4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1079 Január elején kaptam rá narutora mikor ráuntam már hogy soha nem látom a folytatást jetixen =D Leszedtem utána az összes részt és másfél hét alatt megnéztem őket, érthető hogy kezd zavaró lenni számomra a heti 1 rész :P Hozzászoktam, hogy folyamatosan nézem és nézem és nézem, aztán mikor a végére értem akkor láttam meg hogy wtf 1 rész 1 hét wáwáwááá -
Fbn Lx #1078 ezt a belassulós dolgot azért veszitek ennyire komolyan, mert nem nézitek eléggé okosan :D
én már 12 rész óta gyűjtögetem, hogy majd kb. 2 alkalommal pörgethessek végig 15 részt. ha rögtön nézhetem a folytatást, akkor a kevés történés is izgalmas lesz =) -
#1077 Na 48on is túlestem.. Hát eléggé bealvós, de az utolsó másodperc képe komoly =D -
#1076 Megnéztem rawot de ennyiből semmi se derül ki. Mindegy, lesz ami lesz. Azért nem sértődnék meg egy duplán vagy ha hetente 2 rész jönne ki egy darabig mert kezd belassulni a film már 3-4 rész óta.. -
#1075 eltolják, főleg ha televágják még flashbackekkel is.
Aki meg írta hogy lesz benne rasengan, hát attól a támadástól ami az előzetesben van, én nem várok sokat. Biztos nem fogja annyira meglepni kabutot, mint tűnik :P -
#1074 Jók az olyan részek, megszerettem az ilyen lelkizős részeket de csak narutoban, a bajom ezzel az, hogy eltolják így nagyon a filmet.. ha 50 perces lenne és akkor 20 lelkizős 30 öldöklös nem zavarna, csak hát 47es sem volt valami mozgalmas.. -
#1073 Az persze, mindenki tudni akarja hogy mi lesz a köv rész =D Ne kérj ilyet szerintem. :) Én legalábbis sírógörcsöt kapok amikor valaki elmondja mi fog történni XY filmben XY emberrel. -
#1072 gondolom megnézte a RAWot.
A nagy fájt előzetesek meg nem sokat jelentenek, amikor először volt előzetesben hogy naruto minikyuubi lesz, akkor is a következő rész utolsó 1 percében alakult át. -
#1071 miét miről fog szólni a 49.rész? vagy csak találgatsz h lesz-e benne fight?XD -
#1070 hát nem dupla :( és semmi extra nem lesz benne, ez ilyen lelkizős szomórús, de majd a 49.ben már akkora fight lesz hogy rasengan is lesz ;) -
#1069 Gondolom dupla lesz azért van 1 hetes csúsztatás.. legalábbis remélem. -
#1068 kösz. -
#1067 febr.28.án -
#1066 mikor jelenik meg a 48. rész? -
#1065 hát eddig semmi nem történt abban a harcban, ami említésre méltó lenne -
anadrex #1064 várom már nagyon a naruto vs tobi harcot :P -
#1063 na az meg a másik... igaz Orochimaru sem használja túl sűrűn, de ha már tudja, gizdulhatna vele :P -
#1062 vajon mikor idézi be újra a "zsolti a békát" ? :D -
#1061 Hát, a perverz aszonta hogy ahogy dühösebb úgy veszi át az irányítást a kyubi, szóval narutonak nem szabad dühösnek lennie, és akkor gyenge marad :D na mind1, nem értem igazából :D
A rasengan maga erős lenne, csak ugye az a baj, hogy amikor csinálta akkor is csak úgy tudta hogy kakashi klónja fogta le a célt. Máskor meg az lesz hogy mikor nagyon rákészül az ellenfél csak benyom egy kawarimit, aztán csókolom :D na mind1, majd meglátjuk a további harcokat. Persze megint kihagynak egy hetet a drága készítők, hogy kapják be :D -
Snowboarder12 #1060 hello mindenki! tud adni vki egy oldalcímet ahol megnézhetem az egész történetet angolul? mert eddig youtube-on néztem, de a 80. résznél elakadtam. -
#1059 Ezaz, nekem is ez jutott az eszembe tegnap amikor a Deidarás harcot néztem.. Kissé labilis néhol a történet. Meg azért az is vicces, hogy töményebb az erő amit használ viszont képtelen kontrolálni.. Perverz barátunk nem sokat dobott az edzésén akkor, max mentálisan.
Rasenganra meg annyit, hogy gáz a használata =D Ez hogy elötte még klónozza magát és csak utána kezdi megformálni heh.. minden esetre vannak érdekes dolgok. De várom már a köv részt, kiváncsi leszek mi sül ki a múltkori részből. ^^ -
#1058 ja, és lett egy gizda rasenganja, amit nem tudom látni fogunk-e még komolyabb harcban, vagy lesz-e egyáltalán eredménye. (Tekintve hogy naruto lassú mint a szar :D elugranak előle, aztán szevassz :D) -
#1057 Ugyanezt a kérdést tettem fel én is, egy anime oldalon. Ott azt mondták, hogy az a kyuubi erő amit most használ, jóval töményebb mint anno pl a Neji elleni harcban. Sasuke ellen már komolyabb chakrat használt, de meg kéne nézni hogy ott megformálódott-e farok. A kontrolálás az meg helyzettől függ, amikor Orochimaru ellen nyomult a hídon, akkor egy farokkal is tisztában volt vele hogy mit akar, míg Deidara ellen már kakashira támadt, szóval ezt szerintem az írók sem gondolták teljesen végig. -
#1056 Én azt nem értem, hiába néztem már meg az összes részt vagy hatszor, hogy shippuuden részeiben miért kattog teljesen Naruto !? Nem hiába ment el a perverzel edzeni 2 évet.. Ahhoz képest mikor visszajött képtelen kontrolálni Kyuubit magában, elötte pedig nem volt gondja vele. Mert az egy dolog, hogy gyengül a Negyedik pecsétje rajta de wtf ? why ? omg =( -
#1055 amúgy én is láttam csak fantasztikus memóriám van és nem ugrott be:D de most már minden világos, képben vagyok:D -
#1054 aki most megköszöni:D thx -
#1053 én pontosan tudtam mindezt, csak Bulykin kollégánkat szerettem volna felvilágosítani:) -
#1052 tényleg....ezt benéztemXD -
#1051 a saját klónja ellen harcolt ;), a Gai csapat hatástalanította ugye a "jegyzeteket" és amikor levették őket akkor megjelent a saját klónjuk :) -
#1050 a shipudenbe lehetett látni...nem is keveset:P
amikor harcolnia kellett a klónja ellen vagy amikor kisame ellen küzdött... -
#1049 hát nem tudom a Sasori elleni harcban hol volt Lee...:| -
#1048 XD
A Shippudenbe azért nem láttuk még, mert pörög a főszál, a történet és lehet h küldin van....de majd idővel fogják mutatni csakúgy, mint a többieket.. -
#1047 mindenben szerepel -
#1046 Hellosztok. megint lenne egy kérdésem.
Rock Lee a Shippudenbe nem szerepel? vagy a naruto első felén kívül (shippuden elött) szerepel még valahol, valamilyen moviban? -
#1045 ez a megfelelö hozá állás :D
Hajtsd fejed a jó elött xD -
#1044 -.- -
#1043 aha -
#1042 ettől most hasra kéne esni? -
#1041 találtam egy nagyon jó Go lyricset a youtubeon, mondjatok véleményt menyire lett jó?
Naruto Lyrics Go -
#1040 ráadásul ez szvsz reklámnak minősül