2487
<<< Csak Konzolos játékok! >>>
-
fanatifo #2166 1 Burnout Revenge
2 sztem Crash első része
-
-
#2164 régi, kb.2001-es game; multi volt inkabb, checkpointversenyek stb... :-P Magyarok csinaltak, azok akik a TEREP-et, TEREP2-öt... :-P -
JohnnyP #2163 Nemtudom aztmég nem láttam. -
#2162 aham..kimaradt, nem ismertem..minden nap tanyul vmit az ember... :-P Ez ollasmi volt mint pc-n az 1NSANE? -
JohnnyP #2161 Ja, missionos terepjárós és multiplayerben nagyon jó. Van hatalmas beautózható terület óriási hegyekkel. :-jójáték -
#2160 ott a pont... :-Désezmilyengame? üldözös-mission-ös? -
JohnnyP #2159 -
#2158 Smuggler's Run ( asszem a 2.) -
JohnnyP #2157 Nem, és szerintem nagyon szép meg jó játék, csak ez nem a legjobb kép:o -
#2156 hmm..ez vmi ps2-es, és nem a legszebb... ugye nem DAKAR2? -
JohnnyP #2155 -
#2154 Champions of Norrath, Champions:the return(folytatas)-vagy mi...PS2 mindegyik
..Vki tegyen fel képet, én mááá' unom, h. mindig en rakok fel... :-D -
#2153 3. Rouge Galaxy
többiről fogalmam sincs -
#2152 ten hammers...yes... -
egyik még (carton-grafikaju) nem jelent meg... -
#2150 Ten Hammers -
#2149 majdnem... a 2. az egyik full spectrum warrior..máá' csak alcimet kérek.. :-P -
moralosan #2148 Ez jó :)
1: Dead to Rights 1
2: valamelyik Conflict?
3: Dead to Rights 2 -
#2147 iiiigen.... -
#2146 Az első Enthusia Professional Racing. -
-
#2144 Talalt mind... A Samurai W.a-öt rendesen lehuztak, mondjuk en sohasem voltam oda ezekert az agyatlan hack-and-slash-ekért... :-P VP2-re en is lenni nagyon kivancsi..mikor jelenik meg US? ...Rakok fel még3 képet+fenn van még2 megfejtetlen... -
#2143 1. Bully
2. Samurai Warriors 2 asszem
3. Valkyrie Profile 2 ( ezt most jobban várom mint a ff12-t ^^) -
-
#2141 ill. bocsi, az uccso még nem.. :-P (nem tudom japanban megjelent-e, sztem mar igen... :-D) -
#2140 yeah...a masik kettö meg mar megjelent... -
#2139 Az első kép a most megjelenni készülő Bully,az tuti:-) -
-
#2137 Jah, talalt mindegyik; Just cause kb. 60%ot kapott, AREA-t most tolom, sztem nagyonjo; Metal sagat nem ismerem... :-P a parbeszedek jok... :-)(videjot lattam...) -
#2136 én tom, Metal Saga -
GooD #2135 A 2.Just Cause, a 3. pedig a Area 51 az elsőt nem vágom. -
-
#2133 szerintem erdemes hozzarakni pici 1-2 szavas ertekelest; még akkor is, ha FPS-röl van szo... FPS-temaban: Gyakorolj sokat, és menni fog... :-D Legjobb megoldas, ha haverral sokat multiztok vmi fps-el; és ha mar nagyon jol megy, akkor gépi karakterek ellen nevetsegesen könnyü lesz a dolgod... :-P FPS-ben automata celzas a jatekot ölné meg... befordulsz a sarkon, a célkereszt automatice ravandorol 1 emberkere; utana meg nyomogatod az X-et? Jo, egy-ket tps-nel müködik a dolog, de szerintem egy fps jatekelmenyet megölné ez a megvalositas... -
#2132 ez egyébként egy jó ötlet
csak ez is relatív szerintem, mert például egy lövöldözős játék lehet nagyon jó, de egy kezdő konzolosnak (mint például én) nagyon elszáll a játékélménye amikor 20 percig célozgat egy embert manuálisan, mert nincs a játékban automata rácélzás...
az első PS2-es játékom a God of War volt, az angyon tetszett, csak ennyit mondok, ez nem értékelős topik
de a megfejtés mellé tényleg érdemes hozzá vágni egy kis értékelést... -
#2131 ok...nem is tudtam, hogy relevans infot képez az itt levö rejtvenynek feltett pár kép... akkor ezentul a képek neve mellé kéretik a platform+egy szubjektiv ertekeles, a kitalalotol (felteve ha jatszott a game-el, aminek a képe fent van...)..nah, a 2 megfejtes:
NFS-Underground2 - PS2 (jo /de nem kivalo szerintem.../)
Medal of honor-european assault -PS2...10-böl 7,5-8 pont sztem...
-
#2130 én alapból inkább pc-s vagyok, csak nem rég jutottam hozzá egy konzolhoz, úgyhogy nem tudom nagyon ezeket :)
de jó, innen szoktam nézni azokat a játékokat amiket érdemes letölteni :D -
#2129 csak a 2. talalt... :-P Csak mar megjelent game-ek képeit ill. konzolos game screenshot-okat teszek fel... -
moralosan #2128 3. meg szerintem is MoH
- MoHAA = Allied Assault ami pc-s :) -
moralosan #2127 2. King of the Fighters 2006