4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Count Adyn
    Gondolom ebből a Szászkés dologból ki fog bontakozni valami globális probléma is:)
  • Sippie
    akkor meg ha megzúzza a kő a koponyáját akkor meghal, na :D
  • Sippie
    másfelől, a dragonball is sok sok sok részes volt, viszont a GT sorozat már nem volt olyan sikeres mint az elődök. Ugyanez lenne narutoval is szvsz, megunnák az emberek. Szerintem :)
  • Sippie
    hát a hokagevá válást azt amúgy is úgy oldanák meg sztem hogy ...10 év múlva... és akkor úgy menne a story. Azt a 10 év kihagyást meg akármikor el lehet sütni, főleg fillerek nélkül :D
  • precision
    sok mellékszereplőt egyszerüen hanyagolnak, akiknek a technikája vagy személyisége sokkal érdekesebb mint ez az idétlen mentsük meg sasuket aki egyáltalán nem akarja hogy megmentsük dolog
  • anadrex
    énse örülnék ha vége lenne . . . fillerek szerintem általában unalmasak van 1-2 vicces is, azokat szeretem . . . de ha igy fog folytatódni h 8 részen át harcolnak egymás ellen és az ember már azt mondja h azse érdekel ha mindkettő megpusztul csak legyen vége ennek a harcnak akkor ott már lehet jobb ha inkább nem huzzák tovább és lezárják. . . a deathnote is 37 részes . . . sokan szívesen elnézték volna tovább is raito kun életét de 37 rész elég volt . . . ha tovább huzták volna veszített volna az értékéből . . . szerintem a narutoba nem volt eddig annyi történés h 396 részre szükség lett volna . . .
    jah amugy semmi bajom sasukevel de énse bánnám ha vmi más nemes célt tüznének ki a megmentése helyett . . .
  • Lord Nomak
    Ez a végéhez közeledik aggaszt engem egy kicsit.. sokaknak szívfájdalmuk lenne mint nekem is. Én szívesen elnézem narutot meg mások szintén még úgy is ha nem fog tovább arról szólni, hogy mentsük meg sasuket. Speciel nekem ez már unalmas, hogy erről szól az egész történet lényegében. Ezért sem zavarnak engem a fillerek annyira, lehet hogy köze nincs a történethez csak rés kitöltések de legalább több részt látok így. Plusz egy Hokagevá vállást megérne még a dolog.. én tudnám tovább csavarni a történetet, gondolom apró termetű barátaink is így vannak vele. ^^
  • anadrex
    pl azért kell a filler mert animében nem hinném h a sasuke vs itachi harcot elhúznák ilyen hosszura animében max 3-4 részbe belefog férni . . . akkor ugyan ilyen a Jiraiya vs Pein harc is . . . meg a manga is vészesen közeleg a vége felé és minnél többet pénzt akarnak csinálni a sorozatbol . . .
  • kas123
    am jót írtál :P, mivel ha nagyon akarnák az animével 20 részen beül behoznák a mangát
  • Adam69852
    ohh akkor sry :D csak megpróbáltam okos lenni :D
  • kas123
    -minél tovább tart az anime annál több pénzt keresnek vele a készítők, így érthető h telirakják fillerekkel
    + lassana a manga a vége felé érkezik :)
  • Fbn Lx
    ezt értjük.
    nyílván ez a helyzet, ha az anime már majdnem utolérte a mangát, de itt nem erről van szó.
  • Adam69852
    hali

