4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• wander01
    a film sztem is roszabb volt mint amire számitottam, de ayzért megnéztem. és ha valamikor a velencei to környékén jársz nézz be :) amugy játszani is nagyon fasza rajta :))

• datango
    csodálatra méltó berendezés!!! nagyon szép , és élvezetes lehet megnézni rajta bármit :)

én csóri 17 es tft monitoron nézem a narutót (már ha van friss rész :))
    de szivesen elmennék hozzád egy narutó nézésre:DDD

erről jut eszembe tegnap megnéztem azt a shippuuden movie-t és hát ... nemtudom de most megnéztem a shipuuden sima részeket 1-56 ig, nagyon élvezetes de ez a movie nagyon rosz :(
  • Lord Nomak
    És én még azt hittem az én 21 colos wildscreen hp monitoromon jó nézni narutot -.-
  • precision
    delaza :)
  • wander01
    emlékszem mikor régen meglett, akkor is egyfolytában narutot, bleach-et, meg gundam-ot néztem rajta :PP öcsém őrjöngött XDD fatertol meg mindig azt hallgattam hogy " fiam, ha tudtam volna hogy ennyi eszed van, főiskola helyett faiskolába iratlak..." hát ja, az öreg megmondja..
  • sweech
    áá kell egy ilyen! :D

[irigy]
  • wander01
    hmm. 2 éve volt 450k a projektor, és kb 80k a szekrény, rajta gipszkartonnal fehérre lefestve :) hang nemtom, 5.1 valami százéves kenwood erösitö, és egy 600w-os 40cm-es aktivsub :) kb 200k. de 4 év termése :)), elaprozva
  • NEOreg3
    mennyibe került?:D
  • wander01
    juhuuuu :DDD

• datango
    vagy vegyél ki 1 hét szabit:)
    megnézem én is a movi-t
  • Drephis
    töltsd fel máshova a képeket.
  • kas123
    link-ként rakd már be ha már ****na vagy a képbeszúráshoz
  • anadrex
  • anadrex
    illesztettem be vagy 5-6 képet és egyiket se küldte el csak a szöveget XD nah még 1 proba :
  • anadrex
    hehe szerintetek ez mi lehet ? :)
  • Lord Nomak
    hőhő van benne valami =D
  • NEOreg3
    most nézem a shippuuden moviet és megértettem, hogyan jön ki a 64: ugyebár van a 2+4+8+16+32 kombója és az egészet egy oylan támadással fejezi be, amikor mind a két kezével megüt (szal 62+2=64)
  • Picar77
    nem tudnak számolni ez van :DDD
  • Lord Nomak
    Sehogy sem jön ki.. ha nem kezdi előről a számolást úgymond akkor 62 a vége nem 64, viszont ha előről kezdi minden támadásnál akkor meg a végére miért 64 jön ki miért nem 62 ha folyamatosan duplázva ment -.-
  • NEOreg3
    2+4+8+16+32=62

valahol kettő kimarad:C
  • Lord Nomak
    Nejinek a Hakke Rokujuuyonshou támadása az összesen 64 pontot érint vagy mindig előről kezdi ? Mert kettővel kezd aztán négy és így tovább.. Viszont túl gyors nekem 32 és 64 kézmozgása ahhoz hogy összesen 64 legyen, szerintem folyamatosan előről kezdi mindig amikor mondja.
  • Bulykin
    lenne egy kérdésem: csak nekem szar a felirat, mert ilyen összevisszaságokat ír ki a normális szavak helyet, pl: ß$&@ meg ilyenek
    Mievl tudom kijavítani? van vmi progi hozzá? előre is thx
  • Bulykin
    téháiksz
  • sweech
    magyar felirat múvihoz
    srt-ben, ha valakinek nem jó az ass
  • Bulykin
    lol:D
  • Lord Nomak
    Engem a "Create AMVs" vágott földhöz =D Na meg a Kakashi proktológia is durva ^^
  • sweech
    gaara meg orochimaru theme song kurvanagy :D
  • Lord Nomak
    Ezen így reggel 9kor bekészültem kicsit =D
  • sweech
    igen
  • datango
    lehet utálni fogtok , de kérdezzem már meg hogy a shippuuden 56 ig van még csak? :) mert én eddig tudtam megszerezni :) hát hogyis mondjam pont itt kezd jó lenni csak az anime :)
  • kas123
    "Mielőtt megkapnánk a 15 milliomodik "Mikor lesz kész a Movie felirata?" kérdést, jelentjük, hogy rajta vagyunk az ügyön. Ha kész lesz szólunk. Jah egen... holnap folytatjuk a Direkt letöltéses izébigyót meg a japó' nyelvleckét. Utóbbi úgy volt hogy ma lesz, helyette Movie feliratot készítünk."
  • Bulykin
    gondolom akkor el is kezdték fordítani:D
  • sweech
    ideje =)
  • kas123
    Kijött a DB-s naruto movie.
  • Lord Nomak
    Megnéztem mielött kikerült az oldalra, a felét értettem a felét nem sajnos.. megvárom dattebayot a dologgal aztán kezdem előről, szerintem jó lett amúgy, a története is egész jó. Bár a következőt várom a legjobban :\
  • ToCsEk
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A film elején rögtön szemtanúi lehetünk Naruto halálának és temetésének - ami úgy tűnik, egy bepillantás a jövőbe. Shiyo (vagy Shio... nem hallottam tisztán) miko egyik látomása volt.

