2487

Ismerd fel a játékot!

<<< Csak Konzolos játékok! >>>

• Seth
    3.at én sem tudom. Ez a Michigan ez mi a fene? Kaland? vagy vmi datesimulator ?? ^^
  • Kupo
    1: Michigan (PS2)
    2: Viewtiful Joe (1 vagy 2) (GC)
    3: Azt nem tudom. :P
  • dinomano

pár megfejthetetlen:-)
  • dinomano
    hmm...van még egy 3D-s Castlevania N64-re is; az nekem speciel tetszett, szerintem jo volt a hangulata+szép volt a graf. (akkor...vegulis ma sem ronda a game...) ...itt van belöle 1-2screenshot(ne talalgassatok! :-P )

• fanatifo
    Hát nemtom nekema castlevania az csak 2d-ben képzehető el mint a régi classicok!
    Ezek a ps-s verziok kalap szat nemérnek rondák és hangulattalan......
  • simirizsa
    Hát én nem nagyon játszotam velük csak a Curse of Darkness-t probáltam ki de az nem tetszet de szerintem is ez Castlevania
  • JohnnyP
    Curse of Darkness. Szerintem is gagyi lett legalábbis ez a része a többi 3dset még nem láttam.
  • Seth
    vmelyik Castlevania. (azt mondják ezek az új 3d-s ps2-es castlevaniak nagyon szarok lettek.Kinek mi a véleménye, tapasztalata, mindíg is zserettem a sorozatot)
  • JohnnyP
    Legaia 2

Másik:
  • simirizsa
    Talán Suikoden de nem vagyok benne biztos abba meg pláne nem hogy melyik része
  • JohnnyP
    Igen Ps2.
  • dinomano
    hmmm..Nem tudom mi lehet, talan valami Dreamcast-os game? (grafikabol itelve...)...vagy mégsem... Kör van a felsö sarokban...Vmi ps2 title?:-)
  • Broafka
    soul calibur 0,5? :D
  • JohnnyP
  • dinomano
    1. stimmel; Guantlet-seven sorrows; Far Cry instinct...rakjon fel most más...
  • simirizsa
    Hello mindenkinek
    1. Cowboy Bebop
    2. Valamelyik Fullmetal Alchemist
    3. Meg valamelyik Rainbow Six de nem biztos
  • Kupo
    Az első Cowboy Bebop PS2-re.
    2.at nem tudom, 3. pedig szerintem valamelyik Far Cry, talán.
  • dinomano

• dinomano
    2 screenshot gallery-t talaltam, az egyiken az volt cimnek feltüntetve; h. "Interview with a made man"; a masik meg sima "made man" neven futott...Termeszetesen mind2 mappa ugyanabbol a game-böl tartalmazott kepeket...
  • Seth
    ez a Made Man? én úgy emlékeztem erre, hogy vmi nextgen powa game lesz, akkor tévedtem. Csihi puhi címéről sose hallottam
  • dinomano
    flatout 2 stimm, a többi(nehez volt, mindegyik vmi noname xar:) a lövölde: MADE MAN, Romance of three kingdoms 11 ( japi-törtenelmi-hent), Melty Blood: Act Cadenza(vagymi..)
  • Seth
    1. Samurai Warriors 2 ?
    2. Reservoir Dogs ??
    3. tippem sincs, de a piros ruhás csaj képe dettó olyan mint a Fate Stay night egyik szereplője
    4. Flatout 2
  • dinomano
    1 könnyü, többi kevesbe... :-P
  • dinomano

• dinomano
    Delta Force BHD; a masodik vmi Wizard of Funk, asse'tom milehet; 3. stimmel... :-P
  • Seth
    elsőbe nem vagyok biztos, ugyhogy azt másra hagyom^^. Második totál ismeretlen,de vmi gagyi divatjátéknak tűnik. Harmadik a Suikoden 5
  • dinomano
    PS2-es mind...
  • dinomano

• dinomano
    Pac-man World Rally (most jött ki PS2-re nemreg...)+ a Panzer Dragoon vmi PS2-es verzio; nem tudom kijött-e még; szerintem ezt is a SEGA AGES kollekcioban fogjak majd kiadni(ha nem adtak még ki...)
    Többi stimm...
  • Seth
    1. Pac Man World 3
    4. Panzer Dragon nemtom (lsd #2296^^)
  • Kupo
    2: Rogue Trooper
    3: Tomb Raider: Legends
    Többit nem tudom.
  • Seth
    A Panzer Dragon-ból ez vmi extra változat, nem rémlik hogy ilyen lett volna a víz, az Orta meg ennél ugye kicsit szebb, szóval ez vmelyik régebbi? box-ra?
  • dinomano

• dinomano
    jah-jah; tudom..még vmelyiket én is toltam PS2-ön+capcom vs SNK-t is, az is ahhanyos volt...
  • Seth
    De, majdhogynem egy időben jöttek ki. Én a 2d-s verziókaz 1000x jobban szeretem. Nem ilyen csúnya pixeles mint ezen a képen.
  • dinomano
    lehet h. jol fog kinezni; ne itelj 1 screenshot alapjan; lehet hogy a screenshot a xar... :-P De nem-e keszült-e vmi 3D-s KOF mostansag? :-P
  • fanatifo
    ez a Kog 11 milyen gyenge szar lett
  • dinomano
    jeah-jeah, KoF XI; ohyes... Többi is talalt...még majd teszek fel vmit...
  • Seth
    King Of Fighters kétezerötszázhuszonkettedik reinkarnációja (de legvalószínűbb, hogy ez a legújabb,ami most jött ki ps2-re XI?)

Over the Hedge

NFS: Carbon
  • dinomano