2487
<<< Csak Konzolos játékok! >>>
-
#2287 yeah, yeah... :-P -
#2286 "gigyeltem" vazzeg, reformok a magyar nyelvben -
#2285 Shadow of the Colossus, nem is gigyeltem azt a képet, mellesleg ps2-es ugye... -
#2284 jeah, talalt... :-P Tony Hawk3...majdnem mindnek ugyanaz volt a grafja, ugyhogy pontos valaszt nem is vártam... :-P (mondjuk a 4 durva szép lett... :-P) még egy ps1-es game visszavan a megfejtesböl+ a Shadow of the...afenébe... :-D -
#2283 Star Trek Invasion PS1-re. Durvajó volt és kiba nehéz :D
uccsó meg Tony Hawk Pro Sketer mittudomén, mondjuk 2
-
#2282 hmm..akkó valami StarTrek témája lehet.. -
#2281 nem-nem..figyeld a kép aljan levö panel stilusat... abbol rá lehet jönni, mi ez...PS1-es game volt... :-)
Sheep dog n wolf stimmel... -
#2280 a harmadik: Blast radius (??)
a negyedik: Sheep Dog n' Wolf -
fanatifo #2279 Sotc isten játék nálam az év játéka volt tavaly és ez a 4ik szörny:) -
#2278 Az első szerintem a World's Scariest Police Chases, a második Shadow Of The Colossus, az utolsó meg valamelyik Tony Hawk's Pro Skater. -
-
#2276 star trek fan vagyok, engem erdekelne, allitolag nem olyan rossz; gamespot-on volt 2 db. readers review...Régi tipusu arcade-lövölde; kb. olyasmi lehet mint a PS1-es STAR TREK game (azt toltam picit; az ollasmi volt mint a PC-s Freelancer-ben a lövöldözös rész...) ..Talalt a masik tipp is... :-D -
#2275 Star Trek Encounters (erről mesélhetne vki,aki esetleg már meg tudta nézni)
Grim Adventures of Billy & Mandy -
#2274 Vmelyik star trek, de pontos cimet kérek, most jött ki uyganis PS2-re... :-P Pumpkinhead nem stimmel, uj game ez is... (rajzfilmböl) -
#2273 4. valamelyik startrek
a 3. meg talán pumpkinhead? -
#2272 mind2 talalt:-P -
#2271 a 2. Scarface -
fanatifo #2270 Az elsőt tudom azmeg a csodaálatos ff12 -
uj game mind, ps2es cimek...nem nehez kitalalni öket... :-P -
#2268 jaja a második része :D -
#2267 jah, de gáz... :-P nem talaltam volna ki... :-P -
#2266 Parappa the rapper vagymi -
#2265 miez,teuristen... :-P eleg kakának néz ki... :-D vmi hüle ritmusgame? -
#2264 -
#2263 jo neked...
-
#2262 nálam naplopás megy mint atom -
#2261 marmint munka van ezerrel; meló hosszú ó-val... :-P vili? Nah, süppedek vissza munkaba, ehhh... -
#2260 melo ? -
#2259 én a kettöt toltam el kb. a közepeig, jo volt+szép volt, mondjuk nagyon lekodoltak a videokat, eleg maszatos volt a game képe...de a figurak nagyon jol sikerültek... :-D eh, most sajna nicns idöm kepet feltenni, melo van... -
#2258 (mondjuk én csak az 1-el játszottam sokat, de mind1 :P) -
#2257 Ebbe cak csajok voltak..! -
#2256 valamelyik PS1-es Fear Effect... talan a Fear Effect1... :-P Eh, jo game volt, bár feladtam, őrületbe kergetett a trial and error jatekmenetevel...pedig szép volt, jo volt a sztori is; MATURE volt az egesz... :-D -
Link nemér :P -
#2254 Silent Hill3 joak nagyonis... :-P Nah, valaki kép, vagy tegyek be én? :-P -
#2253 öreg vagyok én már ehez -
#2252 hallod, lehet hogy az osztálytársad a főhőscsaj, te pedig egy zombi vagy :P -
#2251 hát akkor meggyőztél :) főleg hogy a főhőscsajszi kisértetiesen hasonlít az egyik osztálytársamra :) -
#2250 ezt én végigvittem pc-n :)
nagyon tuti kis játék volt, hangulatos volt, és amilyen régi olyan félelmetes, jó gáme! -
turho #2249 Igen, nagyon jó emlékeim vannak róla. _:) az legalább megér ennyit simán. -
#2248 érdemes 3400-ért megvenni eredetiben a Silent Hill 3-mat ?