4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1239 a játék amúgy rpg cucc, vagy sima bunyós játék? ha előbbi akkor az yo lehet :) -
#1238 ja, legalább a gatya is jó lenne, de ez a lakkcipő is totál gáz :D -
#1237 Hát én sem vetném meg a dolgot. ^^ Leírás alapján bejön a dolog, csak hát nem vagyok se box se ps mániás így felejtős egy időre. =) -
#1236 nekem megvan a játék, szerintem nagyon jó. (Y) -
#1235 haverom játszott már a naruto legújabb részével boxon, és neki nagyon tetszett :)
a második kép meg télleg szánalmas :D -
#1234 Most ezért vegyek egy xboxot.. lolz. Ez meg basszus szánalmas.. annyit szoktam az ilyen képeken röhögni hogy eszméletlen. -
#1233 linket <;) -
zottyoka #1232 háth nemtudom deh láttam egy vidit amiben érdekes dolgok vannak és még több kép
előfordulhat...
-
#1231 hatalmas fake :D -
zottyoka #1230 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://i5.photobucket.com/albums/y160/supercristian13/YondaimeLiderAkatsuki.png
hellóka!erről kinek mi a véleménye? -
#1229 nah megnéztem ezt a "super" részt xD, kemény volt a chidori nagashi :), szóbakerült uchiha madara is, hm.. folytatás 2 hét mulva :S -
#1228 Na igen, jó a kérdés a videóban, végülis az Akatsuki mit is akar ha Tobi az Madara ? =D Mondjuk én már mindent kinézek belőlük amióta megtudtam miért hagyta életben Itachi Sasuket mikor az egész családod lemészárolta.. -
#1227 Tobi = Uchicha Madara
vidi -
#1226 szerintem meg marhaság hogy tobi az obito...
először is mert obito meghalt. Legalábbis egy szikla szétzúzta a fél fejét, nem hiszem hogy utána túlélte volna. Vagy ha meg is mentette valaki, mi értelme lett volna, hiszen akkoriban még élt az Uchicha klán, és nem volt ritkaságszám egy sharingan.
Másodszor, az hogy csak 1 lyuk van tobi fején, szintén nem jelent semmit, mivel obitonak nem 1, de 0 szeme maradt. Egyet a szikla zúzott szét, másikat Kakashi kapta meg.
Harmadszor miért csatlakozna az akatsukihoz? Nyilván tudja hogy nem egy szeretetszolgálat, úgyhogy miért állna épp a gonoszokhoz?
Szóval amíg a mangában nem hangzik el hogy "Há mivanmá O-bi-To-bi" addig szerintem fölösleges azt mondani hogy a kettő ugyanaz. -
#1225 Shippuuden már 52ig van. Ma reggelre jött ki az 51-52 rész.
394. rész az meg manga, megnéztem meg elolvastam már én is, eléggé érdekes. Bár én azt vallom, hogy átláthatatlan az egész manga néha fekete-fehérben.. Mire 394. részt filmre is megcsinálják hajjaj.. lesz vagy december =D -
#1224 köszi az infót!
dupla bigyó?
ez micsoda? meg 394 rész?
uzumaki naruto: 1-220 <- nem eddig van?
meg van a shidupp: ami 1-49 ugye? vagy van még több amiről lemaradtam ?:S -
#1223 Hát én meg elszóltam magam azt hiszem. 15 perc futkosás, 15 perc flashback.. grat, ezért aztán megérte. Arról nem is beszélve, hogy nekem sz*r a hang, 5.1 fullon nem hallom mit beszélnek.. igazán jóra sikerült ez a dupla. -
#1222 Azert ebben is van valami jo ... a fillerek ota hetrol hetre csalodom a sorozatban, jovoheten nem fogok XD ... Igazabol mar nem is tudom miert nezem. Pont a heten kezdtem el ujra nezni a Bleach meg a Naruto reszeit, es megdobbento hogy mekkora szinvonalbeli kulonbseg van a kezdeti (elso 50-60 resz) es a mostani reszek kozott :S -
#1221 ezért baromi fölösleges dupla részt csinálni... a lényeg az egy részbe simán belefért volna, a többi értelmetlen flashback volt, és csak azért duplarész, hogy most megint kimaradjon 1 hét... kapják be a készítők. -
#1220 xD nagyot fogsz csalódni.. pár perc izgalom aztán semmi.. -
#1219 jaja, és a címe is elárulja, hogy ez bizony elég jó résznek ígérkezik:D -
#1218 höhö dupla, már ideje volt. ^^ -
anadrex #1217
a 394. rész spoilere lehet hogy fake de ki tudja
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!テラアマスの残り火が森に移り森萌える。
The remaining flames from Amaterasu reach the forest, starting a forest fire.
