4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1039 "Összesen 7 regisztrált felhasználónk van." =D Én regisztráltam, benéztem, semmi értelme, be is zártam gyorsan. =) -
#1038 Naruto RPG Szerepjáték FórumJó kis szerepjátékos oldal, megéri megnézni. És ha tetszik nyugodtan regisztráljatok :) Jó szórakozást! -
#1037 Jóég =DD A sok nem normális =D Azért ezek is pihentek, főleg abban a narutos cuccban.. :S -
#1036 áhhhhááá kajak nagy :D -
#1035 ezen kicsit kikészültem :D -
#1034 Hát a manga chaptert egész jól megvalósították, tehát nem filler:) szal sztem jó volt egynek:) Sokkal jobb, mint mikor egy részen át nézik egymást:D -
#1033 jah, télleg gyenge volt -
#1032 Nah ez a rész szeritenm akkor fos volt álalt, gyönge fillerke xD de azért túlestem rajta... majdnem bealudtam rajta.. de azért a vége kajak lol volt.
-
#1031 Nah végre van [DB]-s 45. rész. Nézem is. :) -
Fbn Lx #1030 hogy megmondtam már az 1018ban :p -
#1029 degecik :D -
#1028 kamu volt az egész lol
-
#1027 hát nemtom mennyit segítenek az ilyenen...meg hogy megérdemli e... ja megy hogy emiatt mi szívunk hogy az igazságos e
én nem nézem szarba a dattebayot...csak felesleges mellverésnek és gyerekes dolognak tartom az ilyet
nade ne beszéljünk erről mert eltértünk a topik témájától -
Fbn Lx #1026 annak a valszeg 11 éves gyereknek sokat segítettek most abban, hogy majd egykoron normális emberré válhasson. Bűntudat. Én erről beszéltem, nem az összes többi emberről.
Azért meg nem lehet szarba nézni valakit, mert megsértődik, ha az anyázza, akinek a szórakozásáért ingyen dolgozik. -
#1025 mellesleg ez a változat teljesen jó, szedjétek nyugodtan, a felirat is rajta van rendesen -
#1024 1 ember szólt be nekik, az is valszeg 11 éves
az összes többi normális ember nem...ennyi. -
Fbn Lx #1023 szerintem sokat tettek most egy gyerek jellemfejlődéséért.
Mellesleg ha én csinálnék valamit, amit mások ingyen élvezhetnek, aztán le lusta anyabaszó köcsögöznek, arra én is kb. így reagálnék. -
#1022 Egyetértek. -
#1021 fu dattebayo -
#1020 a dattebayo is luzer banda ha egy ilyen miatt berágnak
istenem, egy senkiházi kis kiddie leoltotta őket neten...JUJJJJ MOST MILESZ?? Szivassuk meg emiatt a többieket is mert az egónk beszakadt. Balf*sz banda ez is... az összes rilizer team ilyen...legalábbis láttam már ilyet, pl egy magyar trackeren, hogy vmi tizenéves kis szar beszólt egy teamnek azok meg úgy besértődtek hogy le kellett szedni az összes rilizüket az oldalról... komolyan mondom ha ezek nem bírják az ilyet feldolgozni akkor inkább ne is csináljanak semmit, menjenek ki az erdőbe remetének ott senki sem fog nekik ilyen csunya dolgokat irogatni...ejjnye. -
#1019 Vagy csak nem készültek el "időben" és kiszedtek egy fikázós mailt a sok közül.. =D -
Fbn Lx #1018 lehet hogy csak megint vicces kedvében volt a DB, és publikussá tették valami általuk utált kölyök mailcímét, hogy kapja az anyázásokat :p -
#1017 ott egy E-mail :D -
#1016 a büdös qrva picsába az ilyen seggfejjel. kapjuk már szét, tudja valaki az ip cimét? -
#1015 Hát meg nem azért de.. ezzel a beszólással magát is leégeti ráadásul a másik pár tízezer embernek is "kárt" okoz. -
#1014 "fasz anyabaszók" xD az ilyen kis szarokat addig ütném amíg mozog mi a faszt képzelnek ezek magukról :@ kis görények. -
#1013 Szenvedhetnek ahogy akarnak, én már megnéztem:) Azt hiszik hogy viccesek... -
#1012 Nem dehogy.. Nem rágtak be. ^^
"[b]Naruto Shippuuden 045+ delayed/cancelled due to... [/b]LOOK INSIDE]
2008/02/01
Subject: [COMPLAIN] Dattebayo team are a bunch of lazy bitches!
Email: [email protected]
Suck my cock motherfuckers! I have been waiting for 2 hours now and still no naruto shippuuden 45. So go fuck your mothers lazy bitches.
Here you have it. There will be NO Naruto Shippuuden for a long, long time. We "cock motherfuckers" shall be "fucking our mothers" from now on, and in general enjoying our lives.
Friendly Dattebayo Staff
P.S. The episode is done and ready to release, you just won't see it." -
#1011 jah mint a Bleachnél mi? Szerintem délután vagy este már kint lesz. -
Zodd #1010 Úgy néz ki a DB meg berágott oszt nem adja ki :(. -
#1009 :( -
#1008 jah, az ilyenek nem nagyon jelennek meg pc-re, pedig faszányos lenne:D -
#1007 biztos, hogy nem lesz -
#1006 Nemtalálom. -
#1005 vagy kora hajnalra 3-4 óra :D -
#1004 lesz, de angol felirattal csak holnap, esetleg késő estére -
Zodd #1003 Ma lessz új rész? -
#1002 nemtom, de miért nem nézed meg a játék hivatalos oldalán, -
#1001 Volna egy kérdésem:
A Naruto: Rise of the Ninja actually looks nevű játékot kiadták/adják pc-re is?Mer én tudok xbox360-asról de pc-ről nem.
Naszóval??????? -
#1000 Ámen, végre egy hasznos infó. ^^