4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• ronihun
    olvasom a mangát nem bántam meg nagyon jobb végre nem kell szenvednem mig huzzák a sok harcot gyorsan lezavarják az egészet:) 360. chapternél járok
  • kas123
    robi3 nézd végig a narutot és a shipudent + olvasd a mangát és nem teszel fel ilyen (bocsi a kifejezésért) hülye kérdéseket :/
  • NEOreg3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát... nem csak egy picit öli meg:D
  • robi3
    mert olyat is olvastam hogy sasuke miután csatlakozik 1picit megöli orochimarut az akkori mesterét tehát lehet hogy a shippuuden vége felé vissza tudják hozni sasukét
  • Count Adyn
    Jáj istenem
  • robi3
    miután sasuke csatlakozik orochimaruhoz sasuke gonosz lesz?
  • ToCsEk
    mibajod? nemtettszik a mese? :D akkor anime, majdnem tökmind1 :D
  • NEOreg3
    shippuuden-ben lesz neki
  • robi3
    de simába vagy shippudden narutoba lesz m... sharinganja
  • robi3
    annyit hallottam hogy halála előtt oda adja sasukének a m... sharinganját
  • kas123
    se az animébe se a mangába nem halt még meg!
    (és am erről te hallottál, neked kéne mesélni róla :D)
  • NEOreg3
    még nem halt meg se a mangában se az anime-ben
  • robi3
    és mikor hal meg kakashi?
  • kas123
    #1302 - sztem azok a harcok is simán veri kezeket amik akkor voltak amikor sasukét üldözték (meg a sound four-t)
    #1303 - ezt hol hallottad?
  • robi3
    és az a shippuuden-ben van vagy simába?
  • BEAST #1304
  • robi3
    és kakashi megfog halni mert valami ilyesmit hallottam?
  • ToCsEk
    eddigi legjobb részek a mesében, azok a harcok voltak. :)
  • NEOreg3
    akkor lesz neki, amikor Deidara-t üldözik, miközben Sakura+Elder Chiyo harcolnak Sasori ellen
  • robi3
    kakashinak mikor lesz mangekyo sharinganja vagy egyáltalán a mesébe lesz ojanja vagy csak a mangában van neki?
  • kas123
    1. sasuke mindig is tudta h naruto a legjobb barátja
    2. a harcukban, azért harcolt narutoval, mert különben naruto nem engedte volna sasukénak h elmenjen orochimaruhhoz.
    3. nem akarta megölni, mert nem akarta h az legyen amit Itachi mondott neki ("megkell ölnöd a legjobb barátod h megszerezd a blablabla....")
  • robi3
    vagy csak sasuke nem tudta hogy naruto a barátja mert egyik harcuk alatt mikor be akart lépni orochimaruhoz és naruto meg akarta állítani akkor mesélte el hogy ő végig tisztelete őt és a barátja volt. meg a harc alatt mondta sasuke miközben ugye mesélt naruto hogy MÁR TÚL KÉSŐ azt miért mondta?
  • robi3
    de sasuke miért akarja megölni a legjobb barátját narutot
  • Drephis
    húú, százszor durvábban néz ki mint a rise of a ninja. :p
  • kas123
    Tegnap sikerült kipróbálnom a legújabb x360-as naruto játékot.
    Hát mit ne mondja elég unalmas :S. pl.: Lee-vel elsőre simán meg lehet verni mindenkit :S. A story mod se nyűgözött le :S...
  • ToCsEk
    Miért nem jön Pc-re?? :(
  • Adam69852
    naruto-kun.hu -n fenntvan
  • szenes
    Üdv!
    Tudja valaki hogy mi a címe és előadója annak a számnak ami a naruto magyar (angol) változatának, első évadának a nyitószáma?
    Már rég meg akarom tudni de sehol se találom...
    Előre is kösz
    szenes
  • anadrex
    google a barátod . . . minek van neted ha nem tod használni . . . különben sem szokás warezolni . . .
  • robi3
    ez hol megy mert én is szoktam nézni csak ritkán van,vagy honnan lehet letölteni a legelejéről vágatlanul?
  • raion
    Kössz :)
  • kas123
    persze hogy lesz :)
  • raion
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná mondani, hogy a Sipp. 55. rész után és a 4. movie-n kívül lesz-e a sorozatnak folytatása??????
    Előre bocsi ha ez hülye kérdés, de én még nem olvastam a mangát és jópár részlet kimaradt, de a kíváncsiság nagyon hajt!!!!
  • Lord Nomak
    Nekem nem jött át a dolog, valahogy nem találtam viccesnek :o
  • wander01
    http://www.youtube.com/watch?v=LrucLW-ly5U&feature=related

ezen szakadtam rendesen :DD bár lehet votmá nem tudom :)
  • kas123
    Szászuke sharinganjáról van szó :)
  • Count Adyn
    Nem jól xD
  • anadrex

jólértem h deidara itt orochimaru vérvonalképességéről beszél? mi oro vérvonalképessége? :O
  • Lord Nomak
    Én is így vagyok vele, hogy jó-jó de néha unalmas, annak örülnék ha már csinálnak ilyet, hogy a karakterek életén mennek végig, szívesen megnézném ezt a kakashi szemátültetés dolgot is. :)
  • Lord Nomak
    Miután elnyelte azt az undorító szoli hiányos marharépát biztos lesz még következménye. :o