mostmár muszáj beleszólnom :D

Azért ekkora a csúsztatás mert az anime gyorsabban készül mint a manga... és nem akarják teljesen utolérni, ezért eltérnek a mangától hogy legyen ideje elhúzni az anime-töl (és általában kilehet öket hagyni mert 1. unalmas 2. semmi fontosat nem tudunk meg belölük csak megismerhetünk közelebröl 1-2 dolgot
  • Count Adyn
    Ez egy jó kérdés, mert kb 2 év animere való manga van még talonban...
  • Lord Nomak
    Jó még mindig értem mik azok a fillerek mint ahogy már akkor is értettem mikor elkezdtem nézni narutot. :) De a kérdés az hogy miért nincs mangában.. valami okának kell lennie hogy ekkora csúsztatás van manga és anime között. ( Azon kívül hogy néha erősen unalmas =D )
  • kas123
    mert a fillerek nem kapcsolódnak a mangához, ezeket az animét készítő emberkék találják ki :)
  • Lord Nomak
    Azt én értem, de mangában miért nincs ? Meg hova tünt az a 3 manga rész anime előzetesből amit említettem.. Mondjuk engem nem zavar a hiánya mert eléggé lassú volt számomra és így legalább haladunk, animeban meg kb másfél percbe bele lehet tolni. No mindegy majd meglátjuk köv résznél, hogy belerakták-e azokat. Mindenesetre lassan de biztosan halad a történet.
  • NEOreg3
    az
  • precision
    hol, mi? a DB -s verzió?
  • NEOreg3
    azért vannak oylan emberek akiket még nem láttál, mert fillerek lesznek, sajnos
  • Lord Nomak
    Nekem az a fura hogy anime 54. részben mások jelentek meg néhol mint mangában plusz ami 55. lesz az mangában 315. viszont ami 54. volt az meg 312. Tehát 3 mangával mi a helyzet ? Letolják majd 2 percre azt amit a 3 fejezet takar.. Kissé érthetetlen így nekem. Elötte semmivel sincs gond csak ez az ami érdekes így. Ja meg introban olyan embereket mutatnak akivel eddig mangában nem találkoztam.. :S
  • NEOreg3
    az előzetes szerint a fillerek valamilyen párhuzamban lesznek a mangával?
  • Lord Nomak
    Jah és egész jó, főleg 18. perc és a legvége =D
  • ToCsEk
    Mostantól Hd minőségben évezhetjük Narutoékat :D 54. rész már hd verzió.
  • Fbn Lx
    max a koponyáját zúzhatta meg a kő, a szeme attól még épen maradhatott. Egy egésztestes szikladarab nem kifejezetten a szemkinyomásra irányul :p
  • Sippie
    lejjebb már leírtam hogy ez baromság, mert egy szeme sem maradt... 1 ment Kakashinak, 1 meg szétnyomott a kő.
  • kas123
    igen
  • XenHai
    de tobi ez a madara csoka ?
  • NEOreg3
    [spoiler]most már 90%-ig biztos, hogy Tobinak csak az egyik szeme van meg, úgyhogy valami köze biztosan van Obitohoz[/spolier]
  • XenHai
    az 53 reszhez valaki tud feliratot linkelni(shipphezkene)
  • ToCsEk
    mit lehet tudni erröl a fillerröl? hány részes lesz? remélem nem annyi mint a narutoba :S , lehet azért rakják be hogy megismerjük a többi szereplőt nem? hogy mennyit változott stb.. mert van egy pár szereplö akit nem láttunk.
  • ggeerryy
    Szánalmas amit csinálnak a Shippuudenben....nem elég hogy minden részt nyúznak mint az állat de még most eljönnek a fillerekkel?...hát én egyre jobban csalódok ebben a narutoban... a Naruto sokkal de sokkal jobb volt ez a Shpppuuden eddig szerintem nagyon szánalmas bár ez az én véleményem... mostmár csak arra leszek kíváncsi hogy mit fognak kihozni a nyári movieből...
  • NEOreg3
    jajde megmondtam
  • ToCsEk
    omg ne csinálják már :( remélem nem komoly :(
    amugy a hiddenleafteam is csinál feliratot narutohoz
  • erik10
    kiváncsi vok,mennyi ez az egy pár hónap...Remélem hamar vége lesz a fillernek,vagy fillereknek:S:(
  • NEOreg3
    elkéstek április elsejével:C
  • Drephis
    engem meg az érdekelne, hogy ki csinál ezentúl magyar feliratot? :(
    mármint a fillerekhez.
  • matestaker
    Most hogy a Magyar Naruto-kun website nem folytatja tevékenységeit honnan tudhatnám letölteni a mangát magyarul?
  • Lord Nomak
    "Kedves Látogatók!
    A tegnapi Naruto Shippuuden Anime Openingjéből kiderülhetett Számotokra is, hogy sajnos hosszú filleridőszak vár ránk az animében, ezért hosszas megbeszélések után, úgy döntöttünk, hogy mostantól hanyagoljuk a Narutóval kapcsolatos fordításokat... Így az oldalt is
    leállítjuk egy jó pár hónapra. Amint vége a fillerezésnek visszatérünk. Kellemes időtöltést kívánunk az elkövetkezendő hónapokra! ^^"

Hát igen, másokat is lehangolt a dolog.. :( Pedig mangában tobiról lekerül a maszk a 396. részben. :S
  • NEOreg3
    tökömért lesznek most fillerek?:(