4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• SabakuKizu
    honnan tudnám 230-tól letölteni a részeket? Köszi!!
  • Zodd
    Na ma jön ki végre már az új rész :) legalábbis Japóknál. ^^"
  • PogEe
    Köszi..
  • XenHai
    csütörtök
  • PogEe
    NEm tudjátok mikor jönn ki az új rész nagyon kiváncsi vagyok rá...
    Elöree is köszi
  • Count Adyn
    A régi Naruto 3.ik vagy 4.ik része valami csehszlovák szinkronnal:D
  • anadrex
    hmmm én sajna asszem hogy soha nem fogom megnézni az utolsó 10 részt :D
  • Fantos
    ésmiez?
  • Count Adyn
    Van DB-n, [YHBT]_Naruto_Shippuuden_042_New_Year_Special :DD
    Vicces fiúk:D Mondjuk sokat röhögtem a hangokon:D
  • Sippie
    hm... az még jó sokára lesz animeban.
  • Black Hawk
    367. :)
  • Black Hawk
    majd gyakrabban nézek hátra :)
  • rémrendescrysis
    OK,azért kössz.
  • ToCsEk
    Azt hiszem 360. körül de nem 100%.
  • rémrendescrysis
    Hello!
    Nem tudja vki melyik manga fejezetbe derül ki, hogy ki Naruto apja?
    Kössz!
  • macleod2005
    Nem hát, el fog ez húzódni...
    Jah és az ilyen infokat tedd spoilerbe, ha nem akarsz feldühödött, késekkel felszerelt naruto-fanokkal találkozni
  • Black Hawk
    Nem hiszem hogy Sasuke ilyen egyszerqen elintézte Itachit pedig már bekészültem hogy ez is maratoni küzdelem lesz :D (bár kitudja)
  • Count Adyn
    Úgy 2 év mire oda ér az anime ilyen tempóval:DDD
  • Sippie
    Mire visszahozzák, addigra már naruto hokage lesz, és akkor bizony partyt rendeztet sasukenak :D
  • Black Hawk
    Nem sokára megtudjuk :D
  • NEOreg3
    amíg Itachi-t meg nem öli/öli valaki, addig felesleges megpróbálni hazaráncigálni:P de mivel elárulta Konohát gondolom nem fognak party-t rendezni a visszatérésére
  • Count Adyn
    Inkább az a kérdés, mihez kezd majd ha kinyírja egyszer a bratyóját:)
  • Enosh Chan
    Akkor mi ertelme volt visszahozni? :D
  • NEOreg3
    a sharingan miatt egy kurvára őrzött cellában őriznék élete végéig letakart szemekkel és hátrakötözött kezekkel
  • Count Adyn
    Nekem ez a legutóbbi 3-4 rész betette a kaput, durván unalmas és vontatott volt mind, ugyhogy végigolvsastam a mangát inkább:) Inkább lenne kéthetente egy normális rész, mrt ez igy nagyn gáz, elrontják az amugy rohadt jó történetet ezzel a szarakodással szvsz:/
  • Enosh Chan
    Nos ez szinte nyilvanvalo, hogy nem ugy lesz vege, hogy visszahozzak... De ha visszahoznak akkor m ilenne?
  • NEOreg3
    én nem hiszem, hogy sikerül visszahozniuk, vagy meghal, vagy sikerül meglógnia Orochimaruval:\
  • Enosh Chan
    En azon gondolkodtam, hogy ha sasuket visszahoztak mit fognak csinalni? :D
  • Fbn Lx
    a gyerekességet nem narutó személyiségén értettem... Hanem úgy egybe az egész, nekem nagyon olyannak tűnt, mint egy 10-14 éves korosztályt megcélzó anime. A shippuuden már úgy általában komolyabb. a perverz no jutsuval és társaival meg tényleg semmi gondom, volt már 1-2 jó poén amiken nagyon nevettem :D
  • Sippie
    na igen. Én a flashbackeket rühellem marhára. Amikor gaarát felélesztette a vén tyúk, abban a részben is volt vagy 5 flashback, és a legszarabb amikor ugyanabból a részből nyomják be 10 percel később...
    A gyerekesség meg... hát most 3 évvel idősebb naruto, de azért a sima sorozatban is komoly volt, amikor komoly téma volt. Sasuke visszahozása, a konohai harcok, stb. Most is komoly, mert megint sasukeról van szó, de a shippunden elején is hülye volt, emlékezz csak a perverz no jutsura :P Ha megint jönnek a fillerek, biztos lehetsz benne hogy megint gyerekes lesz naruto :P
  • ToCsEk
    Én megnéztem minda 220 részt. Szerintem voltak já filler részek.. Mondjuk 90% tög unalmas volt de azokon is lehetett néha nevetni. Azért az utolsó 10részt is érdemes megnézni.
  • Fbn Lx
    nekem pl.a shippuuden sokkal jobban bejön, a sima naruto nekem nagyon gyerekes volt és unalmas, csak azért néztem végig a történeti szálat - fillereket már nem néztem - hogy értsem a shippuudent.
  • ggeerryy
    Szánalmas hogy mennyire húzzák a részeket,a manga pörgősebb ennél!én imádom ezt a sorozatot de a sima Naruto sokkal jobb volt szerintem, volt benne "mozgás" amikor dupla részek voltak, itt meg 6x megmutatják a meglepődöt fejeket és ez idegesítő...
  • Sippie
    elvileg valami áprilisban jön ki a dvd az első múvíból és csak utána lesz DB-s feliratos változatban.
  • Enosh Chan
    OMG van elso muvi? :D
  • ToCsEk
    jah télleg msot látao mhogy ez a 2. movi vidje :D én azt hitem hog az első movi vidje.. lol mert lelehet már szedni az első moviet?
  • Sippie
    második movie? még az elsőhöz sincs felirat :D
  • ToCsEk
    A legjobb rész a végén van..
  • ToCsEk
    jöjjön már :D
  • Enosh Chan
    Nekem is az a szokasom :) 30 ota egyet nem toltok ^^ Viszont most megneztem.. bakker ez durva volt....