4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• ToCsEk
    Nah mi van itt?
  • Lord Nomak
    Én ilyet nem mondok mert kétszer volt rá példa és azóta sem kedvelnek =D
    Volt egy kis vöröske az aranyos volt de a többi ahogy Fbn is írta blöhh. ^^
  • Fbn Lx
    és leggyakrabban a csúnyácska lánkák.
  • anadrex
    a nők nem öltöznek be esetleg a lányok :D vagy lánykák
  • Lord Nomak
    Hát, lehet van aki félreértelmezte és nőként ezért öltözik be narutonak.
  • wander01
    hermafrodita? wtf
  • Lord Nomak
    Nem tudom ki látta már SakuraCon képeit vagy volt kint de én a 300 feltöltött képből 7 olyan képet és embert találtam aki értelmesen nézett ki, a többiek nem igazán foglalkoztak azzal amit/akit szeretnek.
    No meg hogy 80% nő.. szal ja végülis Naruto hermafrodita így is lehet nézni.
  • Lord Nomak
    Sakura magyarhangja Kiszel Tünde

ownage. xD Azt hiszem visszamondanám még a TV előfizetést is =DD
  • Fbn Lx
    én akarok animét szinkronizálni! :D
  • wander01
    ennyi :))
  • Lord Nomak
    Öhöm, ők is leadnak 30 részt 2 éven keresztül ? :) Engem spec nem érdekel a dolog, eredeti hangal sokkal jobb <3
  • sweech
    A múlt hétvégi SakuraConon az Animax bejelentette, hogy júliusban indul a Naruto, új magyar szinkronnal náluk. Igen! Jól olvastátok, új szinkron lesz a Narutóhoz. És ami a legfontosabb, hogy a Jetixes verzióval ellentétben ez VÁGATLAN lesz. Kéretik rátapadni az Animax-re a Jetix fanoknak, ha már nem a japán szinket választják xP

naruto-kun.hu

nem mintha érdekelne, csakúgy :p
  • wander01
    nekem 768kbit/s elég kevés. kéne minimum 2-3 mbit/s, azt már használni is lehetne...
  • Lord Nomak
    Ez három gépre van szétosztva.. Minek gyorsabb ? Alapvetően 2megával jön minden ha két gép kilőve. És amíg ingyen van így meg mégjobban felesleges másik, minden szerződésújításkor megváltoztatják az elérhető legnagyobb csomagra amit a cég kínál ez pedig július vége. Akkor meg 5 megával szedek bármit majd ha 1 gépen használom csak.
    De szerintem feleslegesek már az ennyire gyors netkapcsolatok, 600kval is lehet szépen szedni, nekem semmi gondom nincs és nem volt a mostani netemmel soha. Tölteni tudok, feltölteni szintén ez a lényeg.

Elég az off.
  • wander01
    para. torrent 700-750, fpt 750-840 között. kéne valami gyorsabb cucc :)
  • Lord Nomak
    Én torrentezéssel szerencsésnek mondhatom magam, 3-400k között jön mindig minden, ftp-ről ha szedek akkor 670-700 között.
  • Fbn Lx
    bleach pl. max fél nap késéssel mindeg fent van usteamen. meg úgy általában, ha kell egy anime, oda megyek először. könnyebb és gyorsabb nekem, mintha torrentekkel kínlódnék :p
  • Lord Nomak
    Ez azon múlik kinek mennyi az ideje és milyen a mentalitása, én is üzemeltetek zenei ftp-t és naprakész, este leadják mixet, gép felveszi, reggel pedig töltöm fel ftp-re max 15 óra a megjelenéstől és már tölthető.
  • wander01
    torrenttel legyél naprakész, ne ftp-vel. az archivum. torrent meg 0days gondolom az üzemeltetőknek sincs mindig energiájuk hogy minden ott fent levö sorozatot frissitsenek, meg ujakat tegyenek fel. mivel free ezért magánember pénztárcáját terheli, meg adományokbol jön még össze gondolom. örülj hogy van, és valaki foglalkozik vele. naprakész torrenttel legyél.
  • Lord Nomak
    De nem naprakész és engem ezért irritál a dolog meg nem is tetszik.
  • wander01
    régi cuccokhoz nagyon jo. friss ugyis torrent, oda meg 2-3 hét késéssel legkésöbb felkerül :) én most rászakadtam a Tenhjou Tenge-re megint meg a Full Metal Panic Fomoffou-ra :DD hatalmas na az is onnan van, máshol a büdös életben nem találod meg.
  • Lord Nomak
    Jó hely, főleg hogy amikor Shippuuden 14 része fentvolt dattebayo már az 50. résznél járt -.-"
    De amúgy jó tanács..
  • anadrex
    annyit mondok h aki narutot akar : wéwéwéPONTusteamPONThu azt nézzen utána a forumon hogy kell ftp ről letölteni mielőtt elkezd baromságokat kérdezni
  • ToCsEk
    " Sok-sok téves információ terjeng a neten... sok felől hallani sok mindent, de mi most megmondjuk a frankót! Összeszedtünk mindent amit tudni kell a Naruto Shippuuden Movie 1-ről, vagy másképp, ahogy hívni szokták a 4. Naruto Movie-ról.

