-grafikaju) nem jelent meg...
  • Al Age
    Ten Hammers
  • dinomano
    majdnem... a 2. az egyik full spectrum warrior..máá' csak alcimet kérek.. :-P
  • moralosan
    Ez jó :)

1: Dead to Rights 1
    2: valamelyik Conflict?
    3: Dead to Rights 2
  • dinomano
    iiiigen....
  • Al Age
    Az első Enthusia Professional Racing.
  • dinomano

• dinomano
    Talalt mind... A Samurai W.a-öt rendesen lehuztak, mondjuk en sohasem voltam oda ezekert az agyatlan hack-and-slash-ekért... :-P VP2-re en is lenni nagyon kivancsi..mikor jelenik meg US? ...Rakok fel még3 képet+fenn van még2 megfejtetlen...
  • Seth
    1. Bully
    2. Samurai Warriors 2 asszem
    3. Valkyrie Profile 2 ( ezt most jobban várom mint a ff12-t ^^)
  • dinomano

• dinomano
    ill. bocsi, az uccso még nem.. :-P (nem tudom japanban megjelent-e, sztem mar igen... :-D)
  • dinomano
    yeah...a masik kettö meg mar megjelent...
  • Max 36
    Az első kép a most megjelenni készülő Bully,az tuti:-)
  • dinomano

• dinomano
    Jah, talalt mindegyik; Just cause kb. 60%ot kapott, AREA-t most tolom, sztem nagyonjo; Metal sagat nem ismerem... :-P a parbeszedek jok... :-)(videjot lattam...)
  • Seth
    én tom, Metal Saga
    A 2.Just Cause, a 3. pedig a Area 51 az elsőt nem vágom.
  • dinomano

• dinomano
    szerintem erdemes hozzarakni pici 1-2 szavas ertekelest; még akkor is, ha FPS-röl van szo... FPS-temaban: Gyakorolj sokat, és menni fog... :-D Legjobb megoldas, ha haverral sokat multiztok vmi fps-el; és ha mar nagyon jol megy, akkor gépi karakterek ellen nevetsegesen könnyü lesz a dolgod... :-P FPS-ben automata celzas a jatekot ölné meg... befordulsz a sarkon, a célkereszt automatice ravandorol 1 emberkere; utana meg nyomogatod az X-et? Jo, egy-ket tps-nel müködik a dolog, de szerintem egy fps jatekelmenyet megölné ez a megvalositas...
  • Broafka
    ez egyébként egy jó ötlet
    csak ez is relatív szerintem, mert például egy lövöldözős játék lehet nagyon jó, de egy kezdő konzolosnak (mint például én) nagyon elszáll a játékélménye amikor 20 percig célozgat egy embert manuálisan, mert nincs a játékban automata rácélzás...
    az első PS2-es játékom a God of War volt, az angyon tetszett, csak ennyit mondok, ez nem értékelős topik
    de a megfejtés mellé tényleg érdemes hozzá vágni egy kis értékelést...
  • dinomano
    ok...nem is tudtam, hogy relevans infot képez az itt levö rejtvenynek feltett pár kép... akkor ezentul a képek neve mellé kéretik a platform+egy szubjektiv ertekeles, a kitalalotol (felteve ha jatszott a game-el, aminek a képe fent van...)..nah, a 2 megfejtes:
    NFS-Underground2 - PS2 (jo /de nem kivalo szerintem.../)
    Medal of honor-european assault -PS2...10-böl 7,5-8 pont sztem...
  • Broafka
    én alapból inkább pc-s vagyok, csak nem rég jutottam hozzá egy konzolhoz, úgyhogy nem tudom nagyon ezeket :)
    de jó, innen szoktam nézni azokat a játékokat amiket érdemes letölteni :D
  • dinomano
    csak a 2. talalt... :-P Csak mar megjelent game-ek képeit ill. konzolos game screenshot-okat teszek fel...
  • moralosan
    3. meg szerintem is MoH

- MoHAA = Allied Assault ami pc-s :)
  • moralosan
    2. King of the Fighters 2006