Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
Értem, akkor tök mind1 hogy melyik fajtát szedem mert úgyis magyar feliratosan nézem..

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ronihun
Más a felirat...Tehát a fansub.

...

ToCsEk
AonE és DB részek között mi a különbség?

Fantos
hova töltöd fel?

ToCsEk
Nah végre megjött az 50db dvd-m.(80ft/db) Majd nekiállok kiírni a részeket és fojtatom a részek töltését és nézését. ha jól tudom majd a 145.rész következik.

Szerintem még nincs teljes verzio. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ronihun
Valakinek nincs meg a Shippuuden openingje a teljes vezió...Hero's come back...vagy esetleg nem tud valaki egy helyet ahonnan le lehetne tölteni...Nagyon hálás lennék érte...Privibe is jó vagy ha itt azis.Elõre is kössz

...

4.resz elerheto a dattebayoeknal!

A 3. resz most kivetelesen jo volt.
Eddig mehetsz!
Nagy volt. 😊

Naruto: Shippuuden 3.resz tegnap este ota elerheto a dattebayoeknal!

Fantos
oh...felejtsétek el rossz helyre tettem be az egyik fejezetet

Fantos
de akkor is lrdekel mi lehetet a csata vége!

Nyilvan ha nem rajzolta meg akkor nem fontos csak filler baromsag erre akartam kijukadni. ^^

Fantos
hát az egyik pillanatban Sasuke elvérzik a földön Naruto meg tüskékela hátában kúszik Haku felé a következõben reggel van és épen egézségesen kelnek a faéujukban

ToCsEk
Megnéztem 3 részt, szerintem nem is volt rosz. Holnap nézem majd tovább, 139. rész jön majd.

Mangabol hianyzik valami? Meglepodnek. 😄
Akkor hany eves vagy? 😄DD

Fantos
amikor DBZ ment kb. 5 éves voltam és németül láttam nem, nem emlékszem és nemis nagyon néztem bocsi

ÁÁÁ MEGÕRÜLÖK!!! a mangából hiányzik a hídon történõ csata vége!!! meg hogy hogy menekül meg Sasuke és most depis vagyok mert nemtom mitörténik

DragonBallt lattad? Emlexel amikor Goku elment hogy eloltsa a tuzet Gyuumao kastelyarol? Emlexel amikor Goku Freeza ellen harcolt soksok reszen keresztul holott mar csak 5perc volt a bolygo felrobbanasaig? Emlexel amikor a DBZ moviebol megismert Garlik fia visszater gonoszkodni? Soroljam még?
Na most gondolj bele hogy ez megy 80reszen keresztul es gondold at a kerdesedet megegyszer. 😉

Fantos
télleg enyire rossz a filler?

#208-209: FILLEREK, FILLEREK, FILLEREK, FILLEREK, FILLEREK. 10resz filler utan még azthittem nem fog zavarni, de a 20. filler resz utan mar magat a narutot is megutaltam.
Egyebkent mielott hulye kerdest tennel fel javaslom olvass utanna. 😉

Moyko
lehet hogy csak én látom így.. de olyan 160-220 semmi értelmes nem történik.

There is only one Boss!

ToCsEk
Az meg mi? Nem nagyon értem, ijen visszaemlékezõs ismétlések? mert ha az, azt már nagyon unom, fõleg amikor uchiha család legyilkolását mutatták vagy 3 részen kersztül, így már vagy 5x láttam..

ronihun
😄 Pont jókor fejezted be....ne is folytasd😄nem csak ugye tod itt jön a fillerözön😄 ami elég hosszú😞

...

ToCsEk
135. részig jutottam ma, ennyi elég is volt, folyt. köv. holnap.
Bye All.

Moyko
jól-jól van. de sok helyen 221-222 ként van felirva, gondolom hibásan. (amugy meg azért irtam zárójelbe hogy aki esetleg nem tudja mi az a shippuuden, legyen fogalma róla, hogy a naruto 1 szériája : 220 részes.)

