4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Bulykin
    gondolkozz:)
    Nem egy év alatt adták le mind a 220 részt, egy év alatt kb 26 rész megy le...ha jó tom
  • ronihun
    miaza 3. évad?
  • balika16
    értem és hol tart a 3. évad?
  • Klemice
    az most van magyarul
  • balika16
    hali!naruto 3. évad mikor lesz magyarul?
  • Klemice
    ki a franc veri a nyálát?..
  • NeverwinterKING
    nincs hát, már egy ideje leszedték. én is torrenten szedem :P
  • Bulykin
    nyugi van:)
  • Timbo
    Én is nagyon szeretem a privát üzeneteket..
    :) köcce
  • SpeedXHUN
    Amúgy azon az ftp serveren nincs is fennt a sima naruto nektek se?
  • anadrex
    klemice ha segiteni akarsz akkor privátba küldjed el neki de ne itt verd a nyálad. nemtom hogy néznél ha az ilyen jellegü huzások miatt megszünne az ftp :S minek kell itt reklámozni?
  • Bulykin
  • Black Hawk
    Mi már tudjuk is hova :D
  • Bulykin
    akkor költözök
  • NEOreg3
    ami késik nem múlik, vagy 20 embert állítottunk rá arra, hogy kiderítsük hol laksz
  • Bulykin
    privátba, mert én engem majdnem meglincseltek egyszer amiért nem ott írtam neki
  • SpeedXHUN
    Privibe jó lenne aki segít annak megköszönöm!
  • Black Hawk
    ha mindenáron segíteni akarsz neki akkor privátban!
  • SpeedXHUN
    hogy?
  • Klemice
    usteam?
  • SpeedXHUN
    Valaki tud nekem adni 1 linket ahonnan lehet szedni részeket?
    De olyan ahol lehet sokat 1x-re ne ilyen megauploadosat.
    Köszi!
  • t01balazs
    /spoiler lol akkor jó narutabi nézést...xD
  • lemike
  • kas123
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Naruto Shippuuden 64. 2008.06.26. elmaradt a mára tervezett Baseball meccs és ama szent mérkőzés helyett, leadták a Naruto Shippuuden 64. részét.
  • lemike
    mai nem is volt, mert 19. én volt és jun 3. án lesz :)
  • Klemice
    na a maiban sem történt semmi említésre méltó
  • kas123
    Sajnos képet nem tudok linkelni meg ilyesmit, de:
    -A jetixes narutoból kivágták az összes véres, gyilkolászós... jelenetet, vagy ha nem vágták ki akkor letompították azt.

Erre 1 jó példa amikor naruto és sasuke haku ellen harcol. Amikor Sasuka "meghal" akkor Naruto nekiront Hakunak és akkor 1 csomó tüske áll belé, majd az chakrájának köszönhetően kilövi azokat. Ez a jetixesen úgy néz ki h a tüskék lepattannak Narutó tesétől.
    + több helyen amikor tüskékjnek kéne a testben állnia, akkor csak sima seb van heylette (persze nem véres :D).
  • biomage
    Hali

Valaki linketje a cenzura öszehasonlitos weblapot, látni szeretném a jentixen látja naruto cenzurát és a dvds naruto közti különbséget
  • kas123
    Sztem semmi baj azzal h a mangás dolgokat ide írjuk mivel az is naruto (sőőt az az igazi naruto:D).
    A baj a spoiler hiányával volt csak :).
  • Klemice
    oké én hibám volt, elnézést, anime, nem manga topic, csak én sem jöttem ide amíg a végére nem értem a dolgoknak, óvatosságból
    házigazda dolgot pedig támogatom ha szükséges
  • kas123
    Itt az első postot nézd át (angol)
    bijuuk (magyar)
  • Bulykin
    meg amúgyis van manga topic, csak nem használja senki...igaz nem pont narutós manga, de manga topic^^
  • Black Hawk
    jah már bőven túl vagyunk az 500-hozzászóláson kéne már egy Házigazda aki renbentartja a dolgokat :D
  • kas123
    Ki kéne írni a fejlécbe, hogy az anime szerint van a topic. A mangás dolgokat mindig spoilerbe, a legfirssebb anime részt pedig 1 hétig kell spoilerbe rakni.
  • NeverwinterKING
    hát igen mindenki téged oltani :P komolyan ember mér nem használsz spoilert?
  • Klemice
    erre nem szólok semmit mert csak veszekedés lenne
  • Bulykin
    grrrrrrr....
  • ronihun
    spoiler nem ártana
  • Klemice
    amúgy amikor sasuke harcolt itachi ellen, és amikor kijött belőle orochimaru egy nagy 8 fejű és 8 farkú kígyó volt
    ezek szerint tényleg orochimaru lenne a 8farkú?
  • NeverwinterKING
    juj de jó :D
    sasuke csapatára leszek kiváncsi. egy zabuza ivadék egy zsenicsaj meg pszichopata + sasuke :D
    az akatsukinak azt hittem h más tervei vannak. de csak ilyen hétköznapi világuralom :S :D vmi izgalmasra gondoltam de ez se lesz rossz úgy érzem :D