Oni no Kuniban (Démonok országa) egy veszélyes lényt kiszabadítanak fogságából, s emberi testet kap. Számomra leginkább valami bijuu-ra vagy valamilyen más démonra emlékeztetett... A férfi, akinek a testébe beleköltözött (mellesleg önként ajánlotta fel), négy harcost küld, hogy végezzenek a fiatal mikóval, aki képes lehet újra fogságba ejteni a szörnyet, ahogy azt hosszú évekkel ezelőtt édesanyja tette - mint a film vége felé kiderült.

A csapat tehát elindul, s segítségükre van több ezer fém (?) katona is. Nekem rögtön az agyaghadsereg jutott róla eszembe, amit az egyik kínai császár sírjában találtak... De ezek nem tűntek olyan törékenynek és nem értettem pontosan, micsodák. Ettől függetlenül határozottan nyomulnak előre s a nyílvesszők sem használnak ellenük.

Az első faluból, amit lerohannak, még sikerül egy üzenetet eljuttatni Konohába, ahol Tsunade megbízza a Hetes csapatot - Narutót, Sakurát, a Sasukét helyettesítő Lee-t és a Kakashit helyettesítő Nejit -, hogy siessenek a miko segítségére és védjék őt meg, hogy ismét bezárhassa a szörnyet. Így tehát elindul a kis csapat, míg a többi jounin (Kakashi, Gai) a furcsa katonák sorait próbálják tizedelni.

Eközben a négy ellenséges ninja (feltuningolva egy "kis" extra chakrával, köszönhetően valami fura lénynek, amit a főnöküktől kaptak) megérkezik a faluba, ahol a miko is lakik. Nagy vérengzés lesz itt is, ám Narutóék épp időben érkeznek, hogy a miko elmenekülhessen.

Innentől megkezdődik a hajsza, majd a harcok - a végső csatában pedig nagy szerepet kap természetesen a miko s Naruto is... Shiyo jóslatai pedig eddig mindig beteljesültek, így Naruto élete is veszélyben van... ám kiderül, ebben a lányban több rejlik, mint amit láttatni enged...

Jegyzetek:

miko: shintouista papnő, általában spirituális erővel van felruházva

Valamint próbáltam nem lelőni az összes poént, de remélem, azért valamennyire áttekintést kaphattatok a filmről addig is, míg nincs felirat Ó, de azt feltétlen meg kell osztanom Veletek, hogy láthatunk majd egy alkoholos csokibonbonnal feltuningolt Lee-t is

Előfordulhat az is, néhány helyen kissé pontatlan a leírás, mivel nem értettem mindent tökéletesen

Felirat előreláthatólag még mindig néhány napon belül várható

forrás: nkws
  • ToCsEk
    uhh, hát ez durvácska, érdekesen kezdődik, bele a közepébe kb.. :D, inkább én is várok holnapig.. remélem lesz felirat holnap :)

kiváncsi vagyok a történetére :)
  • sweech
    én igen, de nem nézek bele
  • ToCsEk
    én sem, de belenézek azért :D
  • NEOreg3
    nem beszélek japóul:C