4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
én 34 óta várok :P -
Fbn Lx #878 aszittem lesz nagy karácsonyi szpesöl :(
de engem szerencsére nem izgat fel, az utóbbi 3 hetet direkt kihagytam, hogy gyűljön egy kicsit... így nagyobb élvezetlesz újra nézni :p -
na most azt mondja már meg nekem valaki, mi az anyjuk úristenit csinálnak 3 héten keresztül? pont a legjobb részeknél kell szünetet tartani?? bázzeeeeg... -
Nah ez a rész egész jó volt :D
Az átváltozásnál a zene nagyon odavágott isszonyatosan eltaláltál.
És most január 10 ig nincs naruto :( -
kivagyok ettől a képtől -
na igen, hasonló érzelmeket tápláltam kakashi iránt, amikor deidara ellen tombolni kezdett :D -
xD nem hiszem hogy közel tudna jutni hozzá (mangafan) :D -
Nyugi lesz tereprendezés xD -
ha ezek után Yamato ráragasztja az elszívó pecsétet akkor tökönrúgom :D
egyszer had tombolja már ki magát szegény gyermek :D -
Dejo, hogy ez mind nem megy spoilerbe.. -
matestaker #869 Kösz a Screeneket NEkem akkoris fekete:D Mangába belenéztem. Hát ez a 2 rész valami ba..ott jó lesz;)
-
kuuurv* jó volt ez a rész de remélem a következő még jobb lesz :D.
fekete vagy piros... nem tök mindegy? :D -
az sem fekete D: -
matestaker #866 Hát a Narutó átváltozása. Átváltozik fekete Kyuubivá. Bocs ha megtévsztelek de én már a Rókadémo nleplére gondoltam és nem az Eredeti Kyuubira. -
te milyen fekete kyuubiról beszélsz? Az soha nem volt fekete... -
matestaker #864 MOndtam hogy lesz fekete Kyuubi!! Már csak 1 hetet kell rá várni.
-
matestaker #863 csak úgy mint én :D -
Én is tudok ám helyesen írni :D Sry sry intor XD intro akart lenni.. :D -
matestaker #861 Mangát én sem olvasom sajnos de Intoba látszik kétszer is a feket Kyuubi. már 4 vagy 5 farka is kinn van. Meg van róla képem is. De lehet hogy hülyeségeket mondok -
fekete kyuubi? Ilyenről hol van szó? :D Ha a mangában van iylen akkor sry mert azt nem olvasom de szerintem nicns fekete kyuubi.. ami az intorban van az a feke cucc az maga a robbanás. Nem arra gondolsz? -
keress valami hobby-t -
matestaker #858 Fúúú. NA végre lesz Fight. NEm tudjátok a 40-ik részben fog narutó átváltozni azzá a másfajta fekete kyuubivá? ÉS azon gondolkoztam hogyha Itachi A Mangekyou Sahringannal Ilyen kínzásokat csinál az emberek agyában , tudan ilyen szép rétet nyulakkal meg virágokkal? -
fú, jobb szélső nagyon adja :p -
kakashi gaiden után..... -
már kezdem unni a mangát :S ez már nem naruto shippuuden hanem Jiraya shippuuden :D -
-
-
-
Boldog Mikulást Narutofanok.
-
3 rész múlva, talán -
Bunyót már. -
Jolvan, nem kotekedni akartam, csak meglepodtem :) -
évvel -
mivel 2002-ben indult az anime, gondolom ő csak 1,5 ével ezelőtt kezdte el nézni és mivel 1-2 hetente adnak csak új részt... -
En se tegnap De meg mindig nem ertem miert volt masfel ev...
-
Nem azt mondta hogy 1,5 ev alatt szedte le ... hanem hogy 1,5 evebe telt osszegyujteni, valoszinuleg nem tegnap kezdte nezni az animet. -
Masfel ev? :O En 3 nap alatt szedtem le -
akkor gyűjtheted tovább, 3 mozifilm van :) -
Lnntos #841 Üdv! Nekem megvan a Naruto 1-220-ig, Naruto Shippuden, 2 mozifilm, 5 különrész és még sok rajongói Narutos film, az összes zenéje opening-endingje stb, mind TV minőségben, szinkron japán-felirat: magyar.
És ha kell valakinek az írhat e-mailt nekem...
Akit érdekel a dolog: [email protected] Bár le is lehet tölteni mondjuk nekem 1.5 évembe telt míg összegyűjtöttem :D -
matestaker #840 Nézd a jó oldalát. EZt legalább nem halasztották el ahogy szokták!