4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• kas123
    ...fasza...remélem ebből nem lesz semmilyen botrány, meg pereskedés meg semmi
  • precision
    Ezt láttátok már? Nemtom, hogy sírjak e vagy nevessek :| :)
  • anadrex
    nemtom de engem nem nagyon érdekelnek a fillerek ugyhogy beszélhetnénk vmi értelmesről :D pl szerintetek a shippuden mikor ér oda ahhoz a részhez amivel kezdődik? amikor sasuke le akarja bökni narutot? szerintem jövöhét csütörtökön már az a rész jön :) izgi lesz szerintem . . . sasuke kioszt gyorsan 1-2 pofont azt elegánsan távozik :)
  • Black Hawk
    135-136 után jön a filler szezon vagy valahogy így.
  • anadrex
    ízlések és pofonok :) a shippudenes harcok szerintem azért 1 picit érdekesebbek :) filler részekbe csomo hülyeség van . . . naruto eldobja a rasengant meg ilyenek xD
  • kas123
    azért az uccsó csatákat nézze meg a sima narutóból :)
    azok nekem nagyon teccettek
  • anadrex
    azért nem keresik mert 180. résztől filler az egész . . . az anime utolérte a mangát és elkezdtek kitalálni részeket amik önmagukban is megállnak de a történet szálait nem bolygatják . . . ha már 200 nál jársz akkor szerintem kezd el nézni a shippudent . . . a shippuden az a folytatás olyan mint a dragonball nak a dragonball Zed . . . 3 év telt el és naruto visszatért az edzésről és folytatodik a történet . . . amerikába naruto hurricane cronicles néven fut . . .
  • Lord Nomak
    Hát igen.. mivel 3 év határideje van sasukenak.
  • Sippie
    az inkább két és fél év edzés lesz :P
  • ToCsEk
    nézd tovább, ha eljutsz a 220. részig akkor tudni fogsz mindent.. ugyanis az utolsó részben elmegy naruto a perverzel 1 évig edzeni.. majd a shippuudenben folytatódik.. hazatér és folytatodik a szál.. szóval a shippuuden a naruto folytatása nem vagy annyira lemaradva, eddig csak 49 részt adtak le..
  • datango
    shippuden? :S az micsoda ? elég laikus vagyok a témában.
    most járok kb a 200. résznél. de megmondom őszintén nem erre számítottam , valahol a ~ 150 . rész körül még volt szó sasuke felkutatásáról és oruchimaru (sry a rosszul felírásér) elpusztításáról, és aztán hipp - hopp eltünt, nem is keresik semmi harc ... mitörténik ? vagy azt igy elfelejtették vagymi? nemértem:P
  • Zodd
    Narutoban a poénok a legjobbak. A Fillerekben meg jó sok olyan van.
  • Fbn Lx
    megoldás: ne nézd a fillereket, irány a shippuuden -.-
  • datango
    180. résszel zártam a dolgot .:) mára elég most go zzZZZz (az utóbbi részek szvsz uncsik , tényleg semmi uj technika feszt ilyen gagyi küldetésben vettünk részt narutóval :D )
  • Lord Nomak
    Később bizony. :)
  • datango
    ezt a 4 farkas dolgot elmagyarázná nekem vki? :D most járok a 155 ik résznél, késöbb lesz erről szó?
  • Lord Nomak
    Soha nem tudhatod hogyan csavarják meg a történetet.. Én azért örülnék neki ha jó fordulatot is venne a történet mert mangát nézve nem lesznek boldog napok az elkövetkezendő pár tucat részben. De pl 3 farkas megoldás rasengannal szimplán.. vagy turbózott rasengannal megoldható lenne csak akkor már túl kattant hozzá :|
  • Black Hawk
    nem fikázni
    a rasengan az egy miniatürizált tájfun.
  • ToCsEk
    jah én kérek elnézést
  • NEOreg3
    a rasengan extrém sebességgel pörgetett chakra:D
  • ToCsEk
    mert a rasengan mi?
  • Black Hawk
    az nem rasengan volt hanem egyszerü nyers csakra...
  • Bulykin
    de lehet hogy az nem rasengan volt, csak köpött egyett:D:D
  • ToCsEk
    amikor orochimaruval harcolt akkor is csinált rasengant csak a szájából :D
  • Black Hawk
    Nah ja :D de nagy jelent lenne leklónozza magát a kyuubi és nekiáll rasengant tekerni. :D
  • NEOreg3
    mivel 4 farokkal már nincs Naruto öntudatánál, így értelem szerűen a mini kyubi nem fogja az ő technikáit használni
  • Lord Nomak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    4 farokkal új rasengan = atom töltet ? ^^ már ha lehetséges lesz ez egyáltalán, simán is akkorát nyomott hogy ejha..
  • kas123
    csak akkor ha a 4dik farok megjelenése után kell gyógyítania, ha csak simán van naruto akk másnapra meggyógyul és semmi nem történik, (mint amikor megtanulta a rasengant, és a kimerüléstől 3 napig feküdnie kellett volna, de mégis 1 nap alatt felgyógyult
  • Lord Nomak
    Erre céloztam én is.
  • Black Hawk
    viszont ha a kyuubi sokat gyógyítgataja akkor abba hal bele
  • kas123
    nem halhat meg, max a keze lesz oda...de mivel benne van a kyubi gyorsan gyúgyul, tehét csinálhatja :D
  • Lord Nomak
    Na igen de eléggé gyengusz a felhozatal most, ne használja mert meghalhat meg ilyenek.. :D van a támadásban erő csak milyen áron..
  • NEOreg3
    az a baj, hogy Naruto típusa a szél, így ha megszakad se lesz képes tűz alapú ninjutsukat alkalmazni
  • Lord Nomak
    Rávettem magam hogy az összes mangát elolvassam.. hát nem tudom lesznek érdekes dolgok az biztos, minden esetre rasengant lehetett volna tűzzel keverni nem széllel mert akkor ütősebb lenne no mindegy.
  • ToCsEk

• Lord Nomak
    Nah nem is volt olyan rossz ez a rész :) A köv 2-3 lesz viszont az érdekes.
  • ToCsEk
    uha, sry :D legközelebb mindent spoilerbe rakok :D
  • sweech
    omg :D
  • Lord Nomak
    Ezt nem hiszem el.. most ezt direkt ? fszom :| Nem azért írtam amit mert kiváncsi vagyok mi történik hanem azért írtam hogy jó lenne ezt spoilerezni vagy valami.. erre beírsz még egy olyat amiről pont nem akartam tudni =D
  • Fbn Lx
    erre jön mégegy szpojler. De jó döntés volt :D