There is only one Boss!

1-2 amugy. 😛 Mintha a DBZ 1reszere mondanak azt hogy DragonBall 154.resz.

Nekem uncsi volt, de egyket jo poen azert volt benne ami tetszett. 😊 Foleg a kulcsszavas reszek.

Moyko
Tegnap megnéztem a Naruto: Shippuuden 1 részét.. egész jó. (221-222 amúgy)

There is only one Boss!

Fantos
most olvasom a nemtom melyik fejezetet amiben Naruto-t egy mérgezet karomal sebzik meg és néztem volna ki Narutoból hogy ott helyben megmûti magát o_O brutál.... bocsi csak ezt meg kelet osztanom

Fantos
ááá pedig még regelve is vagyok ezen az oldalon 😛 ezer hála és mégtöbb köszönet

Ugye nem magyar szinkronnal nezed?
Amugymeg vegyel erot magadon es olvasd a mangat. 😛

Fantos
vagy valaki valami feliratos cucot nem tud ajánlani?

Fantos
jóhát csak egy helyen adják magyarul hétköznap és 4 rész lessz holnap addig meg belepusztulok!

Lehet odakellett volna irnom hogy kisnaruto meg nagynaruto de akkor keltem es eleg komas voltam még. 😄

ronihun
Nem a 101-es😄 az nagyon jó!😄 az a rész tetszett😄...ja amúgy hülye vok már értem mit mondtál Vegeta...😄

...

Fene se emlexik, de tom hogy a mangaba egy kulon bonusz fejezet foglalkozott ezzel a temaval. 😄

Krezga
😄😄 102-es rész?😄
Fantos
aaazz....arcát? francba most mégkiváncsibá tettél

Nezd csak tovabb boven lesz még rola szo, meg arrol is hogy mit takargat a maszkja alatt. 😄

Fantos
bocsánat de csak újonan lettem fanja ennek a nagyszerü animénrk és lenne egy kérdésem:Kakashi-nak mért vörös a bal szeme és mért takarja le?

Eztmondta kisnaruto nagynarutonak. 😊

ronihun
Nem értem...Rosszat mondtam?

...

Szuper!!! Mien jokepu lettem!!!
nagy poen volt😊

ronihun
Énis látta már a Shippuden 1-2. részét...már le is szedtem...Szerintem jó volt nagyon...Az Opening tetszk sztem jó nagyon csak nemtom honnan kéne megszerezni a zenét...Amúgy én imádom mikor SASUKEEE!!!😄
Amúgy egykét dolog nem úgyvolt ahogy a mangában de nembaj végül kilyukadtak ott pl a mangában Shikamaruval és Temarival az utcán találkoztak a Shippudenben pedig Hokage "irodájában"....vagy nem emlékszem jól?De végül aztán kimentek az utcára és ott megvolt ami a mangába is...Meg Kakashival nem rögtön találkozott csak mikor kinézett a Hokage irodájaának ablakán!meg stb..de pl mikor A kis Naruto meg a "nagy" Naruto veszekedett az jó volt.😄

...

ToCsEk
Ó fuck, kihalt az ftp ahonnan szedem a Narutot, 124. részt szedném pedig.

Hm tetod. 😊

tocsek: Az uj naruto sorozat.

macleod2005: Megin volt SASUKE!! SASUKE!! SASUKE!! SASUKE!! ordibalas. Ajj de utalom. 😄

macleod2005
ÉN már láttam, kegyetlen,csak kár hogy ami az elején van, arra majd várni kellesz

ToCsEk
Hát engem sem érdekel magyarul, most nézem a 120. részt, amúgy meg mi ez a shippuuden?

Krezga
Én biztos nem, valahogy nincs most ingerem hozzá😄 Pedig a torrent oldalakon elsõ helyeken van😄
Most mivan csak en lattam a shippuuden 1.reszet? 😄

Krezga
Hát én nem fogom most elkezdeni elölrõl😄 Meg magyarul amúgy sem érdekel😊