4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1119 neszámíts sokra, eléggé lecsapták, simán elkapják kabutot... -
#1118 Szerencse hogy nem láttam de most már izgalmas lesz megnézni thx. -
#1117 jah mostani részben is kabuto röhögve kitér előle és jól hátrúgja narutot :D -
#1116 Jirayia a nélkül is olyat csinál hogy pwned.. na most akkor naruto a nagy hős ? Arról nem is beszélve hogy mozgó célpontot nem talál el vele lol. -
#1115 ha a kage bunshin-nal csinálja a rasengant akkor erősebbre tudja csinálni, mintha 1 maga csinálná, és az erő az számít:) -
#1114 Már ez a rasengan dolog ott irritál engem hogy állandóan kage bushint használ hozzá.. szóval na ezt lehetne hanyagolni erősen. Vagy ennyire faxláma hogy magától nem megy.. lmao. =( Tetszenek a támadások mert amikor garaval küzd és használja a naruto krónikát az pl eléggé zúzós, meg a masszív kage bushin is jó, a harem jutsuról nem is beszélve =DD de olyan jellegzetes támadása nem nagyon van.. -
#1113 én se azt mondom, hogy Naruto a legerősebb jelenleg, sokan elkapnák a frakját :)
megjgyz.: ha narutóban a kyubi teljes ereje (4 farok vagy akár több), akkor már sztem nem lenne ellenfele. (kivétel Yamato, de ez más tészta:D)
De ugye ez nem Naruto sima ereje szal ez nem számít :D. -
#1112 a lényeg azon volt, hogy elég keserves módon lehet bevinni azt a támadást, egy gyorsabb fickóval szemben szinte esélye nincs, amúgy én is említettem korábban, hogy nagyon erős, ezt sehol nem kérdőjeleztem meg:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de ha a saját karját teszi vele tönkre, akkor már nem fest olyan jól a dolog:\ most hogy Jirayia halott, Kakashi meg nem tud már mit kitalálni itt lenne az ideje, hogy kifejlesszen magától valami okosságot, de ha arra nem is képes ezzel az 1000x-es "gyorstalpaló" módszerrel sok jó kis ninjutsut megtanulhatna és nem mindig a kagebunshin+rasengan kombót kellene használnia
-
#1111 a multkor hatalmas tivornyába torkollt egy péntek esténk, nagyon szétcsaptuk magunkat. én meg ugye pont benne voltam a friss részben, haver elkezdett basztatni valami hülyeséggel .... közöltem hogy fogja vissza magát, mert elkapom egy Kage Bushin no Jutsu-val, aztán utána helyreteszem Rasengan-al. Látnotok kellett volna azt a buta fejet XDDD -
#1110 mert van aki nem olvas mangát :c -
#1109 miért hasznaltok spoiler dzsucut? felesleges :D én a kihúzó dzsucummal eltom olvasni ugyis :D -
#1108 Pont ezt akartam írni. Onnantól már sima ügy volt :D -
#1107 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Másodikra eltalálta...csak te beleszámoltad azt is ami átverés volt. + amikor végzett a jutsuval kakuzu már köpni nyelni nem tudott, szal még én is megöltem volna :D -
#1106 egyébként a háttérben lévő zene , nekem nagyon tetszik ! -
#1105 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, harmadszorra sikerült eltalálnia... mellesleg nem ölte meg, csak 2 szívével végzett, Kakashi nyírta ki -
#1104 hehe , vicces rész :D mit is mondtak kakashi ra , milyen szájú ??? mi az a szó ?:D -
#1103 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mégis simán megölte az akatsuki tagot, akivel addig kakashiék alig bírtak -
#1102 ez se nagyon fog ha az eddigiek sem tetszettek, bár nagyon erős támadás, Kakashi addig 20x megtudná ölni, míg előkészíti és még 20x amíg megpróbálná eltalálni vele. Inkább tanítanák meg valami használhatóra. -
#1101 Na hát erre kiváncsi leszek. Eddig nem nyűgözött le egyik támadása sem, hát ha.. -
#1100 Legjobb mikor megpróbálják leszedni róla narutoék, azt a részt vagy hatszor megnéztem már :F -
#1099 rofl :D -
#1098 mert ilyennek találták ki, szerintem :o -
#1097 mert büdös a lehellete -
#1096 öö most a 106 odik résznél tartok, kakashi ról kiderül hogy mit rejteget a maszkja alatt ?? :D volt 1 rész amibe vicces dolognak tünt , de tényleg elgondolkodtató hogy miért van mindig maszkban :D ? -
#1095 jelenleg eléggé használhatatlan az, ha csak árt vele magának, ráadásul elég körülményes vele támadni:\ -
#1094 manga, pár hónap és benne lesz az animébe is :D:D -
#1093 erre nem emlékszem vagy ez a shuppuuden mangaban van? vagy mikor? -
#1092 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kakashi megtanította narutónak a Fuuton rasengan surikent és azt mondta, hogy ezzel a technikával erősebbé vált mint ő (ezt kakashi se tudja lemásolni) -
#1091 tényleg 2002-es:O -
#1090 naruto nem 2002es? nah mind1, jó kis koppintás :D -
#1089 cowboy bebop 1998-as, naruto meg 2004-es -
#1088 kakashi a legerősebb :D (szerintem) van másoló képessége 2 is meg ott a chidori
#1087 ez meg lol :D naruto volt előbb nem? -
#1087 naruto, lol.
-
#1086 Hát meg alapból fura lenne, hogy naruto a sorozat de sasuke a legdurvább a végeredményt nézve lol. :) -
#1085 igen igen , gondolom hogy ő lesz a legerősebb , most már így hogy a 90 edik rész körül járok így már jobban átlátom a dolgot :) :) :)
de a legelején még érthetetlen volt számomra, de tudnak ezek a japcsik :D -
#1084 nem ő a legerősebb, még :p -
#1083 mármint mire gondolsz? -
#1082 ez az állitolag elég cáfolhato sztem :D ki mondta ezt? -
#1081 én is most kaptam rá a narutóra , már a 40 edik résznél járok, asszem 40/220 ból, de nemértem azt , hogy elvileg narutó lenne a főszereplő és mégis idáig szerintem mindig sasuke volt a film középpontjában , pedig "állítólag" naruto az ottani világ legerősebb karaktere :p -
#1080 én is igy voltam kb 5 éve az első 30-40 résszel :D azota heti bontás, teljesen megszoktam :P