4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1319 olvasom a mangát nem bántam meg nagyon jobb végre nem kell szenvednem mig huzzák a sok harcot gyorsan lezavarják az egészet:) 360. chapternél járok -
#1318 robi3 nézd végig a narutot és a shipudent + olvasd a mangát és nem teszel fel ilyen (bocsi a kifejezésért) hülye kérdéseket :/ -
#1317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát... nem csak egy picit öli meg:D -
robi3 #1316 mert olyat is olvastam hogy sasuke miután csatlakozik 1picit megöli orochimarut az akkori mesterét tehát lehet hogy a shippuuden vége felé vissza tudják hozni sasukét -
#1315 Jáj istenem -
robi3 #1314 miután sasuke csatlakozik orochimaruhoz sasuke gonosz lesz? -
#1313 mibajod? nemtettszik a mese? :D akkor anime, majdnem tökmind1 :D -
#1312 shippuuden-ben lesz neki -
robi3 #1311 de simába vagy shippudden narutoba lesz m... sharinganja -
robi3 #1310 annyit hallottam hogy halála előtt oda adja sasukének a m... sharinganját -
#1309 se az animébe se a mangába nem halt még meg!
(és am erről te hallottál, neked kéne mesélni róla :D) -
#1308 még nem halt meg se a mangában se az anime-ben -
robi3 #1307 és mikor hal meg kakashi? -
#1306 #1302 - sztem azok a harcok is simán veri kezeket amik akkor voltak amikor sasukét üldözték (meg a sound four-t)
#1303 - ezt hol hallottad? -
robi3 #1305 és az a shippuuden-ben van vagy simába? -
#1304 -
robi3 #1303 és kakashi megfog halni mert valami ilyesmit hallottam? -
#1302 eddigi legjobb részek a mesében, azok a harcok voltak. :) -
#1301 akkor lesz neki, amikor Deidara-t üldözik, miközben Sakura+Elder Chiyo harcolnak Sasori ellen -
robi3 #1300 kakashinak mikor lesz mangekyo sharinganja vagy egyáltalán a mesébe lesz ojanja vagy csak a mangában van neki? -
#1299 1. sasuke mindig is tudta h naruto a legjobb barátja
2. a harcukban, azért harcolt narutoval, mert különben naruto nem engedte volna sasukénak h elmenjen orochimaruhhoz.
3. nem akarta megölni, mert nem akarta h az legyen amit Itachi mondott neki ("megkell ölnöd a legjobb barátod h megszerezd a blablabla....") -
robi3 #1298 vagy csak sasuke nem tudta hogy naruto a barátja mert egyik harcuk alatt mikor be akart lépni orochimaruhoz és naruto meg akarta állítani akkor mesélte el hogy ő végig tisztelete őt és a barátja volt. meg a harc alatt mondta sasuke miközben ugye mesélt naruto hogy MÁR TÚL KÉSŐ azt miért mondta? -
robi3 #1297 de sasuke miért akarja megölni a legjobb barátját narutot
-
#1296 húú, százszor durvábban néz ki mint a rise of a ninja. :p -
#1295 Tegnap sikerült kipróbálnom a legújabb x360-as naruto játékot.
Hát mit ne mondja elég unalmas :S. pl.: Lee-vel elsőre simán meg lehet verni mindenkit :S. A story mod se nyűgözött le :S... -
#1294 Miért nem jön Pc-re?? :( -
Adam69852 #1293 naruto-kun.hu -n fenntvan -
szenes #1292 Üdv!
Tudja valaki hogy mi a címe és előadója annak a számnak ami a naruto magyar (angol) változatának, első évadának a nyitószáma?
Már rég meg akarom tudni de sehol se találom...
Előre is kösz
szenes -
anadrex #1291 google a barátod . . . minek van neted ha nem tod használni . . . különben sem szokás warezolni . . . -
robi3 #1290 ez hol megy mert én is szoktam nézni csak ritkán van,vagy honnan lehet letölteni a legelejéről vágatlanul? -
raion #1289 Kössz :) -
#1288 persze hogy lesz :) -
raion #1287 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Sipp. 55. rész után és a 4. movie-n kívül lesz-e a sorozatnak folytatása??????
Előre bocsi ha ez hülye kérdés, de én még nem olvastam a mangát és jópár részlet kimaradt, de a kíváncsiság nagyon hajt!!!! -
#1286 Nekem nem jött át a dolog, valahogy nem találtam viccesnek :o -
#1285 http://www.youtube.com/watch?v=LrucLW-ly5U&feature=related
ezen szakadtam rendesen :DD bár lehet votmá nem tudom :) -
#1284 Szászuke sharinganjáról van szó :) -
#1283 Nem jól xD -
anadrex #1282
jólértem h deidara itt orochimaru vérvonalképességéről beszél? mi oro vérvonalképessége? :O -
#1281 Én is így vagyok vele, hogy jó-jó de néha unalmas, annak örülnék ha már csinálnak ilyet, hogy a karakterek életén mennek végig, szívesen megnézném ezt a kakashi szemátültetés dolgot is. :) -
#1280 Miután elnyelte azt az undorító szoli hiányos marharépát biztos lesz még következménye. :o