2487
<<< Csak Konzolos játékok! >>>
-
#2327 3.at én sem tudom. Ez a Michigan ez mi a fene? Kaland? vagy vmi datesimulator ?? ^^ -
#2326 1: Michigan (PS2)
2: Viewtiful Joe (1 vagy 2) (GC)
3: Azt nem tudom. :P -
pár megfejthetetlen:-) -
#2324 hmm...van még egy 3D-s Castlevania N64-re is; az nekem speciel tetszett, szerintem jo volt a hangulata+szép volt a graf. (akkor...vegulis ma sem ronda a game...) ...itt van belöle 1-2screenshot(ne talalgassatok! :-P )
-
fanatifo #2323 Hát nemtom nekema castlevania az csak 2d-ben képzehető el mint a régi classicok!
Ezek a ps-s verziok kalap szat nemérnek rondák és hangulattalan...... -
simirizsa #2322 Hát én nem nagyon játszotam velük csak a Curse of Darkness-t probáltam ki de az nem tetszet de szerintem is ez Castlevania -
JohnnyP #2321 Curse of Darkness. Szerintem is gagyi lett legalábbis ez a része a többi 3dset még nem láttam. -
#2320 vmelyik Castlevania. (azt mondják ezek az új 3d-s ps2-es castlevaniak nagyon szarok lettek.Kinek mi a véleménye, tapasztalata, mindíg is zserettem a sorozatot) -
JohnnyP #2319 Legaia 2
Másik:
-
simirizsa #2318 Talán Suikoden de nem vagyok benne biztos abba meg pláne nem hogy melyik része -
JohnnyP #2317 Igen Ps2. -
#2316 hmmm..Nem tudom mi lehet, talan valami Dreamcast-os game? (grafikabol itelve...)...vagy mégsem... Kör van a felsö sarokban...Vmi ps2 title?:-) -
#2315 soul calibur 0,5? :D -
JohnnyP #2314 -
#2313 1. stimmel; Guantlet-seven sorrows; Far Cry instinct...rakjon fel most más... -
simirizsa #2312 Hello mindenkinek
1. Cowboy Bebop
2. Valamelyik Fullmetal Alchemist
3. Meg valamelyik Rainbow Six de nem biztos -
#2311 Az első Cowboy Bebop PS2-re.
2.at nem tudom, 3. pedig szerintem valamelyik Far Cry, talán. -
-
#2309 2 screenshot gallery-t talaltam, az egyiken az volt cimnek feltüntetve; h. "Interview with a made man"; a masik meg sima "made man" neven futott...Termeszetesen mind2 mappa ugyanabbol a game-böl tartalmazott kepeket... -
#2308 ez a Made Man? én úgy emlékeztem erre, hogy vmi nextgen powa game lesz, akkor tévedtem. Csihi puhi címéről sose hallottam -
#2307 flatout 2 stimm, a többi(nehez volt, mindegyik vmi noname xar:) a lövölde: MADE MAN, Romance of three kingdoms 11 ( japi-törtenelmi-hent), Melty Blood: Act Cadenza(vagymi..) -
#2306 1. Samurai Warriors 2 ?
2. Reservoir Dogs ??
3. tippem sincs, de a piros ruhás csaj képe dettó olyan mint a Fate Stay night egyik szereplője
4. Flatout 2 -
#2305 1 könnyü, többi kevesbe... :-P -
-
#2303 Delta Force BHD; a masodik vmi Wizard of Funk, asse'tom milehet; 3. stimmel... :-P -
#2302 elsőbe nem vagyok biztos, ugyhogy azt másra hagyom^^. Második totál ismeretlen,de vmi gagyi divatjátéknak tűnik. Harmadik a Suikoden 5 -
#2301 PS2-es mind... -
-
#2299 Pac-man World Rally (most jött ki PS2-re nemreg...)+ a Panzer Dragoon vmi PS2-es verzio; nem tudom kijött-e még; szerintem ezt is a SEGA AGES kollekcioban fogjak majd kiadni(ha nem adtak még ki...)
Többi stimm... -
#2298 1. Pac Man World 3
4. Panzer Dragon nemtom (lsd #2296^^) -
#2297 2: Rogue Trooper
3: Tomb Raider: Legends
Többit nem tudom. -
#2296 A Panzer Dragon-ból ez vmi extra változat, nem rémlik hogy ilyen lett volna a víz, az Orta meg ennél ugye kicsit szebb, szóval ez vmelyik régebbi? box-ra? -
-
#2294 jah-jah; tudom..még vmelyiket én is toltam PS2-ön+capcom vs SNK-t is, az is ahhanyos volt... -
#2293 De, majdhogynem egy időben jöttek ki. Én a 2d-s verziókaz 1000x jobban szeretem. Nem ilyen csúnya pixeles mint ezen a képen. -
#2292 lehet h. jol fog kinezni; ne itelj 1 screenshot alapjan; lehet hogy a screenshot a xar... :-P De nem-e keszült-e vmi 3D-s KOF mostansag? :-P -
fanatifo #2291 ez a Kog 11 milyen gyenge szar lett -
#2290 jeah-jeah, KoF XI; ohyes... Többi is talalt...még majd teszek fel vmit... -
#2289 King Of Fighters kétezerötszázhuszonkettedik reinkarnációja (de legvalószínűbb, hogy ez a legújabb,ami most jött ki ps2-re XI?)
Over the Hedge
NFS: Carbon -