4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Lord Nomak
    "Összesen 7 regisztrált felhasználónk van." =D Én regisztráltam, benéztem, semmi értelme, be is zártam gyorsan. =)
  • kispeki
    Naruto RPG Szerepjáték FórumJó kis szerepjátékos oldal, megéri megnézni. És ha tetszik nyugodtan regisztráljatok :) Jó szórakozást!
  • Lord Nomak
    Jóég =DD A sok nem normális =D Azért ezek is pihentek, főleg abban a narutos cuccban.. :S
  • ToCsEk
    áhhhhááá kajak nagy :D
  • Black Hawk
    ezen kicsit kikészültem :D
  • Count Adyn
    Hát a manga chaptert egész jól megvalósították, tehát nem filler:) szal sztem jó volt egynek:) Sokkal jobb, mint mikor egy részen át nézik egymást:D
  • precision
    jah, télleg gyenge volt
  • ToCsEk
    Nah ez a rész szeritenm akkor fos volt álalt, gyönge fillerke xD de azért túlestem rajta... majdnem bealudtam rajta.. de azért a vége kajak lol volt.

• ToCsEk
    Nah végre van [DB]-s 45. rész. Nézem is. :)
  • Fbn Lx
    hogy megmondtam már az 1018ban :p
  • sweech
    degecik :D
  • wander01
    kamu volt az egész lol
  • precision
    hát nemtom mennyit segítenek az ilyenen...meg hogy megérdemli e... ja megy hogy emiatt mi szívunk hogy az igazságos e
    én nem nézem szarba a dattebayot...csak felesleges mellverésnek és gyerekes dolognak tartom az ilyet

nade ne beszéljünk erről mert eltértünk a topik témájától
  • Fbn Lx
    annak a valszeg 11 éves gyereknek sokat segítettek most abban, hogy majd egykoron normális emberré válhasson. Bűntudat. Én erről beszéltem, nem az összes többi emberről.
    Azért meg nem lehet szarba nézni valakit, mert megsértődik, ha az anyázza, akinek a szórakozásáért ingyen dolgozik.
  • precision
    mellesleg ez a változat teljesen jó, szedjétek nyugodtan, a felirat is rajta van rendesen
  • precision
    1 ember szólt be nekik, az is valszeg 11 éves
    az összes többi normális ember nem...ennyi.
  • Fbn Lx
    szerintem sokat tettek most egy gyerek jellemfejlődéséért.
    Mellesleg ha én csinálnék valamit, amit mások ingyen élvezhetnek, aztán le lusta anyabaszó köcsögöznek, arra én is kb. így reagálnék.
  • Count Adyn
    Egyetértek.
  • precision
    fu dattebayo
  • precision
    a dattebayo is luzer banda ha egy ilyen miatt berágnak
    istenem, egy senkiházi kis kiddie leoltotta őket neten...JUJJJJ MOST MILESZ?? Szivassuk meg emiatt a többieket is mert az egónk beszakadt. Balf*sz banda ez is... az összes rilizer team ilyen...legalábbis láttam már ilyet, pl egy magyar trackeren, hogy vmi tizenéves kis szar beszólt egy teamnek azok meg úgy besértődtek hogy le kellett szedni az összes rilizüket az oldalról... komolyan mondom ha ezek nem bírják az ilyet feldolgozni akkor inkább ne is csináljanak semmit, menjenek ki az erdőbe remetének ott senki sem fog nekik ilyen csunya dolgokat irogatni...ejjnye.
  • Lord Nomak
    Vagy csak nem készültek el "időben" és kiszedtek egy fikázós mailt a sok közül.. =D
  • Fbn Lx
    lehet hogy csak megint vicces kedvében volt a DB, és publikussá tették valami általuk utált kölyök mailcímét, hogy kapja az anyázásokat :p
  • Black Hawk
    ott egy E-mail :D
  • wander01
    a büdös qrva picsába az ilyen seggfejjel. kapjuk már szét, tudja valaki az ip cimét?
  • Lord Nomak
    Hát meg nem azért de.. ezzel a beszólással magát is leégeti ráadásul a másik pár tízezer embernek is "kárt" okoz.
  • Black Hawk
    "fasz anyabaszók" xD az ilyen kis szarokat addig ütném amíg mozog mi a faszt képzelnek ezek magukról :@ kis görények.
  • Count Adyn
    Szenvedhetnek ahogy akarnak, én már megnéztem:) Azt hiszik hogy viccesek...
  • Lord Nomak
    Nem dehogy.. Nem rágtak be. ^^

"[b]Naruto Shippuuden 045+ delayed/cancelled due to... [/b]LOOK INSIDE]

2008/02/01

Subject: [COMPLAIN] Dattebayo team are a bunch of lazy bitches!
    Email: [email protected]
    Suck my cock motherfuckers! I have been waiting for 2 hours now and still no naruto shippuuden 45. So go fuck your mothers lazy bitches.

Here you have it. There will be NO Naruto Shippuuden for a long, long time. We "cock motherfuckers" shall be "fucking our mothers" from now on, and in general enjoying our lives.

Friendly Dattebayo Staff

P.S. The episode is done and ready to release, you just won't see it."
  • Black Hawk
    jah mint a Bleachnél mi? Szerintem délután vagy este már kint lesz.
  • Zodd
    Úgy néz ki a DB meg berágott oszt nem adja ki :(.
  • LeWyTy
    :(
  • Bulykin
    jah, az ilyenek nem nagyon jelennek meg pc-re, pedig faszányos lenne:D
  • sweech
    biztos, hogy nem lesz
  • LeWyTy
    Nemtalálom.
  • Black Hawk
    vagy kora hajnalra 3-4 óra :D
  • NEOreg3
    lesz, de angol felirattal csak holnap, esetleg késő estére
  • Zodd
    Ma lessz új rész?
  • precision
    nemtom, de miért nem nézed meg a játék hivatalos oldalán,
  • LeWyTy
    Volna egy kérdésem:
    A Naruto: Rise of the Ninja actually looks nevű játékot kiadták/adják pc-re is?Mer én tudok xbox360-asról de pc-ről nem.
    Naszóval???????
  • Lord Nomak
    Ámen, végre egy hasznos infó. ^^