4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1559 gondolkozz:)
Nem egy év alatt adták le mind a 220 részt, egy év alatt kb 26 rész megy le...ha jó tom -
#1558 miaza 3. évad? -
balika16 #1557 értem és hol tart a 3. évad? -
#1556 az most van magyarul -
balika16 #1555 hali!naruto 3. évad mikor lesz magyarul? -
#1554 ki a franc veri a nyálát?..
-
#1553 nincs hát, már egy ideje leszedték. én is torrenten szedem :P -
#1552 nyugi van:) -
#1551 Én is nagyon szeretem a privát üzeneteket..
:) köcce -
#1550 Amúgy azon az ftp serveren nincs is fennt a sima naruto nektek se? -
anadrex #1549 klemice ha segiteni akarsz akkor privátba küldjed el neki de ne itt verd a nyálad. nemtom hogy néznél ha az ilyen jellegü huzások miatt megszünne az ftp :S minek kell itt reklámozni? -
#1548 -
#1547 Mi már tudjuk is hova :D -
#1546 akkor költözök -
#1545 ami késik nem múlik, vagy 20 embert állítottunk rá arra, hogy kiderítsük hol laksz -
#1544 privátba, mert én engem majdnem meglincseltek egyszer amiért nem ott írtam neki -
#1543 Privibe jó lenne aki segít annak megköszönöm! -
#1542 ha mindenáron segíteni akarsz neki akkor privátban! -
#1541 hogy? -
#1540 usteam? -
#1539 Valaki tud nekem adni 1 linket ahonnan lehet szedni részeket?
De olyan ahol lehet sokat 1x-re ne ilyen megauploadosat.
Köszi! -
t01balazs #1538 /spoiler lol akkor jó narutabi nézést...xD -
#1537 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg :) -
#1536 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naruto Shippuuden 64. 2008.06.26. elmaradt a mára tervezett Baseball meccs és ama szent mérkőzés helyett, leadták a Naruto Shippuuden 64. részét. -
#1535 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mai nem is volt, mert 19. én volt és jun 3. án lesz :) -
#1534 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na a maiban sem történt semmi említésre méltó -
#1533 Sajnos képet nem tudok linkelni meg ilyesmit, de:
-A jetixes narutoból kivágták az összes véres, gyilkolászós... jelenetet, vagy ha nem vágták ki akkor letompították azt.
Erre 1 jó példa amikor naruto és sasuke haku ellen harcol. Amikor Sasuka "meghal" akkor Naruto nekiront Hakunak és akkor 1 csomó tüske áll belé, majd az chakrájának köszönhetően kilövi azokat. Ez a jetixesen úgy néz ki h a tüskék lepattannak Narutó tesétől.
+ több helyen amikor tüskékjnek kéne a testben állnia, akkor csak sima seb van heylette (persze nem véres :D). -
#1532 Hali
Valaki linketje a cenzura öszehasonlitos weblapot, látni szeretném a jentixen látja naruto cenzurát és a dvds naruto közti különbséget -
#1531 Sztem semmi baj azzal h a mangás dolgokat ide írjuk mivel az is naruto (sőőt az az igazi naruto:D).
A baj a spoiler hiányával volt csak :). -
#1530 oké én hibám volt, elnézést, anime, nem manga topic, csak én sem jöttem ide amíg a végére nem értem a dolgoknak, óvatosságból
házigazda dolgot pedig támogatom ha szükséges -
#1529 Itt az első postot nézd át (angol)
bijuuk (magyar) -
#1528 meg amúgyis van manga topic, csak nem használja senki...igaz nem pont narutós manga, de manga topic^^ -
#1527 jah már bőven túl vagyunk az 500-hozzászóláson kéne már egy Házigazda aki renbentartja a dolgokat :D -
#1526 Ki kéne írni a fejlécbe, hogy az anime szerint van a topic. A mangás dolgokat mindig spoilerbe, a legfirssebb anime részt pedig 1 hétig kell spoilerbe rakni. -
#1525 hát igen mindenki téged oltani :P komolyan ember mér nem használsz spoilert? -
#1524 erre nem szólok semmit mert csak veszekedés lenne -
#1523 grrrrrrr.... -
#1522 spoiler nem ártana -
#1521 amúgy amikor sasuke harcolt itachi ellen, és amikor kijött belőle orochimaru egy nagy 8 fejű és 8 farkú kígyó volt
ezek szerint tényleg orochimaru lenne a 8farkú? -
#1520 juj de jó :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sasuke csapatára leszek kiváncsi. egy zabuza ivadék egy zsenicsaj meg pszichopata + sasuke :D
az akatsukinak azt hittem h más tervei vannak. de csak ilyen hétköznapi világuralom :S :D vmi izgalmasra gondoltam de ez se lesz rossz úgy érzem :D