4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Count Adyn
    Péntek reggel előtt nem igazán lehet angol feliratos verziót találni, DB-n van fent leghamarabb kb. Csütörtök este szokott lenni japán változat.
  • Lord Nomak
    Azon kívül.. Mondjuk gondolom DB az ahol tényleg gyorsan és frissen meg lehet találni. Bár tegnap néztem ott is és usteamen is nem volt fent ma meg már mind a két helyen fent van..
  • precision
    dattebayo.com
  • Lord Nomak
    Shippuuden 44. része mikor jelent meg ? Én most szedem le usteam ftp-ről, valakinek esetleg elöbb megvolt ? Csak mert ha már valakinek 1 hete megvan akkor egy ftp-t vagy torrentet adhatna honnan szedegeti le őket.
  • sweech
    2. legjobb a Gai vs Kisame harc =)
  • ToCsEk
    én nemtudom nem töltöm le :D
    #993 2. legjobb rész volt ez a feketelyukas sharinganos.. :D az elsö meg a 10v100báb meg az egész Sakura fight volt.
  • kas123
    parancsolj, egy egész videó:
    katt ide
  • Black Hawk
    Akkor küldjél már az anime-ból képet pls :/
  • Black Hawk
    Ncore? :D
    #990: mivel ez mugen tipusú játék nagyjából áll az egész 6 billentyű használlatából az irányokon kívül.
  • kas123
    nehéz benne "kombókat" csinálni?
  • ToCsEk
    Naruto-The Way Of The Ninja

• Count Adyn
    Kakashis téma a Shippuden előt volt a mangában, animeében nem tudni lesz e egyáltalán szó erről:) Tocsek jöhet a kép:D
  • ToCsEk
    semmi baj. :) holnap naruto :D torrenten láttam felrakva egy naruto gamet kb 70 mb iylen mortal kombat féle nintendi graffal :D de színes meg shippuudenes szereplőkkel :D rakhatok képet :D
  • Drephis
    ahah. azt nem olvastam el
  • ToCsEk
    #983 soakt gyakorolt :D
    #982 #979 "De a kakashi mangában tuti benne van de én nem olvasok mangát :D"
  • kas123
    yah és ez már lement az anime-be, nem kell spoiler...
  • kas123
    az kérlekszépen úgy volt, h a amikor még kakashi kicsi volt (mint most naruto) akkor volt 1 küldetése az akkori csapatának, és elrabolták rin-t, obito utánna ment, kakashi meg gondolkozott h a küldetést csinálja meg, vagy menjen megmenteni a csapattársát, kis idő mulva obito után ment, és harcoltak...majd megvakult a bal szemére mert valaki emgvágta...majd aztán kakashira akart esni 1 nagy szikla obito ellökte kakashi-t és obitóra esett rá...amikor haldoklott akkor megkérte rin-t hogy ültesse át a sharinganját kakashi bal szemébe (hogy majd így a halála után is tudja madj nézni a világot (képletesen)). Rin megcsinálta és így lett SIMA sharinganja Kakashinak...

én meg arról írtam, hogy a Mangekyou Sharingan-t hogy szerezte meg... :P
  • Drephis
    lehet, de itt nem mindenki olvas mangát :P
  • ToCsEk
    omg :D az a manga már 1000éves :D nem fogok itt spoilerezni..
  • Black Hawk
    SPOILER SPOILER SPOILER !!!! használljátok már a makrókban a leírás.
  • ToCsEk
    dehogynem.. én valami olyasmit olvastam itt sgn hogy valami nagy harc volt harcolt kakashi meg sharinganos barátja is ... kakashinak megsérült a szeme barátja meg haldoklott és neki "adta" Sharinganját. Valami ilyesmi a story :D De a kakashi mangában tuti benne van de én nem olvasok mangát :D
  • kas123
    én valami olyasmit olvastam, hogy: kakashi-nak minden barátja meghalt(ezt akkor mondja, amikor elősször van a csengettyűs viszga és ott állnak a kőnél) még régen és valahogy sikerült így kifejlesztenie a Mangekyou Sharingan-t. De pontosan, hogy hogyan szerezte meg, az nem fog kiderülni soha :).
  • Count Adyn
    Mindenki ezzel a meg kell ölni a barátod dumával jön:D Itachi velószínüleg kamuzott erről az öcsinek, az igazat mégse mondhatta el ott neki akkor, ez olyan Uchiha urban legend volt csak:) De többet nem mondok, majd a mangából kiderül mire is kell Sasuke Itachinak:)
  • sweech
    régen történt már az :)
  • biomage
    ejnye ejnye, ilyet spoilerbe szokás rakni :S
  • XanderCage
    Helosztok, lenne egy kérdésem, lehet hogy kihagytam valamit vagy ilyesmi a történetből, de kakashinak hogy lehet Mangekyou Sharingan-ja amikor üldözik Deidarát a shippudenbe?, az nem csak akkor van ha megölik a legjobb barátukat, ahogy Itachi?
  • Black Hawk
    fent kell tartani az érdeklődést.
  • biomage
    azért kérdeztem meg mert a 170 részben látható orochimaru és sasuke
  • Black Hawk
    egészna 220as rész utolsó 5 percéig :D
  • Fbn Lx
    naruto és sasuke harca után minden filler =)
  • biomage
    Lene egy kérdésem, ami 169 résztöl kezdödik küldetés, az filler?

Ebben a részben Anko sensei a vezetö, és egy szörnyet kell elkapniuk az óceánban
  • NEOreg3
    még nem szinkronizálták le az összes részt
  • kas123
    sehonnan
  • Ignác13
    azt arról az animebarlangról tudtok linket küldeni??
  • Ignác13
    Honnan lehet letölteni az összes naruto részt magyar szinkronnal??
  • kas123
    és még a manga is megy :P
  • Count Adyn
    Nefélj, még vagy 3 évre való manga van:D Egy darabig menni fog még ez az anime:D
  • sweech
    jaj
  • XanderCage
    1-2 hónap? ezek szerint még csinálnak részeket?
    Én eddig azt hittem hogy olyan régi mint a dragon ball.
  • Count Adyn
    Egyelőre csak az első részben szerepelt, igen, de nemsokára elérnek majd oda amivel kezdődött:) 1-2 hónap:D