Az amaterasu megmaradt lángjai elérték az erdőt, erdőtűzet gerjesztenek.
ゼツ[イタチェが倒れた?]シロ蛇にもテラアマスが移り蛇焼けしぬ
Zetsu: Itachi collapsed?
Itachi összeesett?
Amaterasu reaches the white snake, and it burns too.
Amaterasu elérte a fehér kígyót, és megégette azt is.
ゼツ[うそ!イタチェって死んでない?]イタチェのアップ!キモイw ここで雨がふりだす。
Zetsu: No way! You're telling me Itachi's dead?
Az nem lehet! Azt akarod mondani, hogy Itachi halott?
Close-up on Itachi. It's pretty gross. At this point, it starts raining.
Rázoomolás Itachira. Elég durva. Elkezd esni.
ゼツ[左スケの勝ちだ。どうも腑に落ちないんだけど。
Zetsu: Sasuke wins. Something's not quite right, though.
Sasuke nyert. Azonban vmi nincs rendben.
ゼツ[イタチェの強さってこんなもんじゃなかったでしょ…本来の動きじゃなかったし…様子が変だってお前も言ってたろ?
Zetsu: This wasn't all Itachi had! His movements weren't as good as always...you yourself said he looked odd, right?
Itachi ennél többet tud! A mozdulatai nem voltak olyan jók, mint máskor...te magad mondtad, hogy furcsának tűnt, igaz?
確かに…カワセルはずの攻撃もかわせず、戦闘中に何度も吐血、イタチェは元から何か重大なダメージを負っていたかもしれない…
Zetsu: Indeed...he wasn't dodging attacks he normally would have, he coughed blood more than once... He might have been already pretty hurt before the fight even started...
Valóban...nem kerülte el a támadásokat, amiket máskor elkerült volna, többször is vért köhögött fel...Mintha azelőtt megsérült volna, mielőtt a harc egyáltalán elkezdődött volna...
ゼツ[それって車輪の使いスギガ原因?
Zetsu: Because he over-used sharingan?
Mert túl sokszor használta a sharingant?
それは断定できない。もう少しで左スケの目をとれたのに…」
Zetsu: Can't say for sure. And he was so close to taking Sasuke's eyes...
Nem tudom pontosan. És annyira közel volt ahhoz, hogy megszerezze Sasuke szemeit...
ゼツ葉っぱに包まれ消えていきそう。左スケ倒れてるイタチェのデコトンした指を見つめる。左スケ一瞬だけニヤケるwそのままイタチェの横に意識失い倒れる
Zetsu disappears under some leaves. Sasuke gazes intently at the finger Itachi poked his forehead with. Sasuke smiles (evil grin) and falls unconscious by Itachi's side.
Zetsu eltűnik vmi levelek alá. Sasuke mereven bámulja Itachi ujját, amivel megnyomta a homlokát. Sasuke mosolyog (gonoszan vigyorog) és eszméletlenül Itachi mellé zuhan.
ナルトの場面になる。
Back to Naruto!
Vissza Narutohoz!
山都「このフォーメーションでも駄目か」
Yamato: So this formation's not working either.
Szóval ez az alakzat sem műkszik.
牙[タイミングはばっちりだったはずだ。確実に当たってるはずだぜ!なのになんでかわされちまってるんだ?」
Kiba: The timing was perfect. It was a hit, dammit! How the heck did he dodge it!?
Az időzítés tökéletes volt. Eltalálta, a francba is! Hogy a rákba kerülte el?
ナルト「当たってた。最初に攻撃した螺旋まるも当たってるはずだった。なのにあいつの体をすりぬけちまった]
Naruto: He didn't. My first rasengan hit too. What happened was it went through his body.
Nem kerülte el. Az első ransenganom is eltalálta. Egyszerűen átment a testén.
志乃[つまりかわしたと見せかけて実はかわしたのではなく、お前ごと術ごと自分の体をすり抜けさせた。そういう事かナルト」
Shino: In other words, he made it look like he dodged it, but what actually happened was both you and your jutsu went right through his body. Is that what you're saying, Naruto?
