4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Drephis
    lol:
  • ToCsEk
    én még nem láttam :S
  • Fbn Lx
    dehát akkor ez = a shippuuden 1-gyel. azt meg már ismeri mindenki.
  • ToCsEk
    tök mind1 akkor is a 4. naruto movie :D (naruto = naruto 220 része meg az eddii leadott shippuudenes részek)
  • NEOreg3
    az nem movie 4, naruto shippuuden movie 1
  • ToCsEk
    mondtam én mást?
  • NEOreg3
    sima Naruto-nak eddig 3 movieja van, a shippuuden-nek pedig 1
  • ToCsEk
    a 4.et már nyár végén leadták mozikba jóhogy most jön ki.. az 5.meg még mozikban sem volt..
  • kas123
    bla bla bla...
    még egyszer mondom: a NARUTO SHIPPUUDEN MOVIE 2 se jött még ki!!!!
    akkor a 4 hogy jött volna ki? hmm? megmondod?
  • ToCsEk
    miért lenne fake? leszedted és megnézted vagy mi? ha nem értesz hozzá ne szólj bele thx, amugy meg elvileg áprilisban adják ki a 4. részt... szóval ez már lehet hogy az..
  • kas123
    még a shipuden 2 se jött ki szal fake :D
  • Bulykin
    jaja, csak nehogy vírusos legyen, szoktak ilyet csinálni poénból, hogy felnyomnak egy fertőzött filmet, a sok majom meg le is szedi:D sry, aki csinált már ilyet:D:D
  • Lord Nomak
    Hát hát.. torrent nem sokat eszik ennyit megér, ha meg zsíros akkor csak jól jár az ember, ha pedig fake akkor delete. :) Nem 4-8 giga között van a fájl. ^^
  • Bulykin
    háááát, nemtom...sztem fake:D
  • ToCsEk
    hm?
  • kas123
    neked van igazad :)
  • Fbn Lx
    nárpedig azt jelenti, hogy love. írd be googlebe, járj utána vagy nemtom. de az animében is le volt fordítva, "Ai - Love" amikor először mutatták a jelt a homlokán.
  • erik10
    szereti a halált...hülyeség
  • datango
    most a 205 résznél járok sima naruto ban, végignézem még 220 ig. de tényleg nyálas részek ezek...
    várom a shippuden-t láttam már fenvan a 34-49 ig , megvárom míg 1-49ig meglesz utána végiglesem :D remélem az már jólesz megint :P
  • Lord Nomak
    Annyira a manga nem jó, 17 "oldalt" lát belőle az ember abból nem jön vissza úgy az élmény. Meg hiába láttam meg tudom mi fog történni azért várok jó pár anime részt amiről tudom hogy ez na zúzás lesz. =D
  • anadrex
    valszeg azért mert tudod h miről fog szolni :D én is bánom h elkezdtem olvasni a mangát . . . ráértem volna akkor elolvasni végig amikor már lement az anime végig . . .
  • Lord Nomak
    Én ezen csak nevetni tudok mivel megint kiket fognak hibáztatni érte ? Vagyis már kiket hibáztatnak.. hát persze hogy azt akinek semmi köze hozzá. Helyszínelők alapján is követtek el gyilkosságot pont 1 hete láttam róla cikket, ott is őket hibáztatták.
    Azért mert valaki sérült és képtelen a gyermekét kordában tartani nem másokat kell felelősségre vonni szerintem. No ennyit erről.

Én amióta elejétől a végig megnéztem a mangát nem nagyon köt már le az anime úgy hogy hűdevárommár..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kiábrándultam itt ott a dolgokból, főleg hogy előre tudom sok rész vontatott lesz, legalábbis nekem az.
  • biomage
    úgy tudom insomniát jelent :P
  • Fbn Lx
    love
  • biomage
    Hali

lene egy kérdésem, mi van irva gaara homlokára?
  • anadrex
    jólvan látom . . . legközelebb úgy fogom . . .
  • NEOreg3
    képekre nem vonatkozik, inkább linkként add meg őket (url beszúrása gomb)
  • anadrex
    pain nek 7 teste van ha jobban odafigyeltetek a mangába akkor rájöhettetek! amikor Jiraiya ellen harcol akkor pedig csak 6 testet mutatnak . . . ebbe a részben pedig ez vagy 1 baki . . . vagy 7 teste van . . . 1 nyitja az ajtót a szobában pedig 6 test fexik . . .

• ToCsEk
    igy lehet spoilerben irni [spoiler*]szöveg[/spoiler*]
    a *ot kihagyod a szöveg hejére meg a szöveget írod amit el akarsz rejteni
  • anadrex
    csak itt hasonlít mert az 1 rajongoi rajz . . . igazábol nem hasonlít rá . . . nah mostmár remélem jo a kép
  • anadrex
    gyüjtsünk már ide jó képeket :)
    pain és salamander hanzou ( ő adta a shannin nevet a Jiraiya,Tsunade,Orochimaru trionak

hogyan lehet spoileresen irni? vki segithetne mert uj vok még azt nemtom
  • XenHai
    Bal oldali fazon kajak hasonlit narutora!
  • kas123
    ő tobi
  • anadrex
    a mangában már az összes szerepelt. . . az animében a sima narutoban is benne voltak 1 páran . . . itachi, kisame , zetsu
    tobi lehet hogy igy néz ki csak eléggé titokzatos emberke és még azt se tudni róla hogy kicsoda , még 1szer sem vette le a maszkját
  • ToCsEk

Szóval a bal oldali a vezérük. Tobi télleg így néz ki? A mangában hányan szerepeltek már?
  • ToCsEk
    ok thx.
  • kas123
    Pain, ő ölte meg Jiraiyát :(, és ott mondták h ő a főnök
  • kas123
    a következő részben ;) (a kövi rész beharangozójába már mutattták, szal... :))
  • ToCsEk
    Valaki aki tudja hogy ki az Akatsuki vezére? Aki igen az irja meg spoilerbe.

Hát ez hihetetlen..
  • Count Adyn
    szerintem 2 hét múlva leghamarabb:)