4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#999 Péntek reggel előtt nem igazán lehet angol feliratos verziót találni, DB-n van fent leghamarabb kb. Csütörtök este szokott lenni japán változat. -
#998 Azon kívül.. Mondjuk gondolom DB az ahol tényleg gyorsan és frissen meg lehet találni. Bár tegnap néztem ott is és usteamen is nem volt fent ma meg már mind a két helyen fent van.. -
#997 dattebayo.com -
#996 Shippuuden 44. része mikor jelent meg ? Én most szedem le usteam ftp-ről, valakinek esetleg elöbb megvolt ? Csak mert ha már valakinek 1 hete megvan akkor egy ftp-t vagy torrentet adhatna honnan szedegeti le őket. -
#995 2. legjobb a Gai vs Kisame harc =) -
#994 én nemtudom nem töltöm le :D
#993 2. legjobb rész volt ez a feketelyukas sharinganos.. :D az elsö meg a 10v100báb meg az egész Sakura fight volt. -
#993 parancsolj, egy egész videó:
katt ide -
#992 Akkor küldjél már az anime-ból képet pls :/ -
#991 Ncore? :D
#990: mivel ez mugen tipusú játék nagyjából áll az egész 6 billentyű használlatából az irányokon kívül. -
#990 nehéz benne "kombókat" csinálni? -
#989 Naruto-The Way Of The Ninja
-
#988 Kakashis téma a Shippuden előt volt a mangában, animeében nem tudni lesz e egyáltalán szó erről:) Tocsek jöhet a kép:D -
#987 semmi baj. :) holnap naruto :D torrenten láttam felrakva egy naruto gamet kb 70 mb iylen mortal kombat féle nintendi graffal :D de színes meg shippuudenes szereplőkkel :D rakhatok képet :D -
#986 ahah. azt nem olvastam el -
#985 #983 soakt gyakorolt :D
#982 #979 "De a kakashi mangában tuti benne van de én nem olvasok mangát :D" -
#984 yah és ez már lement az anime-be, nem kell spoiler... -
#983 az kérlekszépen úgy volt, h a amikor még kakashi kicsi volt (mint most naruto) akkor volt 1 küldetése az akkori csapatának, és elrabolták rin-t, obito utánna ment, kakashi meg gondolkozott h a küldetést csinálja meg, vagy menjen megmenteni a csapattársát, kis idő mulva obito után ment, és harcoltak...majd megvakult a bal szemére mert valaki emgvágta...majd aztán kakashira akart esni 1 nagy szikla obito ellökte kakashi-t és obitóra esett rá...amikor haldoklott akkor megkérte rin-t hogy ültesse át a sharinganját kakashi bal szemébe (hogy majd így a halála után is tudja madj nézni a világot (képletesen)). Rin megcsinálta és így lett SIMA sharinganja Kakashinak...
én meg arról írtam, hogy a Mangekyou Sharingan-t hogy szerezte meg... :P -
#982 lehet, de itt nem mindenki olvas mangát :P -
#981 omg :D az a manga már 1000éves :D nem fogok itt spoilerezni.. -
#980 SPOILER SPOILER SPOILER !!!! használljátok már a makrókban a leírás. -
#979 dehogynem.. én valami olyasmit olvastam itt sgn hogy valami nagy harc volt harcolt kakashi meg sharinganos barátja is ... kakashinak megsérült a szeme barátja meg haldoklott és neki "adta" Sharinganját. Valami ilyesmi a story :D De a kakashi mangában tuti benne van de én nem olvasok mangát :D -
#978 én valami olyasmit olvastam, hogy: kakashi-nak minden barátja meghalt(ezt akkor mondja, amikor elősször van a csengettyűs viszga és ott állnak a kőnél) még régen és valahogy sikerült így kifejlesztenie a Mangekyou Sharingan-t. De pontosan, hogy hogyan szerezte meg, az nem fog kiderülni soha :). -
#977 Mindenki ezzel a meg kell ölni a barátod dumával jön:D Itachi velószínüleg kamuzott erről az öcsinek, az igazat mégse mondhatta el ott neki akkor, ez olyan Uchiha urban legend volt csak:) De többet nem mondok, majd a mangából kiderül mire is kell Sasuke Itachinak:) -
#976 régen történt már az :) -
#975 ejnye ejnye, ilyet spoilerbe szokás rakni :S -
#974 Helosztok, lenne egy kérdésem, lehet hogy kihagytam valamit vagy ilyesmi a történetből, de kakashinak hogy lehet Mangekyou Sharingan-ja amikor üldözik Deidarát a shippudenbe?, az nem csak akkor van ha megölik a legjobb barátukat, ahogy Itachi? -
#973 fent kell tartani az érdeklődést. -
#972 azért kérdeztem meg mert a 170 részben látható orochimaru és sasuke -
#971 egészna 220as rész utolsó 5 percéig :D -
Fbn Lx #970 naruto és sasuke harca után minden filler =) -
#969 Lene egy kérdésem, ami 169 résztöl kezdödik küldetés, az filler?
Ebben a részben Anko sensei a vezetö, és egy szörnyet kell elkapniuk az óceánban -
#968 még nem szinkronizálták le az összes részt -
#967 sehonnan -
Ignác13 #966 azt arról az animebarlangról tudtok linket küldeni?? -
Ignác13 #965 Honnan lehet letölteni az összes naruto részt magyar szinkronnal?? -
#964 és még a manga is megy :P -
#963 Nefélj, még vagy 3 évre való manga van:D Egy darabig menni fog még ez az anime:D -
#962 jaj -
#961 1-2 hónap? ezek szerint még csinálnak részeket?
Én eddig azt hittem hogy olyan régi mint a dragon ball. -
#960 Egyelőre csak az első részben szerepelt, igen, de nemsokára elérnek majd oda amivel kezdődött:) 1-2 hónap:D