Másszóval, úgy tett, mintha elkerülte volna, de valójában te és a jutsud is átment a testén. Ezt akarod mondani?
カカス[あれはやつだけの何か特別な術だな。こうなると厄介だが…志乃]
Kakashi: Must be a special jutsu of his. Well, he's a pain to deal with, that's for sure, but...Shino?
Biztos ez az egyik különleges jutsuja. Nos, nehéz vele elbánni, az biztos, de...Shino?
志乃[分かっている。] 虫が志乃の周りにでてくる。
Shino: Way ahead of you.
Bugs come out of Shino.
Bogarak jönnek ki shinoból.
カカス[こういうパターンでは志乃のような秘術系が役にたつ]
Kakashi: In these situations, hijutsu (secret jutsu) like Shino's come in handy.
Ezekben a helyzetekben egy titkos jutsu, mint amilyen Shinonak is van, jól jön!
鳶[うわぁ!キミアブラメ一族かぁ!ウジャウジャきもいなぁもう!]
Madara: Uwah! An Aburame clan member! Oh, man, anything but your swarmy little kind!
Uwah! Egy Aburame klántag! Öcsém, csak a bogárrajos kiscsákót ne!
牙[志乃珍しくやる気じゃねーの!]
Kiba: Hey, Shino, you're looking fiestier than usual!
Héj Shino, sokkal lelkesebbnek tűnsz, mint máskor!
志乃[当たり前だ。何故なら前の任務は仲間ハズレだったからな!]
Shino: Of course - the reason being I missed out last time!
Persze, mert a múltkor kihagytatok!
szerk.: nyomattam egy gyors nyersfordítást
-
#1216 Nah, mostmár banner is van. ^^ -
#1215 tényleg jobb ha megnézed / elolvasod a mangát, de ha lusta vagy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.: Az hogy Naruto apja Yondaime, az a mangában derül ki, amikor Jiraiya megy harcolni Pain-hez (előtte beszélget Tsunadéval). DE Naruto nem tudja, hogy a negyedik hokage volt az apja! (Am még 1 info: Jiraiya a keresztapja Narutonak.)
2.: AZ első részben (meg sokszor visszaemlékezésben) mutatják, ahogy harcolnak a konohaiak a Kyubi-val, és akkor megjelenik egy béka(Gamabunta) (tetején Yondaiméval). És itt használja azt a technikát amit a harmadik hokage használt Orochimaru ellen (amikor elvette a kezeit).
Yondaiménak a tanítványai Rin, Obito, Kakashi.
3.: Kakashi sharingan-ja:
Tizenhárom évesen Kakashi elérte a jounin rangot. Jutalmaként vezethette csapatát egy szabotázsküldetésen, ahol egy hidat kellett felrobbantaniuk, hogy az Iwagakure erők ne törhessenek be a Fű országába. Röviddel a küldetés kezdete előtt Kakashi egy csapat ellenséges nindzsával és annak klónjaival találkozott. Kakashi úgy látta, hogy itt az idő kipróbálnia új technikáját, az Ezer madarat, de nem tudta megtalálni az igazi ellenséget a klónok között. Miután Kakashi vállát megvágta egy nindzsa a kavarodásban, a Negyedik Hokagénak kellett megmentenie. A Negyedik Hokage szigorúan a lelkére köttötte, hogy soha többé ne használja ezt a technikát. Később, mikor a Negyedik Hokage elment a frontra, Kakashi csapattársát, Rint foglyul ejtette az ellenség. Obito meg akarta menteni, de Kakashi a küldetésre koncentrált, mivel nem akarta ugyanazt a hibát elkövetni, mint az apja. Bár Kakashi abban hitt, hogy meg kell csinálniuk a küldetést, Obito végül meggyőzte, hogy apja helyesen cselekedett, így Kakashi is csatlakozott a megmentéshez.
Ucsiha Obito, Kakashi egyik csapattársa
Ucsiha Obito, Kakashi egyik csapattársa
Rin megmentése során Kakashi elveszti bal szemét az ellenséges nindzsa támadása miatt. Hogy megvédje Kakashit, Obitónak sikerül felébresztenie a Sharinganját és megölni támadójukat. Nem sokkal Rin megmentése után Obito ismét megmenti Kakashit azzal, hogy arrébb löki az ellenség szikla-kimozdító támadása elől, de ő maga összezúzódik közben. Ahogy haldoklik, Obito ráveszi Rint, hogy ültesse át a Sharinganját Kakashi sérült bal szeme helyére, így létrehozva Kakashit, a Másoló Nindzsát.
