4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#959 Videoplayeren már próbáltam, csak az a baj vele hogy nem lehet rákeresni pontosan a részekre, mert pl. ha beírom hogy naruto 53.rész, akkor az összes videót kidobja amiben szerepel a naruto, és az 53.rész szó. Mind1, a mangát már végig olvastam, úgyhogy a történetet már tudom, a jobb csatákat meg majd megnézem youtubén.
Lenne egy kérdésem a Naruto Shippuden-nel kapcsolatosan:
Sasuke csak egyszer szerepel benne, az első részben?(az ha jól tudom valami előretekintés, és utána kezdődik ellölröl a shippuden) -
#958 kösz, fura úgy emlékeztem irtam egy hszt neked, mindegy köszike -
rémrendescrysis #957 az animebarlangon le lehet tölteni 1-220-ig, de csak úgy hogy csak naponta egyet, ezért nem ajánlom.
a videoplayeren fenn van az összes rész magyar felirattal, szóval az sokkal jobb, én is ott néztem őket -
#956 Helosztok. Nem tud valaki valamilyen oldalt ahonnan le tudnám szedni a naruto epizódokat az 52. résztől? (eddig ment a tévében ha jól tudom)
Valami ftp-s smswebet vagy egy oldalt ahonnan le lehet szedni a részeket
-
#955 Naruto Main Theme -
#954 Hali
De rég irtam a topikba :), és most is csak kérdésem lene :)
Volna itt ez a rész
[flash[http://www.youtube.com/watch?v=Rb1uxjlq2hA[/flash] "117 rész"
a kérdés, 05:15 töl kezdödik egy zene annak a nevét szeretném megtudni, bár jobb lene ha aviról halgatnád meg, mert a szinkron elviselhetetlen :) Avin ANBU AonE "116-117" 33:43-37:45 halható, kicsit hasonlit a strong and strike zenére de ugy halotam nem egyforma
Köszike -
Peppe 90 #953 köszi a választ!!
és mindenkinek kösszi!:-D
-
#952 132-134 -
Peppe 90 #951 soory a hülye kérdésért kicsit rosszúl fogalmaztam akkor:P:P
a választ azért kösszike;)
am arra gondoltam amikor az uccsó harc van köztük:D
és a Sasuke átalakul meg szárnyai lesznek:D -
#950 igazábo lez a kérdés nem helyes de értem azért^^ nincs évad animeben na mind1 a 128-134-ig azthiszem v vho lekörül -
Adam69852 #949 azok mindig küzdenek egymással XD -
Peppe 90 #948 hy all!!
lenne egy kérdésem!
h az első évadból melyik rész az amikor küzdenek 1mással sasuke és naruto??
a válaszokat előre is kösszi!!!
-
#947 jah, bocs csak a kígyók égnek többi nem :D -
#946 ezt egyébként én is furcsáltam :D -
#945 ennyi erovel miert nem egett le a keze amikor megutotte Narutot? :DD -
#944 Az az a Kusanagi vagy mien kard amivel Sarutobi ellen is harcolt, nem annyira "egyszerű kard":D -
#943 télleg... miértnem olvadt szét a kard? -
SabakuKizu #942 köszi!! -
#941 sztem meg sakurának annyi... muhaha :D
szvsz baromság lenne ha egy sima sírással megállítaná, mivel már nem naruto kontrollálja a testét, hanem a kyuubi. A kard meg hát... egy egyszerű kardal nem sokra mennének a kyuubi ellen, majd meglássuk mi lesz, de mostmár egy jó kis fájt kéne, nem megint leállítani narutot :P
-
#940 parancsolj -
Zodd #939 Néz körül youtube-on ott is fent szokott lenni.
Szerintem meg a Sakura a következő részbe leállítja Naruto-t.
(a mangát nem olvastam és nem is akarom:)) -
SabakuKizu #938 jó, csak van ismerősöm, aki szintén le akarja tölteni, de nem tudja használni..:/ -
#937 nem lenne 2 perc se letőlteni egy torrent programot -
SabakuKizu #936 YOSH!!!
de van vmi nem torrentes is? ^_^' -
#935 dattebayo.com (torrent) -
SabakuKizu #934 okok, de honnan tom letölteni?:D
kár, h sokáig nem lesz gaara..:/ ő a kedvencem... imádom őt lerajzolni^^ -
#933 jaja az tömör csakra volt, nagyon durva volt, aztán a végén hogy felszurta kardal.. kivácnsi leszek a folytatásra... -
#932 Ja kb bar a kyubi naruto tuz golyoja vagy mi a fene amit a 3 kapura lot az viszi a palmat! -
#931 hát csak annyit tudok mondani erről a részről hogy:
WOW !!! Ez igen. Orochimaru első támadásánal csak annyit mondtam magamban hogy "aztakurva" :D -
#930 hát hát... jó rész volt.. kyubi nyomta a kamehame-t :D köv rész is érdekes lesz... kiváncsi vagyok mi lesz Sakurával. -
#929 azt tudom nagyon is jól, hogy kijött adb-s változat, máskor fogalmazz világosabban-.- -
Zodd #928 Ha nem vetted volna észre az utalást, azt akartam mondani, hogy már kint van felirattal is :). -
#927 a RAW-ot angolul nem hiszem, hogy megértenéd-.- -
Zodd #926 Most már elég angolul is tudni, hogy megértsed. -
#925 mivel olvastam a mangát így értem h mi folyik ezek alatt a részek alatt :P -
#924 omfg:P
gondolom beszélsz is japánul, hogy megtudd nézni a RAW-ot^^ -
#923 42nél :P (ma jött ki a 42. :P) -
#922 Hát kérem szépen mi ilyet itt nem tudunk.. -
#921 shippuden meg most jár 41-nél -
#920 220-ig van anime