2487

Ismerd fel a játékot!

<<< Csak Konzolos játékok! >>>

• dinomano
    uccso gáma most jött ki nemreg; W. and G. stimmel; of course rpg a 3.; vmi kezek, 3.része..sokat segitettem... :-D
  • Max 36
    Az utolsó "játékhoz"sajna még nekem sem volt szerencsém,legalábbis ehhez a verzióhoz nem.1.kép:Wallace és Grommit
    a 3.pkcsőr rohadt ismerős,hm,hm
  • Borgi
    huh énpedig tudom mi ez.. csomot jácottam ezvel :$
    deja cimje nincsmög
  • dinomano

az utolso képen pedig a leginkabb ahitott jatekom van; szepen becsomagolva! :-P

• dinomano
    megnemmondommiez... :-P Frankenstein? Ugy nez ki kb. a kis mukso... :-P(vagy talan elvis?:-) )
  • Seth
    túl nehéz? Kis segítség: 2 részt élt meg nes-en.
  • Seth
    nyem
  • JohnnyP
    Adams Family?:o
  • Seth
    Nesztek egy klasszikus...good luck ^^

• JohnnyP
  • Seth
    ez vmi gagyi játék lehet, talán a FF12? ^^
  • JohnnyP

hehe
  • Sephi
    Front Mission 4

FTW!
  • fanatifo
    Te tegyél föl mert te sose raksz fel képeket:DDDDDDDDDDD
  • dinomano
    tegyél fel még please! :-P
  • JohnnyP
  • dinomano
    Hmmm...Mi is ez? Vmi strat szerüseg, 3.rész volt PS1-re is... :-P szerinterm Front Mission4...
  • JohnnyP
  • dinomano
    Driver, Colosseum, Legend of kay...Mas is tegyen fel képet... :-P
  • dinomano
    talalt... :-P
  • Max 36
    Az 14,kép a Driver:parallel lines-ból származik szvsz.
  • dinomano
    en anno az emuparadise.org bittorrent trackeréröl töltöttem, nezd meg talan ott...de nem mostanabn szedtem le...600mega körül van...
  • fanatifo
    De sehol nemtalálom Ct3-at pedig nagyon kiváncsi lennék rá!
  • dinomano

• dinomano
    A PS2-es teljesen mas, nekem a PS1-es nem tetszett(a jatekmenet)... Teljesen ujragyurtak az egeszet a 3ban...
  • fanatifo
    Clock Tower 3at már régóta vadászom imádtam ps1en az előző részeket!
  • dinomano
    Clock Tower 3-jo kis horror, van CD-s+DVD-s verzioja is; 2002-2003 körül jelent meg, kiscsajjal kell sorozatgyilkosok elöl menekülni, szellemeken segiteni; avgy mi...

Flipnic : Közepes/jo flipperes game, f*sza asztalok... :-P

Darkwatch : Jo, arcade jellegü lövölde; picit Van Helsing style, "popcorn"-horror... :-P

Beat Down-Fests of Vengeance - jo verekedös game - "menős verekedös", nem egymas elleni...
  • Broafka
    dinomano, ezek nagyon jóknak tűnnek, tudsz róluk mondani valamit? valami kis infót?
  • Max 36
    A verekedős a Beatdown,vagy mi a manó....
  • huntofa
    1. Clock Tower
    2. Valami jó Pinball
    4. Passz de jó verekedősnek tűnik.
    4.Darkwatch
  • dinomano
    jah, talalt..Mind PS2; az egyiket régen adtak ki, egy PS1-es sorozat folytatasa... a pinball kb.masfel eve jött ki... :-Pa verekedöst neten talaltam,de en sem ismerem... :-P
  • Sephi
    Az utso az Darkwatch....tobbit nem tudom :D
  • dinomano

• dinomano
    :-P Ok... :-D Majd teszek fel, ha kevesebb lesz a melom..most go melozni; ugyis sokat logok itt... :-P pár ora mulva back...(oszt lehet h. fél ora mulva mááá' itt leszek... :-) )
  • Seth
    meg sok a lusta ember akik nem képesek új képeket felrakni ^^ köztük én is
  • dinomano
    naggyon gyors vagy... Nah, majd talan teszek fel még vmit du.; kezd eltünni a süllyesztöben ez a topic; keves az erdeklödö...Ape Escape 3 volt...
  • Seth
    Ape Escape vmelyik
    Armed & Dangerous
    Dark Cloud 2
  • dinomano

• dinomano
    marmint crash elsö része PS2-ön? Ugyanis PS2-es a Crash epizod... :-O Minden talalt...Vmi verziot töltöttem neten GODHAND-böl, az english/jap-nak volt irva(gondolom az a jap, keves angolszöveggel)...probaltam hetvegen FLATOUT2-öt, aranyos de sehol sincs a BURNOUT-tol... Pedig nem szoktam agyondicserni a B.out-ot sem; a tul arkados iranyitas miatt(jo, elismerem az a lényege+a durvanagy speed)...Nagyon vártam a FLATOUT2-öt, videok alapjan jonak tünt; de mikor kiprobaltam; elmaradt a nagy "bumm" a game-el kapcsolatban ..aranyos+szép+elleszek vele; de valahogy masra szamitottam picit.
  • Seth
    3. God Hand (ebben a hónapban jön ánglisul, japcsi verziót próbálta már vki?Trailerek alapján egy irtó nagy baromság az egész (úgyértem blődség, vicces) )
    4. Loco Roco