Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dont be a smartass.
En tudom is mirol beszelek. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ToCsEk
Akkor õk honnan vették ezt?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Shippuuden, part 2, egyre megy, nevezd ahogy tetszik. Na, kell valakinek, vagy nem? Nem ám paint-el csináltam meg, hanem Photoshop CS-sel és majdnem minden részhez járnak bónusz képek (az egyikben flash)
Animeknel nincsen "szezon".

Amugy a vert ittis kitoroltek belole mint amcsiba? 😊

ToCsEk
Mondjuk lehet azért csinálják mert addig tart 1 szezon?

Fantos
hát a magyar adókon az animékel ez történik (nincs A+-om 😞 )

ToCsEk
És annak mi értelme van? Ész ész hová mész..

Fantos
elmenek addig hogy lezajlodik a Chuunin vizsga oszt újrakezdik

ToCsEk
Hát mekkora egy fos a szinkron, nambaj haver nézi Jetixen és lemaradt az elsõ pár részrõl, neki majd odadom, de én maradok a japán nyelvû magyar feliratos részeknél.

Ha esetleg hulyeseget akarnal kerdezni:
http://hiddenleafteam.fw.hu

Hopsz
Én ugy kezdtem elnézni a Jetix-en és elment de ahogy megnéztem japánnul az sokkal jobb és már undorodok a magyartól.Igaz néha a felirat hülye de azért kilehet szedni belõle a lényeget.
Jut eszembe: még nem tartok ott de én csak az elsõ 197 résznek találtam meg a magyar feliratot. van tovább vagy ennyi tellet csak ki?

Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.

Nem letezik shippuuden manga csak naruto part2. 😊

Láttátok már a Shippuudent? Nagyon ott van. Mangában is megvan, sõt fordítom is, szóval ha kell valakinek minõségi magyarított Shippuu manga, akkor írjon nekem a [email protected] címre! Bárkinek adok, de csak terjesztésre, semmi szerkesztés, meg bele/átírogatás! Már sokszor csalódtam a manga.hu naruto-csapatában, ezért vágtam bele én magam. Ezzel nõhet az oldalatok népszerûsége és az enyém is, úgyhogy mindketten jól járunk majdT
Szerintem csak Kakasi Sensey-nek van jó hangja , meg még 1-2 embernek. Japánul pont eltalálták de ez a magyar szerintem katasztrófális.De ugye kinek milyen!😊
Fantos
kiba hangján kivül elég jók vannak szerintem

ToCsEk
Töltöm torrentrõl magyarul a Narutot, nagyon kiváncsi vagyok a szinkronra.

😄DDD

Hopsz
Oké megnyugodtam.
Köszii

ronihun
Igen annyi egy rész.Hogy kevés bene a bunyó😄majd lesz több...

...

Hopsz
Mindenkinél 23 perc 1 rész? mert én elvileg az eredetit töktöttem le de nem vagyok benne teljesen biztos mert ez is rövid és kevés benne a bunyó, pedig japánul szövegelnek.

Fantos
szerintem királyos lehet de ne itt beszéljük meg

Elvileg itthon is meg lehet venni. Ezért kérdeztem!
Fantos
itthon valyon mért nem lehet kapni? VAGY mért nem tudok róla?

Úgy semmi különös de akkor már ha lehet választani lehetne inkább az Anime.Vlakinek amúgy megvan ajáték? Érdeklõdnék hogy milyen.
Fantos
a mangával mibajod?

Uhh.Oké.Köszi.
Speciel en jobban csipem a mangat. A letolteshez azt ajanlom menj az sg anime topikjaban ahol talalsz a banner alatt egy faq-t amire rakktatintva latsz majd egy nevet amire ha google-n rakeresel megtalalod az oldalt ahova ha reggelsz es a forumon utannanezel kapsz egy ftp cimet. Ennel egyertelmubb nemlehetek. 😊

ronihun
A Narutimate Hero 2 az a japán verzió az angol verzió az Ultimate Ninja 2😉

...

Hello.Én most lettem nagy Naruto Fan.É viszont nem voltam lusta és elolvastam mindent amit írtatok de ígyse értek túl sokat😊. Na mindegy.Magát az Anime sorozatot nem tudjátok hol lehet letölteni?
Mert csak azt írtátok hogy www.manga.hu és ott csak képregény van. Ja és még:MEg akaro mvenni a 2006-ban megjelent Naruto Narutimate hero 2 Játékot de nem tudom hogy csak japán nyleven van? Nem lehet átállítani a játékon belül angolra?
ToCsEk
Nah ma megnéztem a 166-167-es dupla epizódot, az eleje nagyon durva volt, röhögtem is rajta, hála az égnek vége is lett az adott küldetésnek..

Hopsz
furi a Jetix-en tök máshogy kezdödnek a részek.

Hopsz
itt atláltam.Akkor biztos jó hozzá.

ToCsEk
Itt mondjuk találsz magyar feliratot én is ezt használom.

Hopsz
na meg van a naruto elsõ 25 része és néztem hozzá feliratott.Na nekem az eredeti japán van meg és ahoz jó az ilyan felirat? :Az usteam-es avi verzióhoz készült. mert csak ilyet találtam kivéve az elsõ 3 részhez ahoz normál van.

Fantos
www.manga.hu magyarul letõltheted a manga elsõ száötven nemtomennyi fejezetét és nincs semmi kihagyva

ToCsEk
Értem, én még egy részt se láttam a Shippuudenbõl még csak a sima Narutót nézem, még csak a 166-167 dupla résznél tartok.( ez következik majd) Mire eljutok a részére lesz pár Shippuuden rész remélem.

En asszem egyenlore megvarom míg osszegyul 5-10resz es majd egybe. 😊)

ToCsEk
Naruto Shippuuden, 6-7. rész: 2007. március 29. csütörtök
Naruto Shippuuden, 8-9. rész: 2007. április 12. csütörtök
Naruto Shippuuden, 10. rész: 2007. április 19. csütörtök

Hopsz
Aha.Köszii.

1) Anime topik Faqjaban nezz korul
2) Animekban nincsnennek evadok
3) Shupinden nem letezek. Amire gondolsz az Shippuuden es ugyanugy a naruto folytatasa mint a Dbz a dragonballnak, hiszen a manga nincsen kettévalasztva.

Hopsz
Na most végig olvastam az összeset: akkor a naruto elsõ évadja 220 részes vagy mi vagy az a Shupinden vagy mi az nem évad hanem egy új naruto sorozat?

Hopsz
és elmondod nekem a címét?

Igen van olyan hely.

Hopsz
Hello mindenki.
lusta vagyok átolvasni ez összes hozzászolást: van olyan hely ahonann lelehett tölteni részeket(amibõl nincs kihagyva a bunyó) és magyar felirat is van hozzá.
Lécci segitsetek nekem.
Elöre is kösz

macleod2005
168. as rész fog tetszeni, ha csíped az ilyen kajálós részeket 😄

ronihun
Jah Kibához nem illik...

...

Fantos
szerintetek kinek van a legrosszabb magyar szinkronja? szerintem Kiba

ToCsEk
Nah mára ennyi elég is volt, a 157. részig jutottam el pont vége az adott küldetésnek de ezen a részen szétröhögtem az agyam. CURRY<#idiota><#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk
Ha jól tudom, már pedig jól tudom<#idiota> amilyen feliratot szedek az a AonE verzióhoz passzol. Ezért azt szedem.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Csak az idozitesnek egyeznie kell.