Obito halála mélységesen megváltoztatja Kakashit, Obito sok jellegzetességét is átveszi. Az egyik ilyen vonás Obito csapatmunkáról alkotott véleménye, amelyet legjobban az mutat, ahogy az új tanulókat kezdi tesztelni, azt remélve, hogy csapat lesz belőlük. Kakashi egy csengettyű-tesztet alkalmaz, amely során a három diáknak kell megszereznie azt a két csengettyűt ami nála van. Csak azok mennek át, akik megszereznek egy csengettyűt, amely még csapatmunkával is nehéz lenne, mivel egyvalaki mindenképpen megbukik. Azonban ez a szabály csak csel: a teszt célja a csapatmunka elősegítése, és, hogy megtanítsa a diákoknak, hogy néhány szabályt meg lehet szegni alkalmanként. A 7-es csapat az egyetlen, aki ezt belátja, és átmegy. Kakashi megörökli Obito krónikus késését is, főleg azért, mert elveszti időérzékét a Konoha Emlékműnél tett gyakori látogatásai során, ahova Obito miatt megy.
4.: Tsunadénak és a 4. hokagénak nem sok köze volt egymáshoz, csak ismerték 1mást :D. Viszont Jiraiya-nak annál több, hisz ő volt a 4. mestere :).
remélem válaszoltam a kérdéseidre :D -
#1214 nekem tetszik:D -
#1213 Erre meg annyit hogy tényleg mehetne simán bannerba =D Legjobb! =) Itachi, Sakura és Gara a legjobb benne =D -
#1212 Nézd meg a moviekat és a mangákat olvasd el aztán megérted. :) Nincs semmi plusz abban ha leírjuk. ^^ A szemről meg annyit hogy átadta Kakashinak a halála elött hogy tovább láthassa a világot vagy mi.. erre nem emlékszem így hajnali 1kor kómásan =D -
#1211 úúh most igen felkavarodott bennem a dolog , tehát akkor gyakorlatilag narutó apja volt a 4. hokage - aki valahogy már nem emlékszem (vagy még nem mutatták) be zárta a saját fiába a 9 farkú rókát ??? ő meghalt vhogy... és 3 tanítványa volt aki közül 1-ik kakashi aki késöbb narutó mentora lesz :S
még 1 kérdés kakashi miért kapta meg a sharingant ? vagy hogyérted hogy átadta?
na még 1 kérdés, tsuname sama nak és a 4. hokagénak volt köze egymáshoz? -
#1210 lol , ezt nem tudtam :) akkor végülis ezért naruto is hokage akar lenni feszt :D a vér nem válik vizzé:D de ezek a shiduppe be derülnek ki vagy a movie-k ban? -
#1209 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rin, obito, kakashi, yondaime -
#1208 kép
Ezt be lehetne rakni sztem bannernek, amíg nincs jobb. Vélemény?:D -
#1207 szeritnem akkor is tobi :) -
#1206 #1165 az egy fanart egyelőre nemtudni ki is tobi:)
Ezen emg Obito van középen akitől Kakashi kapta az egyik szemét:)
Közkedvelt teória hogy obito az tobi:) -
#1205 van ez a kép: #1165
meg van ez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah az első képen középen az tobi, a 2. képem a 4. tanítványai vannak, bal odlalit nem tudom ki az a jobb oldali az kakashi, nah a középső meg kurvára hasonlít tobira... nah már most. 4. tanította tobit? az elég lol :D szerintetek?
-
#1204 Ez Yondaime hokage (a 4edik hokage), aki bezárta Narutóba a kyubit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!am ő Naruto apja :P -
#1203 Ennyi erővel akkor már az 5. movie is..itt szóval gázos fakes dolog ^^ -
#1202 ez nem az első hokage unokájának; (öö annak az orvos ninjának :P akik orocimaruval 3 as csapatba voltak) szóval neki az öccse? (akire mindig visszaemlékszik, mert nagyon hasonlít narutóra ? :) ) -
#1201 lol az az első hokage nem? ez melyik részben van? -
#1200 tuti fake..... jelszavas is ráadásul, persze azt már nem adtak hozzá.