A filmet tavaly augusztusban mutatták be a Japán mozik. Szeptemberre felkerült az Internetre egy hamis fájl, amely azt állítja, hogy az a Naruto Shippuuden Movie RAW verziója. De mivel ez egy csomagolt fáljban van, és jelszót kér, így kamu az egész. Ez a fájl a mai napig terjeng a neten, úgyhogy kérünk Titeket ne dőljetek be. Ha van infó a filmről, akkor az oldalon tájékoztatunk Titeket ^.^

A film hivatalos DVD megjelenése Japánban, április 23-a. Innentől kezdve bármely' nap bármely' percében felbukkanhatnak a RAW verziók. A fordító csapatok is munkához látnak, és ahogy kiadja a DatteBayo az angol subot, Mi is nekilátunk a magyar felirathoz. A magyar felirat elkészülése az angol után pár napra tehető.

Sok-sok téves információ terjeng a movie-kkal kapcsolatban is. A filmeket nem fűzi semmilyen szál az animéhez, szóval akár meg is halhatna Naruto, ez nem érintené a most futó mangát és anime sorozatot. ^.^

Ha minden jól megy... jövő héten már ki is derül minden :)

Ma este pedig várható egy összeállítás a Naruto Shippuuden Movie 2-ről, melynek címe: Kizuna, azaz Kötelékek. Ebből is kaptok majd egy hosszú előzetest melyet japán nyelvről fordítva tálalunk elétek ^.^"
    forrás
  • Lord Nomak
    Még se semmi. ^^ Nem szóltam :P Megtaláltam AnimeAddicts oldalán kompletten. :P
  • Lord Nomak
    Valaki esetleg tudna nekem linkelni egy komplett Naruto magyar zippet ? 1-220 részig. Shippuuden megvan csak a többinek veszett nyoma.. :F
  • Bulykin
    fasza lesz:D a zene is jó alatta.
  • Lord Nomak
    Van rá esély ahogy elnézem.. sajnos. :\ Akinek lesz valami infója honnan lehet levadászni az ossza majd meg velünk ha kérhetném. :)
  • Cyberdevil
    kinek a sírkövénél sírnak, ugye nem.. ?
  • ToCsEk
    Jövőhéten kiderül minden.
  • Lord Nomak
    xDDD Ez aláz, mentettem. ^^
  • wander01
    ez yooo rész volt :D tanulás rulz. most megint filler? kiváncsi vagyok meddig jut a kiscsáko
  • Count Adyn
    Ez még nem is filler volt, az még csak most jön jajj...
    Bár legalább szerepelnek kicsit a többiek is, meg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Asuma, ha már meghal nemsoká :S

Mai rész kezdéséről jutott eszembe ez a kép:D
  • Lord Nomak
    Nekem a fillerekkel nincs bajom mert ez a rész is tetszett végülis csak a heti 1 rész miatt üt ki engem, ha heti 3 lenne pl élvezném a dolgot mert tudom hogy jön a köv rész 2 nap múlva. Viszont így meg, hogy vagy lesz a héten naruto vagy nem, ha lesz akkor meg filler.. ha nem lesz akkor 2 hét múlva adják ki és akkor filleres.. weh..
  • precision
    ja, filleráradat, ilyenkor kell azt csinálni hogy betárazni vagy 20-30 részt és egybe megnézni...max nem nézek narutot mittudomén fél évig

helyette nézzetek Full Metal Alchemist -et, az legalább 51 rész színtiszta történés, izgalom. semmi filler, semmi töltelék rész hogy meglegyen a 400 rész
  • Lord Nomak
    Gyenge volt az új rész.. erre vártam 2 hetet eszméletlen -.-
  • Drephis
    most nézem, hogy csak ps3-ra?
    kár
  • ToCsEk
    :(
  • kas123
    legújabb rész:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Váh franko :), alakul a Fuuton Rasen Shuriken :). Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az animébe :). (szvsz 5 rész és megláthatjuk ^^)
  • Lord Nomak
    Hát.. érdekes kérdéseket tesz fel meg ír be, ő sem sokat foglalkozott Narutoval csak szerintem annyit amit Jetixen leadtak xD

btw! Tegnap láttam Jetixen beharangozót, hogy Naruto meg Shaman King szavazás van amivel hétvégén a győztessel maratont csinálnak vagy mi.. noh szóval a beharangozóban azt a részt tették be amikor Naruto Kabuto ellen harcol Tsunade találkozásakor.. szóval most hogy is van ez ? Beharangozni be tudják az új részekkel de nem vették meg a licenszet ? Érthetetlen.. ha meg megvan miért nem adják le. Kész átverés ez az egész :F