4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#4011 utolsó 3 chapter elég jó volt -
#4010 De, csak nincs nagyon mit írni ide. Gondolom. -
#4009 Már senki se követi figyelemmel ezt a csodát? XD -
technext #4008 Jajj de jót mosolyogtam :D nosztalgiából nézem az Animaxon.
Naruto 10x-edik rész, amikor naruto és sasuke először harcoltak fenn a tetőn, és utána kakashi beszélget a fánál Sasukéval
a hangnégyes egyik tagja: "simán elbírnék a madárijesztővel (kakashival)" :D Kakashi 3mat csettintene és ezek feldobnák a talpukat :) -
#4007 up -
#4006 lol tényleg olyan :D -
#4005 Kenpachi! :D :D -
#4004 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zabuza mellett jobbra ki áll a 19. oldalon? -
EnxTheOne #4003 Jó volt a manga.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kabutonak egész jó hadserege van. :D
Hát a #4000-et tényleg "spoilerezni" kellett volna, anime még nem tart ott közelsem. :D -
#4002 Ez csak a jövő, még ki se jött, mindenesetre sajnálom -
donoki #4001 nem ártott volna spoilerbe rakni, na mind1. -
#3999 Kemény manga rész volt ,majd kíváncsi leszel narutora , amikor a szembesül a történt eseményekkel -
#3998 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a feltámasztósdi elég nevetséges... -
#3997 végre egy ütős csapter -
#3996 A sensei adatott gyűjt , a következő fejezetekhez ! -
#3995 Amúgy a héten miért nincs manga? -
#3994 Kétlem hogy naruto meg tudná csinálni, mivel ö maga is mondta, hogy nem tud ilyeneket megjegyezni, ezért használ csak "egyszerű" technikákat, bár szerintem nem lenne lehetetlen. -
#3993 Egy ideje gondolkozok már rajta , de szerintetek lehetséges a naruto világában
Úgy használni , uralni a szél elemet hogy szabályozzák a levegőben található oxigént
Mert ha lehetséges lenne , ki is küszöbölnék a szél elem tűz elemel való gyengeségét
Pl ha növeljük a oxigén , a tűz be robban , ha cső kentjük elalszik
Érdekes lenne ha naruto meg tudná csinálni :)
Nektek mi erről a véleményetek ? , elnézést kérek ha valamit zavarna ,de már nagyon régen fúrja az oldalam :)
-
donoki #3992 nemtom, már 1hónapja kb nem olvastam/nem néztem :o majd ősziszünetben bepótolom.. -
#3991 hé hé mi a helyzet niggerek? -
#3990 kép kell ide, amúgy holnap reggelre kinn lesz -
#3989 manga spoiler -
#3988 -
donoki #3987 az utolsó előttibe xD -
#3986 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!UUU igaz emlékszem amikor beszélt az anyjával, hát jó régen volt bocs a sok értelkedésért -
Amcir #3985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az apjától örökölte, mivel annak volt sárga az anyának volt piros. -
#3984 mert nem belterjes -
#3983 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az uzumakiknak piros haja van, akkor narutonak miért sárga? -
#3982 http://mangastream.com/read/naruto/81065970/17 -
#3981 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért, mikor derült ki hogy uzumaki leszármazott? Olvastam a mangát, animét is nézem de nem ugrik be. -
#3980 minek tettél vesszőt a mondatodba? :D -
#3979 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ő szerintem , nem tudta hogy uzumaki leszármazott -
donoki #3978 jah, most érdekes részek fognak jönni a mangában. (remélem) -
Amcir #3977 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, úgy tűnik, szóval egy láttunk egy Uzumaki házi csatát már. -
donoki #3976
-
donoki #3975 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Milyen cool maszkja lett Madarának :D úgy néz ki így mint egy droid :D
Amúgy akkor most Nagato is Uzumaki volt?! -
#3974 Hát én azért meg nézem őket , soha nem lehet tudni, hogy van a benne , nem filler rész :)
Nah meg , a jövő héten jelenik meg az új mangája , ami bár csak egy részes lesz
De pl pilotnak elég is ! -
EnxTheOne #3973 Egyébként kishimoto már nem hiszem hogy sokáig huzza majd a mangát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az akatsukinak annyi, és csak madara, és kabuto/orochimaru hibrid van, és ök is harcra készülnek. -
#3972 remek, akkor azt sem kell megnéznem -
EnxTheOne #3971 Még az első részekböl, amikor még zabuza ellen harcoltak. A hidépitő unokája. Mangába nem kapott jelentöseb szerepet,szóvalszerintem ezis filler lesz.