4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1199 lol:
-
#1198 én még nem láttam :S -
Fbn Lx #1197 dehát akkor ez = a shippuuden 1-gyel. azt meg már ismeri mindenki. -
#1196 tök mind1 akkor is a 4. naruto movie :D (naruto = naruto 220 része meg az eddii leadott shippuudenes részek) -
#1195 az nem movie 4, naruto shippuuden movie 1 -
#1194 mondtam én mást? -
#1193 sima Naruto-nak eddig 3 movieja van, a shippuuden-nek pedig 1 -
#1192 a 4.et már nyár végén leadták mozikba jóhogy most jön ki.. az 5.meg még mozikban sem volt.. -
#1191 bla bla bla...
még egyszer mondom: a NARUTO SHIPPUUDEN MOVIE 2 se jött még ki!!!!
akkor a 4 hogy jött volna ki? hmm? megmondod? -
#1190 miért lenne fake? leszedted és megnézted vagy mi? ha nem értesz hozzá ne szólj bele thx, amugy meg elvileg áprilisban adják ki a 4. részt... szóval ez már lehet hogy az.. -
#1189 még a shipuden 2 se jött ki szal fake :D -
#1188 jaja, csak nehogy vírusos legyen, szoktak ilyet csinálni poénból, hogy felnyomnak egy fertőzött filmet, a sok majom meg le is szedi:D sry, aki csinált már ilyet:D:D -
#1187 Hát hát.. torrent nem sokat eszik ennyit megér, ha meg zsíros akkor csak jól jár az ember, ha pedig fake akkor delete. :) Nem 4-8 giga között van a fájl. ^^ -
#1186 háááát, nemtom...sztem fake:D -
#1185 hm? -
#1184 neked van igazad :) -
Fbn Lx #1183 nárpedig azt jelenti, hogy love. írd be googlebe, járj utána vagy nemtom. de az animében is le volt fordítva, "Ai - Love" amikor először mutatták a jelt a homlokán. -
#1182 szereti a halált...hülyeség -
#1181 most a 205 résznél járok sima naruto ban, végignézem még 220 ig. de tényleg nyálas részek ezek...
várom a shippuden-t láttam már fenvan a 34-49 ig , megvárom míg 1-49ig meglesz utána végiglesem :D remélem az már jólesz megint :P -
#1180 Annyira a manga nem jó, 17 "oldalt" lát belőle az ember abból nem jön vissza úgy az élmény. Meg hiába láttam meg tudom mi fog történni azért várok jó pár anime részt amiről tudom hogy ez na zúzás lesz. =D -
anadrex #1179 valszeg azért mert tudod h miről fog szolni :D én is bánom h elkezdtem olvasni a mangát . . . ráértem volna akkor elolvasni végig amikor már lement az anime végig . . . -
#1178 Én ezen csak nevetni tudok mivel megint kiket fognak hibáztatni érte ? Vagyis már kiket hibáztatnak.. hát persze hogy azt akinek semmi köze hozzá. Helyszínelők alapján is követtek el gyilkosságot pont 1 hete láttam róla cikket, ott is őket hibáztatták.
Azért mert valaki sérült és képtelen a gyermekét kordában tartani nem másokat kell felelősségre vonni szerintem. No ennyit erről.
Én amióta elejétől a végig megnéztem a mangát nem nagyon köt már le az anime úgy hogy hűdevárommár..SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiábrándultam itt ott a dolgokból, főleg hogy előre tudom sok rész vontatott lesz, legalábbis nekem az. -
#1177 úgy tudom insomniát jelent :P -
Fbn Lx #1176 love -
#1175 Hali
lene egy kérdésem, mi van irva gaara homlokára? -
anadrex #1174 jólvan látom . . . legközelebb úgy fogom . . . -
#1173 képekre nem vonatkozik, inkább linkként add meg őket (url beszúrása gomb) -
anadrex #1172 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pain nek 7 teste van ha jobban odafigyeltetek a mangába akkor rájöhettetek! amikor Jiraiya ellen harcol akkor pedig csak 6 testet mutatnak . . . ebbe a részben pedig ez vagy 1 baki . . . vagy 7 teste van . . . 1 nyitja az ajtót a szobában pedig 6 test fexik . . .
-
#1171 igy lehet spoilerben irni [spoiler*]szöveg[/spoiler*]
a *ot kihagyod a szöveg hejére meg a szöveget írod amit el akarsz rejteni -
anadrex #1170 csak itt hasonlít mert az 1 rajongoi rajz . . . igazábol nem hasonlít rá . . . nah mostmár remélem jo a kép -
anadrex #1169 gyüjtsünk már ide jó képeket :)
pain és salamander hanzou ( ő adta a shannin nevet a Jiraiya,Tsunade,Orochimaru trionak
hogyan lehet spoileresen irni? vki segithetne mert uj vok még azt nemtom -
#1168 Bal oldali fazon kajak hasonlit narutora! -
#1167 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő tobi -
anadrex #1166 a mangában már az összes szerepelt. . . az animében a sima narutoban is benne voltak 1 páran . . . itachi, kisame , zetsu
tobi lehet hogy igy néz ki csak eléggé titokzatos emberke és még azt se tudni róla hogy kicsoda , még 1szer sem vette le a maszkját -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval a bal oldali a vezérük. Tobi télleg így néz ki? A mangában hányan szerepeltek már? -
#1164 ok thx. -
#1163 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pain, ő ölte meg Jiraiyát :(, és ott mondták h ő a főnök -
#1162 a következő részben ;) (a kövi rész beharangozójába már mutattták, szal... :)) -
#1161 Valaki aki tudja hogy ki az Akatsuki vezére? Aki igen az irja meg spoilerbe.
Hát ez hihetetlen.. -
#1160 szerintem 2 hét múlva leghamarabb:)