A Mac lenne a vírusvédelem záloga?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jajj. én pedig javasolnám, hogy aki eddig suzukival járt, az azonnal vegyen egy lexust, mert az köztudottan biztonságosabb <#mf1>#mf1><#wave>#wave>
level 18 playstation gamer.
"Úgy tûnik, a Mac továbbra is biztonságos platform marad"
én még pénzért sem mondanék ekkora blödséget,
szénné égnék ekkora marhaságtól rögtön ahogy kimondtam
én még pénzért sem mondanék ekkora blödséget,
szénné égnék ekkora marhaságtól rögtön ahogy kimondtam
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
ez fájt! ez egy szakértõ cég? nevetséges! átmentetileg lehet hogy kevesebb "windowsos trójai és egyéb ártó program" van macre, de ami késik, NEM MÚLIK
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Ha adnak nekem egy Mac-et, akkor nagyon szívesen áváltok... addig meg marad a win/linux párosítás...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"holnap egy olyan hír lesz, hogy aki most autót vezet vezessen tankot mert az biztonságosabb." - Ez qrvajo :D:D:D:D
Amugy idaig is win-t hasznaltam es most is azt fogok... nagyon erdekes, hogy win98-al kezdtem es onnantol kezdve egy darab virust nem kaptam... vagy csak en lennek ennyire "ovatos"?
Amugy idaig is win-t hasznaltam es most is azt fogok... nagyon erdekes, hogy win98-al kezdtem es onnantol kezdve egy darab virust nem kaptam... vagy csak en lennek ennyire "ovatos"?
holnap egy olyan hír lesz, hogy aki most autót vezet vezessen tankot mert az biztonságosabb.
hát ez überfasza hír volt köszönjük neked megsophos....<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
hát ez überfasza hír volt köszönjük neked megsophos....<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Ezt mind maguktól találták ki?!
Végülis Spectrumra sem volt sok vírus, így üdvözítõ lenne, ha arra térnének át a júzerek! :D
Végülis Spectrumra sem volt sok vírus, így üdvözítõ lenne, ha arra térnének át a júzerek! :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
lol
← ElőzőOldal 3 / 3